Pokaż pełną wersje : przesuwanie ludzi ??
rafakol91
16-10-2006, 15:50
przesuwanie przesuwanie
Tak, istnieje takie coś. Żeby przesunąć kogoś należy go "przeciągnąć" myszką na pole obok.
rafakol91
16-10-2006, 16:05
robilem tak ale koles ani drgnie :/ moze cos w opcjach trzeba ustawic ??
teletoobis
16-10-2006, 16:30
@up
zaloze sie ze stal na kupie smieci i smieci przesuwales..
O rany.!
Chcerz przesuwac ludzi? Sprawdz czy koles nie stoi na smieciach itp. Lewy klik(trzymaj!) na niego i naceluj na 1 kratke... (pusc lewy przycisk)
P.S :/ Naprawde powstaja coraz glupsze tematy..
@edit
To sie staraj, ale powiedz mi jeszcze gdzie ty chciales go przesunac? (po 2 kratek na nim 1 kratke kolo niego)
rafakol91
16-10-2006, 17:37
no na niczym niestal i niemoge go przesunac :D to raczej ON mnie ciagle przesuwa, a robie tak jak muwicie
edit:
no zaraz obok ale on ani drgnie ;/
Impalable
16-10-2006, 17:44
Niemozna wpychac ludzi na roznego rodzaju fieldy...
O rany.!
Chcerz przesuwac ludzi? Sprawdz czy koles nie stoi na smieciach itp. Lewy klik(trzymaj!) na niego i naceluj na 1 kratke... (pusc lewy przycisk)
P.S :/ Naprawde powstaja coraz glupsze tematy..
@edit
To sie staraj, ale powiedz mi jeszcze gdzie ty chciales go przesunac? (po 2 kratek na nim 1 kratke kolo niego)
spójrz w lustro, spojrzałeś ? no i kto tu jest głupi ?
aby kogoś przesunąć trzeba przeciągnac go na jakąś kratke wokół niego DWA razy :) i nie mozna przesuwac ludzi na rozne fieldy inne postacie oraz ściany, przeszkody :)
Ari~: CO? JAKIE DWA razy? No to ja mam jakieś udogodnienie w Tibii bo mi sie udaje po jednym przesunięciu...
spójrz w lustro, spojrzałeś ? no i kto tu jest głupi ?
aby kogoś przesunąć trzeba przeciągnac go na jakąś kratke wokół niego DWA razy :) i nie mozna przesuwac ludzi na rozne fieldy inne postacie oraz ściany, przeszkody :)
Ze co? Albo masz lagi... albo jestes jakis opuzniny. lol
Po 1 primo: Nie przeciaga sie 2 razy
po 2 primo: Zeby dobrze przesunac chara trzeba pierw
a) Kliknac lewym przyciskiem na kolesia obok ciebie i go trzymac
b) Puscic wokol tej postaci na dowolnej kratce/miejscu (oczywiscie tak szybko sie to nie robi)
Oczywiscie to nie podziala jak bedzie koles stal na smieciach i kiedy go przesuniesz niewiadomogdzie, i kiedy ci ucieknie.
PS Spojrz sie w kibel i co widzisz?
Always hunted
16-10-2006, 18:12
Po 1 primo: Nie przeciaga sie 2 razy
po 2 primo: Zeby dobrze przesunac chara trzeba pierw
Gratz, napisałeś:
"po pierwsze po pierwsze (...)
"po drugie po pierwsze(...)
xD
Pozatym dobrze...
Właśnie! Powinno być primo a następnie secundo. Ehh.. my to się potrafimy do wszystkiego przyczepić:p
teletoobis
16-10-2006, 18:52
Gratz, napisałeś:
"po pierwsze po pierwsze (...)
"po drugie po pierwsze(...)
xD
Pozatym dobrze...
ogladales kiedys kiepskich? jak sie wyslawia ferdek? dlaczego sie to przyjelo? jak znajdziesz odpowiedzi na te pytania to zedytuj ^_^
PS Spojrz sie w kibel i co widzisz?
widze kibel :)
a co do przesuwania są dwa sposoby jeden na jedno przeciagnecie i czekanie a drugi na dwa szybkie :)
teletoobis
17-10-2006, 16:36
a co do przesuwania są dwa sposoby jeden na jedno przeciagnecie i czekanie a drugi na dwa szybkie :)
tak ci sie wydaje bo zanim 2 raz przesuniesz w calosci juz sie ruszy cialawiek..:p
w sumie to teza na 3,4 takie przeciagniecia tez jest prawdziwa ^_^
tak ci sie wydaje bo zanim 2 raz przesuniesz w calosci juz sie ruszy cialawiek..:p
w sumie to teza na 3,4 takie przeciagniecia tez jest prawdziwa ^_^
chyba hipoteza :), jak odbanują mi konto to to sprawdze ;), ale sam zawsze przesuwalem dwa razy :), jak by co to zedytuje post
A moze bez TCC jest jakos inaczej ? Jesli koles zadaje takie pytania znaczy jest newbie i moze nie dlubal w opcjach ?
Moze jest newbie i nie ma pojecia xDDD
Kumplom na informatyce jak tibie pokazalem to stali w 10 i przesuwali sie, zaczelem sie brechtac i podeszlem do kompa jednego z nich a ten myszka najeżdża na innego kumpla klika i wywalic do wody chcial HAuhUHAUHUAHUHAUhauHAUha ROX
omg ;D dla tego tematu wystarczylaby jedna odpowiedz choc wg mnie sam temat sensu takowego nie ma, mogl sie kolo spytac kolegi na pm a nie spamowac dzial takimi tematanmi.. niedlugo ludzie beda pisac z prosba o wytlumaczenie "ktora reka lepiej haslo wpisywac zeby ciebie nie hakneli"
close this thread please :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.