zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Gry o Wladcy pierscieni (LOTR)

Tompior
10-10-2006, 15:58
Chcialbym sie was zapytac jakie znacie gry o wladcy pierscieni na kompa.
I moze krotka ich charakterystyke? :)

Glownie chodzi mi o nazwy gier :P

Melf
10-10-2006, 16:18
Bitwa o Srodziemie, Bitwa o Srodziemie 2, Władca Pierścieni: Trzecia Era,
no i wszystkie części Druzyna Pierscienia, Dwie Wieże i Powrót Króla

Pierwsze dwie to gry strategiczne, WP: TE to gra w ktorej walka toczy się turowo

Radek 666
10-10-2006, 18:56
Wejdź na dla przykładu gry.o2.pl albo gry.wp.pl i wyszukaj :d.

Colo_2006
10-10-2006, 19:18
WP : TE jest fajną grą na konsole :)

Zając
10-10-2006, 20:16
Powrót króla - gra bardzo dynamiczna (TPP). Ogółem bardzo mi się podoba. Niedługo kiedy ją gdzieś wypatrzę mam zamiar do niej wrócić ;)

Badzo
10-10-2006, 20:18
LOTR- The Two Towers jest tylko na konsole.
LOTR - Return of the King jest na peceta.

Aktualnie cioram w ROTK. Lubie takie fajne siekanki.
Niedlugo (?) ma wyjsc LOTR- WHite Council, podobno gra ma byc wypaśna.

No i Battle for Middle-Earth 1 jak i 2-ga czesc. Nie mialem okazji zagrac. Musze sobie uzbierac kasy i kupic, chociaz czytalem, ze druga czesc BFME czesto wywala sie. dziekuje za taka gre.
pozdro

@edit
Znalazlem na szybko date premiery Bialej Rady - nie predko o nastapi ;p - koniec roku 2007. Ale ja jestem cierpliwy, poczekam.

kołbaś
11-10-2006, 07:07
no i temat o lotr online tutaj na forum jest.
"Szukajcie a znajdziecie".

Yoh Asakura
13-10-2006, 08:01
My chcemy Trzecią Erę* na PC ! My czekamy na White Council ! My czekamy na Bitwę o Śródziemie 3 ! My nie chcemy już takich polonizacji jak w "Drużynie Pierścienia".
A propos Bitwy 2 - Śródziemie bez Aragorna, Gandalfa i innych bohaterów z Drużyny to już nie to samo... Owszem, wzamian mamy Glorfindela, Gloina i innych zacnych elfów oraz krasnoludów ale oni nie są w stanie zastąpić hobbickiego okrzyku "We are the warriors of the Shire !"...
A do tych co się podniecają Powrotem Króla, powiem jedno - Pola Pelennoru. I dziękuje, bo nie widzi mi się powtarzanie tej misji 20 razy z powodu głupiego buga przez którego mój heros w tajemniczy sposób znika.
----
* - obejrzyjcie sobie filmik o niej na video.google a zobaczycie dlaczego ją chcemy.