zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Co tak mozna wygrac w Fast Hand :D??

Sir-Bodzio
14-10-2006, 08:53
Zagralem se z noobem w fast hand jak nie krencilem filma to wygralem Wand Of Paluge to on chial niom spowrotem i tym zagral lookajcie :D
Oto Link:
http://rapidshare.de/files/36673261/FastHand.rec.html

Upierz
14-10-2006, 08:58
Albo twój kolega, albo miałeś niebywałe szczęście że trafiłeś na kogoś takiego.
Ale raczej to twój kolega..

Paczus0
14-10-2006, 09:02
Albo jego kolega nazywał się Tibia Bot NG :baby:

Dundee
14-10-2006, 09:58
Tak akurat napisales, ze zagrasz w fast hands i przylecial 10 lvl z c armem (LOL) i zagraliscie. On wylozyl c arm choc ty wylozyles jakies smieci. Poza tym zdradza Was "Message sent to Don Noney". Niby po co mielibyscie gadac na privie skoro caly czas gadaliscie normalnie i staliscie kolo siebie. :D walek sie nie udal. Filmu niewarto sciagac.

Sir-Bodzio
14-10-2006, 10:59
,to nie ejst walek -.-,ja do niegoi powiedzalm na prov to tez widac bo jak chyba c-arma albo c-legsy wygralem to do niego powiedazlem "Noob!" i c-seta niewiem zkond mial moze z pk bo mial red skulla :P

Always hunted
14-10-2006, 11:18
Dundee łądnie to rozpracował... rzeczywiście wałek.
Można zauważyć, że po "message sent to don noney~" kręcący film nagle zaczął odnosić sukcesy....

PanKracy
14-10-2006, 12:45
Zamiast grac w tibie, lepiej idz do szkoly lub zapisz sie na korki z polskiego.
Co do filmu, to jakies newby go robily. Jezeli juz taki pomysl byl, to trudno wam bylo ustalic dokladnie co i kto ma robic, tylko musieliscie pisac na privie? zal.pl

Sir-Bodzio
14-10-2006, 13:48
Po 1.nie ejstem calkiem polakiem -.- daltego nie lumiem zadobrze pisac
Po 2.TO NIE WALEK!!
Po 3.Na Priv napisalem do niego Noob!!X( X( X(

i PanKracy daj lepszy filmik to bendzie good

Sir-Bodzio
14-10-2006, 13:52
Po 2.TO NIE WALEK!!

Nom i akurat trafilem na takiego nooba bo pszed filmem juz znim gralem i chial znowu wanf of paluge X( X( X(

Dundee
14-10-2006, 14:27
Po 2.TO NIE WALEK!!

Nom i akurat trafilem na takiego nooba bo pszed filmem juz znim gralem i chial znowu wanf of paluge X( X( X(

I edytowac postow tez nie umiesz, bo z innego kraju jestes? Po angielsku tez slabo umiesz? (wanf). A z jakiego kraju jestes? Z Nibylandii? Nie czytam Twoich postow, bo szkoda mi oczu. Poza tym jeszcze sie naucze pisac takie byki jak ty, bo jestem wzrokowcem.

Sir-Bodzio
14-10-2006, 14:32
jestem z niemczech :)

Raayden
14-10-2006, 14:46
jestem z niemczech :)

to spadaj na tibia.de tamto forum zasmiecac :P
co do filmu sie nie wypowiadam nie chce sie klocic czy to bylo ustawione czy nie i tak nikt sie nie przyzna wiec wszelkie gadanie jest zbedne ;>