PDA

Pokaż pełną wersje : Problem

tibijczyk xniver
24-08-2004, 17:04
:) Cze Już prawie wyszłem z roca 3,6iles tam expa :) Mój Świat to Harmonia
Wybrałem se Thais Mam 1 pytanko Jakie potwory niedaleko Thaisa Są :)I jak Już wyjde z Roca to Mi ktos pomoże Plis Pozdrawiam Tibijczyk Xniver :) :) :)

Merawo
25-08-2004, 10:15
Nie zagrzewałem miejsca w thais zbyt dlugo, ale wiem ze tam niedaleko na południe sie respią wolfy itp na północ trolle daluko na południe jak sie przejdzie taki tunnel roty i demon skeletony. Napoczątku doradzam ci iść do Carlin bo z carlin blisko jest na Folde i tam można expić do 16-17 lvl potem mozna sie rzucać już na iweksze bydło. :]

Mortis Carion
25-08-2004, 10:29
na polnoc od miasta jest dziura w ktorej a roi sie od trolli!!! bardzo dobre miejsce dla low lvl ! 8o rowniez mozesz isc na fibule(taka wyspa na polodniowy zachod) nie da sie poplynac do niej musisz sie przejsc. Mialem pisac o miejscach obok thais ale coz to jest swietne expowisko! rotkow od groma tylko musisz uwazac na demon skeletony ktore sa czasem lurowane do wyjscia X( musisz kupic klucz za 800gp na fibuli u zebraka! potem wchodzisz do studni w centrum wioski i sie cieszysz!

Moze +? :tongue:

ken
25-08-2004, 19:12
no tak w carlin chyba najlepiej a jak nabijesz lvl to możesz sie przeżucićdo kazo i tam sobie na dwarvach expić :)

Xavery
25-08-2004, 20:20
hmmm...pod Thais.

wychodzisz wschodnią bramąi juz jestes na trolach i orkach
na połudzniu roty i ds, a na północy to co tygryski lubia najbardziej ;) ...cycki