PDA

Pokaż pełną wersje : Duch Teresy Higaldo

Deox
19-10-2006, 18:44
http://tajemniczy.wypadek.re.patrz.pl/

Prawda czy fałsz?? Ale napewno straszne. Podpowiem wam ze ten moment co pokazuje to to że tam zgineła.

-Chris_master-
19-10-2006, 20:17
zginęła tam i co? :/ nie za bardzo łapie, ta kobieta co wsiadła była duchem?^^

Lenrock
19-10-2006, 20:21
krzykneła do tego co kamerował i nagle bum

Vansider
19-10-2006, 20:26
napiszcie jak to sie stało ten wypadek bo ja jakos sie takich fimów boje i niewytrwałem do konca :P

Deox
19-10-2006, 20:34
Tak ta kobieta co wsiadła była duchem dlatego jak kamerszysta ją kamerował a ona się patrzyła były zakłucenia.

Vansider
19-10-2006, 20:42
Mam pytanie co ona pokazywała palcem na cos krzykneła i jakby wszycy wyszli z auta nikogo w aucie niebyło ;/ pozatym na początku pisze Funny czyli smieszne a duchy,raczej na 99% nieistnieja!

NinJa
19-10-2006, 20:46
Lol... jak dla mnie to ściema, nagle się odwraca i WYPADEK.
Bajka dla dzieci nic więcej :>

Anvortis
19-10-2006, 20:48
Mam pytanie co ona pokazywała palcem na cos krzykneła i jakby wszycy wyszli z auta nikogo w aucie niebyło ;/ pozatym na początku pisze Funny czyli smieszne a duchy,raczej na 99% nieistnieja!

Nie kluc sie jesli nie masz dowodow albo chociaz doswiadczenia. Wiesz jak to jest z tymi duchami ? ty nie wierzysz ja wierze ja ci mowie ze sa ty mowisz ze nie wierzysz a ja ci znowu mowie ze sa i tak mozemy do konca -.-

Dlatego wkurza mnie troche gadanie na tematy paranormalne w ktorych tak malo wiemy i jeden drugiego przekrzykuje swoimi racjami.

Btw: a skad oni akurat wiedzieli zeeby wziasc kamere i to nakrecic ^^ ? jak to nagranie trafilo do netu skoro nikt nie przezyl ;> hmm a nawet jak przezyli to wrzucili to na funnnnnnnnn ? ;]

Etoric
19-10-2006, 20:53
KuFno praFFta fotomontaSH!

ta ja jak chcecie to jutro nakrece to samo;)) co potrzebne? ludzie kamera samochod...i logicznie myslac to nie ma zadnego problemu w zrobieniu czegos takiego.

Deox
19-10-2006, 20:58
@up no niewiem nakręcić film a potem zabić się na zakręcie tzn mieć wypadek. A to co ona pokazywała to że tam zgineła tak mi kumpel opowiadał.
Ale zobaczcie jak zrobić takie zakłucenia kamery? Jak mówi Anvortis że rzeczy??? paranormalne są dla nas nieznane. Chcesz się przekonać tegfo nieradze postaraj się przywołać duchy jeżeli ci się uda zobaczysz co będzie sie działo.

Always hunted
19-10-2006, 21:03
Ja tam w duchy nie wierzę... może to brutalne, ale jesteśmy tylko chodzącymi kupami mięsa, nawet jeśli umiemy myśleć (chociaż to rzadka cecha wśród dzisiejszych ludzi) lepiej niż zwierzęta...
Nie ma czegoś takiego jak duch, dusza, a jeśli jest, to mają ją wszystkie zwierzęta, nie tylko ludzie (technicznie rzecz biorąc, jesteśmy wciąż zwierzętami). Nic nas w tym względzie nie wywyższa i odróżnia od np psa czy mrówki.
Chociaż to kwestia tego co kto wierzy, a ludzie mają różne wierzenia...

up@
są takie różne programy do edytowania filmów...
Z tego co mówisz i się pytasz, można wnioskować że myślisz że takie Gwiezdne Wojny, dajmy na to episod 3, są kręcone naprawdę? I że nie ma tam komputerowego edytowania?

