Pokaż pełną wersje : Druid co i jak doradzcie
Jemiol91
11-10-2006, 12:29
Mam zamiar isc na druida jeszcze nigdny nie gralem druidem chcial bym was prosic zebyscie doradzili mi gdzie expic na jakim lvl itp;)Thx Za Odpowiedzi ;)
Krwioplaczasty
11-10-2006, 12:49
uzyj magicznego przycisku zwanego szukaj to nie boli jest mnÓstwo poradnikow
down:
dziekuje za przypomnienie ten błąd można wybaczyć inna sprawa była by gdybym napisał uźij magicnego pżycisku ale i tak dzieki zawsze miło przyjac konstruktywna krytyke
uzyj magicznego przycisku zwanego szukaj to nie boli jest mnustwo poradnikow
/me zgadza się z odpowiedzią, jednakowoż ripostuje: użyj magicznej książki zwanej słownikiem języka polskiego, ponieważ jest ich mnóstwo, a nie mnUstwo.
Sir Radzio Angelus
11-10-2006, 15:56
Mam zamiar isc na druida jeszcze nigdny nie gralem druidem chcial bym was prosic zebyscie doradzili mi gdzie expic na jakim lvl itp;)Thx Za Odpowiedzi ;)
Ja zawsze mówię, że Sorkiem/Drutem trzeba umieć grać - ja nie umiem, więc jestem knajtem/tymczasowo palem. Mimo wszystko życze powodzenia.
Poradników dla druta jest multum - wystarczy poszukać;)
Poradników dla druta jest multum - wystarczy poszukać;)
Otóż zdziwię Cię mój drogi Radziu. Nie trzeba szukać! Wystarczy kilknąć tu! (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=96268).
Nie czepiać się - to jest jak najbardziej na temat :)
@up
Na temat, nie na temat... w/e. I tak zawsze się wpier*olisz gdzieś ze swoim poradnikiem :| Leczysz sobie niedowartościowanie czy o co ci chodzi?
@up
Na temat, nie na temat... w/e. I tak zawsze się wpier*olisz gdzieś ze swoim poradnikiem :| Leczysz sobie niedowartościowanie czy o co ci chodzi?
O to mi chodzi, że nie będę sie powtarzał. Wklejam link i się ludzie cieszą.... :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.