Pokaż pełną wersje : Nie lubisz nie pisz - POKEMON =D
Może i dziecinna gra, ale warto spróbować. To chyba moja ulubiona gra... każdy kto w to gra/grał niech się wypowie!
Masz na myśli pokemony na Game Boya? Huh... Pamiętam jak ludzie nie znali tibii i chodzili na kafejke grać w pokemony na emulatorze... Sam mam yellow i czsami jak jade pociągiem to pogram ;p
bardzo lubie pociupac na emulatorze mialem wszystkie dawniej tylko mialem formata i zonk
Wstyd sie przyznac ale jest to moja ulubiona gra na gba zaraz po zeldzie:D przeszedlem nowsze czesci po kilka razy=]
Wstyd sie przyznac ale jest to moja ulubiona gra na gba zaraz po zeldzie:D przeszedlem nowsze czesci po kilka razy=]
dasz linka do downloadu na emule nie znalazłem :confused:
http://undg.playker.info/?pokaz=download_1
Prosze bardzo xD
o tak pamietam jaksię kiedyśw to grało,przeszedłem Doszczędnie (tylko nie miałem 150/151 poków) Red'y i Yellowy (troszke się różnią) , a teraz pytanie dla nadal grających : mieliście kiedyś Mew (nie mylić z MewTwo) w Red'ach lub Blue bo ja tak jak będziecie chcieli (i nie wiedzieli jak zdobyć) moge napisać, odrazu muwie e występuje we WSZYSTKICH wersjach (japońska itp.) miałem nawet takie dziwne coś co nazywaliśmy "Wirusem" z kolegami B) .a Mew rządzi. fajne są bugi w starszych wersjach (miedy innymi ten "Wirus") Silver/Goldy też przeszedłem (tylko bez Full pokedex'u) Ruby/Shaphire nie przeszedłem całe (niestety). W redach/yellowach i silver/gold miałem wiekszość tych "Rare" poków (Zapdos, Moltres, Mewtwo, w BLue/red Gengar, Alakazam, Machoke (czy jak on miał) i jeszcze jeden przez wymiane.) I wszystkim grającym w Silver/gold/Crystal (chociaż jak ktoś się tym interesował to pewnie przeszedł) Trenujcie Pidgey'a na początku nie pozorny ale na koniec ma Wing atack (Według mnie jeden z najlepszych ataków) oraz Dratini w ostatniej formie wymiata.
Jak się znam to zaraz wpadną jakieś noby "Pokemony są do h**a" chociaż był o napisane "Nie lubisz nie pisz"
a Podsumowując ... ale się rozpisałem :cup:
aaaa i oczywiści niekture się robiło po pare razy
Karlossik jak mi powiesz ze to wszystko zrobiles na gba a nie na emu to gratki dla Ciebie i uklon do ziemi=]
Yoh Asakura
14-10-2006, 22:51
Czy ktoś z was złapał słynnego Pokemona, który występuje na wyspie w której wygrywa się odznakę ognia ? Bajdełej, w taki sposób klonuje się też przedmioty.
A co do Pokemonów - w małych dawkach przyjemne, na dłuższą metę nudne. A i tak Pokemon Z w którym Charizard wali z Kamehy żondzi.
Marchewki
14-10-2006, 23:51
Buhehhe sam pocinałem w kupe gier na GBA miałem ich z 200 na kompie
jak nie pokemony to dragon ball, i kupe różnych simsy, Kirby od cholery spoko to jest :D
Karlossik jak mi powiesz ze to wszystko zrobiles na gba a nie na emu to gratki dla Ciebie i uklon do ziemi=]
to nie hack ?
jeśli nie to zaraz sciągne jak wróce z kościoła (OW3ED)
Przypominają się stare czasy, kiedy to się na emulatorku grało :P
Pokemony były wtwedy jedną z moich ulubionych gier... teraz są te wszystkie grafiki 3D, a jednak miło usiąśc przy starych, dobrych czarno-białych pokemonach :D
Gromexorek
15-10-2006, 11:17
Miałem GBC, i miałem blue, yellow, red, silver, gold, crystal. No i kabelek przez który w szkole turnieje robiliśmy :D!
..::QRAS::..