Michoss
19-10-2006, 21:05
Banał.
Nagrać film na oświetlenie+ , pod sam koniec obrócić kamere, potem komputerowo dodać wstrząsy i zakłucenia, i gotowe.

Deox
19-10-2006, 21:08
up@
są takie różne programy do edytowania filmów...
Z tego co mówisz i się pytasz, można wnioskować że myślisz że takie Gwiezdne Wojny, dajmy na to episod 3, są kręcone naprawdę? I że nie ma tam komputerowego edytowania?
Ale zrozum Star Wars robili zawodowcy dla pieniędzy. Męczyli się ileś tam lat?? Ja wątpie aby 3-4 osób zrobiło takie coś dla jaj.

Scream
19-10-2006, 21:11
topic z cyklu glupi film + glupsze komenarze ;] film to oczywiscie brednia.

Always hunted
19-10-2006, 21:14
Ja wątpie aby 3-4 osób zrobiło takie coś dla jaj.

Oj, zdziwiłbyś się :)

Anvortis
19-10-2006, 21:14
1. Hmm wywolywanie duchow w opuszczonej chacie ?
-bawilem sie w to nie raz !.

2. Chodzenie o 00:00 na cmentarz ?
-hehe a bylo sie i to nie raz :)

Naczytalem sie tyle o demonach, duchach, zlych energiach, niewyjasnionych przypadkach ba ! rozmawialem nawet z czlonkiem grupy satanistycznej (nie, nie z takim czlonkiem jak sie moze innym skojarzyc), z niedoszlymi zamobojcami a nawet z egzorcystom jak byl taki jakby zlot osob interesujacych sie rzeczami paranormalnymi (wstep otwarty oczywiscie)

Gdyby mi sie chcialo opisalbym pare ciekawych, tajemniczych historii z zycia wzietych. Dodam tylko ze podczas naszych prob wywolania ducha (hmm, to chyba byl Żeromski) spadła galaz z drzewa dosc gruba w miejsce gdzie 15 sekund temu siadzial brat mojego kolegi. Dziwnie nie ? przypadek ? przestroga ? nie wiem do tej pory ale juz wiecej nie usiedlismy w tym domu ani nigdy wiecej nie myslelismy o tego typu zabawach.

btw: polecam www.egzorcysta.pl i pare artykulow ;)

Deox
19-10-2006, 21:21
No właśnie Anvortis ta gałąź to prawie to samo jak ten film. Niewiedomo czy to przypadek że wzieli kamerke czy fotomontaż. Ale ktoś tam pisał że oni zgineli a filmik mamy. Dobra wiesz że jest takie coś jak policja? Może ktoś to zawiadomil znaleźli kamere i tyle?

Always hunted
19-10-2006, 21:27
up@
Równie dobrze to może być amatorska produkcja jakich wiele, praca na studia filmowe? Jaja? Chcęć wywołania małego zamieszania takim filmem? Oczywiście może być prawdziwy, ale wątpię...
PS: Gdyby to policja znalazła kamerę, raczej byśmy teraz tego nie oglądali.
PS2: Według filmu, jedna osoba przeżyła wypadek, niejaki David.

st1L
19-10-2006, 21:28
ech.. fotomontaz.. czemu? bo jak by nie byl to o tym w telewizji od razu by gadali..ktos powie moze chceli utaic prawde? no tak chcieli tylko cos nie wyszlo jak w necie kazdy moze obejrzec..

Deox
19-10-2006, 21:29
Możliwe. Ale kumpel mówił że ta Teresa żyła w 14xx jakimś roku.

ech.. fotomontaz.. czemu? bo jak by nie byl to o tym w telewizji od razu by gadali..ktos powie moze chceli utaic prawde? no tak chcieli tylko cos nie wyszlo jak w necie kazdy moze obejrzec..
Tak ale to jest w Portugali. Wiadomo czy niebyło?

