zaloguj się

Pokaż pełną wersje : bug kasujacy tematy?

yon
24-08-2004, 12:06
Nie jestem pewien czy to powinno byc w tym watku, jakby co to wybaczcie.
Zatem, znalazlem bug ktory skasowal temat Wszechstronnego, prosze o jego naprawienie i odzyskanie tematu :)
dziekuje!

re down:
tez tak sadze, tyle ze oczekuje wyjasnien..... bo temat w zadnym razie do kasacji nie byl. Regulamin powinien w koncu obowiazywac wszystkich....

Raul
24-08-2004, 12:10
Może tym bugiem są moderatorowie :P

natalek
24-08-2004, 12:31
nie koniecznie zostal usuniety... moze poprostu zostal przeniesiony :D

Sorcers of titania
24-08-2004, 12:35
Też tak miałem że mi usuwało tematy .. Szukałem na każdej stronie forum i nie było potem założyłem znowu ten sam i jest :) może to jest właśnie BUG ?

n3m3s!s
24-08-2004, 17:03
A wiec, mozecie mi wierzyc lub tez nie, ale temat nie zostal skasowany przez zadnego z moderatorow ani admina. To co sie z nim stalo jest nadal nei znane ale gdy sledzctwo dobiegnie konca na pewno was o tym poinformujemy. Byc moze temat da sie jakos odzyskac. Trzeba czekac.

Wszechstronny: Przepraszamy, temat byl zdecydowanie jednym z najlepszych ostatnimi czasy i nie rozumiem wogole jak to sie moglo stac. Mam nadzieje ze wszsytko sie wyjasni.

Sithius
27-08-2004, 14:38
A wiec, mozecie mi wierzyc lub tez nie, ale temat nie zostal skasowany przez zadnego z moderatorow ani admina. To co sie z nim stalo jest nadal nei znane ale gdy sledzctwo dobiegnie konca na pewno was o tym poinformujemy. Byc moze temat da sie jakos odzyskac. Trzeba czekac.

Wszechstronny: Przepraszamy, temat byl zdecydowanie jednym z najlepszych ostatnimi czasy i nie rozumiem wogole jak to sie moglo stac. Mam nadzieje ze wszsytko sie wyjasni.

No i co?? Minely juz 3 dni a info w tej sprawie jak nie bylo tak nie ma :confused: ...to nie pierwszy przypadek ze jakis topic nagle "znika" wiec chcialbym wiedziec co jest tego powodem...az boje sie pomyslec co zrobilbym gdyby temat w ktorym naprodukowalem sie jak nigdy wczesniej nagle zniknal...prosze o przyspiesznie sledztwa.

p.l
27-08-2004, 15:00
to ja się przy okazji spytam, co się stało z opkiem Matheousa, jak wyjeżdżałem 16.08 to był

$corcerer
27-08-2004, 17:13
1. to na 100% nie był mod ani admin, bo widać by było, że temat był kasowany w logach. a logi są czyste.
2. Nie podejżewajcie nemiego, bo sam się pluł na kanale, że ktoś mu skasował taki fajny topic...

yon
27-08-2004, 17:33
ej no, skad pomysl ze nemesis jest podejrzanym?
zatam co? forum sie sypie :/ ? to brzmi groznie...

-PaYo-
27-08-2004, 18:35
Ja ma prste wytlumaczenie:
Niezidentyfikowany Obiekt nie latajacy przylecial i skasowal topic