15-10-2006, 12:48
JA mam problem z przejsciem Pokemon Leaf oraz pokemon emerald , w emerald nie wiem gdize mam isc i co robic mam 3 odznaki , broka w poczatkowej sali dalej niie ma , moge podrozowac statkiem do 2 miast , mam rower , szybkie buty , i wybralem na ppoczatku tego srodkowego pokemona takiego kurczaka obecnie mam nim 46 lvl.
Grałem kiedyś. Strasznie wciągała.
Grałem kiedyś w Poki na gba sp i skończyłem na rubinowej wersji obecnie gram w na NDS w Burnout legends
P.S-Gra ktoś w LF2 bo niemam z kim grać na online;(
Fire glutek
15-10-2006, 17:48
Sam kiedys gralem w pokemony pamietam jak z kolega przez kabelek gralem to mialem z 6 Lugi :P bo w jakiejs czesci dalo sie klonowac poki juz nie pamietam w jakiej teraz obecnie gram na emulatorze bo szkoda wydawac kase na gry.
Mam lif griny na GBA SP ;]
Nie umiem całego przejść (nie wiem gdzie zdobyć drugiego gema do tej maszyny na One Island :<)
Poki:
Czarek na 100lvcu
Dragonite 76lv
Legendarne ptaki lv ok.70 :<
Jynx 73lv
Już dawno nie gram ;) Wolę Metroida.
@Down: To dziwne, kupiłem oryginalne poki poprzez sklep internetowy, moi kumple mają w Emeraldach/Sapphirach legendy na 100lvcu...
P.S. W*****ony jestem, dziś włączam GBA, i mi się pokazuje piękny napis "Your save file has been deleted..." dunno what happened, ale co tam,
..::QRAS::..
15-10-2006, 20:21
/\ niewiem jak mogles czarka zdobyc na 100 lvlu jak max jest 99...
/\ niewiem jak mogles czarka zdobyc na 100 lvlu jak max jest 99...
a to hack czy nie...?
mam na gameboyu silver i karcianke .W silver prawie wszystko przeszlem oporcz ostataniego gracza (Za Silny ).Mozna se tez pograc na www.pokemoncrater.com :)
Jak sie steruje tym emulatorem bo ja już odpalam gre wszystko ok wciskam game start i wyskakuje "the internal battery has run dry the game can by played" i taka szczałeczka na dół no to ja space i ta szczałeczka zaczyna sie szybciej poruszac ale jak robie enter nic się nie dzieje co robic?
he he klawiaturasie odłonczyła ;p jużwszystko OK
Siema gramw pokemony (czasami) Mam gold silver i yellow najbardziej mi sie podoba gold
notorycznie gram na emulatorze w fire red :P
btw. od kiedy pokemony to RPG?!
Niestety Yallah nie będzie ukłonu do zmiemi ponieważ nie wsytko robiłem na GBA pare na Emulcu. Co do Yoh'a Może muwis o tym "wirusie" co wogule nie ma wyglądu tylko dakkie dziwne, a i co do klonowania to umiem potwory i predmioty Silver i Gold raz miałem dwa razy po 99 Maater Ball'i noi jaki pokemon się oprze :), łapałem tak wszystko opruc trenerskich (na kturych nie ma ball'i kture złapią takowe trenerskie).
Edit : AAaa no tak ten wirus jeszcze klonował przedmioty prypomniało mi się jak robiliśmy "fabryke" ultra ball'i czy czegoś takiego.
Widze, zę nie jestem sam :P
Oczywiście gram na emulku no i mam reda na GB, ale osobiście czekam na europejską remiere diamond/perl :P
@edit
btw. od kiedy pokemony to RPG?!
No to jest jRPG (japansee rpg).
@Edit2
Pokedex z pokami 4generacji (pokemon diamond/pearl) moze komuś sie przyda.
http://pokeforum.be/files/dex4_166.jpg
http://www.megaupload.com/?d=W35GA0FF albo http://pokedex.webpark.pl/pokedex4*****
Plik pochodzi, ze strony http://pokedex.webpark.pl/ i nie pisac, ze keylogger :/
Czy ktoś z was złapał słynnego Pokemona, który występuje na wyspie w której wygrywa się odznakę ognia ? Bajdełej, w taki sposób klonuje się też przedmioty.