Etoric
19-10-2006, 21:29
Deox masz 13lat i mało o życiu wiesz. Tutaj nie ma nic skomplikowanego. Jedzie samochod typo kameruje wszystkich w srodku i jest wypadek.Jaki problem jest wwalic kawałek wypadku w film? typek pokazuje kobiete bum i kamera jest na boku...przeciez to jest banalne do zrobienia. A te efekty o ktorych mowicie z kamerą to też łatwo zrobic. Obejrzał ktorys z was film "Dead End"?

st1L
19-10-2006, 21:32
deox: acha a wiec portugalia to najgorsze zadupie swiata i nie maja z nikim kontaktu a wiemy ze takie cos istenieje bo nam duchy to powiedzialy...wyluzuj troche z tym filmem bo nie zasniesz w nocy -.-

Deox
19-10-2006, 21:32
Bym musiał jeszcze raz to oblecieć ale szczeże wam powiem < tylko sie nieśmiać> Mam stracha kutwa:confused: niewiem dlaczego ale ja sie boje takich żeczy. ODrazu jak takie coś widze to mysle że to się może mi stać i poprostu się boje.

st1L
19-10-2006, 21:35
no to przyjmij do wiadomosci ze to fotomontaz i nic Ci sie nie stanie ;) przynajmniej poki Ty lub Twoi kumple prawka nie bedziecie mieli czyli 4-5 lat

Etoric
19-10-2006, 21:36
Ej moze ciebie ktos kiedys przestraszył jak byłes taki mały? Albo zgasił swiatło jak ogladałes telewizje...:( w wieku 13 lat to juz nie mialem takich odpalow

btw. w Dead Endzie jest masa tego typu kawałkow ...i jest identyczny motyw...jada samochodem, biorą kobiete z dzieckiem i po paru kilosach okazuje sie ze te zawiniątko to kawałek mięsa...i jest identyczny odgłos jak ten tuż przed wypadkiem.

Anvortis
19-10-2006, 21:37
Bym musiał jeszcze raz to oblecieć ale szczeże wam powiem < tylko sie nieśmiać> Mam stracha kutwa:confused: niewiem dlaczego ale ja sie boje takich żeczy. ODrazu jak takie coś widze to mysle że to się może mi stać i poprostu się boje.

Nie boj nic ^^ jak mialem 10 lat i ogladalem "Powrot zywych trupow (orginalna wersja wymiata wszystkie jakie istnieja !)" to tez chowalem glowe pod pierzyne jak zobaczylem jakies lepsze sceny.

Ehh tutaj nie ma nic strasznego chwila moment i koniec zobacz sobie.

Always hunted
19-10-2006, 21:38
Jak coś takiego Cię przeraża, oglądnij sobie intro do Archiwum X :P nie wiem jak wy, ale ja się zawsze bałem tej muzyki jak byłem dzieckiem :)

up@
Mogę linka? Do Dead End? Na PW albo tutaj, dla ogółu.

Deox
19-10-2006, 21:39
przestraszyć to nie ale kuzyn mnie zamkną niepamiętam gdzie w wieku 4 lat.
Hmm możliwe że fotomontaż. Ale dla mnie jeżeli to fotomontaż to realny fotomontaż.

Edit Archiwum x czasami też mnie przeraża ;( mamin synek ze mnie

rendevar
19-10-2006, 21:45
ludzie niestraszcie mnie nawet. jak widze krew to mdleje xD
joke oczywiscue
a co do filmu to po co ktos by mial krecic jazde autem i w srodku nocy zabierac dziwke z ulicy ktore w nocy niepracoja na ulicach...

st1L
19-10-2006, 21:45
heh ale tak ogolnie filmik fajny tylko by mogl ktos napisy (Polskie:P) wstawic:P
podajcie mi link to tego ded cos tam:P

rendevar
19-10-2006, 21:47

ja mam podobnie lecz mysle tak "co mi sie kurwa ma stac to niech sie stanie jak umre to i tak na tymnieucierpie"

Anvortis
19-10-2006, 21:49
macie pare zagadkowych zdjec ? ;>
http://www.dhost.info/truths/pliki/duchy.php

Deox
19-10-2006, 21:54
@up omg ty chcesz abym na zawał padł?? nie to było już dla żartów w tym 1 zdjęciu na bank widać ducha i w tym co pożar.

Slyzgy
19-10-2006, 22:33
Chyccie sie ekspienia a nie bedziecie na forum TIBIA.pl gadać o jakiś duchach..Od tego są inni.....X(

Hunt3d _/

R3sp3ct !

