Pokaż pełną wersje : Za mało many?
Aleksandra Ku
14-10-2006, 13:58
Mam malutki problemik, zacznijmy od początku:
Wczoraj przeszłam na Maina, no i chciałam zanim brat wróci nabić trochę lvl'a ale mnie deadli i z 8 spadlam na 7 lvl wszystko było by Ok gdyby nie to, że mam tylko 5 many a jestem Sorcerem, co jest do licha?X(
Bo to tak dziala, raz z kolege testowalismy cos takiego.
Z 8 na mainie spadl na 6, i sprawdzilismy czy bedzie dostawal 30 many za 7 i 8 lvl, i kupa, dostawal 5.
Tak jakby system myslal ze jestes na rooku :]
Wniosek: Do 8 lvla mana i hp rosnie jak na rooku :D od na 9 lvl dostaniesz 30 many dopiero.
Tak wynika z testu ktory prowadzilem z kolega
To jest moja opinia... wiec jak ktos mysli inaczej nie zaczynac od bluzgatora.
Kasztaniaczek
14-10-2006, 14:12
Bo to tak dziala, raz z kolege testowalismy cos takiego.
Z 8 na mainie spadl na 6, i sprawdzilismy czy bedzie dostawal 30 many za 7 i 8 lvl, i kupa, dostawal 5.
Tak jakby system myslal ze jestes na rooku :]
Wniosek: Do 8 lvla mana i hp rosnie jak na rooku :D od na 9 lvl dostaniesz 30 many dopiero.
Tak wynika z testu ktory prowadzilem z kolega
To jest moja opinia... wiec jak ktos mysli inaczej nie zaczynac od bluzgatora.
Jesli ja sobie przypominam to jest tak sorc ma 30 many i 5 hp na lev i jak dednie to mu spada te 30 many i 5 hp....najtem by mu spadlo 15 hp i5 many... chyhba :>
Aleksandra Ku
14-10-2006, 14:14
Pieknie z taką maną to nawet szczura nie zdarzyłam zabić:(. No trudno że też musiałam sama wyłazić na brata nie chciało mi sie czekać :(. No nic to teraz tylko do 9 lvl ale i tak bede mieć mnie many niż normalnie?
Bedziesz miala tyle many i hp ile powinnas miec :)
Aleksandra Ku
14-10-2006, 14:37
Aha, czyli teraz trzeba się przemęczyć te 2 lvl'e i później powinno być już w porządku:) Dzięki jeszcze raz, bo myślałam, że będę Sorcerem bez many.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.