Pokaż pełną wersje : Trening z Monkiem lub z Ghulem
Vicious Phoenix
23-08-2004, 20:02
Jestem palkiem na elysii, i zastanawiam się jaki musiałbym mieć skille by spokojnie bez zbyt dużej i częstej utraty życia trenować z mokiem, ghulem lub innym stosującym leczenie potworem o ile takiego można summować, chodzi tu przedewszystkim o shielding.
Nightwalker
23-08-2004, 20:14
Jestem palkiem na elysii, i zastanawiam się jaki musiałbym mieć skille by spokojnie bez zbyt dużej i częstej utraty życia trenować z mokiem, ghulem lub innym stosującym leczenie potworem o ile takiego można summować, chodzi tu przedewszystkim o shielding.
JA dam ci rade:
Ktos summonuje ci monka, lecz MONK cie nie atakuje!(niech ttyp tak zrobi by cie nieatakowal.
Bierzesz 2 raty i lurujesz.
2 raty bija ciebie a ty bijesz w monka!
(jesli wiesz o tym to zwracam honor i przepraszam....)
Vicious Phoenix
23-08-2004, 20:16
dobra myśl, że ja na to wcześniej nie wpadłem, thx wielkie, ale i tak by zaspokoić moją ciekawość nadal proszę o odp. ile musiałbym mieć shieldingu.
Nightwalker
23-08-2004, 20:22
dobra myśl, że ja na to wcześniej nie wpadłem, thx wielkie, ale i tak by zaspokoić moją ciekawość nadal proszę o odp. ile musiałbym mieć shieldingu.
Z ghulem jraczej nieda sie trenowac (by on w ciebie walil znaczy sie) bo wyssysa zycie...a z monkiem to niewiem...ja ze spirow na 50 dyst mi sie dobrze trejnilo a shielding...z relacji graczy wynika z tego ze 60...to troche uh zejdzie na dluzszy trening
.:Marta:.
15-07-2005, 15:50
A ja mam pyatnie dotyczace tego jezeli kumpel czy tam kolezanka stawia mi ghula to na moim skilach 66/63 co mam miec na sobie i na jakim trybie walic plz pomozcie :( (wale ze swordow)
..::QRAS::..
15-07-2005, 15:56
up@
k set starczy w zupelnosci (ale ghul i tak uzywa life drain)
Danceout
15-07-2005, 16:05
na takich skilach lepiej trenowac juz na monku tak jak nightwalker powiedzial i tak najlepiej do skilli 80 poniewaz pozniej zaczynaja sie problemy zadajesz za duzo i trzeba czasami czekac na odregenerowanie zycia przez monka.
Najlepiej trenic na full defie bo i tak dyst rosnie tak samo. Ja np cwicze w plate secie i dragon shield poniewaz tu wylacznie chodzi o shild :D takze po co ci lepsza zbroja :]
poproś druta/maga aby ci monka zsumonował zluruj sobie 2 raty powiec drutowi/magowi żeby cie monk NIE atakował i walisz monka spearami z full defa i git...:P
co do ghula raczej szybko go zabijesz z full defa ja kiedys dawno dawno temu jak grałem palkiem(daleko nie zaszłem:P) poszedłem na ghula z full defa ze sperów 6-7 strzałów ghul leży,wtedy mialem koło 55-60 dist lecz niewiem jakie ty miałeś skille :baby:
Kerin Tale
16-07-2005, 14:10
czytam te wasze porady i się poprostu śmieję.....
bierzesz sorka albo druida, który przywoła ci monka...monk ten nie atakuje ciebie - ty natomiast lurujesz 1-2 raty na monka w taki sposób aby atakowały tylko jego + 2 raty na siebie aby mógł ci wzrosnąć shielding...cała filozofia.....nie tracisz ani Uh ani IH ani niczego innego oprócz many, dzięki której robisz sobie HMM-y albo bolty itp itd....
Ciocia PitBull
16-07-2005, 14:40
omg znowu trza tlumaczyc.Więc tak bierzecie se 27 sorca lub druida on stawia monka a ty go bijesz i tak rosnie ci skil ataku. Jjesli chodzi o shield to mozesz go trenic wtedy z innym graczem lub rulujac sobie slabego potworka np. rat bug itp proste?
Memento Mori
18-07-2005, 17:34
Hmmmm... A ile bym musial miec shielda w k secie z drag shieldem, zeby moc trenic z monkiem BEZ sorca, np. na Isle of Kings (tak zeby mnie tylko 1 monk bil), moze schodzic 1 uh na 1h... + 3-4 e vity :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.