Pokaż pełną wersje : Witch vs moj paladin ....
BlackWolf
20-10-2006, 23:51
! Witam !
Mam paladina ze skillami 51/40 , z 16 lvl , z niedlugo 8 mlvl i z eq : plate set , dark helmet , leather boots , scarf , bow i ewentualnie beho shield B) . I otorz moi drodzy , nie wiem czy dal bym rade pojedynczemu respowi witcha :confused: , bez zadnych runkow typu fire fieldy , gfb , uhy itp. itd. , tylko ze zwyklym lukiem ze strzalami na full ataku . Pozdro i dziekuje za wszystkie posty ;) !
Co za roznica jakie masz eq skoro witch wali tylko z magii? Bez run leczacych mozesz miec maly problem. Czarownica wali spore hity a do tego podpala.
jak byś sie uparł to może byś ją zabił, tyle że ja bym zainwestował w UHy/IHy [bez nich ani rusz]
grzysztof
21-10-2006, 07:55
Po co ma inwestowac w uhy/ihy (chociarz na wszelki wypadek moza zawsze miec z 2 przy sobie) skoro palladyn na tym poziomie posiada Exure gran, który oplaca sie o wiele bardziej (2xexura gran=55gp/1xuh=175) wiec skoro nie widac roznicy to po co przeplacac ?
alkoOholik
21-10-2006, 11:23
Jeżeli masz Exura Gran to dasz rade.
BlackWolf
21-10-2006, 11:35
! Witam !
Wielkie dzieki za posty , chociarz z czego witch atakuje nie musiliscie mi tlumaczyc , od tego mam poradniki i inne pierdoly ;) , zreszta i tak wiem :p .
Przy odrobinie pecha, bez UHów możesz paść, choćby dlatego, że może się zrespić coś za plecami albo nie wchodzilyby Ci hity w witcha.
Drzamich
21-10-2006, 18:06
Zainwestuj w przyklejony temat...
Drzamich wow jestes zajefajny.... Koles zadal pytanie i dostal odpowiedz. Podziekowal nawet. Po cholere odpisujesz???????? Zastanow sie....
Piotrek Marycha
22-10-2006, 00:26
Drzamich wow jestes zajefajny.... Koles zadal pytanie i dostal odpowiedz. Podziekowal nawet. Po cholere odpisujesz???????? Zastanow sie....
po to zeby nie powstalo 5 nastepnych beznadziejnych tematow "czy pokonam Dwarfa guarda albo Mino Maga..." nawet jezeli ich autorzy podziekuja za to ze ktos sie wyslili i im napisal bo im sie dupska nie chcialo ruszyc i poszukac
Tak bylo, jest i bedzie. Normalna kolej rzeczy.
nie masz szans na 16 lvl palladynem. Ja proponowalbym z conajmniej 20 lvl i skile 55/55
Radek 666
18-11-2006, 14:16
nie masz szans na 16 lvl palladynem. Ja proponowalbym z conajmniej 20 lvl i skile 55/55
Jak nie ma szans jak ja zabiłem na 15 bez żadnych UHów ani IHów. Zresztą, po co odświeżać temat w którym była już odpowiedź?
Zainwestuj w przyklejony temat...
Popieram..
Yoh Asaqura
18-11-2006, 15:56
Wielkie Gzzz nice char :D 8o
Pawciooo
18-11-2006, 16:15
moj koelga 16 lvl paladyn, skille 50 dista, expi z strzalami na witchach, witch jest slaby strasznie
matkow21
18-11-2006, 17:11
Zabije witch bez problemu ze względu na to że witch jest tak jak sorc slaby deff i wogle shajs :P a tak sero to weź ze sobą 2 manaski :P są tanie i w razie potrzeby i exura gran ale moim zdaniem na 3-4 hity przy dobrym szczęściu powinno ci wejść.Ja expiłem pallem 21 lvl skille 65-40 na amkach valci... i witch'ach to spokojnie z bp life fluidów przez 5 hour expiłęm oczywiście nielicząc amunicji :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.