PDA

Pokaż pełną wersje : Film wmv o wojnie z Berylii...

Tathous123
10-10-2006, 17:34
Film przedstawia najlepsze akcje z wojen na beryli lecz nie wszystkie...
Komentować:

http://video.google.com/videoplay?docid=-2984665187011152530&q=berylia

filmik niestety nie na rapi..

Lovah
10-10-2006, 17:55
Filmik rox ;) Fajne zbliżenia i efekty graficzne ;)

Hail old berylia!

Revan Mac
10-10-2006, 18:17
Wypas film ;] warty obejżenia, bardzo dobrze zrobione efekty ;]

ps.
Czy ktoś zna tytuły piosenek w tym wmv...
z góry thx jak by ktoś znał ;p

Tathous123
10-10-2006, 20:07
60 osób obejrzało temat a tylko 2 komentarze!

Teksako
10-10-2006, 21:11
nono ladny filmik gz dla autora ;)

notop
10-10-2006, 21:36
Stare dobre czasy kiedy Excail nie był taka szmatą jaka jest teraz!

punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia,dla mnie excail teraz jest kims,nedzne p[olaczki cwaniaczki mysleli juz poltora roku temu ze KH poszlo w piz..du ale sie mylilo, nigdy neiwyzywaj takich osob jak on jezeli dajesz tematy z filmami,gdyz niekazdy ejst przeciwko KH np jak ja i dla mnie teraz ty jestes.......(powstrzymam sie;p)

ps. film zajebisty pomimo ze nienawidze wmv znacznie bardziej wole t camy i niejarze osob ktore robia te wmv

Tathous123
10-10-2006, 22:10
@up moze..
@down a zebys wiedzial!

Lenrock
10-10-2006, 22:17
tathous jak tak dużo wiesz o berylii to przenies sie na 'wydarzenia z berylii', bo kazdy temat jaki zalozysz w tym dziale zamienia sie w dyskusje o kh i jego bocie

notop
10-10-2006, 22:34
kazdy robi to co chce a excail z niewiadomych powodow poszedl do kh skoro mogl byc w ls.. fakt duzo osob ma lub mialo hunta od gipo moze byl na tej liscie ale co z tego skoro by go wzieli bez gadania.. co mu odbilo..? dla mnie moze byc se nawet w najgorszej gildii bo i tak gra na iridi a tu na beryli probuje pomuc swoim botterom
moge wypisac liste osób ktore sprzedaly chary lub sie sprzedaly dla kh
Ango von valour - sprzedal chara udawajac ze ktos go hacknol i nie moze odzyskac go... to tylko bajka ze go hackneli..
Gosthdoog~ - prawdopodobnie tez sprzedal chara..
jest jeszcze kilka osob a co do botsolo to haknol kilka osób.. miedzy innymi:
Melizie
Muskel'bob

tylko winny sie tlumaczy a gupi szuka wykretow... poprostu sobie rady neidajecie z czego sie ciesze moze nie dlatego ze was nielubie czy cos,bo was neiznam ale dlatego ze znam juz troche KH i zawsze mi imponowali samozaparciem do wojen

ps. ktos wie co to za muzyczka ta 1-sza bo mi sie spodobala i chcialbym se jako mp3 sciagnac?

Lovah
10-10-2006, 23:18
tylko winny sie tlumaczy a gupi szuka wykretow... poprostu sobie rady neidajecie z czego sie ciesze moze nie dlatego ze was nielubie czy cos,bo was neiznam ale dlatego ze znam juz troche KH i zawsze mi imponowali samozaparciem do wojen

ps. ktos wie co to za muzyczka ta 1-sza bo mi sie spodobala i chcialbym se jako mp3 sciagnac?

soundtrack z lord of the rings - requeim for a dream.

Mozesz mi za to dac z 3k na Arcanii xDDDDD /just kidding/

Tathous123
11-10-2006, 08:39

no zeczeczywiscie zawsze zamiast kometowac botsolo i bothood to moze byscie filmik kometowali bo masz racje kazdy temat przekszatalca sie w klotnie. A ich samo zaparcie to bot bo bez niego by teraz przegrywali i prawdopodobnie by ja przegrali.

albo zaczniecie komentowac filmik albo usune go.. i zaloze forum gildie i tam bedziemy sie klucic...

Hessoleya
11-10-2006, 10:39
Super filmik i muza też :) Polecam max

Wine_Capone
12-10-2006, 13:08
punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia,dla mnie excail teraz jest kims,nedzne p[olaczki cwaniaczki mysleli juz poltora roku temu ze KH poszlo w piz..du ale sie mylilo, nigdy neiwyzywaj takich osob jak on jezeli dajesz tematy z filmami,gdyz niekazdy ejst przeciwko KH np jak ja i dla mnie teraz ty jestes.......(powstrzymam sie;p)

ps. film zajebisty pomimo ze nienawidze wmv znacznie bardziej wole t camy i niejarze osob ktore robia te wmv

Kim Ty wogole k....a jestes? pajacu!

notop
12-10-2006, 15:29
soundtrack z lord of the rings - requeim for a dream.

Mozesz mi za to dac z 3k na Arcanii xDDDDD /just kidding/

thx;p

a jakby co to z tymi 3k np tylko napisz;p

Kim Ty wogole k....a jestes? pajacu!
ty to do mnie??? bo jak tak to popytalbys a wiedzialbys ze doskonale znam KH;]

KuSiAjAcA
12-10-2006, 16:03
@up jak się grało od tibi 7.0-wczesnej 7.1 to można dużo o ich możliwościach wiedzieć ;].

Tathous123
12-10-2006, 18:37
A wy znowu swoje komentujcie filmik a nie mówcie kto ma jakie pvp... Temat wydarzenia z beryli został założony...

Lenrock
12-10-2006, 18:56
wlasnie, temat zalozony, wiec gogo do "wydarzenia z berylii"

Dundee
12-10-2006, 19:03
Juz chyba ten film ogladalem :P. Sux ze same napisy na poczatku trawaja 36 sekund... ale za to ladnie sie zgraly z muzyka. Filmik fajny, tylko szkoda, ze niektore akcje slabo widoczne :( :P

Luppy
12-10-2006, 19:18
Omg super movie... Ahh... te Ue combo ;)

Maxioris
12-10-2006, 20:39
http://video.google.com/videoplay?docid=-3655937849000495788&q=berylia
tutaj inna wersia, ale materiały chyba takie same...

Kajn
12-10-2006, 20:49
Aż sie łezka zakrecila w oku... te fragi,te wojny i moja smierc na edron na 80 lvlu kiedy astralis nas zdradzil. Dla takich chwil warto zyc.A i nie wzucajcie na Excail'a jaki jest bo to jeden z najbardziej lojalnych graczy i honorowych jakich poznalem w tibi.To jest dla mnie wzor:) a do tego ze nie lubi polakow nie zgodze sie.Do dzisiaj utrzymujemy kontakt na msn a w wakacje moze polece na spotkanie