Pokaż pełną wersje : bug kasujacy tematy?
Nie jestem pewien czy to powinno byc w tym watku, jakby co to wybaczcie.
Zatem, znalazlem bug ktory skasowal temat Wszechstronnego, prosze o jego naprawienie i odzyskanie tematu :)
dziekuje!
re down:
tez tak sadze, tyle ze oczekuje wyjasnien..... bo temat w zadnym razie do kasacji nie byl. Regulamin powinien w koncu obowiazywac wszystkich....
Może tym bugiem są moderatorowie :P
nie koniecznie zostal usuniety... moze poprostu zostal przeniesiony :D
Sorcers of titania
24-08-2004, 12:35
Też tak miałem że mi usuwało tematy .. Szukałem na każdej stronie forum i nie było potem założyłem znowu ten sam i jest :) może to jest właśnie BUG ?
A wiec, mozecie mi wierzyc lub tez nie, ale temat nie zostal skasowany przez zadnego z moderatorow ani admina. To co sie z nim stalo jest nadal nei znane ale gdy sledzctwo dobiegnie konca na pewno was o tym poinformujemy. Byc moze temat da sie jakos odzyskac. Trzeba czekac.
Wszechstronny: Przepraszamy, temat byl zdecydowanie jednym z najlepszych ostatnimi czasy i nie rozumiem wogole jak to sie moglo stac. Mam nadzieje ze wszsytko sie wyjasni.
A wiec, mozecie mi wierzyc lub tez nie, ale temat nie zostal skasowany przez zadnego z moderatorow ani admina. To co sie z nim stalo jest nadal nei znane ale gdy sledzctwo dobiegnie konca na pewno was o tym poinformujemy. Byc moze temat da sie jakos odzyskac. Trzeba czekac.
Wszechstronny: Przepraszamy, temat byl zdecydowanie jednym z najlepszych ostatnimi czasy i nie rozumiem wogole jak to sie moglo stac. Mam nadzieje ze wszsytko sie wyjasni.
No i co?? Minely juz 3 dni a info w tej sprawie jak nie bylo tak nie ma :confused: ...to nie pierwszy przypadek ze jakis topic nagle "znika" wiec chcialbym wiedziec co jest tego powodem...az boje sie pomyslec co zrobilbym gdyby temat w ktorym naprodukowalem sie jak nigdy wczesniej nagle zniknal...prosze o przyspiesznie sledztwa.
to ja się przy okazji spytam, co się stało z opkiem Matheousa, jak wyjeżdżałem 16.08 to był
$corcerer
27-08-2004, 17:13
1. to na 100% nie był mod ani admin, bo widać by było, że temat był kasowany w logach. a logi są czyste.
2. Nie podejżewajcie nemiego, bo sam się pluł na kanale, że ktoś mu skasował taki fajny topic...
ej no, skad pomysl ze nemesis jest podejrzanym?
zatam co? forum sie sypie :/ ? to brzmi groznie...
Ja ma prste wytlumaczenie:
Niezidentyfikowany Obiekt nie latajacy przylecial i skasowal topic
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.