Pokaż pełną wersje : Nawet Depo jest jusz niebezpieczne, Uwaga na Złodzieji!!
Cze,
Niewiem czy w dobrym miejscu ten temat umieściłem może jusz taki był, nie znalazłem.
Myślałem, że depo jest bezpieczne, ale okazuje sie że nie.
Na Azurze w Carlin.
Muj kolega trenił sobie z kimś. Po treningu poszli do depo,
stali przy lockerze czy jakoś tak, i jeden z nich wyłorzył swoją broń, żeby pokazać jaką ma i ten drugi też pokazął i tak z legsami i tarczami, i jak pokazali swoje armory. Do depo na tym pientrze so oni stali wszed jakiś koleś i zaczą żucać plecakiem, w momęcie gdy jeden z nich wyją p. armor koleś z plecakiem życił mu pod nogi plecak i odrazu skrzynie. Stać na skrzyni sie nieda wiec tego kolesia co wyją p armora odsuneło od lockera. ten go jeszce odsuną i podszed i zabrał p armora, to nie jednorazowy przypadek, zaraz puzniej powturzył ten trik na kolesiu z plecakiem na lockerze, trzeba uważac pokazując swoje żeczy w depo. koleś ma mały lvl ale jaki nie pamiętam. Pochodził troche po depo i logątną sie. I strata jakiś 800 Gp. Może troche mniej.
Wiec Uważajcie.
daj nicka...
ostatnio mam szczescie do zabijania thiefow... acha... i pamietaj... najlepiej thiefa sprowokowac, zeby sie nie mogl do depo schowac :))) a ze skullem moze nie miec latwego zycia... i jeszcze jedno wiesz od czego jest ctrl+r?
Sorcers of titania
24-08-2004, 10:39
Jak nie wiesz co to jest Ctrl + r -- to Ci powiem jest to dialog z GameMasterem zwanym GM :) .. Jeżeli Ci to się jeszcze raz przydaży pogadaj z GM i podaj mu nick tego thiefa a GM już to załatwi :P
Takie sytuacje zdazaja sie często juz 2 miechy temu stracilem tak serpent sworda :/, ale to była nauczka i nie radze nikomu wystawiac swoich rzeczy na widok publiczny :P. Jak ktoś chce zobaczyć co masz pokazuj mu na trade troche głupie ale bezpieczne :)
Sorcers of titania
24-08-2004, 10:45
Zaufaj mi :)
Złodziej nazywa sie Bliding Star.
Ma 6 Lvl!!!!!
Jest palkiem.
Mieszka w Carlin chyba.
i ma kilka postaci.
Jedną na rooku 5 lvl . lol
I jakieś jeszce, na inych serwerach.
Sorry.
Zrobiłem ankete do tego temata ale z błedami da sie to poprawić?
w ostatnim
sam tak kradne miało być nAPISANE.
zNACZY JAK TAK NIEKRADNE .:)
Prasios Didymos
24-08-2004, 18:42
Ciekawy pomysł na zarabianie ..., no ale chaniebny, kradzież jest legalna, ale uwłaczająca mojej godności ;)
Wiesz co sie czuje gdy cie okradną, zabiją i tym podobne?
Ja raz kupowałem w sklepie Brass legi i capa nie małem to na ziemie wypadły, a że obok stał jakiś koleś na 20 lvlu zaczą przeżucać mojmi spodniami i je se wzią. A ja musiałem kupić nowe!!!!
Hmm nie kapuje tego sposobu kradziezy. Czyli to bylo jak? Ze se stal zenek w depo w lockerze. Wyjal p-arma na lockera. I nagle jakis n00b mu rzucil pod nogi skrzynke? Przecez nie da sie wrzucic pod nogi skrzynki i ze go niby odsunelo? Wyjasnijcie mi to bo ja nie kapuje....
Tak dokładnie tak, pokazał koledze p armora i w tedy ten nOOb...
Nie wiem jak to sie stało że żucił mu pod nogi tą skrzynie, al e tak było
Nie rozumiem dlaczego te wyspy są tylko dla nich to niespr.