Maxioris
19-10-2006, 22:45
Ja tego nie obejże, bo za jakieś 30 minut ide spać :D

Mazur199
19-10-2006, 22:58
Dobra posrance.Widze ze w gaciach macie 5kg wiecej.A ja udowodnie wam ze ten film jest 100% fakiem

Po 1. Gdy ta cala teresa(niezla foka) wsiada do samochodu i pokazuje im to miejsce gdzie umarła to gosciu przybliza kamere.Gdy ja przybliza na desce rozdzielczej widac telefon komorkowy a gdy oddala to juz go nie ma.Buuuu czyzby sami sie udupili i zapomnieli o tym drobnym szczególe?;(A moze mamusia dzwonila i pytala sie gdzie sa bo kolacja na stolea a gdy odkladal telefon to wlozyl go sobie do kieszeni a nie odlozyl na deske rozdzielcza:baby:

Po 2. Gdy ta tereska zaczyna juz drzec ta morde to jest taki mix obrazu.Jest to trick zeby nie bylo widac polaczenie 2 ujec.1 ujecie to te gdy nie ma umalowanej mordy szminka a pozniej przerwano film zeby umalowac jej ta morde szminka aby wydawało nam sie ze jest ukrwawiona.

No i?

Przestaniecie sie bac i wierzyc w te daremne bajki?Widzialem lepsze fejki.

Your fejk killer:P

don_the_nobleman
19-10-2006, 23:49
Ja tam w duchy wierze i nigdy nie lekcewaze spraw dot. duchow, aczkolwiek co do tego filmu to ciezko jest stwierdzic czy to byla prawda, bo mysle, ze nie trudno postarac sie o taki fotomontaz. Lecz z drugiej strony nigdy osobiscie nie widzialem ducha, moze tak wlasnie wyglada to na prawde. Mozemy sie tylko domyslac...

Shadows
20-10-2006, 00:24
Jezus maryja, św. józefie i wszyscy świeci.
Boże, widzisz a nie grzmisz.
Matko boska, gdzie ja jestem.

Znalazlbym jezcze z 200+ okreslen dla tego tematu. Wybralem takie które poniekąd najbardziej do niego pasuja...chociaz...ten temat do niczego nie pasuje.

PRAWDZIWA HISTORIA DUCHA TERESY HIGALDOOOO <jakie to mroczne imie, rodem z brazylijskiej telenoweli _/ >
4 dostajacych chvja od siedzenia w domu portugalczyków wpada na pomysl nakrecenia ""strasznego filmu"" Scenariusz napisali na przerwie w szkole, zajelo im to 5 min. dodali efekty, jakies krzyki z filmów i EUREKA....Tibia.pl sra po majtach. a jak jeszcze jakis lepek mi zaraz wytknie zebym sie nie wypowiadal, bo nie mam pojecia o zjawiskach paranormalnych, to powaznie jebne na zawał.

Matiess
20-10-2006, 06:46
Moja mama dobrze mówiła ,,Musimy sie bać tych co są na ziemi a nie tych którzy sa w niebie"

Mazur199
20-10-2006, 07:49
1. Zdjecie na ktorym obraz jest przyblizany.Na desce rozdzielczej nie ma telefonu komorkowego.I poza tym ten film zostal NIBY nakrecony w 1987r. to skad tacy gowniarze mieli niby tą komorke?Nie wyglada ta komorka na CEGŁE tylko na jakaś nokie 3410
http://img216.imageshack.us/img216/1245/piczesdw2.jpg (http://imageshack.us)

2.Zdjecie czyli mix obrazu aby skleic 2 częsci filmu.
http://img220.imageshack.us/img220/5449/jojojorc2.jpg (http://imageshack.us)
3.No i 3 zdjecie na ktorym telefon w magiczny sposob sie pojawil....moze zdjął stealth ringa?
http://img208.imageshack.us/img208/5936/snuaar1.jpg (http://imageshack.us)

OI AMIGOS,no tengo fejkos becousando of stupid brainsandos.Hola gringo,aki

Rezidew
20-10-2006, 08:46
Myslalem ze to straszne bedzie :D czekalem na ten straszny moment, a tu nic ;(
A film jest smieszny.

