Pokaż pełną wersje : Ferumbras ubity!
Wiec jak w temacie :)
Salve Knight : http://www.microsaft.se/proof/upload/ferumbras.rec
Sashra : http://www.microsaft.se/proof/upload/ferumbras1.rec
Polecam filmik z widoku Sashry glowny blooker i on loot zabiera :)
Pozdro~
Maxioris
13-10-2006, 07:18
Ferumbras?
Nie tylko też kolejny 200 lv!!
:D
Nieźle : P I ten loocik xD
derdevil
13-10-2006, 07:29
hckdddddd2222222222222222222
napisane "Dzisiaj, 07:18"
temat - Ostatnio edytowany przez Rafayen - Dzisiaj o 07:20.
zaraz przeskanuje i dam edita
Up
.. bo dodawalem ze lepiej ogladac Filmik Sashry ? bo to glowny bloker i ma loot w bp:p
Jak widac ten Ferumbras nie jest wcale mocny .. :P
Pozdro
derdevil
13-10-2006, 07:45
na filmiku podaja tez link do fajnego sska na ktorym jest GH ^^
"It is the proof that Ferumbras has fallen. For now. The Edron Academy should be interested in this."
zaraz pewnie od tego zacznie sie "on dostanie mlsa !!!!"
Heh Ładna Akcja.. Ale potem nie podobało mi się, ja głowny bloker mial full hp, nie był atakowany a koles byl bity przez 4-5 dmc i nawet nie uhał go ;/
Loot piekny... ale podobno coś takiego z kazdego wypada.. mnie bardziej Ciekawi co była w bagu... ;D
o lol co sie stalo z sashrom... mial juz 200 a teraz 181.. ;(((((
derdevil
13-10-2006, 07:54
Heh Ładna Akcja.. Ale potem nie podobało mi się, ja głowny bloker mial full hp, nie był atakowany a koles byl bity przez 4-5 dmc i nawet nie uhał go ;/
Loot piekny... ale podobno coś takiego z kazdego wypada.. mnie bardziej Ciekawi co była w bagu... ;D
jakbys czytal co pisza to bys wiedzial ktos mowil ze 2-3 sharpies i gp
Fajny filmik szkoda ze lot im nie dopisał i GZ 1 zabitego Ferumbrasa 8o
Piotrek~
13-10-2006, 08:11
Fajnego będzie miał addona :|
Szczegół, że jak już go zabili to nikt nie uhał jednego najta jak blokował 3 demony i oczywiście padł, współpraca przede wszystkim.
Fajny filmik szkoda ze lot im nie dopisał i GZ 1 zabitego Ferumbrasa 8o
Lol
Czy ty wogole oglądałeś ten filmik ??
Gz !!! Ciekawe na co go może wymienić :)
witcherek_masterek
13-10-2006, 08:18
NIe no respect :D a loot nawet , nawet xP taki rar troche wart bedzie :D
I teraz bedą na wszystkich swiatach pielgrzymki na ferumbrasa :) Wielkie graty dla sashry itd :o
KuSiAjAcA
13-10-2006, 08:58
Fajnego będzie miał addona :|
Szczegół, że jak już go zabili to nikt nie uhał jednego najta jak blokował 3 demony i oczywiście padł, współpraca przede wszystkim.
To nie są polaczki że płaczą bo padli...a addona ma Sassir.
Fillipex
13-10-2006, 09:34
Gratz dla nich za ubicie go ale zacohwali sie beznadziejnie.. ublili tego ferumbrasa i odrazu do tp... nie myslac o tych ktorzy zostali dalej i mecza sie z demonami co w konswekwencji doprowadzilo do tego ze tamci padli.... ehh
Gratz Ubicia niezle im poszlo
@up
Sashra im napisal Out ze mieli pojsc no to pare poszlo nie jego wina ze tamci zamiast uciekac to stali i probowali blokowac/ubic dziwie sie ze Sashra nie uhal ludzi mogl uhnactego zioma co blokowal 3 demony T~
Hessoleya
13-10-2006, 09:59
Locik zajebisty :D
1 addon hat mage w tibi :]?
