Pokaż pełną wersje : Już ubrani?
Głosowanie pokazało że nowe stroje były jednym z najlepszych elementów letniego update. Tibia stała się dużo bardziej kolorowa z 15 różnymi outfitami do wyboru, oraz dodatkami które gracze PACC mogą zdobyć w questach.
http://static.tibia.com/IMAGES/news/outfits_female.jpg
http://static.tibia.com/IMAGES/news/outfits_male.jpg
Pytanie brzmi - który z nich jest najlepszy? Czy twoim wyborem jest strój pirata, czy wolisz być bliżej natury i sięgniesz po futrzastą kapę druida, a może grasz postacią płci pięknej i wprost uwielbiasz czarującą suknię damy? Jeżeli posiadasz postać na conajmniej 10 poziomie, weź udział w aktualnym głosowaniu (http://www.tibia.com/community/?subtopic=voting) i wyraź swoją opinię!
Ja osobiscie posiadam Wizard addon i mi sie bardzo podoba;]:evul:
Sir Night Master
20-10-2006, 13:57
Outfit Wizzarda dla panów najlepiej wygląda moim zdaniem i na niego zagłosowałem :p
Trawissu
20-10-2006, 14:02
Ja bym wolal wizard addon lub summoner male :) wedlug mnie sa najlepsze :) :) :) :)
Dla mnie od dawna najlepszy jest zwykły Mage outfit(bez żadnych addon'ów).
Mi się w sumie sporo podoba, ale tak czy siak zagłosowałem na ubranie maga w sumie nim nawet nie jestem ale za to jestem druidem to terz taki mag :p
slawekmag
20-10-2006, 14:30
Wszystkie są świetne of korz;)
Explorer of Hell
20-10-2006, 14:32
Ja zaglosowalem na warrior outfit, ten sov na plecach... 8o
Ale te addony powinny byc troche tansze, albo chociarz zwiekszyli by szanse na wylotowanie addonowych zeczy z potworow, a nie 100 guardow 1 iron ore X(
Rufus1988
20-10-2006, 14:45
A pamiętacie jak wszyscy przeklinali na te nowe outfity? Mówili, że takie skopane i zrąbane. A teraz wszyscy "O super outfity, zarąbiste" :D. Ale ja dalej twierdzę, że outfity dla FACCa wyglądają gorzej teraz niż przed updatem. Taczka.
Ja zaglosowalem na warrior outfit, ten sov na plecach... 8o
Ale te addony powinny byc troche tansze, albo chociarz zwiekszyli by szanse na wylotowanie addonowych zeczy z potworow, a nie 100 guardow 1 iron ore X(
o to chodzi żeby każdy nie miał addona ;)
Moim zdaniem najlepszy jest Nobbleman Female.
Ale ja dalej twierdzę, że outfity dla FACCa wyglądają gorzej teraz niż przed updatem. Taczka.
Zgadzam się z tobą no może nie w 100% ale się zgadzam.
WOW!!! ale czadzior outy! sweet :)
kapcerek 21
20-10-2006, 15:04
Najlepszy jest BARBARIAN OUTFIT KTORY BEDE MIAL NAJPEWNIEJ JAKO PIERWSZY ADDON!! ON JEst najladniesjzy :) :) :) :) :]
Jak dla mnie najlepszy jest outfit magika, dla mezczyzn.
Zawsze bardziej podobaly mi sie outfity dla kobiet, jednak addony, choc nie bardzo, to jednak lepiej wygladaja u mezczyzn. ;)
Ciekawe jaki bedzie wynik glosowania na tibia.com
Zupka_Chinska
20-10-2006, 15:16
Dla mnie osobiście, tamte starsze outfity były lepsze, mogą się teraz wydawać bardziej "kanciaste" w porównaniu do tych nowszych, które są szczegółowe, ale wd. mnie "stara tibia - dobra tibia". Jeśli miałbym wybierać najlepsze z tych obecnych, nowych to:
~Male: Wizard, Nobbleman.
~Female: Mage, Wizard.
Lord Wardi
20-10-2006, 15:18
Nobleman male of kors.
A female? Hmmm... Barabarian ^^
..::QRAS::..
20-10-2006, 15:29
warrior z tymi rogamio na glowie wyglada bosko xD
Beggar male wygląda jak śmieciarz.
Assassin jeden i drugi niewiem po co jest, skoro najlepszy sztylet ma ~10 ataku...
Citizen male wygląda jak ciota
Najlepszy mage 'n' wizard male. No i summoner ofc. Amen.