P.S. Czy jest takie slowo jak "Kamerowac"? :D

Dragu
20-10-2006, 09:49
@up no niewiem nakręcić film a potem zabić się na zakręcie tzn mieć wypadek. A to co ona pokazywała to że tam zgineła tak mi kumpel opowiadał.
Ale zobaczcie jak zrobić takie zakłucenia kamery? Jak mówi Anvortis że rzeczy??? paranormalne są dla nas nieznane. Chcesz się przekonać tegfo nieradze postaraj się przywołać duchy jeżeli ci się uda zobaczysz co będzie sie działo.

ty naprawde chociaz przez 1 sek. myslales ze to prawda?
ŻAL
to jest średnia amatorska producja

Evil Maul
20-10-2006, 14:52
Sadako powraca ! xD fajne to xD

Nirvy
20-10-2006, 16:07
Nie mowie ,że to prawda, ani nie mówie ,że to nie prawda ale ciarki to przeszły mi po plecach^^

Sante Mefisto
20-10-2006, 17:37
A mi sie podobalo Xp
btv. Moze ktos przetlumaczyc napisy na koncu :P

@ down
Thx :p dopiero teraz tu zaglądnąłem

Always hunted
20-10-2006, 17:48
Napisy #1
Tiagó i Tania zginęli w tym wypadku. David przeżył, ale nigdy nie wyjaśnił co się stało tej nocy.
Tiago, Tania i David to osoby w samochodzie.

Napisy #2
Autorytety z policji zbadały tą sprawę, /zaciekawieni tym filmiem(informacją?)/
(tekst w /xxx/ może być źle przetłumaczony, nie wiedziałem jak to dokładnie przetłumaczyć, ale znaczenie jest to samo.)

Napisy #3
W 1983 roku młoda dzieczyna imienem Teresa Fidalgo, zginęła w wypadku dokładnie w tym samym miejscu.

no i nikt mi nie podziękował za tłumaczenie :(

Pan Jordi
20-10-2006, 18:04
He... Marnota. A co do Duchów to pamiętajcie Takie rzeczy to tylko w Erze .

Gareen
20-10-2006, 18:22
Filmik jak kazdy inny.

Bambuko
20-10-2006, 18:23
Gdybym kręcił fake film o duchach, to wystarczyłoby mi, że paru ludzi się zaczęło zastanawiać, a drugie tyle zaczęło by zaprzeczać i szukać błędów w filmie. Ba, sam bym zrobił numer z komórką, żeby potem ktoś to odnalazł. To jest największa frajda, zobaczyć ile czasu komu to zajmie. I oczywiście ci Portugalczycy nie wbili się na to forum, żeby popatrzeć, ale na pewno w Portugalii były podobne tematy. Natomiast jeśli to prawda, to to prawda, i tyle.

MixerQ
20-10-2006, 18:41
Jak ta dziewczyna tak krzyneła to ja sie zcykałem i wyłaczyłem stronke. To na 99,9% fake.
Pozdro!

Blackond
20-10-2006, 18:45
Huehusheuhsuehs nawet fajne. Przestraszylem sie jak ta babka krzyknela (glosniki glosno ;P) ale pozniej sie polalem z tego prawie xD. Nice nice :D

derdevil
20-10-2006, 19:03
to cos dla was Klik (http://www.sheendigital.com/alba/) [18++++++++++++++++]

XIII
20-10-2006, 19:12
http://plug.atn.pl/~gigant/duchzpl/

:evul: :evul: :evul: :evul:
Cos podobnego.

Magik van Kamikadze
20-10-2006, 19:23
Fake to sie da zrobic troszke pracochlonne ale da sie a wypadek moze i mial miejsce

Człowiek D
20-10-2006, 19:34
Derdevil-przez ciebie i ten twój link mało z krzesła nie spadłem!!!8o
A co do tego filmu to jest to bardziej film sensacyjny niż prawda.

derdevil
20-10-2006, 19:37
Derdevil-przez ciebie i ten twój link mało z krzesła nie spadłem!!!8o
A co do tego filmu to jest to bardziej film sensacyjny niż prawda.

tak wlasnie mialo byc :PP

Dundee
20-10-2006, 20:34
Hmm wierze w duchy i wierze w UFO. Sadze jednak, ze 99,9% przypadkow opowiadania historii i nagrywania filmow to sciema. Znam wiele historii, ogladalem wiele filmow i moge stwierdzic, ze wiarygodnych filmow ogladalem moze 2. To co teraz obejrzalem jest dla mnie w 99,9% sciema. Bo niby idealnie sie zgralo, ze mieli wlaczona kamere, gdy niby duch wsiadl do samochodu. :/

XIII
20-10-2006, 23:24
Fajn stronka z dziwnymi zdjeciami.
http://bronkovo.blog.onet.pl/2,ID98537136,DA2006-05-24,index.html

Radek 666
21-10-2006, 00:51
to cos dla was Klik (http://www.sheendigital.com/alba/) [18++++++++++++++++]
Łaaaah!

