zaloguj się

Pokaż pełną wersje : White Skull w Swiątyni?

Magollo
12-10-2006, 23:31
Więc stoje sobie przed światynia a tu nagle wpada white skull i spokojnie jakby nigdy nic wchodzi do świątyni,dlaczego ten white skull mugł wejść do światyn jak miał czache czy to wina gry czy cheatersi już się na tyle wycfanili?

Max121
12-10-2006, 23:44
O ile mi się wydaje świątynia nie jest PZ :P

alkoOholik
12-10-2006, 23:51
O ile mi się wydaje świątynia nie jest PZ :P

Żal... Nie wiesz? Nie komentuj. OMG co za noob xD Buahuahuahua
@topic
Błąd gry?

Magollo
12-10-2006, 23:58
Możliwe że błąd ale gdyby takie osoby mogły by wykorzystywac te Błedy gry bylo by nie wesoło.

Yoh Asakura
13-10-2006, 07:53
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=6578&highlight=white+skull

YyyeeyIsBack
13-10-2006, 08:28
Ja kiedys w jakis sposob, w czasie pkowania zaliczylem zgona, i natychmiast po smierci zalogowalem sie ponownie, i o dziwo mialem skula. Jak mi sie to udalo? Nie wiem, ale skulla mialem w swiatyni, i gdy z niej wyszedlem, wejsc juz ie moglem.

shoq
13-10-2006, 08:32
To raczej nie błąd. Czasem jest tak, żę czas skulla nie pokrywa się z czasem pz locka. I dlatego można czasem (nie wiem dokładnie w jakich przypadkach) wejść do świątyni. Spotykałem się już z WSami w depo.

Withord
13-10-2006, 08:42
Łatwo można zrobić coś takiego, wszystko czego potrzebujesz to runa typu fire field. Stoisz przed świątynią, strzelasz w pole gdzie nikt nie stoi, uciekasz do światyni, ktoś w krótkim czasie wchodzi w ten ogień i gotowe! Skull w świątyni ;)

DRoN
13-10-2006, 08:54
Łatwo można zrobić coś takiego, wszystko czego potrzebujesz to runa typu fire field. Stoisz przed świątynią, strzelasz w pole gdzie nikt nie stoi, uciekasz do światyni, ktoś w krótkim czasie wchodzi w ten ogień i gotowe! Skull w świątyni ;)

W chwili użycia runy typu field automatycznie łapiesz pz locka na minute.

@ down

Jak postawisz fielda i nikt nie wejdzie w niego przez ~3 sekundy, field robi się niczyj i nie złapiesz na nim skulla.
Ale jesteś już blisko.

@ down x2

Lol, na jakie 15 sekund? Locka się łapie na 1 minute, jak w przypadku dowolnej/każdej akcji ofensywnej.

Rozwiązanie

Przed śmiercią walisz jakiegoś gracza (bez skulla) czymś, co zadaje dmg turowo (field lub poison arrow) i giniesz. Po zalogowaniu się łapiesz skulla, ponieważ zadajesz dmg nieoznaczonemu graczowi. Skull w PZ gotowy.

Withord
13-10-2006, 08:57
Aaa... no to cóz... kiedyś tak nie było :P

Ale już chyba wiem jak to zrobić, używasz fire fielda na miejsce gdzie nikt nie stoi, ktoś cie zabija, pojawiasz się w świątyni, ktoś wchodzi w ogień i skull gotowy. Jeśli to się nie sprawdzi to już nie mam pojęcia jak można mieć skulla w świątyni.

Pandorian technomancer
13-10-2006, 08:58

hahahaha no coment.
Po wystrzeleniu runy ofensywnej masz pz lock na czas 15 sek. Nie da sie postawic fielda i wejsc do pz w czasie kiedy ten field moze spowodowac powstanie "skulla"

@ Topic

Jedyny sposób by pojawic sie z skullem w PZ to ten okres kiedy juz nie masz PZ a skull jeszcze jest, to sytuacja taka jak przy wyjsciu z party, niemasz juz party a skull ci"miga". Kazdy inny skull w PZ to bład gry