Dla mnie najlepszy jest Summoner Male i oriental Male bez turbana(bo tak to jak śmieciarz wyglada), a z female to wymiata warrior outfit!!:cup:
Valas Hune
20-10-2006, 16:22
Cóż... Najbardziej wg mnie udany, to jest hunter. Tak tak, ten pan z łasiczką na plecach. Wystarczy sobie porównać poprzedniego z dzisiejszym, teraz to wygląda porządnie i już nie waham się co do niego. U poprzedniego, gdyby nie miał kołczanu na plecach, to w ogóle bym go nie nazwał outfitem pala.
Prócz tego wg mnie najbardziej udane to assassin (z addonami i bez), no i pirate.
Capality
20-10-2006, 16:24
A według mnie najlepszy jest Summoner male:]
Ja nie mam pacca ale wolałbym oufit Summoner male ale z Addonem 1(buteleczki).I oczywiście dobrane kolory.Drugi to Wizard Oufits ale tylko z oba aaddonami :P
-=DanieL=-
20-10-2006, 16:38
A ja wole postać z tibii nago ;<
A ja wole postać z tibii nago ;<
Ja wole nie. Bo już będzie przesada :(.
Mi osobiscie najbardziej podoba sie Beggar Outfit. Lekki zarost dodaje seksapilu;p
Y'all
Hej Niegram w Tibie[1 rok]
Ale the Best Jest OufitHunter Shaman I Jeszcze Knight8o
Xzonixek
20-10-2006, 18:10
Wizard Female, Barbarian Female i male:P, Hunter Female, Nobleman female:D oraz Summoner Male bez peleryny only viale:D
Lord Gumio
20-10-2006, 18:25
Oczywiscie najlepsze sa outfity :
Nobelman i Pirate w wersjach dla male i female <3
Mnie podobają sie 2 outy przedewszystkim Wizard 8o dobry tez jest ten zebrak ktory nazwy niepamietam ( ten z laską ) ;)
a reszta tez fajna 8o 8o 8o 8o
@Edit
Acha zapomniałem o piracie ten out jest PIENNY 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
Poprostu Pitbul
20-10-2006, 18:36
Nie no... WIZARD MALE ROXOR!!!!!!!!!!
LarvaExotech
20-10-2006, 18:48
Powiem tak... jak zobaczyłem pierwszy raz te outfity: "Brzydkie."
Ale teraz tak patrze sobie na to.... piękne!
Bez addonów outfity jednak są mierne, zwłaszcza facc :/ Myślę, że to chwyt cipsoftu :<
female bez addonow wizard a z addonami barbarian z tym za...tym sca na plerach :D
male bez addonow neiwiem nigdy male neigram a z addonami shaman
dopowiem tylko ze wizard dla male ejst nudny kazdy high lvlv to ma i jest zalosne
Oddałem głos na outfit Pirata, podoba mi się ;)
Ale pełny outfit Wizarda też jest fajny.
Sir-Mihi
20-10-2006, 19:30
mi wizard male sie podoba :)
Mr.lordi
20-10-2006, 20:17
Mi sie podoba barbarion i tego maga miom zdaniem sa to 2 najlepsze addony :baby:
Rycerz Damissimo
20-10-2006, 20:18
Według mnie Hunter male i Beggar male rządzą...
Szkada że nie mam pacca i nie moge mieć outfitu Beggara i addonów do huntera :(
Dla mnie od dawna najlepszy jest zwykły Mage outfit(bez żadnych addon'ów).
To samo co ten pan napisal ;)
Najlepszy to był male knight sprzed updatu... a teraz to wizard.
dla mnie rox pelen citizen male
szczegolnie "kapelusz alfonsa", najgorsze jest to, ze po skonczeniu sie pacca outfity znikaja =((((
Doom Terror
21-10-2006, 06:48
Wizard Male i Assasin Male rox :) oddalem glos na Wizard Male bo ten skull jest bardzo fajny - i nie trzeba nikogo atakowac aby miec skulla :D
Prrincer
21-10-2006, 07:06
a ja mam male pytanie... Czy outwile Famale sa leprze od Male??? :confused:
Dla mnie najladniejszy jest Knight Male. A female to noble.
up@ to zalezy od twojego gustu.
Warrior Female the best ;) Ale Wizard Male też ładny.
No, ja na moim najciorze <3 mam Warrior Outfita z mieczem na plecach (Ah, co za waste kasy ale jaki efekt!) a także pasek z butelkami na innym outficie :)
Zagłosowałem na Warrior, Pirate i Knight outfit (Znacznie poprawili ten ostatni)
A mi jako dziewczynie prawie wszystkie się podobają i niebęde tu wymienić ale najbardziej to : WIZARD FEMALE I PIRATE FEMALE.