Otworzyłem to w nowym oknie, czytam sobie forum a mi tu nagle wrzeszczy. Prawie zawału dostałem, rotfl :d.

Co do filmiku - także rotfl. Nic w tym strasznego nie było, ale jeszcze mi serce szybciej bije po tym krzyku z linku u góry xD.

Btw, przy niektórych takich zdjęciach aż ciary po plecach przechodząc oglądając je w nocy...

derdevil
21-10-2006, 01:44
Łaaaah!

Otworzyłem to w nowym oknie, czytam sobie forum a mi tu nagle wrzeszczy. Prawie zawału dostałem, rotfl :d.

Co do filmiku - także rotfl. Nic w tym strasznego nie było, ale jeszcze mi serce szybciej bije po tym krzyku z linku u góry xD.

Btw, przy niektórych takich zdjęciach aż ciary po plecach przechodząc oglądając je w nocy...

pisalem ze to dla osob pelnoletnich a ty masz 13 lat wiec zrobilo aaaaaaaa ^^

Kajulec
21-10-2006, 09:29
@Mazur199

No co Ty?! Przecież ten 'miks' jest dlatego, że to duch był! Zawsze tak jest, The Ring nie oglądałeś?! Poza tym, ten telefon jest większy od mojego, na 100% jest stary jak cholera, pewnie na węgiel jeszcze! No ja Ci mówię, to prawdziwe jest, o mało na zawał nie zszedłem, a jeszcze krzesło musiałem czyścić!

A tak na poważnie już. Powtarzać ludzi nie będę, fake na 100%. Jedyne co mnie ciekawi to skąd wzięli taką laskę? =p

Btw. google nie zwraca mi żadnego wyniku na zagadnienie "Teresa Higaldo"

Bambuko
21-10-2006, 09:37
Bo to zwykła dziewczyna, która zginęła w wypadku. A wziąć ją mogli w każden sposób, np. podwieźć ją tam, a potem zabrać.

Kajulec
21-10-2006, 09:45
Oj, Bambuko. Mi chodzi o to skąd taką dziewczynę wzięli ZANIM ją zabrali. Przyjmując, że to fake (dla mnie nie ma innej możliwości), muszą ją znać.. =)

Człowiek D
21-10-2006, 09:55
Przyjmijmy że to film robiony amatorską kamerom tylko dla swoich potrzeb(np. ktoś sobie chciał nakręcic powrót z wakacji).Kto z was by zabrał autostopowiczke szwędającą sie po nocy?Chyba każdy ma troche rozumu!!

Kajulec
21-10-2006, 10:10
@Up:
rotfl.. trzech nastolatków, którzy na widok dziewczyny ślinią się jak pieski widzą biedną czikę na poboczu.. =p

Szkut
21-10-2006, 10:11
Filmik nie straszny aczkolwiek smieszny

Vansider
21-10-2006, 10:35
@Up co w tym smiesznego? ;|

caveki
21-10-2006, 11:07
Pff ale straszne -.- badzewie X(

Mazur199
21-10-2006, 11:13
@Mazur199

No co Ty?! Przecież ten 'miks' jest dlatego, że to duch był! Zawsze tak jest, The Ring nie oglądałeś?! Poza tym, ten telefon jest większy od mojego, na 100% jest stary jak cholera, pewnie na węgiel jeszcze! No ja Ci mówię, to prawdziwe jest, o mało na zawał nie zszedłem, a jeszcze krzesło musiałem czyścić!

A tak na poważnie już. Powtarzać ludzi nie będę, fake na 100%. Jedyne co mnie ciekawi to skąd wzięli taką laskę? =p

No przyznam ze ring byl niezlym filmem:P A oglądałes "The hills have eyes"? (wzgorza maja oczy) xD

Always hunted
21-10-2006, 13:18

FIGALDO :P nie Higaldo.

