Pokaż pełną wersje : Pieniadze z pacc.
YyyeeyIsBack
16-10-2006, 14:17
Mam takie pytanko. Kazdy wie ze pacca mozna wycofac, ale co jesli sie takiego pacca odrzuci? czy wtedy pieniadze wyda na niego przez osobe zamawiajaca, wracaja do niej? bo zdaje mi sie ze przepasc, nie przepadna. jak to jest?
PharadoX
16-10-2006, 16:39
Jak się odrzuci to zapewne kase oddadzą bo jak inaczej?
To jest tylko przpuszczenie , jeśli naprawde masz taką zajawke i chcesz to wiedziec wydaj te 90 zł ( offtop : 54 zł - Warcraft 3 + Frozen Tron ) i sprawdź.
Mam takie pytanko. Kazdy wie ze pacca mozna wycofac, ale co jesli sie takiego pacca odrzuci? czy wtedy pieniadze wyda na niego przez osobe zamawiajaca, wracaja do niej? bo zdaje mi sie ze przepasc, nie przepadna. jak to jest?
tak, kasa wraca do boba ktory zamowil pacca
YyyeeyIsBack
19-10-2006, 21:27
A jeszcze takie pytanko. Sprzedawanie pacc za Tibian gold, jest nielegalne, a czy kupywanie tez ^.-, zdaje sie oczywiste, a jednak? Jak uwazacie?
@up
Dajesz kolesiowi np 200k, a on ci kupuje pacc za rl kase. Nie mozna kupic pacca w tibii za gp.
Niby jest to nielegalne, ale wiele osob tak robi.
Vanhelsen
19-10-2006, 22:09
Zdobywanie korzyści materialnych za elementy gry łamie jej regulamin. Czyli to kupujący na pewno go łamie. Ale czy dawanie korzyści materialnych za elementy gry łamie jej regulamin? Też... Bo nie zawsze, to co nie jest zakazane wprost, jest dozwolone...
A o ile sie nie myle to pieniadze za wplate pacca karta kredytowa mozna wycofac nawet po kilku miesiacach (chyba do roku)
I wtedy masz problem :D
YyyeeyIsBack
20-10-2006, 15:50
Pieniadze mozna wycofac do czasu zaakceptowania pacc, chyba że napiszesz emaila do tibia customer support ze ukradli ci karte, lub takie pierdoly i moga ci p[ieniadze zwocic po zaakceptowaniu pacc.
Dzieki wszystkim, temat do zamkniecia.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.