Pokaż pełną wersje : [7.6]Dobre PK, świetny loot.
Drzamich
15-10-2006, 12:05
Filmik nie mój, znaleziony na Tibicams. Działa na Tibii 7.6
Link: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/8064
OMG, co za zarobek.
Filmik cool.
Ludzie, oglądajcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
ten gosc to byl poprostu zwykly noob xD pkowal na pale zaliczel dedy jak noob i nagel mu sie poszczescilo :D mowia ze glupi ma szczecie i dobrze mowia :D
Lootluck, widzialem ten filmik juz kiedys zaraz jak sie pokazal :> ale i tak fajnie poogladac chociaz koles ktory nagrywa to dnooo. pamietam filmik z pk z ab kiedys na stara tibie jak koles zabil jakiegos 70-90 ? ek na afku i polecialo cos jak g legs, dsm i mms ( nie jestem pewien co do mms) - tez bylo smiesznie ;d
-Ernesto-
13-11-2006, 18:13
Ten film był już na forum dawno temu, ale przyznam, że gośc miał niezły fart... xD
Ten film był już na forum dawno temu, ale przyznam, że gośc miał niezły fart... xD
haha byl dawno temu lolo dla ciebie kilka miechow ktore spedziles na tym forum to jest bardzo dlugo oO?
inferna rider
13-11-2006, 20:27
nie chce mi sie kombinowac :) powie ktos loocik ?:>
tak, w nawiasie na biało :)
nie chce mi sie kombinowac :) powie ktos loocik ?:>
eee a co masz kombinowac? nei chce Ci sie obejrzec? lol nie licz na to ze ktos zdradzi loota -.-
@topic
extra loot ale kolesiowi moze sie PACC konczyl albo konczyl grac w tibie i zaszalal... no ale sie oplacilo
Pozdrawiam
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.