Pokaż pełną wersje : Strategia on-line
Kisiel Paladyn
16-10-2006, 20:22
Siemano wszystkim!
Mam pytanie dotyczace gierek strategicznych. Czy jest jakaś gra taka jak np. Setllers gdzie ma się własny kraj, gdzieś w czasach średniowiecza, prowadzi się wojny, buduje różne bajery itp. Oczywiście to musi byc gra on-line, coś w stylu ogame też może być :)
Ogame ;) Sam popykuje teraz w to :P 38 uni xd
Travian? Załamujesz mnie ;p a pare tematów w dół jak byk napisane, jesteś w tym dziale to weź przeczytaj troche co jest napisane... Szukałeś i nie znalazłeś? No to pozdro i szczęścia w przyszłym życiu... No noł komments =.=
Ogame ;) Sam popykuje teraz w to :P 38 uni xd
no ogame średniowieczem tak emanuje, że aż ku*wa oczy bolą
@temat
http://rd.gry.ztpnet.pl/
up:
RD to troche zaawansowane :P ... i nie wiem czy bedzie mu sie latwo polapac..
Topic:
www.bezkrolewie.pl
Misiaczka
24-10-2006, 10:25
www.redoran.pl dosyc fajna gierka wcielasz sie w kilka ras (nie bede podawac zobacz sam) mozesz byc zlodziejem i krasc innym graczom kase, mozesz walczyc ze szczurami i tego typu rzeczy. :)
Sathinio Salenor
up :pisałem o tym...
www.redoran.pl dosyc fajna gierka wcielasz sie w kilka ras (nie bede podawac zobacz sam) mozesz byc zlodziejem i krasc innym graczom kase, mozesz walczyc ze szczurami i tego typu rzeczy. :)
To jest oczywiście strategia? Własne księstwo to można miec najwyżej w czterech literach.
Wicky_PL
29-12-2006, 18:53
Polecam Plemiona.
www.plemiona.pl - :)
@up
Tym bardziej, że ruszył s2 (plemiona)
@bezkrólewie
Ehh... strasznie nudna gra, dochodzisz do top50/10 i zaczyna się mocno nudzić. Jedynie co stawiasz to - wojsko + nowe wioski, które rozbudujesz o wiele szybciej niż swoją "początkową" stanowczo odradzam, chodź zabawa fajna przez kilka pierwszych dni/tygodni.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.