Raditz Saiya-jin
13-10-2006, 11:06
ten ktory upladowal ten film na tibicams wczesniej dal film "door is pk" ktory na forum tibia.de zostal skomentowany przez herganona (czyli tego ktory niby wykorzystywal buga z drzwiami) tak:
" Herganon-
Registered User
Woties: 400
fake movie.
i never abuse bugs, i report them "
jezeli wiezyc herganonowi (200rp), to ten film moglby byc fake.
nie wiem jak jest wiec sie nie wypowiadam ;)
V.Kitthix
13-10-2006, 11:29
Gz wykonania, no ale nie Gz zgrania. Co do ucieczki do TP to Sashra pare razy pisał "Out" no i Ci co tam zostali to już było na ich ryzyko. Chociaż mogli poczekać na reszte którzy biegli z 2 końca sali.
Always hunted
13-10-2006, 11:37
film świetny, i widać że Ferumbras nie jest w stanie wytrzymać skoncentrowanego ataku. Ale musicie przyznać, że to demony są tam największym problemem, pięknie te demony zmasakrowały ten team.
Ferum Hat jest do addona, taka fajna tiara, wyglądająca jak ta ferumbrasa, do faccowego czarodzieja (ten staruszek)
I wogule gratz!
"NOONE WILL STOP ME THIS TIME" No to się staruszek przeliczył
lord orzech
13-10-2006, 11:40
11:36 You lose 847 hitpoints due to an attack by Ferumbras.
Hahahaha...
Dobry ziomek
.. taka fajna tiara, wyglądająca jak ta ferumbrasa..
Wg mnie tiara to co innego niz zwykly szpiczasty kapelusz :)
Co do filmu, myslalem ze pierwszy ferumbras padnie w jakis ciekawszy sposob i dluzej ludziom zajmie wymyslenie jak by go tu sie pozbyc.. Widać najprostsze metody są najskueczniejsze i druzyna wielku mocnych sd-erów i kilku mocnych knightow z zapasami ssa daje radę :)
Pozdrawiam
Shorty_Master
13-10-2006, 12:08
Sashra hacked X(
@Topic
Nice movie, nice loot :p
12:13 Dragonslake [152]: 3 small diamonds
12:13 Dragonslake [152]: o gp
12:13 Dragonslake [152]: i bag
hyba to było w bagu :D
Evil Maul
13-10-2006, 12:24
GZ dla Anticy :) !!!! jak to mowia "nie taki diabel straszny jak go maluja :p "
GZ dla Anticy :) !!!! jak to mowia "nie taki diabel straszny jak go maluja :p "
Nie trudno ubic ferumbrasa, gorzej stamtad wyjsc :p
Nice one.
Ciekawe, czy bardziej oplaca sie zachować czapeczke w domku, sprzedac, czy wymienic na addona ;]
...
...
...
...
Nie
...
To nie może być prawda...
Nie...On miał być legendą...Był legendą...Kiedyś, i całkiem niedawno...Do teraz...
Spier*olili to. Nie ci z co zabili. Cipsoft. Zrobili z legendy popierdo*onego starucha, na którego wystarczy pół BP stone skinów, pare ludzi, i parenaście BP SD.
Ile minęło? Nawet nie pół roku...You see Reamains of Ferubras...You see Ferubras's Hat...Poszło łatwiej, niż z Orshaballem, tylko trudniej było dojść...
...
...
Ja nie chce
...
To nie może być prawda
...
...
...
...
...
...
You are dead
You are killed by dead Ferumbras
@up
kiedy ostatnio spales?
czy moczysz sie w nocy?
lol
@topic
gz ubicia, loot moglby byc lepszy
...
...
...
...
Nie
...
To nie może być prawda...
Nie...On miał być legendą...Był legendą...Kiedyś, i całkiem niedawno...Do teraz...
NO KU*WA JE*ANA MAĆ!
