Pokaż pełną wersje : Menera
Nie bylo takiego tematu wiec zakladam ;)
nie dawno byl najazd morgarotha czy co bo akurat mnie nie bylo on-line ale slyszalem ze cios bylo jak ktos ma jakies info niech tu napisze ;)
Na Menerze jest juz nowy 100 lvl a mianowicie osoba ktora deptala caly czas Furiousowi ktory jak wiadomo jako 1 zdobyl 100 lvl a drugo osoba byl Hillzen ktory juz dzisaj padl ale na szcescie nie spadl mu lvl ;)
moze niedlugo bedziemy swiadkami pierwszego dhq albo anni~ ale na ta trzeba jeszce czekac
miejmy nadzieje ze jakis polak
Gz dla niego :P
Dla mnie DHQ bedzie wygladać tak:
Furious Cod
Hillzen
Irob Nentro
Huntary
Taffer
Harmaxis
Raider'Kael
Seth'Takanara
Krec
Nyd Mort
więc sobie troche poczekaja na reszte :p
Marchewka
28-10-2006, 21:21
Gz dla niego :P
Dla mnie DHQ bedzie wygladać tak:
Furious Cod
Hillzen
Irob Nentro
Huntary
Taffer
Harmaxis
Raider'Kael
Seth'Takanara
Krec
Nyd Mort
więc sobie troche poczekaja na reszte :p
mnie tam zapomniales dodac ^.- mam ustawke z hillzenem na DHQ =d
swirek88
28-10-2006, 21:47
Moim przyjaciolom z gildii wylecial DSM ( dragon scale mail ) to chyba pierwsza na tym servie. Chlopaki podzielili sie jeden wzial zbroje drugi dostal kase od kumpla i wszystko ok. No to na tyle z moich niusow
juz ktos ma g legi znaczy mial dawno ale traz sie dowiedzialem a i mamy 3 100 lvl ;p Iroba ale chyba padl b cos na stronce szwankuje jak na statisticach pisze ze ma setny a jak wejde w jego nick to ze am 99 a furios 106? a furios 105 xD cos go szybko dagonil a nastepny do 100 brakuje 4 lvl ale nicku nie pamietam ;)
Coś ważngo w wydarzeniach na Menerze :P hehe, ja powiem tylko ża 28.października.2006 r zaczął tam swoją przygodę niejaki Crowned z Refugi :] Dla którego celem jest pierwsza 200 na serwie :P i się nie poda :] Posiada on Knighta z niezbyt wysokimi skilami (narazie po 61), level mało znaczący, ale bedzie wsyztszy gdy skille dojdą do 90, wtedy na paccu się poexpi :] Pozdrawiam
no to rzycze temu niestrudzonemu knightowi powodzenia oraz gogo 100 ^^
Galancik
23-11-2006, 19:53
Ja dopiero Zaczelem grac na tym servie przed poczatkiem listopada wiec nie wiele wiem o wydarzeniach ale mam narazie 21 lvl 25 m lvl nick w tibi Master Dziewka Of menera
Na DHQ byl troche wiekszy team, ale było wiadomo od początku ze tafferka nie pojdzie, high lvle jej nie lubia, bo to thief, luruje DL'e na lairach. -.-
Hillzenowi sie padlo ubieglej nocy w rajdzie, cieszy mnie to, bo moglem mu dzieki temu puscic korzystnie troche uhow - na zasadzie nalogu, padl to musi szybko odrobic.
Moze mi ktoś powiedziec czy duzo polakow jest na tym serwie i czy nie ma lagow zwiazanych z lokalizacja serwera??
Serv sie rozkreca to dobrze;) bo ceny sa za wysokieX( gz dla niego