I znajduje cośtam, niechciało mi się przeglądać...

Ten film był robiony NIEDAWNO a w 1983 zginęła ta dziewczyna która niby jest duchem. Więc komórka mogła tam być jak najbardziej.

Kajulec
21-10-2006, 18:20
Subtitles -
David: ... it is in the middle of the forest. So, small trails. So, after a certain point...
Tiago: You must show me the way.
David: ... we have to pay attention. Man, I've never been there.
T&acirc;nia Man, but you know the way, don't you?
David: Me!? I've never been there.
T&acirc;nia But you know the way?
David: I was told the way. I have a mental sketch (croqui).
Tiago: You have a mental sketch...
T&acirc;nia You have a mental sketch. I love it. I loved to know that you have a mental sketch. I'm so confident, David...
David: Man... aren't you doubting of my mental capacity!?
T&acirc;nia Man, no, but I don't feel like strolling in Sintra just because...
David: No... man! She's stressed already. Tiago move forward.
Tiago: Mental sketch...
David: Tiago, move on...
Tiago: Mental croquete (rimes with sketch). Mentality of the croquete.
David: Croquete!? Tiago turn left, man.
Tiago: We always knew... that we have the mentality of the croquete.
David: F*ck, you are...
Tiago: An now, sketch!?
David: Turn left, or what? No, it wasn't.
Tiago: No? So what? Was forward?
David: Turn back now. Turn back.
T&acirc;nia Your mental sketch is working fine, h&Atilde;&pound;
David: Turn back here, it's wide. No... I was looking at the camera. Watch the motorbike. Be aware with the motorbike at the left.
Tiago: Worry about the camera!
T&acirc;nia That camera on is upsetting me, David.
David: Man, you know how it is. A new toy.
T&acirc;nia Idiot.
David: Are you enjoying?
T&acirc;nia Fantastic!
David: Isn't it all you haver waited for?
T&acirc;nia Man, it's so bad is cold.
David: Thats it my friend. Sintra's cold and moist is 100% guaranteed.
T&acirc;nia this is... what is it!? What do they have? It's what? What kind of weather? Microclimate.
David: Microclimate. It's for microbes.
T&acirc;nia It's so funny. I hardly see the time...
David: Are you delighted (rimes with funny)? That's because you are with two extremely sensual man ... ?
T&acirc;nia huuu huuu
David: Tiago I'm just joking. I'm just joking...
Tiago: yes yes..
David: I'm just joking.
T&acirc;nia Or not!
David: The real artist is the one that jokes... The artist who's not joke... Makes portuguese movies!
Tiago: That's why I'm not an artist. I'm a driver... (rimes with artist)
David: You are an artist, You... You are an artist. You are an artist.
Tiago: What's that man!?
T&acirc;nia Dammit.
Tiago: Dead trees. It's kind of dreadful.
David: Sintra man, I've told you already. It's not easy.
Tiago: What if you turn off the camera and pay attention to the road!? I don't want to spend all night in this.
T&acirc;nia That would be helpful!
David: But it is also nice to see...
T&acirc;nia What the f*ck.
Tiago: I'm driving as it should be.
David: Man, don't wrack the car, or else.
Tiago: Watch it... What if you see back there...
David: F*ck man.
T&acirc;nia I'm tired of driving around. Tis sh*t looks all the same. I'm tired to see the same roade. I'm seasick.
Tiago: Watch this trick, watch this trick.
David: I can see infrared but you don't, I'm warning you.
Tiago: can you see? You must let me drive with infrared.
David: With two cameras in the eyes...
Tiago: In the next movie.
David: But you practice alone. You will see we are arriving.
T&acirc;nia You have told that already ling time ago.
David: It's 20km. It's 20 km in the mountains, it isn't... it isn't simply straight ahead.
Tiago: Are.... Isn't... through these houses there!?
David: See that plate. Hold on, hold on. Move forward. Move forward. ... There is no doubt.
T&acirc;nia Man, don play with me, David. Really!
David: No T&acirc;nia. You will be left behind, I'm warning you. What can happen? Look, there is no much fuel. The most that can happen...
Tiago: It's kind of bad, maybe we should...
David: ... walk is good... we have to go back to Sintra, man. It's better not to miss anymore, because if we do, I don't know...
Tiago: Look. What if you turn off the camera and pay more attention to the road.
David: F*ck! Isn't it nice!? Isn't it nice, later to see this sh*t!? * Is someone there?
Tiago: It's my neighbor
David: Neighbor!?
Tiago: I'm joking, I'm joking.
T&acirc;nia Don't joke.
Tiago: I'm going to stop. She is alone.
T&acirc;nia Are you stupid or what!? Move on Tiago.
Tiago: She is alone. I's kind of strange, or what!?
T&acirc;nia And what do I have to do with that? Listen!
David: Let her come, let her come. She can be nice.
Tiago: Good evening!
David: Hi!
Teresa: Can I get a lift?
David: Where to?
Teresa: There ahead.
David: Ok. Come in. Tiago, it's you car. ... So? Are you ok? So, are you ok?
Tiago: Going to Sintra?
Teresa: I'm going there, ahead.
David: Ok. So what are you doing here so late? ... What are you doing here so late?
Tiago: She can be upset with the camera, David. Turn it off.
David: It's better to turn that sh*t off.
Tiago: But did it happened anything? What's your name, we don't know your name.
Teresa: Teresa.
Tiago: Did it happened anything... back there? You have that sh*t on again, don't you!? Turn it off!
T&acirc;nia Ei, David! Are you sure that you are ok? Do you want to drink anything? We have water. We have water, do you want to drink anything?
Tiago: ...
T&acirc;nia I'm trying to understand what is happening!
David: Say what happened... what is so...
Teresa: Can you see that spot there?
David: Yes.
Teresa: See that spot there? That's where I had the accident ... and died.