Spier*olili to. Nie ci z co zabili. Cipsoft. Zrobili z legendy popierdo*onego starucha, na którego wystarczy pół BP stone skinów, pare ludzi, i parenaście BP SD.
Ile minęło? Nawet nie pół roku...You see Reamains of Ferubras...You see Ferubras's Hat...Poszło łatwiej, niż z Orshaballem, tylko trudniej było dojść...
...
...
Ja nie chce
...
To nie może być prawda
...
...
...
...
...
...
You are dead
You are killed by dead Ferumbras
Hmm... no.. racja w sumie, troche zbyt łatwo jest tam go ubić :<
Mimo to, gratzor. Ciekawe po ile taka czapa na allegro.pLy pójdzie...
to wkońcu co sie stalo z sashrą że tak spadł? niektorzy mówią ze hack, a inni że sam padal i pochował itemy na mapie ;s co do ferumbrasa to na miejscu sashry bym zostawił go w domku, lub sprzedał za niezłą kase w gp
Wcale trudno z ferumbrasem niejest :S gorzej z tym spamem od demonow +dojscie;P
Niewiem jak mogli tak zrabac legende;] ale co tu duzo mowic -Cipsoft
Michoss ma racje :( Teraz jak zwykle zresztą Tibia jest cała zdobyta :/
Mastermind Toothy
13-10-2006, 16:18
Trzeba im pogratulować :)
A Sashra nie miał hacka -.- Jak nabił 201 to sam się zaczął ubijać. Na forum Anticii pisze.
@down
Poszukaj na forum tibia.com to mi uwierzysz :)
Trzeba im pogratulować :)
A Sashra nie miał hacka -.- Jak nabił 201 to sam się zaczął ubijać. Na forum Anticii pisze.
Sam zaczal padac a teraz wrócil do gry? Musi miec nierowno pod sufitem...
kto powiedzial ze wrucil ?? Chcial tylko bloknac ferumbrasa ...
a zabijal sie jak dobrze pamietam przez sprawy rodzinne ...
Drzamich
13-10-2006, 19:25
Heh, a myślałem że już go nigdy nie zasmerfują :D
Blood Romeragura
13-10-2006, 21:43
co wy gadacie.... ludzie... Antica to najstarszy Server w Tibi... ubili przeciez juz kiedys Ferumbrasa gdy nie było aż tyle h-lvl na tym serverze niz teraz wiec czemu teraz raczej tez powinno sie udac ... a na innych swiatach sie nie udawało... przeciez to by było bezsennsu troche jak by miał 100000kk hp i by byl nie do ubicia... Ferumbras zostanie legeda.. nie wazne czy go pokonali... po za tym Cipy napewno cos wymyslą w next Update równie silnego albo nawet bardziej....
Muahahah, troche ponad 100gp, crystal ring, 3 diamondy i głupi kapelusz xD I to jeszcze na takiego beznadziejnego addona ja nie mogę xD Pamiętam jak ubijali pierwszego ferumbrasa, to był loot! Runki po 50+ ładunków, a nei jakaś posrana czapa :P
Always hunted
13-10-2006, 23:04
up@
on w sumie na rację :( wtedy to był loot, a teraz głupia czapa do faccowego czarodzieja...
czemu noobek? te runki są faktem, one istnieją
Co sie porobilo., Teraz to Cipsoft boi sie dac tak mocnego potwora ze mialby moc kilka razy wieksza np niz orshabaal. O co mi chodzi? Kiedys jak Ferumbras zabijal pelnoooooo ludzi i nikt go praktycznie nie pokonowyal, nikomu tonie przeszkadzalo. Teraz to jak padna to mosci panie tragedia! Tyle expa sie marnuje, ekwipunku prosze pana bezsensownie!
powiedzmy sobie szczerze, Tibia zaczyna przypominac (juz jest?) Zreczniosciowka massive multi-player w czasach sredniowiecza, a CipSoft probuje to powolutku i nieskutecznie ratowac. W sumie to nie ich wina. Pozdrawiam
derdevil
14-10-2006, 00:07
kazdy gada czapka do addona a skad wy to wiecie ?