Cip Soft chce tylko zarobić na tych kturzy kupują pacc ale odbywa się to kosztem nas. X(
Cip Soft chce tylko zarobić na tych kturzy kupują pacc ale odbywa się to kosztem nas. X(
Przepraszam boli cie glowa? ONI ZARABIAJĄ TYLKO Z TYCH PACCUW!!! (oczywiscie maja tez wlasne prace nie utrzymuja sie z tibi )
Myslisz ze te wyspy to po co?
Tobie bedzie takze latwiej zaexpic jak sie pacci wyniosa
Mysl logicznie!
następny noob który sie uważa za poszkodowanego...
„Polak cię okradnie Polak cię dopadnie Polak nie popuści no bo gorsi to są tylko ruscy !! „
52 dębiec -Polacy
daj nicka...
ostatnio mam szczescie do zabijania thiefow... acha... i pamietaj... najlepiej thiefa sprowokowac, zeby sie nie mogl do depo schowac :))) a ze skullem moze nie miec latwego zycia... i jeszcze jedno wiesz od czego jest ctrl+r?
KRADZIEZE W TIBII NIE SA NIELEGALNE. jak ktos woli inaczej KRADZIEZE W TIBII SA LEGALNE.
ale pod warunkiem ze kradniesz "uczciwie" - nie hackujac itp. poprostu cos lezy to se bierzesz :)
a ze gracze wymierza sprawiedliwosc sami to juz inna sprawa.
Prasios Didymos
24-08-2004, 23:33
co do tego żucania skrzyni to póboałem to zrobić w GH i nic, na rużne sposoby ..., coś nie dokładnie to opisujesz ..., lub z update zostało to usunięte ...
To sie zdarzyło 2 dni temu.
Sam nie dowierzałem jak na to patrzyłem. Może z typ plecakiem coś było...
Szkodi Sunrise
25-08-2004, 10:14
Jak nie wiesz co to jest Ctrl + r -- to Ci powiem jest to dialog z GameMasterem zwanym GM :) .. Jeżeli Ci to się jeszcze raz przydaży pogadaj z GM i podaj mu nick tego thiefa a GM już to załatwi :P
GM nie za bardzo sprawdzaja reporty. no chyba ze to tylko tak jest na Valorii..
azura, carlin zeby tam byl tylko jeden zlodziej.....
Kurde niech mi to ktos dokladnie wytlmaczy jak on to zrobil, przeciez to jest to nie mozliwe...
Externus
12-09-2004, 18:09
wg mnie to bylo tak: tamten gosc co mial na depo wylozone itemki z niewiadomego powodu odsunol sie o kratke a tamten thief w tym momencie zablokowal mu droge powrotna do lockera beczka. z oczu osoby 3 moglo to wygladac jak rzucenie beczki i osoba sie odsuwa...
KRADZIEZE W TIBII NIE SA NIELEGALNE. jak ktos woli inaczej KRADZIEZE W TIBII SA LEGALNE.
ale pod warunkiem ze kradniesz "uczciwie" - nie hackujac itp. poprostu cos lezy to se bierzesz :)
a ze gracze wymierza sprawiedliwosc sami to juz inna sprawa.
Koleś zarąbał lotbaga od mojego kolegi i dostał bana bierzcie dalej a bany polecą
Tak spotkałem się z tym sposobem kradzierzy koleś najpierw wrzuca 3 parcele skrzynki tam gdzie się stoi przykrywa to lebeleem byle gównem potem odkrywa wuala i jest;/
@up
Dzienki ale dalej do konca nie rozumiem. "przykrywa toabeelem i bule gownem i potem odkrywa wuala i jest;/" co potem odkrywa, bylbym wdzieczny jak bys mi to baardziej szczegolowo opisal. Jestem ciekawy jak to sie robi po prostu:P. Chyba zle mwoisz bo probowalem tak jak ty mowisz i tak sie nie da.
@do zalozyciela teamtu
przeciez to jest nie mozliwe... wez napisz sekunda po sekundzie jak to bylo albo niech ktos kto wie jak to zrobic niech napisze
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.