Pokaż pełną wersje : Elysian Doom - Magebomb
Nup Mage
18-10-2006, 21:02
Pierwszy film z bomby w opcji 'public':
http://www.youtube.com/watch?v=rt8TgxOXZOk
~Midarth
No no w sumie byłem przy tym, niezła akcja ;)
Hmm byłem ciekaw jak to wygląda w akcji... musze przyznać, że cudo :P
Hessoleya
18-10-2006, 22:58
Zajebiście to wygląda :D super
Czarnuch Devip
18-10-2006, 23:00
WTF!!?? xD... DAMN !! :D
Tylko pogratulowac :)
piekny snake attack :P
Filmik zajebisty...
ps: Czas to wtłoczyć w życie na Furoze, przyda sie tam małe "czyszczenie" :D
Mastermind Toothy
19-10-2006, 11:04
Tylko pogratulowac :)
piekny snake attack :P
Filmik zajebisty...
ps: Czas to wtłoczyć w życie na Furoze, przyda sie tam małe "czyszczenie" :D
Sneak attack :P
Widziałem inny filmik z megabomb- myślę, że lepszy,bo 95 ms pada od razu :P
Ulalala nieźle xD kolo sie musiał zdziwic hahaha xD
@down
Mettalica? hyh to jest Manowar - Hail And Kill : )
musze przyznac ze zajebiste - ot dlaczego nie siedze w kazz :P
Nup Mage
19-10-2006, 16:31
Uprzedajac pytania. Muzyka to Mettalica - Die, die my darling.
Manowar - Hail and Kill o.o, skąd Metalica?
@Topic:
Thx, pewnie będzie więcej ;p
nup jaki ty masz name na tibii bym cos zagadal- znacie nas (ja z dpst)
moze bym tez se kogos zabil z wami bo czasem mi sie nudzi :)
dragonnqqq14
19-10-2006, 17:20
Siema All, czy mógłby ktoś powiedzieć jak to zrobić ?? takie coś? czy to bot jest czy co? :) niech ktos pomoze:P
Siema All, czy mógłby ktoś powiedzieć jak to zrobić ?? takie coś? czy to bot jest czy co? :) niech ktos pomoze:P
O ile się nie mylę to jest program który loguje n kont otwiera bp i atakuje. Więc nie ma się tu czym podniecać bo mając ten programik można każdego zabić.
*Vjefroon*
19-10-2006, 18:57
amagad, tez takei coś chce ;D
macie może rec'a ?z tej akcji?
Nup Mage
19-10-2006, 21:56
nup jaki ty masz name na tibii bym cos zagadal- znacie nas (ja z dpst)
moze bym tez se kogos zabil z wami bo czasem mi sie nudzi :)
Nupson
O ile się nie mylę to jest program który loguje n kont otwiera bp i atakuje. Więc nie ma się tu czym podniecać bo mając ten programik można każdego zabić.
Nie mylisz się, ale zasadniczym problemem jest to, że wersja z tibia.de jest nieosiągalna, a ta wersja została napisana przez kolegę z Elysii, której i tak bez autoryzacji się nie odpali.
amagad, tez takei coś chce ;D
macie może rec'a ?z tej akcji?
Nie publikujemy reców.
czesc słuchaj mam pytanie masz mzoe linka do tego bota jak tak to bardzo bym cie o niego prosił ponieważ z checia oczyscił bym Iridie z noobów ;p prosze cie bardzo ;]
Nie, nie dam linka.
Pan Jordi
20-10-2006, 18:10
Jednak Jape się nie mylił co to śmierci swojego noob chara :P. Nice Akcje ;p
czesc słuchaj mam pytanie masz mzoe linka do tego bota jak tak to bardzo bym cie o niego prosił ponieważ z checia oczyscił bym Iridie z noobów ;p prosze cie bardzo ;]
Napisz sobie sam:) To nie jest takie trudne powiem Ci tylko że wystarczy na początku wysłać kilka pakietów zęby się zalogować i otworzyć bp, następnie przeszukujesz okno battle w poszukiwaniu adresu celu i wysyłasz kolejny pakiet który walnie z runki w cel. Ot cała filozofia, oczywiście dochodiz jeszcze obsługa mc, chyba że chcesz sobie odpalić 20 pogramów, gdzie każdy będzie odpowiedzialny za inny char.
Nie mylisz się, ale zasadniczym problemem jest to, że wersja z tibia.de jest nieosiągalna, a ta wersja została napisana przez kolegę z Elysii, której i tak bez autoryzacji się nie odpali.
