Pokaż pełną wersje : Solowanie GSa!!!
Siemka chcialbym sie dowiedziec od doswiadczonych Knightow na jakich MINIMALNYCH wymaganiach moge zsolowac giant spidera.Zaznaczam ze chodzi o to na jakich minimum skillach i lvl zsoluje ta bestie biorac pod uwage ze mam duzo UH.Pozdrawiam
Więc tak:
Z użyciem tarczy. lvl 35, 70/70, bright sword/skull staff, tower shield, k-set. Atakujesz na balanced. Chodzi o to żeby cię nie zabił 1 ciosem xD więc hp musisz mieć co najmniej 300, ale jest to duuże ryzyko więc 35 lvl uważam jako minimum. Uważaj żeby poisonki nie przełamały twojego shieldingu bo będziesz obrywał za każdym ciosem. Najlepiej go zluruj tak żeby poisonki zostały z tyłu. Potrwa chwilę zanim go zabijesz. Podejrzewam że na solo pójdzie około 10 uh...
Bez tarczy. Lvl 45, giant sword, c-armor, k/c-legs, w/crusader-helmet. Tu potrzeba więcej hp ale za to szybciej go zabijesz. Atakuj na full atk.
Master woxari
25-08-2004, 22:15
Siema gram na calmerze mam plate seta guardian shielda jeszcze wezne dwarven shielda helm devil i ja mieszkam na venorze a chce sie przeniesc na kazo i moge przejsc tylko mam problem po tym podworku gdzie moge przejsc na kazo wyciagaja gsa i czy z moim wyposazeniem by mnie nie polozyl 1 strzalem ?? bo mam uhy :P
1. Z tego co zauważyłem po updacie mało ludzi luruje gsy i ani jednego nie spotkałem (na aldorze)
2. Nie podałeś swojego lvlu więc nie wiem czy by cię położył jednym ciosem.
Max damage gianta to teoretycznie 305 (300 z łapy i 5 trucizna) ale przeważnie bije 90 - 200. A to że masz uhy nic nie świadczy, bo nigdy nie wiesz czy zdołasz się uhnąć (w sytuacji walki z gsem naprawdę trudno)
Siweczek
26-08-2004, 07:29
Siema gram na calmerze mam plate seta guardian shielda jeszcze wezne dwarven shielda helm devil i ja mieszkam na venorze a chce sie przeniesc na kazo i moge przejsc tylko mam problem po tym podworku gdzie moge przejsc na kazo wyciagaja gsa i czy z moim wyposazeniem by mnie nie polozyl 1 strzalem ?? bo mam uhy :P
Jest inne wyjscie! Jest jedna droga inna do kazzo nie przez droge na ktora luruja(lurowali?)Gs idziesz z ven do ama campu i stamtad troche do gory i w lewo tylko trzymaj sie dolu bo na gorze w kannionie jest drag!
A teraz nie luruja GS'ow bo kochane Cip'y daly GS'owi haste... pokazuja sie gwiazdeczki i gs przyspiesza... wiecej juz nie pojde na gs bez blokera...
nie radze.....
ostatnio wpadlem do dziurki z gsem na poh z d-lance ze skillami 88 w axe
zeszlo prawie 11 UH
HellSider
26-08-2004, 11:55
Ja jak GSa solowałem na 47 levelu ze skillami 80/67 z Giant Swordem C armorem K legami i W Helmetem to mi schodziło góra 10 UH
@HellSider
Skile 80/67 ..
Really sux
Gs to wogule nie bezpieczny potforek :) nei oplaca sie go bic dla expa :] jedynie dla satysfakcji czego i tak nei polecam bo co to za satysfakcja stracic expa ;p ( zakladajac ze sie zginie ) poprostu to nie jest potfor dla knighta :confused: ale jezeli sie wybierzesz to zycze powodzenia !
hmmm... czytam i czytam i tylko piszecie dla knajta,a gdzie coś o palladynie na jakim lvl teraz i z jakimi skilami iść na tą bestie ;) napiszcie wkońcu coś o paladynie :]
Real_MTK
28-08-2004, 21:01
ja gsa zabilem z Gs, golden armor, c-legi, crusader, bohy i p-ammy na 34lvelku ze skillami 69/68+ sword ring to mi 9uhow poszlo
potem na 74/74 z tym samym eq i lvl to 6uhow
Magic dziki Yo
29-08-2004, 12:54
O qrna. Ja mam eq: fs, n-arm, devil helmet, p-legi, bh-shield, scarf i juz za nie dlugo chcialem wybrac sie na mojego pierwszego GSa :P:D:D. Thx ze mnie powstrzymaliscie od glupiego samobujstwa :P:)
:berserk: :berserk: :berserk:
powtrzam swoje pytanie !!!! ;)
z jakim lvl i skilami pall moze sobie solowac gs-a i ile uhów zejdzie ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.