kazdy gada czapka do addona a skad wy to wiecie ?
www.erig.net wpisz ferrumbras hat czy cus :p to jest czesc do Outfitu (jakis taki ze wygladasz jak Warlock) Na czapeczke warlocka : d
@up co do commenta
100lvl teraz robi sie w 41 dni ;( (stamina :S)
Głupi addon? Jedyny w całej tibi, wyrozniajacy sie...Taka czapa mysle ze mogla by pojsc za jakies ~5kk. Co do filmu. Jak zawsze, filmy sashry wymiataja.
pozatym tam jest napisane (na tej miernej czapeczce) iz magowie z wiez na edron moga sie nia zainteresowac... skad wiecie co dostanie oprucz addona? moze faktycznie nie dostanie nic ale tego nie wiecie.. pozatym jak kolega tutaj wspomnial jedyny rare w calej Tibi .. na Antice jest tyle h leveli ze napewno nie jeden z nich by kupil to za taka kase jakiej nigdy w zyciu na oczy nie widzieliscie
Nice film wkoncu udalo sie go pokonac i gz all a loot nice ;]
Muahahah, troche ponad 100gp, crystal ring, 3 diamondy i głupi kapelusz xD I to jeszcze na takiego beznadziejnego addona ja nie mogę xD Pamiętam jak ubijali pierwszego ferumbrasa, to był loot! Runki po 50+ ładunków, a nei jakaś posrana czapa :P
ja sie z tym zgadzam wkoncu to tylko przez naiwnosc innych mozna to sprzedac bo do addona to sie chyba zmarnuje ...
co do filmiku mowicie ze tamci padli mogli uciekac, a ze chcieli zgrywac bohaterow to padli
Ludzie, co wy za pierdoły piszecie to aż głowa boli, na teście już przecież ubili tego ferumbrasa i wymienili czapkę na addona, stąd wszyscy wiedzą do czego ona jest... NIC WIĘCEJ SIĘ NIE DOSTAJE... Durnota moim zdaniem :( A ten addon nie jest biedny, źle się wyraziłem - on jest brzydki!!! eszcze do takiego beznadziejnego outfitu... n/c
Co do tego pana do mnei noobkiem nazwał - główka boli czy pod czachą grzeje?
Ziomal Dawidsol
14-10-2006, 12:25
no lionq postarales sie ;]
swietny film
a co do kapelusza to najwiekszy rare tego update'a wiec jest drogi i kto zrobi z niego addon jest mastah :]
Ludzie, co wy za pierdoły piszecie to aż głowa boli, na teście już przecież ubili tego ferumbrasa i wymienili czapkę na addona, stąd wszyscy wiedzą do czego ona jest... NIC WIĘCEJ SIĘ NIE DOSTAJE... Durnota moim zdaniem :( A ten addon nie jest biedny, źle się wyraziłem - on jest brzydki!!! eszcze do takiego beznadziejnego outfitu... n/c
Co do tego pana do mnei noobkiem nazwał - główka boli czy pod czachą grzeje?
byc moze nic sie za niego nie dostaje
ale nadal podtrzymuje co powiedzialem bo nie wiem co ma do tego ze jest brzydki czy ladny :D sov tez jest brzydki :D Ty pewnie tez jestes brz... XD no dobra .. jest cholernie drogi i jedyny w calej tibi to moim zdaniem wystarczy a Ty to nie wiem co bys jeszcze chcial zeby z feru wypadlo pewnoo kinder niespodzianke ..
