zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ferumbras - ataki na miasta

Drzamich
14-10-2006, 21:15
Czy chcielibyście żeby Ferumbras znowu, tak jak kiedys atakował miasta, a nie chował się w jakiejś wieży?
Ja byłbym za pod warunkiem żebym oberwał tylko raz, od samego Ferumbrasa, ale za tyle że by mi 1 hp zostalo :p
Co o tym sądzicie?

McBeret
14-10-2006, 21:27
ta, i nadchodzi 8 lvl z gfb -.- pomysl mozna se o kant dupy rozbic... juz wole zeby ferek zabijal, a nie bezsensownie zostawial 1 hp... poza tym wolalbym zeby sterowal nim gm ;]

Dark Lord Markus
14-10-2006, 21:33
Ta jakby zostawiał po 1hp to by sie leczyć nietzeba bylo...

Drzamich
14-10-2006, 21:38
@2xup:
@up:
Ja gram na non-pvp, a tak poza tym to był żart :D

tomektrz
15-10-2006, 13:31
Czemu nie? Nareszcie jakieś wyzwanie dla h-lvli bez PACCa, bo ostatnio się chyba nudzą i gnębią newbie.

Fire glutek
15-10-2006, 13:51
By mogl atakowac ale pod warunkiem ze by bylo pisane ze jest np atak jego i wtedy bym siedzial w domku zawsze xD a co do sterowania przez gma to glupota wielka masakra by byla, niech siedzi w tej wiezy i niech zniej nie schodzi

Xzonixek
15-10-2006, 13:54
Mogłby atakować miasta:D Poźniej by mogli np go spościc w carlin i po nastepnym update napisaliby że carlin nie ma:P Powinien się pojawiać w miastach to by bylo bardziej naturalne a nie na jakiejś wieży...

L. W.
15-10-2006, 14:47
jeśli już to np. raz na np. 5-6 miesięcy, i to tak, żeby było uprzedzenie conajmniej godzińę przed tym, i żeby NIE był sterowany przez GM'a, bo ja może nie chcę ginąć :P

Michoss
15-10-2006, 15:03
Mogło by być np. tak:
Normalnie, pojawiałby się w wieży. Jednak czasami, oczywiście żadko, po jego pojawieniu się w cytadeli, była by informacja że "Ferumbras przygodowuje się do wielkiego ataku..." to byłby pierwszy sygnał, potem było by jeszcze "Ferumbras, wraz ze swymi wiernymi bestiami przygotowuje się do ataku na (Edron ; Tibie(Mainland) ; Darame(pustynie i tiqande) ; Shatter Isles). Duchy dawnych czasów powracają" i na koniec, po informacji "Ferumbras atakuje * Szykujcie się na śmierć!" Ferumbras zaprogramowany, lub sterowany przez kogoś, atakował by konkretne miejsce, poruszając się po całej jego powierzchni (od Carlin, przez bramy AB i Kazz, aż do Thais I Venore, na PoH kończąc) i zabijając wszystko i wszystkich. Oczywiście nie wchodziłby do strefy depo, ale maskrabyłaby i tak.

tomektrz
15-10-2006, 20:31
Dokładnie tak jak pisze kolega wyżej, tylko może nie wszystkie miasta jednocześnie. Zaś moim marzeniem jest, by pojawił się w depo i atakował słyszac np. słowa "food plax" i wybijał n00bów :D:D:D:D:D:D:D

Patysiak
16-10-2006, 15:15
Tyle ludzi chce żeby ferek atakował miasta (ja jestem przeciw), ale jak tak by było naprawde, to się założe o mojego demon shielda, że 99% zabitych będzie wieszała psy na cipsofcie i pewnie oni to przewidzieli...

Kubula
16-10-2006, 15:38
Ferymbas !!

Come to Me !! And Fight !!

Jestem za tak

Satanus
18-10-2006, 14:31
@up. Nie ferymbas tylko Ferumbras ;p
@topic. A co do tematu to ja jestem low-lvl i nie miał bym z nim szans, lecz jestem za atakami na miasta. Fajna teoria Michoss :D

mwlodi
18-10-2006, 14:39
jesli te ataki miałyby wyglądać tak jak w wieży, to ja podziękuję ;)

Michoss
18-10-2006, 14:41
@up
Jasne że nie tak jak na Kharos.
Ten Ferumbras jest za słaby! Powinien być ze 3 razy mocniejszy!