Hessoleya
21-10-2006, 18:57
Kupowe gówno nie duch.Pic na wode jak ch*j!A wy jak dzieci które mają 6 lat wierzycie w duszki.Tylko śmiać sie z was nic więcej.:baby:

Sir Radzio Angelus
21-10-2006, 21:19
Pic na wodę, ktoś obejrzał Blair Witch Project i zrobił sobie fimlik.

Etoric
21-10-2006, 22:00
Pic na wodę, ktoś obejrzał Blair Witch Project i zrobił sobie fimlik.

dokładnie
@twoj podpis
bahahahahahaha bron boże nie rob ich wiecej bo twoje user bary są poprostu żałosne.

Shadows
22-10-2006, 01:44
Kto z was by zabrał autostopowiczke szwędającą sie po nocy?Chyba każdy ma troche rozumu!!
o kvrwa jakie pytanie.....
nastepnym razem zapytaj "kto NIE zabralby biednej szwedajacej sie po nocy autostopowiczki?"
jak znajdziesz kogos takiego, masz 1k na harmoni ^.-

FUHRER
24-10-2006, 11:47
Prawdziwe.

Radek 666
24-10-2006, 16:08
Teresa: Can you see that spot there?
David: Yes.
Teresa: See that spot there? That's where I had the accident ... and died.
Powiało grozą :P.

Smichael
24-10-2006, 22:42
moze w duchy wierze ale w taki bajer nigdy
kolo jechal samochodem i mial kamere wlaczona bez powodu hahaha blefffff

duchy istnieja przykladem jest moja byla laaska ktora omalo nie zginela po tym jak wywolywala duchy i lustro rozbilo sie prawie na jej glowie

Zyrexons
28-10-2006, 21:50
po prostu - wsiadl se duch , pokazal palcem miejsce gdzie zginal i po chwili
jakby jakas dziwna sila ich zabila w tym samym miejscu . proste ?
Ps . wystraszylem sie nawet , nawet :baby:

DarkEvilBoy
19-07-2007, 13:52
Ej wescie chłop ma kamerke przysobie niewiem po co? CO on nagrywa? Powrót do domu z wakacji ?;) Dal mnie to 99,8% fałsz ale asz drgnołem jak pisneła :P

Mazur199
19-07-2007, 14:01
po kiego grzyba to odswiezasz? znowu jakies papcie bedą sikać po nocach

Duch Guardi
19-07-2007, 14:16
Afff... kolejny archeolog -.-'
NIE KARMCIE TROLLA !