zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Problem z Questemm

Guardia104
14-10-2006, 18:23
Witam
Mam problem z dokonczeniem questu, ktorym moge poplynac na wyspe zolwi.
Mam juz Love Poem tylko nie wiem co teraz mowic do Djinna zeby wykonac zadanie.

PS. Czekam na szzybkie odpowiedzi:D

teletoobis
14-10-2006, 18:24
czekaj dalej ale odrazu Ci mowie ze sobie dlugo poczekasz (czyt. az do skasowania/zamkniecia tematu przez sily wyzsze)

Avelcron
14-10-2006, 18:28
nikt ci nie odpowie bo to jest QuestSpoiling

@edit: podpowiem ci tylko ze jestes bardzo blisko celu

Alcor Sake
14-10-2006, 18:35
@up
chyba nie wiesz co to jest qs >.<
Mały kawałek questa można zdradzić. Jeśli sie powie jak wykonac od początku do konca to wtedy mozna uznac za qs.Ale dobra wy wiecie lepiej jesteście najmądrzejsi i rzadzicie na tym forum !
Hail naabs
@down
nie uważam sie za boskiego >.< ani nie mam zamiaru tylko na tym forum jest coraz wiecej debili którzy niby myślą że coś wiedzą a nie wiedzą nic, a do tego sa tacy jak ty którzy ich bronią podświadomie wiedzac ze ktos taki jak ja ma racje ale nie chcesz sie z tym pogodzic wiec za przeproszeniem
SKLEJ TWARZ

teletoobis
14-10-2006, 18:40
@up
opanuj sie -,-
to ze ty masz inne zdanie to nie znaczy ze kazdy tutaj nie ma racji panie boski

Aversin
14-10-2006, 18:55
Wy mylicie QS z wymianą informacji. Na oficjalnym forum tibia.com zabronione jest jedynie przekazywanie kompletnego opisu przejścia jakiegoś questa, ew. filmu tibicam z nim, wszystko inne traktowane jest jako zwykła wymiana informacji pomiędzy graczami o tym co widzieli bądź z czym się spotkali w krainie Tibii.

Dwimenor
14-10-2006, 18:58
Podpowiedź:
Masz love poem? No to pogadaj z Djinem o misji którą ci zlecił;)
/Podpowiedź

P.S
Widzę, że takie teletubisie i inne stfory-semafory powinny nieco uważniej zapoznać się z regulaminem forum, oraz z tym co wolno a czego nie.