Ach zapewne chodzi o missingno. na emulku złapałem bo an GB bałem sie, ze mi save'a wywali ;)
A tu screeny ajkby ktos niewiedział jak to coś wyglada :
http://www.trsrockin.com/images/m.jpg
http://www.answers.com/main/content/wp/en/thumb/2/2e/180px-Yellow2.JPG
Marchewki
21-10-2006, 12:06
Posiadam najnowszą gre pokemon zaraz dam linka na rapid czy coś
Oczywiście nie ja go wgrywałem na Rapida tylko ze stronki :
http://rapidshare.de/files/29416139/GBA_Roms_-_Pokemon_Chaos_Black*****.html
To nie najnowsza gra tylko hack :PGrałem, ale niedokończyli jej.
Marchewki
21-10-2006, 12:36
źle napisałem ale chodziło mi że najnowsza z tych co grałem sorki źle zformułowałem zdanie :P
jeśli chcecie jakieś gry na GBA piszcie :)
Tematy o Pokemonach systematycznie się pojawiają... Potem znikają aż znów jakiś fan zakłada kolejny temat.
Ja pierwszy raz z tą grą się spotkałem na gba, jak byłem jeszcze mały. Pamiętam jak bratu save skasowałem :').
Marchewki
21-10-2006, 14:06
hehe to geniusz jesteś :P
Marchewki
21-10-2006, 16:15
Sorki że post pod postem ale chciałem się zapytać czy ktos pamięta taka gre na Playstation lub nie wiem na jaką konsole , strzelające Auta własnie nei wiem jak ona sie nazywała gra polegała na wyborze Auta gzdie się zbierałoi Rakiety i rozwalało 2 Auto bomby itp. pamieta ktoś może?? chciałbym tutuł gry...
Ach zapewne chodzi o missingno. na emulku złapałem bo an GB bałem sie, ze mi save'a wywali ;)
A tu screeny ajkby ktos niewiedział jak to coś wyglada :
KARLOSSIK NIE JEST DEBILEM I NIE CYTUJE ZDJEŃĆ
A no tak to te coś (to ten virus o kturym muilem) nazywał sie misingo jużsobie przypominam, a kjak się patrzyło na satsy jego czy przez coś innego (nie pamietam) to miał wygląd Dewgonga (czy jak on się nazywał)
a i jeszcze mi się przypomniało o Dark Lugi, a złapliście kiedyś w Silver/gold "wyjątkowe" poki typu : Voltorb ktury jest Biało-Niebieski albo Złotego Pidgey'a naprwde nie kłamie!. A dark Lugie to chyba chcieli zorobić czy coś takiego bo jak się przejdzie to takiego "matrixa" pokowego to się ą spotyka ale chyba Save kasuje, z tego co pamietam
No więc powoli...missingno powoduje różne dziwne żeczy, usuwa sevey, zmienia grafiki, a mi kiedyś przez niego pojawił sie prof.Oak w pokedexie.
Dark Lugia jest czymś podobnym jak missingno. , a te dziwne poki w goldzie/silverze to shine poki, sa one rzadsze, ale slabsze od zwykłych.
@edit
Sorki że post pod postem ale chciałem się zapytać czy ktos pamięta taka gre na Playstation lub nie wiem na jaką konsole , strzelające Auta własnie nei wiem jak ona sie nazywała gra polegała na wyborze Auta gzdie się zbierałoi Rakiety i rozwalało 2 Auto bomby itp. pamieta ktoś może?? chciałbym tutuł gry...
Chyab chodzi o twisted metal cośtam...ale nie rób offtopu.
Marchewki
22-10-2006, 15:01
sorki :) a co do tego mam pytanie jakie Poki przeszliście ?? Ja przeszłem :
Red
Gold
Silver
Może jest jakiś najnowszy pokemon ktoś wie??
Przeszedłem
Red
yellow
blue
silver
cristal
gold
fire der
leaf green
pokemon stadium
pokemon stadium 2
A teraz kończe clolosseum.
:cup:
Może jest jakiś najnowszy pokemon ktoś wie??
O co ci chodzi ??
Ja na GameBoya gralem w Pokemony.
Cale przeszedlem.