Sir Radzio Angelus
18-10-2006, 15:06
Przynajmniej rune-makery na botach by wytępił ;p

Marcin950419
18-10-2006, 15:27
Moim zdaniem to by było nizbyt fajne bo jestem low level (16) i mialbym deda na pewno :/
-----------------------------------------------------------------------
pytanie poza tematem ile szczurów liczy plaga w miastach?? jak tego nie usuną modki to odpowiedzcie plz.

Abipear
18-10-2006, 15:30
No to sobie strzele pare sdekow i ferumbrasa nie ma.

Sir Radzio Angelus
18-10-2006, 15:32
Strzele pare sdekow i ferumbrasa nie ma.

Dobra,dobra...nie przesadzaj ;p

Abipear
18-10-2006, 15:34
Dobra,dobra...nie przesadzaj ;p
Bułka z masłem. Nawet na solo bym wziął gdybym mial jeszcze pacca.

Maxioris
19-10-2006, 07:23
Ja byłbym za, tylko na all światach jednocześnie, i tak jak muwili żeby były ostrzeżenie 10 min przed atakiem :D
Ja bym se only noob charemm został w thais i pod... loota :D
i patrzysz na "teksańską masakre piłą elektryczną"
:D
ferek z piła :>

kołbaś
19-10-2006, 07:58
jestem za
btw up kolega zmien podpis bo miec w podpisie "muj" to juz chyba przesada

Abipear
19-10-2006, 15:06
i tak jak muwili żeby były ostrzeżenie 10 min przed atakiem
Po co? Jak ktos ma slaba postac to niech deda.

tomektrz
19-10-2006, 16:25
A myślisz, że daleko od PZ miałbyś jakiekolwiek szanse z Ferumbrassem i jego 5 demonami? (bo tyle summonuje)

RAKSON
19-10-2006, 16:53
no nie wiem ale majom razje atack na miasto i po ubdate jusz go nie ma
wieża kto chce niech idzie po deda lub po exp lecz atack na maista glopota wsztkiego by nie było:D

AGENT7
19-10-2006, 17:09
Mogło by być np. tak:
Normalnie, pojawiałby się w wieży. Jednak czasami, oczywiście żadko, po jego pojawieniu się w cytadeli, była by informacja że "Ferumbras przygodowuje się do wielkiego ataku..." to byłby pierwszy sygnał, potem było by jeszcze "Ferumbras, wraz ze swymi wiernymi bestiami przygotowuje się do ataku na (Edron ; Tibie(Mainland) ; Darame(pustynie i tiqande) ; Shatter Isles). Duchy dawnych czasów powracają" i na koniec, po informacji "Ferumbras atakuje * Szykujcie się na śmierć!" Ferumbras zaprogramowany, lub sterowany przez kogoś, atakował by konkretne miejsce, poruszając się po całej jego powierzchni (od Carlin, przez bramy AB i Kazz, aż do Thais I Venore, na PoH kończąc) i zabijając wszystko i wszystkich. Oczywiście nie wchodziłby do strefy depo, ale maskrabyłaby i tak.

Z TYM SIE JAK NAJBARDZIEJ ZGADZAM:p WRESCIE BY SIE COS CIEKAWEGO DZIALO B) B)

Deox
19-10-2006, 19:15
@Agent~

Naucz się pisać bez Capslocka

Co do tematu to zbędny bajer. Takie H lvle co by męczyli się z wbiciem lvla i by dedli przez Frenka to żal. Pełno graczy by odchodziło od tibi i Cip by niemiał zarobków.

Abipear
19-10-2006, 22:46
A myślisz, że daleko od PZ miałbyś jakiekolwiek szanse z Ferumbrassem i jego 5 demonami? (bo tyle summonuje)
To zależy jak daleko. Ale w mieście na pewno bym sobie poradził. (a temat dotyczy właśnie ataku na miasto)
no nie wiem ale majom razje atack na miasto i po ubdate jusz go nie ma
wieża kto chce niech idzie po deda lub po exp lecz atack na maista glopota wsztkiego by nie było
Trzeba być niezłym pierdołą, żeby dać się zabić jakiemukolwiek potworowi w mieście.
Takie H lvle co by męczyli się z wbiciem lvla i by dedli przez Frenka to żal.
Ja bym na pewno nie dednął, a jak ktoś nie umie grać to niech deda i nie będzie mi go żal.
Pełno graczy by odchodziło od tibi
Pierdoły niech odejdą, przynajmniej zwiększy się poziom gry.
Cip by niemiał zarobków
Mało który gracz z PACC'em jest takim fujarą, żeby dać się zabić potworowi w mieście gdzie jest pełno kryjówek i wejść.