koniec moich komentarzy w tym temacie poniewaz beda one raczej zbedne
Powiem wam że jestem max zawiedziony że go ubili myślałem że to będzie wkońcu potwór naprawde nie do pokonania :/ ale taka prawde że z stone skinami łatwo blokować :/ niech stworzą coś lepszego oby a nie 2 podejście na niego i pokonany :/
Capality
14-10-2006, 15:02
A powie mi ktos jak odtworzyc ten filmik ??!!;(
Sovem ma sie hity za 250+ i można jednocześnie tarczę nosić, a ten durny kapelusz daje ci strasznie brzydkiego addona, w którym wygląda się jak dziadyga z wymientolonym kapeluszem xD
a ten durny kapelusz daje ci strasznie brzydkiego addona, w którym wygląda się jak dziadyga z wymientolonym kapeluszem xD
Ehh mi sie wydaje, że to kwestia gustu czy komus sie podoba ten addon czy nie.:baby:
@Nift
Racja, powinien byc jakis potoworek, ktory bedzie legenda. Na ktorego beda sie wybierac ekipy ale bedzie on nie dopokonania. Potworek, ktorego bedzie sie kazdy bał. Kiedys Orsha~ to niby ta extra mega mocny demon, a tu co? Pare miesiecy i padaja jak muchy. Ferumbras? Tak samo, pare teamow padlo ale jak juz został pokonany to padną kolejne.:confused:
@Film
Film swietny, sa chwile akcji, troche grozy oraz pelnej wspolpracy miedzy teamem, gdzie kazdy wie co ma robic. Gratz loota.:cup:
Cya
Master Knight de'Vere
14-10-2006, 16:06
Filmik bardzo fajny, widziałem go na tibia.de ;)
Btw tej czapki to już jest zamieniona na addon przez Sassir'a
Skarabeusz Pustyni
14-10-2006, 16:18
Nom, pięknie ubity! Super, mi się podoba. Ocenie tak: 9/10 bo za długo zwlekali zeby wejść w teleport :( ale i tak spoko :]
Kilka ekip? z tego co ja wiem to była dopiero druga... I już im się udało ubić :D
Mastermind Toothy
14-10-2006, 16:34
Kiedyś Ferumbrasa się bali wszyscy -.- Teraz jest słabszy niż głupi Orshabaal :/
derdevil
14-10-2006, 17:18
jak ogladalem inny film to tych demonow bylo duuuuuuuzo wiecej xd
Kilka ekip? z tego co ja wiem to była dopiero druga... I już im się udało ubić :D
to chyba zle wiesz
~>Salmon<~
14-10-2006, 18:04
Ale przynajmniej Sashra może sprzeda Ferumbas hata i kupi sobie porządne eq po hacku :p
Wielki Mancyz
14-10-2006, 19:22
Porównajcie sobie jakie są lvle teraz na tibi a jakie były kiedyś i pomyślcie że keidyś ferumbras robił wjazdy do miast a nie sobie stał na jakimś zadupiu na wierzy gdzie nadodatek mogą wejść tylko high lvle i trzeba quest nadodatek żeby się na tą wyspę dostać ( mam na myśli quest na wyspy - i nadodatek jak ktoś tam idzie to są przygotowani na ferumbraska a tak w thais jakbyście sobie stali pod dp i by wam wjazda zrobił z 20 demonami to by wyrżnoł połowe serwera i dlatego właśnie kiedyś się go niedalo zabic a teraz jest łatwiej :baby:
Raditz Saiya-jin
14-10-2006, 19:32
kiedys ferumrbas byl to 100 master sorcer kierowany przez jednego z pracowników cipsoftu, dlatego byl niepokonany
teraz to tylko potwór, silny bo silny, ale nie niesmiertelny :)
hail antica xD
Always hunted
14-10-2006, 20:12
jak ogladalem inny film to tych demonow bylo duuuuuuuzo wiecej xd
Tym razem było 9 demonów, z czego jeden poza murami, 4 przy samym wejsciu.
Kiedy wszedł team bodajże z Eterni/Titani było 12 Demonów, wszystkie w pokoju, około 9 na samym wejściu.
Antica dostała niezłe fory :)
up@
To był 145 sorc :) i go pokonali na PoHu, fajny loot mieli... runki 50+x.... ja chcę takiego SDka :]
Mastermind Toothy
14-10-2006, 21:46
Ale przynajmniej Sashra może sprzeda Ferumbas hata i kupi sobie porządne eq po hacku :p
Czytałeś chociaż cały temat ? -.,- Wyjdź i nie wracaj.