Byly super, ale sie poznalo Tibie ^^
Marchewki
22-10-2006, 23:08
chodziło mi czy powstał jakiś nowy pokemon na Gameboy Advence
Vanhelsen
22-10-2006, 23:36
Aaa... PokEmony! xD Oł jea :P
Grałem kiedyś nałogowo w Goldy ;] z góry założyłem, że redy itp itd to !@#$% więc sobie odpuściłem, w te 'najnowsze" to nie gram, są już bez tego klimatu... Co jak co, można mówić, że to dziecinada i debilizm, ale Pokemon Gold to gra z klimatem i równie wciąga jak Tibia xD
chodziło mi czy powstał jakiś nowy pokemon na Gameboy Advence
Tak powstal. Pokemon Emerald. Przeszedlem go w dwa dni po zakupieniu=]:cup:
@Up
A zdobyłęś złotą odznake w battle tower ?? ^.~
Marchewki
23-10-2006, 22:26
w 2 dni to nieźle a co masz konsole?? że zakupiłeś :>
Ćzasami ci niechodzi o gre Bumper Wars ?
Topic: Poki...Poki... przeszedlem cale goldy,redy,yellow,blue
chyba sciagne se i znowu popykam : >
Jak odpalić POKEMON METEOR v. 0.01 beta.ips. bo nie mam zielonego pojęcia.
z Góry dzięki.
Marchewki
25-10-2006, 09:33
emm ale tam było takie Auto jak parówka :> to gra albo była na PSX lub DREAMS
CASTE
www.pokemoncenter.yoyo.pl
Moja strona fanowska, rejestrujcie się! A tak poza tym, to chcę powiedzieć, że może i Emerald jest bez klimatu, ale mimo wszystko jest fajny. Battle frontier można powiedzieć że testuje umiejętności grania. Poza tym, szukam ROMa gry Pokemon Diamond/Pearl! Jak kto znajdzie, temu dozgonnie jestem wdzięczny :) Japońskich wersji nie przejmuję ;p
Sir szofer
25-10-2006, 16:35
romy pearl/diamond juz są w sieci ale i tak sobie narazie nie pograsz bo emulatory NDS'a nie działają do końca dobrze =s
@Up
A zdobyłęś złotą odznake w battle tower ?? ^.~
Nie bo jak przeszedlem gre to skasowal mi sie save...
Marchewki w 2 dni to nieźle a co masz konsole?? że zakupiłeś :>
Tak mam konsole.
Nie bo jak przeszedlem gre to skasowal mi sie save...
No to nie przeszedłeś...bo ukończylęś tylko pierwszy etap bo pzrejście BT (battle tower) zajmuje jakieś 2 tyg gry.
Sir szofer
25-10-2006, 18:10
jeżeli ci poszedł save na konsoli to wspułczuje bo masz piracki cardridge :(
Niekoniecznie...mi w oryginalnym Redzie poszła bateria i pa pa save :/...ale to dawno było.
Heh wiem ze mam pirata=] Spodziewalem sie tego, ale liczylem ze moze jakos sie uda. Nadzieja matka glupich.:)
mam pewnien problem kiedys jak gralem w pokemony red/blue na emulatorku .rec to po pokonaniu 4 lidera i pokonaniu tego 5 nieoficjalnego gdzie mogles wybrac hitmonczan czy jakos tak lub machoke to gra mi sie jagby zwieszała i nie moge jej wznowic od tego momentu jak skonczylem tylko musze od nowa wie ktos moze dlaczego bo nagle naszla mnie ochota zagrac a niechcem tracic czasu na to ze znowu mi padnie
@Up: No niewiem, napewno coś z plikiem nie tak. Ściągnij jeszcze raz, powinno pomóc ;)
semiliren
25-10-2006, 21:14
Ja osobiscie przeszedlem tylko 2 czesci na gameboyu:p : silver i crystal...
Duzo w to gralem i polowa moich pokemonow ma 100 lvl :D
Pamietam jak wyskakiwaly ci nagle takie pieski w crystalu(byly 3, chyba :entei, raikou i suicune czy jakos tak...) .
Nie wspomne o kolorowych stworkach(zloty noctowl , fioletowy pajaczek albo krysztalowy onix :D ) . Jeszcze w unown cave w radiu leci dziwna muzyczka ... a propo tam sa 4 mozaiki ktore trzeba ulozyc, a za nimi sa napisy z unownow( w crystal): cos o ho-oh'u, o wodzie, swietle jeszcze czyms tam...jak cos odpowiedniego sie zrobi to otwiera sie przejscie dalej,np.:tam gdzie jest napis o wodzie to trzeba uzyc "surf", a tam gdzie swiatlo to... sami zgadnijcie:]
Uups...rozpisalem sie...:)
Male pytanko : w silver,gold i crystal w radio tower w goldenrod city jest konkurs na id number czy jakos tak... czy to prawda ze jak bedzie twoj CALY id number to wygrywa sie master balla??
chyba tak
btw to nie chodzi o pliki bo mialem juz z 5 razy zasysane i to roznie wersje czyli japonskie polskie z usa z europy itd i dalej to samo. No i to nie wina emulatorka poniewasz były różne.