Szkoda że to tylko dla PACC ;(
Mi się najabrdziej podobają addony: Druid male, Wizzard male, Assasin male i Warrior male ;] Mam z lekka podzielne zdanie.:D
ZeuSbobo
21-10-2006, 17:57
Mi sie podobają 3
-nobleman
-barbarian
-wizard
pozdro
Osobiście kocham Shaman Male outfit bez addonów oraz Pirate Female outfit z addonami.
Wsumie to ja dopiero bede robil jakiegos addona. Ale uwazam ze i tak sa swietne;]
Dla mnie najlepszym outfitem i addonem :P Jest Shaman Outfit :)) A najlepszy jest z tą maseczką i innymi dodatkami. I chyba lepszy jest dla koibety niż dla faceta :)
najlepszy noobleman male!!!
xD
Ja jestem za nobleman outfit ze wzgledu na pewien prestiz ktory daje(u mnie na serverze po dlugich wojnach nawet dla hileveli 150 k to kasa ;p),poza tym warrior outfit jako najlepszy dla mojego knighta.
A pamiętacie jak wszyscy przeklinali na te nowe outfity? Mówili, że takie skopane i zrąbane. A teraz wszyscy "O super outfity, zarąbiste" :D. Ale ja dalej twierdzę, że outfity dla FACCa wyglądają gorzej teraz niż przed updatem. Taczka.
Wtedy jeszcze nikt nie miał addonów więc oczywiste, że im sie nie podobały :p ale te outfity dla FACCA tandetne są X(
Saragoss
22-10-2006, 11:19
Ja uważam iiż najleprzy jest addon wiazard i barbarian :wiking: :p
Mi się podoba Wizard Female i Barbarian male ;]
jeszcze Mage Male hardcorowo wygląda ;D
koniccerka
22-10-2006, 15:23
najlepiej wyglada i jeszcze pytanko a co z FaCC ;( my tez chcemy adonyX(
Ja jestem za nobleman outfit ze wzgledu na pewien prestiz ktory daje(u mnie na serverze po dlugich wojnach nawet dla hileveli 150 k to kasa ;p),poza tym warrior outfit jako najlepszy dla mojego knighta.
150k w porownaniu do kilku innych addonow to nic
Orientalny
Oficer Wywiadu
23-10-2006, 03:34
Citizen outfit z addonami roxxor. Zawsze lubiłem rookowy outfit, a nowy wygląd z kapeluszem i plecaczkiem jest po prostu słodki :) Kolega powiedział że nie ma sumienia sprawdzać na mnie exori bo boi się że mi się kredki z tornistra wysypią xD
Drugi outfit to noobleman, wygląda naprawdę fajnie, jednak na razie szkoda mi trochę tych 300k ...
Reszta outfitów przekombinowana, mało przejżyste, czasem nawet nie widać czy są addony dodane czy nie ...
Radek 666
23-10-2006, 15:42
Wizard, Warrior i Citzen. Reszta jest średnia ;).
Co do FACC - Nowy out knighta jest moim zdaniem o wiele lepszy od starego (tamto to było takie niewiadomo co w niewiadomo czym), ale out paladyna już bardziej mi się poprzedni podobał :).
Wedlug Mnie Best out jest Citizen Male I Summoner Male :)
Chao Guardian
24-10-2006, 12:33
Male Pirate outfit Rox
tylko tzreba sobie jeszcze addonki zalatwic Sabre nieproblem ale z kapeluszem trzeba sie namordowac ;/
Migfulcrum
24-10-2006, 16:57
no wiec comment po kolei:
-citizen: moze kiedys kapelusz z plecakiem byl porzadany ale teraz mnostwo ludzi go nosi i mi sie znudzil
wyjatkiem jest rook gdzie zdobycie pelnego outfitu z addonami jest baaaardzo trudne
-nobelman: moim zdaniem ten kapelusz wyglada kijowo no moze niektorym sie podoba, wrecz przeciwnie jesli chodzi o female - sukienka jest ladna kapelusz troche gorzszy
wbrew pozorom te addony nie sa drogie
-hunter:no wiec stary stroj huntera byl moim ulubionym, nowy wyglada beznadziejnie na plecach jakas wiewiura (czy surkatka xD) i wogule wyglada na zgarbionego od tylca
co do female nie mam zastrzezen
- mag:nowy outfit maga z pelnymi addonami wyglada bardzo dobrze jednak jest bardzo drogi i prawie niemozliwy do zdobycia
female wyglada jak wedzma i jest to jeden z gorszych outfitow
-knight:ten outfit bez addonow wyglada tak beznadziejnie ze tylko niooby go nosza jednak po dodtaniu helmu i ewentualnie miecza wyglada swetnie (gorzej u female) jednak nie widzialem jeszcze zeby ktos mial ten helm
-barbarian:dla mnie jest ok, sam w takim chodze, sca na plecach robi wrazenie nie mam zadnych zastrzezen