Barpaq
20-10-2006, 16:03
Mi się podoba ten pomysł <pewnie noby by pomyslaly ze to jakis cytuje ,,Speur gocs" <super gosc> Ja tam bym tylko oblecial dedy i zabral loota < ale co z noba moze wyleciec ehh...>

I wiecie co wam powiem jak w wakacje gralem na furrorze roilo sie od nobów ..A teraz Jest pieknie czysto 0 nobow moze w carlin sa ....

Ale wiadomo Carlin miasto n00bów . narka :p

Vensus
24-11-2006, 23:42
Mi sie podoba ostatnio na Honerze byl atack orców oczywiscie jak liczylem ciala okolo 600 naliczylem ja nie padlem bo siedzialem na cycach jak byl atack na thais ;p a wyszlo na to ze kto scykal?? 150+ ek najwiekrzy lvl szukalem jego nicka a on nie zalogowany -.- wyszlo na to ze 50 ed i 60 ms z sumonkami wszystko powybijali oczywiscie tez 80 paladini brali w tym udzial no ale ferumbas to by bylo bym lecial do tego miasta najlepiej zeby szedl po kolei i w depo bym siedzial ;p ciekawe moze Bo Vien czy jakos tak by ruszyl zad ;p tyle newbie padlo ;p a ja jednemu mówie jak szedl na cyce w thais jest free items i spoko eq zucaja poszedl i padl ;p widzialem deda :P NOOB ROX a ferumbass chetnie bym mu zawalil 100+ :/ oczywiscie zgon ale to zaszczyt pomagac h levelom zabijac dziadka z laska :D

morisek
24-11-2006, 23:51
a wyszlo na to ze kto scykal?? 150+ ek najwiekrzy lvl szukalem jego nicka a on nie zalogowany -.-

Idiota... nie scykał, tylko nie grał po prostu... a to, że największy lvl, to znaczy, że musi być cały czas online? lol

Peejay
25-11-2006, 19:56
Pomysl ciekawy, jestem za. Siedzialbym w dp i przeszukalbym potem ciala:P Albo bym poszedl zginac bohaterska smiercia:D

bartek8808
26-11-2006, 19:43
@Agent~

Naucz się pisać bez Capslocka

Co do tematu to zbędny bajer. Takie H lvle co by męczyli się z wbiciem lvla i by dedli przez Frenka to żal. Pełno graczy by odchodziło od tibi i Cip by niemiał zarobków.

Dosłownie żal. Prosta zasada: "Jesteś Idiotą nie wypowiadaj sie na tym forum!". To nie tylko Ciebie dotyczy :baby: . Co prawda jest kilka mądrych wypowiedzi, ale mimo wszystko naabs przeważa ;/ Nie mam ochoty uzasadniać swojej wypowiedzi, ponieważ pewnie i tak tego nie zrozumiesz.

GiantSpider
26-11-2006, 19:53
A wy tylko o tym expie i expie. Zero zabawy. Przeszkadza wam ze cos sie bedzie wreszcie w miescie dzialo bo mozecie stracic kilka cyferek? Zal.pl
Poza tym jak ktos umie grac to nie dednie, jak w wiekszosci sytuacji.