@always hunted
Pokonali go cudem i po osłabieniu go. Stary Ferumbras był 100 razy silniejszy ;/ Teraz to słaby shit :P
Thristen
14-10-2006, 21:57
Cipsoft kiedys zrobil Ferumbrassa i to tamten Feru będzie legendą a nie ten którego stworzyli teraz
Tibia dawniej nie byla tak rozwinięta i nie roznila sie niczym od teraźniejszych gier na komórki
Nie pierdolcie glupot w stylu "moglby byc lepszy loot" bo "Gdybym zrobil kupe to by byla brązowa"
Zlotowali Hata, sprzedadzą go lub zrobią addon jedyny w Tibi ktory bedzie przez pare Miesięcy, lat, tygodni, to zalezy od nas samych więc zamiast gadac glupoty wezcie sie do pracy
Cipsoft nie będzie dla kazdego z osobna tworzyl potworków oni tylko Urzmaicają gre i zachęcają nas do kupowania Premium Accountów i nabijania im kieszeni, nie zawsze będa robili tak jak wam sie podoba poniewaz kazda korporacja ma swoje wymyslu, upadki i wyjscia na Topy
Dla Antican Grats ubicia :)
pf, Jo
Ragnar666
14-10-2006, 21:58
@always hunted
Pokonali go cudem i po osłabieniu go. Stary Ferumbras był 100 razy silniejszy ;/ Teraz to słaby shit :P
co masz na myśli że był silniejszy? bo może wtedy akurat tak było że to postacie były 100 razy słabsze? ;]
http://img177.imageshack.us/img177/4732/sassirhatni5.jpg (http://imageshack.us)
Fajnnnyy ten addonek ;)
@Nift
Racja, powinien byc jakis potoworek, ktory bedzie legenda. Na ktorego beda sie wybierac ekipy ale bedzie on nie dopokonania. Potworek, ktorego bedzie sie kazdy bał.
Jak Apocalypse wprowadza to kazdy sie bedzie bal.
Jak Apocalypse wprowadza to kazdy sie bedzie bal.
Gowno prawda. Apocalypse nie jest nawet 1,5 raza silniejszy od orsha. (byl na tescie)
Gowno prawda. Apocalypse nie jest nawet 1,5 raza silniejszy od orsha. (byl na tescie)
Tylko 2 razy. Nie znam jego dokladniej sily, ale wiem, ze z lapy wali po 2 k ma SD na duzy obszar.
90 palek na utamo vita + might ring padl na strzal od Apocalypse na tescie.
@topic
Grats, Antica znow poskramia legendarnego Ferumbrasa. Szkoda ze taki slaby loot ;/
Vendraal
15-10-2006, 00:43
Tylko 2 razy. Nie znam jego dokladniej sily, ale wiem, ze z lapy wali po 2 k ma SD na duzy obszar.
Mowiac krotko: Apocalypse bedzie tym czym mial byc Ferumbras - tzn. bestia niedopokonania (dla porownania przeczytajcie XIII rozdzial Apokalipsy Swietego Jana). Na tescie nikt nawet nie wytrzymal jego Mass SD, najwiekszy hit jaki widzialem to 1500~, ale pewnie do 2500 na raz wyciagnie. Najwazniejsze zeby dali go w takim miejcu, zeby mozna bylo z nim powalczyc na wiekszym terenie ale tez zeby mial mozliwosc ucieczki, dzieki czemu bedzie go jak chu... trudno go powalic.
@ Topic:
Podziwiam odwage i umiejetnosci tych ludzi ;p, szczere congrats!
Miodojad
15-10-2006, 01:01
Już przestańcie z tym Apocalypsem... Jak byście czytali choc troche o Ruthless Seven to byście wiedzieli, że najsilniejszym z nich jest Ashfalor. Być może jego Cipy nie zniżą do poziomu Ferumbrasa...
