Pokaż pełną wersje : Runy
Hej jestem druidka, szczerzemowiac slabo znajaca sie na tibi. Przeszukalam spora czesc forum i nie znalazlam jakis konkretnych informacji o robieniu run. Hmm czy tez uh byly ale zadnych slabszych. Dlatego prosze o pomoc. Czy ktos moglby mi dokladnie krok po kroku opisac jak sie robi konkretbe runy. Nie chodzi mi tylko o te najlepsze lecz rowniez i o te slabsze i slabe. Chodzi mi o slowa ktore trzeba wypowiedziec, jakie zaklecie miec itp. Mam nadzieje, ze ktos mi pomorze.
okej, ja ci pomoge <dumny z siebie>
a więc od poczatku.
Na kazdą rune potzrebny jest odpowiedni level, aby móc ja zrobic i odpowiedni magic level, aby móc jej używać. Każdy czar trzeba najpierw kupić. Kupujemy go w gildi swojej profesji (nie sklepie magicznym!). Lista czarów (wraz z opisami, levelami itp.) jest tu: http://www.tibia.pl/spells.php?prof=1&typ=3&s=17 . Jak robic konkretna runę? Kupujesz w SKLEPIE MAGICZNYM blank rune (mówisz "hi" a potem "buy <ilosc> blank rune", "yes")
Gdy masz odpowiednia ilosć many, wkładasz pusta rune w reke i wpisujesz czar. Masz swoją pierwszą runę! :D
przykład:
masz 24 level i 400 many. Wkładasz blank rune w łape i wpisujesz "Adura Vita". Masz UHa ! :P
@up
Nawet dobrze opisane.
@topic
Zły dział. Powinno być to umieszczone w "Pomoc w Tibii".
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.