Nie, powiesz chyba że tą wersje programiku można sobie zakupić. Bo jak dla mnie to takie programiki są fajne ale jak się umie z nich korzystać z rozsądkiem i umiarem, nie jak banda 10 latków pod depo w carlin.
Nup Mage
20-10-2006, 22:19
Nie, powiesz chyba że tą wersje programiku można sobie zakupić. Bo jak dla mnie to takie programiki są fajne ale jak się umie z nich korzystać z rozsądkiem i umiarem, nie jak banda 10 latków pod depo w carlin.
Nie płaci się, dostaję się autoryzację po znajomości, inaczej program wogóle się nie odpali na komputerze.
Budrysek
06-11-2006, 19:13
~Piekne:o po prostu piekne ;(
to było dobre zgranie na ts/ventrilo a nie magebomb
To jest wyciete z siejnik the movie 3 pare tematow wczesniej ( z wczoraj chyba ) -.-'
Nup Mage
06-11-2006, 20:10
To jest wyciete z siejnik the movie 3 pare tematow wczesniej ( z wczoraj chyba ) -.-'
1. Spójrz kto założył oba tematy.
2. Spójrz na datę założenia obu tematów.
3. Weź coś ciężkiego i pierdolnij się tym w łeb.
Kagonesti
07-11-2006, 12:06
A ja bede oryginalny i powiem, ze to bylo zalosne...
"Patrzcie jaki jestem kozak potrafie oszukiwac" ... ehhh
A ci co sa takimi "znawcami" botow to po jakiego grzyba otwierac bp? odkad jest opcja z hotkeyami i aimem na batle list, zobaczcie, ze wlasnie od tego czasu sie pojawily takie debilstwa...
No nic, mam nadzieje, że wszyscy co tego swinstwa uzywaja dostana kasacje kata + ban na ip...
pozdrawiam
Kago
Dokladnie nawet jesli to byl magebomb to jakis z dupy ^^
Don Chichot
20-11-2006, 16:51
LOL -.-
Rozumiem, skuteczne.... ale czy już nikt nie walczy z honorem? Co za duma pokonać kogoś jeżeli on nawet nie miał możliwości wykonać swojego ruchu? Jak dla mnie to nie można niżej upaść niż użyć tego.
LOL -.-
Rozumiem, skuteczne.... ale czy już nikt nie walczy z honorem? Co za duma pokonać kogoś jeżeli on nawet nie miał możliwości wykonać swojego ruchu? Jak dla mnie to nie można niżej upaść niż użyć tego.
wez sie pierdolnij w leb ;s
zmien avatar plagiatiatorze
Zgin, przepadnij, odejdz...:
Tomcio Pall
21-11-2006, 09:57
@offtop
Konta tych co tego uzywali zostaly skasowane(wiekszosc).
@topic
Ciekawy program ale zagadzam sie z Don Chichot'em. Co to za przyjemnosc. Wogule odkad Cipsoft zrobil aimbota to i tak walka nie jest uczciwa bo to tylko klikanie przycisku.
Ri'Pablo
21-11-2006, 10:02
musze przyznac ze zajebiste - ot dlaczego nie siedze w kazz :P
Uważaj, żeby cię to nie trafiło w carlin/thais/venore czy nawet ankh ;P
Darviniok
21-11-2006, 11:20
ale wy jestescie ograniczeni "oh wykorzystam to na furorze" czy tam inne kurwa czy wy czytacie newsy? po 10 s od zalogowania nie mozesz nikogo zaatakowac dzieki czemu ofiara zwieje przed attackerami w 10 sekund bez problemu.. a przynajmniej bedzie przygotowana
pierdolic to mozesz w swoich gronach przyjaciol.. ;s
@topic
ta, kolejny mage bomb ale juz nie dziala HAHAHAHAH!
ale wy jestescie ograniczeni "oh wykorzystam to na furorze" czy tam inne kurwa czy wy czytacie newsy? po 10 s od zalogowania nie mozesz nikogo zaatakowac dzieki czemu ofiara zwieje przed attackerami w 10 sekund bez problemu.. a przynajmniej bedzie przygotowana
@topic
Jesli z ta Furora pijesz do mnie to sprawdz cwaniaku date napisania posta to sie przekonasz ze pisalem go jeszcze przed wprowadzeniem tej zmiany przez CipSoft...
:baby: :baby:
Nup Mage
21-11-2006, 15:45
@topic
Czy ty kurwa czytasz daty napisania postów?
Magebomba działa nadal, po prostu zostały zmienione zasady gry, a 10 sekund teraz nikogo nie uratuje jeżeli dostanie trapa od bomby i będzie dostawać w tej samej sekundzie combo od 10 charów.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.