Pokaż pełną wersje : First DHQ Done in Candia
Makaveli of Chaos
14-10-2006, 11:54
Tak jak w tyt. udalo nam sie zrobic pierwszy dhq na Candi.
http://rapidshare.de/files/36684785/dhqqqmakaa.rec.html
A mówiłeś że nie ma filmiku ;)
GZ!
V.Kitthix
14-10-2006, 12:41
Jeśli się da to proszę o Rehosta, ponieważ jak wiadomo w Rapidzie Limit.
Dzik Dzik Tadzik
14-10-2006, 12:51
Wszystko sie da:
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/12738
@Chaos
Moje 40k na Pandzie!
Wana-Talib
14-10-2006, 12:54
No gratki udało się wam Pierszy DHQ
13:19 Agnath Eowamiel [8]: uwaga sanussah to thief nie pokazujcie mu kasy an zioemie zarypal mi 5k
Oż... :<
Gz, że wam się udało, szkoda że najcik padł :<
Guest 1900
14-10-2006, 14:02
No gratulacje w koncu POLACY cos zrobili a nie jacys br czy swe :P teraz poprosze 1 st team PL na anni i bedzie gitas :P pzdr cya ..
Oż... :<
Gz, że wam się udało, szkoda że najcik padł :<
Ty chyba inny film ogladałeś. Padł druid.
Gz questa for all.
nic tylko pogratulować ,)
Sir Night Master
14-10-2006, 16:15
ten był o wiele lepszy od poprzedniej pruby :p
i tak jedna osoba padla ale gz dla was :D
ten był o wiele lepszy od poprzedniej pruby :p
i tak jedna osoba padla ale gz dla was :D
próby a nie 'pruby' ;p napewno lepszy bo wkoncu go wykonali
Grats wkoncu się wam udało ;'=)
El.Drinio
14-10-2006, 16:21
Dobry pomysl.
Gratz !:cup:
Stefan Wichura
14-10-2006, 16:54
ciekawe dlaczego 1 razem tego tak nie zrobili -.- za 1 razem luzik powinno pujsc
Dark Brozyn
14-10-2006, 18:23
ciekawe dlaczego 1 razem tego tak nie zrobili -.- za 1 razem luzik powinno pujsc
bo człowiek uczy się na błędach, gratz Maka~
Ogierzpala
14-10-2006, 18:25
gratz! <10 znaków>
i znowu dupa sendi the knight zajebał bo nie wszedl pierwszy. przez to dharel padl. znow on zajebal tak samo jak na pierwszym filmiku. zal.pl
Nie no GZ. Szkoda że Dha~ padł ale było ostro.
i znowu dupa sendi the knight zajebał bo nie wszedl pierwszy. przez to dharel padl. znow on zajebal tak samo jak na pierwszym filmiku. zal.pl
Bo taki byl plan geniuszu i wszyscy sie zgodzili, a Dharel nie musial paść. Tak czy siak questa zrobil a za blessy mu sie zwrocilo ^^
Makaveli of Chaos
14-10-2006, 21:33
Bo taki byl plan geniuszu i wszyscy sie zgodzili, a Dharel nie musial paść. Tak czy siak questa zrobil a za blessy mu sie zwrocilo ^^
Tak taki byl plan, ja troche za pozno zszedlem, sam nie wiem czemoo, pozatym dharel tesh nie potrzebnie szedl w gore, dziwne ze ja wyszedlem przed nim... on mial wyjsc przedemna albo chociaz razem zemna, zle zrobil idac w gore..., ale to normalne,nie ma idealow...
Makaveli
KuSiAjAcA
14-10-2006, 23:35
Mega sharing team rox.
Makaveli of Chaos
15-10-2006, 03:07
Mega sharing team rox.
Mega sharing to twoj stary...
nie moja wina ze jestes slaby i nie masz pojecia o grze w tibie, jedyne co mozesz, to gadac glupoty o tych ktorzy umieja grac w ta gre...
bez pozdrowien, Makaveli
Blood Romeragura
15-10-2006, 09:02
Tak taki byl plan, ja troche za pozno zszedlem, sam nie wiem czemoo, pozatym dharel tesh nie potrzebnie szedl w gore, dziwne ze ja wyszedlem przed nim... on mial wyjsc przedemna albo chociaz razem zemna, zle zrobil idac w gore..., ale to normalne,nie ma idealow...
Makaveli Bardzo ladnie zdania składasz może zamiast być 30h/7 byś troche polaka się po uczył ;)
JA się tak zastanawiam, skoro Dharel to drut to po jaką cholerę on tam właził??? Z sd 2 razy przywalić???
JA się tak zastanawiam, skoro Dharel to drut to po jaką cholerę on tam właził??? Z sd 2 razy przywalić???
On miał większe szanse na przeżycie niż bloker.
Ps. Myślenie nie boli. :)
On miał większe szanse na przeżycie niż bloker.
Ps. Myślenie nie boli. :)
to powiedz nam jak to wymysliles
lol, większe szanse na przeżycie niż bloker? Chyba pod warunkeim że "nie używać uh!!!11oneone" n/c, padłby od razu po stracie many... Co się z resztą stało xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.