Pokemony są fajne. NA GameBoy już 5 lat temu kupiłem chyba green i mam do dziś...
Emulator też mam i wymiatam czasami w Crystal (the best).
Tak powstal. Pokemon Emerald. Przeszedlem go w dwa dni po zakupieniu=]:cup:
bo ty nonstop pykałeś w to B)
a tak mjałem poki 2 lata temu...silver
Psajdak lv 45
magikarp lv 34
legendarne i rzadkie poki 50-60 lvB)
abrakadabra 56 lv
najlepszy pok mjał 70 lv
pokonałem tego co mjał dragony :)
bo ty nonstop pykałeś w to B)
a tak mjałem poki 2 lata temu...silver
Stary grałeś może w Emeraldy ?? One są cholernie krótkie...
Stary grałeś może w Emeraldy ?? One są cholernie krótkie...
Taaaak....tak?pewnie se biegał przyciskając spację.
co za bezsens
@Up
Emerald jest przynajmniej 5x krutszy od silver/gold.
@Up
Emerald jest przynajmniej 5x krutszy od silver/gold.
znalazłem emerlad
grałem ... non-stop spacja potworek do miasta i tak wkółku nudne są
Moze sa krotkie, ale gralem na gba a to chyba cos znaczy, poniewaz nie ma tam magicznego klawisza "spacja". Trzeba przewijac tekst i nie mozna przyspieszac walki:]\
Y'all
Taaaak....tak?pewnie se biegał przyciskając spację.
co za bezsens
Taaaaaak....tak ??? A WŁAŚNIE, ŻE NIE !!! I tu cię zagiąłem... Grałem na swoim SP
www.pokemoncenter.friko.pl (http://www.pokemoncenter.friko.pl)
Zmiana hosta mojej strony fanowskiej...
BTW - Emerald krótki? Chyba żeś nie lał... Przecie zaliczając Battle Frontier Emerald to wg.mnie najdłuższa gra... :)
Praktikerman
29-10-2006, 15:41
fri link do perl i diamont pliz!!!!!:baby: :baby:
Dajcie mi linka do tych stron na których są te romy.....
Znalazłem dobry emu do NDS, działa mi Blue Rescue Team (nie chce save'ować ale to szczegół) i może Pearl Diamond pójdzie...:mag: :mag:
Cenarius
29-10-2006, 16:43
czy będzie się dało grać przez neta w reda jak sie ma Red Revolution? :confused:
@up
Tak...wtedy będziesz mógł się wymieniać pokami które w Red revo są łatwo dostępne (mew i te żeczy ) do reda.
fri link do perl i diamont pliz!!!!!:baby: :baby:
Znalazłem dobry emu do NDS, działa mi Blue Rescue Team (nie chce save'ować ale to szczegół) i może Pearl Diamond pójdzie...:mag: :mag:
P/D nie pójdą...zapewniam cię .
Cenarius
29-10-2006, 16:57
takie głóopie pytanie bo jeszcze nigdy nie myślałem żeby grać w emulatorki przez neta więc może link do jakiegoś poradnika albo coś bo jeśli chodzi o granie przez neta do jestem zielony :confused: :confused: :confused: [błędy celowe :p]
Marchewki
29-10-2006, 19:26
ja mam jak grać w gry7 na pegazusa przez neta :P
W każdym emulatorze jest taka opcja, nawet w emulatorze Pagaza i GB.
A jakie znacie gry na GBA przez neta?Ja gram w pokemony red res. team.
Praktikerman
30-10-2006, 14:54
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Praktikerman
fri link do perl i diamont pliz!!!!!
Znalazłem dobry emu do NDS, działa mi Blue Rescue Team (nie chce save'ować ale to szczegół) i może Pearl Diamond pójdzie...
P/D nie pójdą...zapewniam cię .
nie pójdą przez błąd w emulatorze czy błąd w grze????
Bo mi chodzi na emu DS "pokemon dungeon blue rescue team" czy jakoś tak....
Właśnie o to chodzi że blue rescue force działa ale inne nie a czemu to nie wiem, ale chyba dlatego, że emu nie wyrabia.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.