Pokaż pełną wersje : Fake'i Animowane
ZenNeron
22-10-2006, 13:11
Z nudów kiedy wymyslilem cos takiego jak fake'i animowane, otóż tak chcialbym bym wam pokazać moj 1 fake animowany, jest to normalny fake ale podobny do filmiku wiec nie smiejcie sie ze mnie bo to 1 odslona:
EDIT: Zpowodó braku talentu i weny przekazuje temat MiXerowi zeby mogl tu zamieszczac swoje animacje
http://i64.photobucket.com/albums/h165/Uve13/Fake/AmineMagic.gif
Coments Please!
Vansider
22-10-2006, 13:16
Nawet fajne tylko ze mało!
Hmm może bys sprubował zrobic fake story z takiego czegos! Dawaj more fajne to jest! ;P
ZenNeron
22-10-2006, 13:20
To jest dopiero 1 wersja musze popracowac nad converterem potem bedzie tylko lepiej
wg mnie fake;i animowane to nie jest dobry pomysł. wiem z własnego doświadczenia, że zrobienie animacji jest dużo trudniejsze niżzwykły fake story. Chyba że ktoś wymyśli fajnąfabułę, i bedzie mu sie chciało zrobić animacje. To co wkleiłeś na górze nie zalicza sie do dobrych :/ trawa sie rusza, płomie nie leci w linii prostej... ahhhh... Animacja nie jest tak prosta jak sie wydaje... Jeśli chcesz zrobić FS animowane to powodzenia... Część która zajmuje 20 obrazków w normalnym FS zajmie ci pewnie ze 100~ jeśli ma być dobra. Jeśli nie umiesz robić animacji (a nie umiesz, zrobienie paru klatek żeby sie trawa nie ruszała to nie jest straszna filozofia) to w aminowanym fake story zrobisz tysiące błędów takich jak:
-za szybko znikające dialogi
-dziwne ruchy przedmiotów
-za szybka akcja i co za tym idze "zacinanie" sie animacji...
Niech animowane FS robią tylko ci ,który mnaprawde sie chce i wiedzą jak robić animacje.
ZenNeron
22-10-2006, 13:54
No wiesz to dopiero 1 wersja wiem ze sa nie dociagniecia no ale co. To był 1 Raz
@up:
Dam Ci rade i zapamiętaj sobie ją:
Pierwsze wrażenie jest najważniejsze!!!!
A twoje pierwsze wrażenie jest fatalne...
Możesz to naprawić robiąc kolejne aminacje. Ale musiały by być zaje**ste w co wątpie ;P
Każdy kto wejdzie na ten temat (a dużo ludzi wchodzi na nowe tematy żeby zobaczyć co się święci) i zobaczy twoją pierwszą ale kijową animacje pomyśli:
eeee badziewie. nie warto tu wracać ten koleś nie umie robić animacji...
Takie było też mije pierwsze wrażenie ;(
Ciekawe I fajne 6/10
+Fabuła[pomysł]
+Animacja
+Postacie i Itemy
Jakiego Programu Używasz ??
-Krótkie
-Brak Wiadomośći o Fire ballu gdzie sie rozwalił.
@ rayza:
plus za fabułę???!?!!!111X(
Gdzie ty tam masz jakąś fabułe?!!! -.- -.-
pisać oceny to też sztuka -.-'
@topic
zamieszcze poniżej animacje która zrobił mój brat. Nie jest to wielkie dzieło (choć trawa sie nie ciepie ;] ). Ta animacje robił chyba z tydzień a trwa niezbyt długo. W porównaniu z innymi animacjami na tym 4um jest chyba najlepsza ;P Nie robie nowego tematu dla tej animacji. Nie miała ona być na forum, ale skoro zrobiłeś temat o animacjach to masz:
http://img155.imageshack.us/img155/5185/partisg1.gif (http://imageshack.us)
ników nie ma celowo
PS: autor animacji - Blisher
Turok_666
22-10-2006, 15:05
Dno glaves super ^^
@ dark kris:
Brak mówił że już ją kiedyś dawał na forum :/
"mało komentów było i spadła chyba na 50 strone" ;D
żeby nie było że plagiat ;]
teraz tylko tak dla przykładu ją wrzuciłem.
ZenNeron
22-10-2006, 20:28
No cóz daliscie mi cieżki orzech do zgryzienia no cóz zobaczymy co czas pokaze zprobuje z fake'iem i porównacie
Daj se siana... Widziałem tego fejka... I moim zdaniem jst fuj!
Lord Wardi
22-10-2006, 22:47
@Glaves
Że też twojemu bratu chciało się to robić...
Ale fajna, latają w kółko, dobry pomysł ;p
Vanhelsen
22-10-2006, 23:48
Zen: kiepskie? jakoś nie widzę ukrytego przesłania, chyba przesadziłeś z jego maskowaniem...
Glaves: trochę więcej klatek i była by pełna animacja :O niech twój brat dalej trwa w tej mocy ;)
ZenNeron
16-11-2006, 19:01
Przeczytajcie poczatek temat koniec z moimi animacjami teraz MiXer tu prowadzi
Wiesz, ja wole założyć sam temat i tak zrobię ;p
Więc nie wiem co zrobisz z tym topicem
Michcio Rookstayer
19-11-2006, 22:38
Wszystko to jesy h**** pomysł i wszystko jest p********ne więc k*** z tym s**********
Lagon Night
20-11-2006, 18:39
Pomysł dobry, wykonanie do kitu
Chyba nie trzeba nic tłumaczyć?
no no nice. ale jak niebędzie tego wiecej to temat spadnie na sam dół
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.