-warrior:troche zjebana wersia starego outfitu ale z addonami wyglada ok
-summoner:kolejana zjebana wersja sratego outfitu, viale nawet ok, peleryna do dupy
-druid: w samych rekawicach wyglada troche niepelnie ale z zajebiscie trudna do zdobycia glowa niedzwiedzia jest swietny dla male jak i dla female
-wizard:jakis taki dziwny z pelnymi czaszkami wyglada niezle z sama czaszka gorzej (szczegolnie jak sie ktos ubierze na rozowoxD)
-orientalny:ten outfit jest moim zdaniem glupi szczegolnie te kretynskie spodnie i glupie wlosy od tylu, po dodaniu szabli wyglada lepiej, ale po dodaniu turbanu jeszcze gorzej
- pirat: outfit pirata z tylu wyglada fajnie ale od przodu przypomina stara babcie(lepiej z addonami)
-assassin:swietny, piekny i trudny do zdobycia outfit tylko dla najlepszych ;)
-beggar:nawet ok, spoko wyglada z pelnymi addonami
-shaman:male ok, female do bani
Podsumuwojac moim zdaniem najlepsze outfity to:druid,assassin,knight,ew barbarian, mag i female hunter.(oczywiscie wszystkie z pelnymi addonami)
Mysle ze najdrozsze to: mag, druid, assasin, knight ale moge sie mylic
sry za bledy
:D Więc
Outfity dla pacc Super
Outfity dla facc w wiekszosci ZRYPANEX(
Outfit nowy dla palla male(facc) wyglada od tylu jak by byl za gruby o jakies 20kg (ale z braku lepsyzch dla facc chodze w nim)a female wyglada jak w ciazy (:D )
Warrior outfit male wg mnie najlepszy bez i z addon
Podobnie summoner male mi sie podoba i bez i z addonami
Druidow male i female fajnie wygladaja
Female nobleman tez calkiem calkiem
Barbarian male jest bardzo fajny a female jest sexi :D
Assasinow outy sa nawet nawet a pirate sa troche glupi (male)
Ogolny ranking wg mnie (podstawy ;P)
1.Warrior male
2.Summoner Male
3.Barbarian female (:D )
4.Barbarian male
5.Druid male&female
ogolnei fajnie ale szkoda ze zrypali outy dla facc a dla pacc zrobili super extra...
lisek1050
25-10-2006, 15:58
No ale ja jakos nie widze tych ouoifftow X(
Mnie się najbardziej podoba citizen male
hejka
mam problem, zaniosłem 100 ape fur, zapłaciłem 20k, i przychodze od tygodnia codziennie, raz nawet byłam po 48 godzinach a on mi mówi że :
"Hmm, hmmm, I think you already have a little more hair than the last time I saw you. Just be patient and don't shave.I'm gonna check the progress for you."
ile mam czekac aż dostane tą brode ??
Tęsknie za starym outfitem palladyna ;/
DarkOwca
29-10-2006, 16:39
Moim zdaniem Beggar i Assasin rox.
@Yaro
Simon the Beggar: Aha! I can see it! Now that you've waited patiently without shaving, your beard is perfect! All thanks to my, err, potion. Yes. Goodbye!
znaczy nie chodz codziennie, tylko przyjdz za jakis czas.
Outfity nothing amazing... Patrzcie na zmiane w systemie gry a nie kolorowe dodatki graficzne, ktore i tak nie nadrobia zaleglosci w tej dziedzinie do innych mRPG.. takie mydlenie oczu graczom (mala aluzja do aktualnej sytuacji politycznej w Polsce ;)
DarkOwca
30-10-2006, 20:08
o nie. nie przynoś polityki do tibii, i tak wystarczy że chce mi się rzygać ile razy włączę Tv... prosze... ok? :/
Kacperugabuga
04-11-2006, 19:45
Niee najlepszy to jednak jest summoner male z wszyswkimi add-onami!
Podoba Mi Sie Shaman z 2 addonami ??
Restemon
19-11-2006, 17:29
Hmm... Ogólnie outfity są boskie najbardziej podoba mi sie wizzard outfit ale musze troche ponarzekac a mianowicie nie ma zadnego dobrego outfita dla paladina. Palem mozna nosic tylko brzydki hunter outfit. W outfitach straszne faforyzowany jest knight knightem mozna nosic hyba z 5 outfituw a palem tylko podstawowy troche szkoda cip soft muglby to naprawic..
Grubyzamus
02-12-2006, 08:34
ja uwazam ze te stroje to good pomysl ale pacc sux pod warunkiem ze jest kupowany przez tibijskol kase wtedy nie jest sux B)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.