Pokaż pełną wersje : Warte obejrzenia!
Chester the Litle
24-08-2004, 16:14
Hmmm...Bardzo zaciekawila mnie mapka znajdujanca sie na tibia.com...
Unknown territory, widac ze troche to wielkie :P
Nie wiem jak tam sie dostac ani co tam jest zeby niebylo pytan :P
http://img.photobucket.com/albums/v241/Dupka/mapa.jpg
Z tego co wiem to nikt z graczy nie wie rowniez jak sie tam dostac. Mozliwe ze to czesc questu ktory zaczyna(chyba zaczyna a moze to juz srodek ) nad 4 dragon lordami. Kto byl wie o co mi chodzi :)
Prasios Didymos
24-08-2004, 16:27
Gdzieś ten wątek jusz na forum widziałem, zapewne Cipowie dodadzą nowe tereny z kolejnym update, moim zdaniem znajdą się tam 2 nowe miasta, a cały teren będze putynią, ale jak będzie to się okaże ...
moim skromnym zdaniem to tam sie da dojść podziemiami tak ja np.: na Fibule
albo jest gdzie ukryty teleport nie wim ale z tego co wiem to Cip mówili że bedzie jakiś obszar większy od poh do expowania ale co tam jest nie wiem ale jak se we wrześniu kupie pacc to sprubuje sie z kumplani dowiedzieć !!
Jak cos bede wiedział to umieszcze fotki i opsi co do nowego terenu
(kocham zwiedzać Tibie i napewno znajde tam jakieś wejście bo włarze we wszystkie dziury drzwi itp. co nie zawsze kończy się naj lepiej :( )
Vodinesi
24-08-2004, 18:26
Bardzo interesujące...
Według mnie bedzie to nowy teren...A dokładnie dżungla :)
Vanhelsen
24-08-2004, 18:40
Hmmm, moprze to jedt dopiero w planach na kolejny update ??, Ale przydało by się tam wysłac pare hig lev by sprawdzili co jest za tymi DLami ?? (kolejny resp demonów :D)
raczej dzungla kolo pustyni niebardzo pasuje moim skromnym zdaniem...
prawdopodobnie jak juz wczesniej mowili beda tam dwa nowe miasta otoczenie dzungla (to zalezy od cipow)
nowe potworki takie jak monkey giant anakonda gorilla ancient gorilla elephant
takie male ludki co byly w filmie mumia kanibale i rozne przerozne nowe itemy
zapewne byl by wtedy odjazd
dzungla ma byc dla wszystkich
a co do elephant i ancient gorilla tyo maja byc ogromne jak behe i demony i sila takze porownywalne do nich
nic z tutaj opublikowanych pomyslow opartych na faktach nie jest 100%
zapewnione
jak sie nudzicie to wejdzcie tu http://www.gangstawar.com/?ref=248368
super odjazd stronka
Nieziemski
25-08-2004, 01:30
HEHE :D
Marzenie chociarz............. :confused:
Z tego co wiem to nikt z graczy nie wie rowniez jak sie tam dostac. Mozliwe ze to czesc questu ktory zaczyna(chyba zaczyna a moze to juz srodek ) nad 4 dragon lordami. Kto byl wie o co mi chodzi :)
Karwa a zrobiles cos z tymi m-wolami??
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.