Galancik
28-11-2006, 17:05
Po co? Jak ktos ma slaba postac to niech deda. pipa chyba nie wiesz ze jego kombo dochodzi do 3 k -.- na shoota schodzi a i jeszcze jedno on stwarza 12 demonow a morgaroth i tak jest slabszy od ferumbrasa
PS: najsilniejszmy potworem wedleg mnie bedie Apocalipsa pozniej polepsza ferumbrasa i to bedzie wlasnie jego i tlyko jego sluga nie calej siudemki a Morgaroth bedzie nastepnego sluga i tak pokoleji

babcia666
01-12-2006, 22:02
@up:
z tego co wiem to ferdek summonuje 5 demonów-.-

a propo tematu: pomysł Michossa jest naprawde niezły;] już sobie wyobrażam jak 50-100 luda bije ferdka na dwarf bridge;] tylko że wtedy ktoś z Cip by musiał nim sterować... a wtedy by była masakra;)

Alcadieas Lord of Spirits
02-12-2006, 14:10
Ja jestem za. To by było jakieś urozmaicenie, a nie, że największa rzec to plaga ratów. A właśnie, niekoniecznie atakowac musiałby od razu ferek, mogłyby orki, minosy albo dwarfy?

Knight Patryk
02-12-2006, 14:37
jestem za ale temat glupi bo i tak cipy tego topicu pod uwage nie wezma...just guess 1 slowem:
Co by bylo gdyby?

Magik van Kamikadze
03-12-2006, 18:14
Po co? Jak ktos ma slaba postac to niech deda.

Ta sypnelo by Ci combo 3 demony i "Ferdek":P i bababa

a w miescie zaufaj by ludzie nawet "noobki" by probowaly Cie zablokowac taka jest prawda
SP np moze podczas atakow sie zwieksza liczba "zgonow" ludzi :P
taka jest prawda a z 88 lvl to bys mnie nie zabil <chyba> (ucieklem 113lvl ek z pod of do ab )

Avrerk
03-12-2006, 19:38
A wy tylko o tym expie i expie. Zero zabawy. Przeszkadza wam ze cos sie bedzie wreszcie w miescie dzialo bo mozecie stracic kilka cyferek? Zal.pl
Poza tym jak ktos umie grac to nie dednie, jak w wiekszosci sytuacji.

Taaa.
Dostanie combo od ferka i sie taki 70lvl nie zdazy uhnac ;]

coconut
03-12-2006, 19:58
a z 88 lvl to bys mnie nie zabil <chyba> (ucieklem 113lvl ek z pod of do ab )

-.- przecierzz EK to nie to co MS bo MS wali ue i sd... a EK?? rotfl... max 100 z broni i kolo 150 z explo... kazdy by uciekl.. (no moze nie kazdy troche przesadzilem :P )

FMF
19-12-2006, 15:01
Wam wszystkim odbilo!!Gdyby Ferumbras biegal po miastach ze swoimi pomocnikami nikt by nie ial szans,dlatego ja wolalabym zeby siedzial w tej swojej zakichanej wiezy.X(

Zummer
19-12-2006, 15:05
Oczywiście że nie! Ile osób nie potrzebnie by zgineło. Postacie poniżej 100 lvla byliby od razu zkazani na śmierć...
No chyba że atak byłby zapowiedziany gdzieś z 1h przed atakiem.

Aqua Mador
20-12-2006, 08:51
Jak ktos ma slaba postac to niech deda.

Każdy (kto grał/gra/zagra) kiedyś miał/ma/będzie miał mały lvl więc to zdanie jest bez sensuX(. Jak jest sporo h-lvli to oznacza że już małe lvl/newbie mają w ogóle nie grać?? Jestem zawiedzony postawą takich 80+ lvl ;( . H-lvl Powini młodym tibijczykom pomagać!(tzn. nie np. dawać po 100 cc każdemu, ale wiecie o co chodzi :P) Mym zdaniem ostrzeżenia powinny być wcześniej o około 20 min.Poza tym też byś pewnie dedł :p

@Topic
Pomysł jest dla mnie świetny!:cup: Ale to co napisałem wyżej, ostrzeżenia powinny być wcześniej o około 20 min.

sat
21-12-2006, 08:22
Wam wszystkim odbilo!!Gdyby Ferumbras biegal po miastach ze swoimi pomocnikami nikt by nie ial szans,dlatego ja wolalabym zeby siedzial w tej swojej zakichanej wiezy.X(

wystarczylo by wpuscic do carlin ze 2-3 dle z kazdej strony albo jednego demona. tez by bylo ciekawie.

Oczywiście że nie! Ile osób nie potrzebnie by zgineło. Postacie poniżej 100 lvla byliby od razu zkazani na śmierć...
No chyba że atak byłby zapowiedziany gdzieś z 1h przed atakiem.
zycze powodzenia przy spotkaniu 100 lvl vs ferumbras.