Pokaż pełną wersje : BK key i stuff
Black Leader
16-10-2003, 16:04
Gdzie mogę po restarcie znaleźć BK key??? ?( Tylko nie mówcie, że koło BK house, bo to juz milion razy słyszałem. Jeżeli ktoś wie to niech opisze dokładnie gdzie to jest lub może walnąć mapkę :D
Poradźcie mi co mam kupić teraz. Jestem pallym na 25 lev i mam taki stuff: k set, warrior helmet, szlik, booty ;) no i oczywiście kusza i łuk. Na co zbierać??? Może bots of haste??? Napiszcie co wy o tym sądzicie.
mapka z zaznaczonym miejscem juz byla i watpie zeby komus chcialo sie ja jeszcze raz zamieszczac [podpowiedz: szukaj pod drzewami]
Black Leader
17-10-2003, 00:04
OK. Mapa już była ;( szukam pod hasłem bk i tyllllle postów, że chyba będę musiał po omacku szukać pod każdym drzewem X( Może mi chociaż ktoś podpowiedzieć mniej więcej gdzie jest to drzewo albo walnąć link do mapy jeśli pamieta ?( Thx za pomoc.
Bofedojo
13-02-2004, 18:14
A ten klucz to chyba z questem jest zwiazany... ale i tak ja go mam :D . A mam takie pytanko czy jest tam duzo beho??I czy jest tam miejsce zeby przed nimi uciekac??
Matheous
13-02-2004, 18:51
CHYBA quest spoiling czyz nie?
Pamietam z tej mapki co kiedys zamiescili ze to bylo bliziutko tej wiezy...chyba nawet kawalek wystawal i mozna bylo przy odrobinie intuicji sie skapnac gdzie to lezy...JA TAM NI WIM
Czy BK house to ten przy amazon camp, gdzie są slimy? ?(
Racja, to jest quest spoiling, ale ten temat byl zakladany przed update, gdzie aby zrobic questa, to trzeba bylo ustawic sie bardzo blisko, potem czekac na save serva i szybko sie logowac. Teraz to mozna nawet i 10 questow jednego dnia zrobic i mozna isc z kolgami na nie (czasem np. wytluke jakiegos potwora, zbiore rzeczy w skrzynce i wlazi mi jakis inny gosciu i moze se tez zebrac to co jest w skrzynce :/)
To jest takie 1 drzewko, takie sprochniale kolo tego domq na amazon camp.
zamykam . odswiezac temat sprzed 4 miechow...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.