Mmm... Bez komentarza, kolejny silny potwór który pada po paru miesiącach i nadodatek prawdziwa legenda. No cóż w nastepnym update to ja też bedę wsród shoterów 8o
@co do ceny
Na Antice taka czapka moze kosztowac i 20kk - za demon legs zaplacisz 5-6kk na securze ktora jest raczej biedniejszym serverem od Anticy. Rose shield podobno poszedl za 35kk, ale to niesprawdzone zrodlo informacji..
@stary ferumbras
Stary Ferumbras nie byl raczej duzo silniejszy niz aktualny (porownujac lvl teraz do lvli wtedy), ale mial jedna roznice.. Grał nim człowiek! Potwory sterowane przez komputer maja SZTUCZNĄ inteligencje. Wali najblizszego, a czasem zaatakuj tego co dalej stoi i wali najlepsze hity.. Człowiek który atakuje tłum mając coś typu 100 MS vs. 80 gosci na 20-60 lvl najpierw wali sorcow ktorzy zaraz padaja z braku many, a nie najwyzszy lvl knighta ktorego wszyscy UHaja. Jakby Ferum~ rzucil sie na sorcow to 5 sec i polowy osob nie ma. Człowiek wie kiedy sie UHnac, a kiedy strzeli. Stary Ferum~ mial tyle run co teraz ludzie na OTS (np. 20 run po 100x UH) i mozliwe ze uzywal bota ("wygladal jakby go SERVER UHal" - kiedys nie bylo limitu czasu uzycia runy? ktos wie?).
@Ekipa ktora robila quest
Uzywali cheatow.. TibiaBot NG? Nie slyszalem o innym ktory robi screeny poziomow na ktorych sie nie stoi. Sashra podaje przed wejsciem screen z sali Ferumbrasa w ktorej NIKT nie stoi oprocz potworow, a widac jak ktos pije manasy pietro nizej (Ahh.. Ahh..)! Moze starzy PRO z Anticy wiedza jak robic legalnie screeny miejsc w ktorych sie nie bylo.. choc to tak prawdopodobne jak to ze film od goscia co w drzwiach stal (87 ms - wykorzystywal błąd Tibii) i PKowal to fake -.-' jak ktos zrobil fake film i wpisal deady na stronie tibia.com -.^
Ja to sie na Tibii nie znam mało gram możecie mnie teraz jechać! xD
TO PISAŁ BRAT HIDE~! Gesior..
Mastermind Toothy
15-10-2006, 11:18
co masz na myśli że był silniejszy? bo może wtedy akurat tak było że to postacie były 100 razy słabsze? ;]
Teraz wpada kilkanaście osób 100+ i ubijają go spokojnie.
Kiedyś to całe Thais się na niego rzucało i nie mogło pokonać dopóki nie został osłabiony- no i kiedyś grał nim człowiek :)
jak sie wydaje nie jest taki silny jak byla pierwsza grupa na eterni to odrazu padli a tutaj ladnie zgrane wszystko i git :D
no i hide wszystko wytłumaczył. i nie gadajcie już za ile poszła czapka bo sassir wymienil juz na addon
Co nie zmienia faktu że ładniej wygląda choćby full citizen outfit xD
Czapke ma Sassir jak widac na stronie 7 na fotce
Ekipa z Eterni miala owiele gorsza sprawe bylo tam owiele wiecej demonow .
I Jak widac ten ferumbras nie jest wcale taki mocny :P
Piotrek~
16-10-2006, 18:27
Tak, najpierw sie ciesza ze jakis silny stworek, a potem marudzą, bo za słaby, chociaż 94,6% nigdy tam nie wejdzie...
Lol gratz ale ziomy ;] spoko kolesie tylko pozazdroscic ;)
Bamargera
03-11-2006, 18:09
Niestety nie mgoe obejrzec tego filmu bo nieejstem na swoim kompie ale powiem co nie co...
Sashra jest dziewczyna a nie chlopakiem ;)
Dlaczego nie ma juz 200 lvla? To proste... Hackneli ja... Moj kumpel widzial jak gadala ze ja hackneli ale jej oddali konto bez itemow i 200 lvla.
