Pokaż pełną wersje : Hat of the Mad czy Warrior Helmet?
Podkładka
16-10-2006, 17:16
Czy opłaca mi się zamienic warrior helmet na hat of the mad? Jestem sorciem, a mój kumpel mówi, że i tak mi się nie przyda warrior, a HotM jest o wiele lżejszy.
Pozdro
Mikeangello
16-10-2006, 17:40
Nie wiem. Jak będziesz nosił hotm to będziesz mocniej dostawał od potworków. Natomiast jak będziesz nosił warriora to będziesz mniej dostawał a zarazem mial mniej cap.
Ja tam nosze crown helmeta (jest lekki i ma 7 arma) i jestem zadowolony :D
Pozdro
Tak ja sam na 48 levelu nosze HotM ;) bo cap bardzo potrzebny a pozatym warrior helmet wogóle sux jak już chcesz to lepiej crusader albo crown
BlackWolf
16-10-2006, 17:49
! Witam !
Oczywiscie , ze hotm'a . Jestes sorciem , ktory potrzebuje duzo capa , poniewarz za duzo to on go nie ma , zreszta potworki beda cie walic ? Jestes sorciem , a sorc np. w teamie robi za shotera , wiec do potworka nie podchodzi , zreszta tak samo jest w normalnym expieniu , nie podchodzisz do potworka , przeciesz masz rozczki ktore maja iles tak zasiegu ( no chyba ze walisz z wand of cosmic energy to juz inna bajeczka ) . A tak na marginesie ( margines :D ) to warrior helmet na hotm'a to dobry zakup . Pozdro i mysle ze cos zrozumiales ;) .
~>Salmon<~
16-10-2006, 18:40
Zależy jak masz zamiar expic
Hotm ->jeśli expisz walcząć bezpośrednio (tomby)
Warrior Helmet _> Jeżeli expisz na dystans (cyce)
Więc to wszystko zalęży od tego jak expisz ^^
Wypróbuj roleplaying'u! :p Nosisz blue robe'a? Włóż hat of the mad. Nosisz prawdziwą, konkretną zbroję? Warrior helmet. =p Izi.
Mimo, że nie gram magiem, to raczej nie używałbym hotm. Byle Tibijczyk z Rookgaardu ma lepszy(pod względem obrony) hełm ;). Jednak zastanowiłbym się nad używaniem crown helmetu. Jest znacznie lżejszy, a ma 'tylko' dwa punkty obrony mniej od warrior helmetu.
p.s. A jesli jesteś kasiasty, możesz podpisać cyrograf, zaprzedać dusze szatanowi i stać cię-kup Hełm Starożytnych. Lekki, fajnie wygląda, no i ma ŚMOC! 11 obrony robi swoje. ;]
Podkładka
17-10-2006, 07:00
@up
Aż tyle kasy to nie mam :D
Dzięki wszystkim, myślę, że na razie zmienie go na crusadera, a potem kupie HotM. :)
nie kupuj hotm, kup odrazu crown helmet
Albo zrob questa na 35lvl (dtd)
Aj znawcy, znawcy...
1. JAki masz level? Bo to istotna sprawa.
Prawda jest taka że na levelu niższym jak 35 nie trzeba miec dużo capa bo wystarczy na hunta 2 bp MF troche uh na wszelki wypadek i koniec. więc warrior lepszy bo ma wiecej defa, i dostajesz mniejsze obrazenia bijac z wand of cosmic energy.
Jak masz wyzszy level jak 35 to zrób questa na crown helmet (QS!) i nos crown helmet, bo nadal nie potzrebujesz tyle capa.
Jak masz 50+ level, to faktycznie mozesz nosic HotM.
Zależy jak masz zamiar expic
Hotm ->jeśli expisz walcząć bezpośrednio (tomby)
Warrior Helmet _> Jeżeli expisz na dystans (cyce)
Więc to wszystko zalęży od tego jak expisz ^^
lol. chyba na odwrót, a po za tym czemu tomby bezpośrednio? WoI bije na dystans i robi umarlakom rzeź. A cyce czemu na odległosć? Jak z WoCE to bijesz cyca bezpośrednio...
@down.
edytuj posty =)
~>Salmon<~
17-10-2006, 22:18
@up
Chyba na odwrot.
Faktycznie pomyliło mi się :p Sorry
Podkładka
18-10-2006, 14:28
Level mam 12, ale kasy mam sporo, bo nie gram knightem.Kupiłem wczoraj crusadera, ale na 35 zrobie DTD i będę nosił crowna.
Thanks all
Oskar111
18-10-2006, 14:59
caly ten temat wygladal jak " blue robe vs crown armor - jaki arm dla sorca" i to na prawde do niczego nie prowadzi moim zdaniem, bo kazdy ma swoje zdanie a nie da sie na sile nikogo przekonac.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.