I jeszcze jedno... Sashra miala Great Shielda moj kumpel zrobil fote jak w jej domku lezala i jacys 2 kolesi ma great shield na sell po jej hacku!!! Ja uwazam ze to ktos z nich ja hacknal.
IceMaster :)
03-11-2006, 18:46
Słyszałem ze na forum Anticy było napisane 'Sashra miał/miała kłopoty rodzinne dlatego sie rookowała' więc niewiem czy miała/miał haka
Wiekszosc mowi ze legenda Ferumbrasa upadla, ale za to powstala nowa legenda.
Sashra, Dragonslake i inni, i to Oni stali sie legenda, na zawsze wpisali sie w ksiegi tibii w koncu jako pierwsi zdobyli ta czapke. Kilku poswiecilo zycie na to ale udalo im sie. Wielkie szaco dla nich.
Potworki to nie legendy zawsze przyjdzie na nie pora i beda nowe jeszcze silniejsze.
Kiedys Demony byly bardzo silne i nie licznym udalo sie je zabic ale teraz masz 50+lvl zbierasz teama i expisz na Demonach jak na Smokach.
Trzeba grac w wyobraznia bo inaczej Tibia szybko sie nudzi :]
Cederiel
03-11-2006, 20:27
Filmik wywalisty;s
Always hunted
03-11-2006, 21:08
Wiekszosc mowi ze legenda Ferumbrasa upadla, ale za to powstala nowa legenda.
Sashra, Dragonslake i inni, i to Oni stali sie legenda, na zawsze wpisali sie w ksiegi tibii w koncu jako pierwsi zdobyli ta czapke. Kilku poswiecilo zycie na to ale udalo im sie. Wielkie szaco dla nich.
Jak zabiją Ferka 3-i raz, to nikt nie bedzie ich pamiętał...
brzydka czapka!
Tychanowicz
04-11-2006, 15:52
Dla zainteresowanych tym addonem.
http://www.microsaft.se/proof/upload/ferumbrashelmet.JPG
kicek123
04-11-2006, 20:07
Bez kitu gratuluje im ktorzy to co zabili Ferumbrasa;) Brawo!!Brwo!!Te brawa moga sie nie konczyc!!!!20:01 Sashra [181]: 00:22 You see Ferumbras' hat.
Nie spoil'ujemy ;)
interesi mnie co bylo w bagu??
@topic Gratz!!
Ciacho1920
12-11-2006, 23:06
up
w bagu zawsze jest syf-.-
ciekawe po ile chodzi fer~ hat :p
addon zajefajny
up
w bagu zawsze jest syf-.-
yhy.....Thunder hammer jak wypada z orsha to jest właśnie w bagu -.-.
yhy.....Thunder hammer jak wypada z orsha to jest właśnie w bagu -.-.
l0l nób......
slawekmag
15-11-2006, 15:21
@up
Nie masz nic do powiedzenia to nie pisz...
@top
No gratz zabicia. Jak tak dalej pójdzie to cipsoft nie zdąży nowych potworków robić...
Wielki Mancyz
15-11-2006, 15:49
i po co odnowiliscie ten temat skoro juz od miecha to all wiedzą ??
l0l nób......
Ej dziecko, jak nic nie ma sie o czyms pojecia i nie ma sie zamiaru dowiedziec, to lepiej milczec. Robisz z siebie kretyna i jeszcze sie plujesz lmao.
~stary temat.
Starczyk
16-11-2006, 00:26
hej, mam pytanie jak odtwarzać pliki w formacie rec. ???? Dopiero co założyłem sobie neta :/. Z góry dzięki za odpowiedź.
@up
Winampem.
Na forum jest wyszukiwarka poza tym.
Wielki Mancyz
16-11-2006, 08:44
Jeżeli myślisz że w bagu spadają shity to masz:
- vampire - vampire shield w bagu
- demon - mastermind shield w bagu
-orshabaal - thunder hammer w bagu
- dragon - wand of inferno , dragon shield , dragon hammer , serpent sword w bagu
Jest jeszcze wieele przykładów "syfów" w bagu ale niebęde tego all wymieniał :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.