Pokaż pełną wersje : Necromancer
~>Salmon<~
22-10-2006, 16:36
Przeglądając tą stronę (http://tibia.erig.net/Plains_of_Havoc) natrafiłem na coś co mnie zaintrygowało, a mianowicie w potworach występujących na POH jest wpisany necromancer.Czy to jest prawda?Jeśli tak,to Gdzie on jest?
Możliwe, że to jakiś błąd. Na dole tej strony jest taki napis: "click here (http://tibia.erig.net/Plains_of_Havoc/spawns) to view the monster spawns of PoH." No i kliknąłem i nie było nigdzie na mapce zaznaczone miejsce respawnu necromancera.
Pomocny Murzyn
22-10-2006, 17:03
Na pohu jest dom nekromanty, może dlatego napisali
na pohu jest necro głęboooko w podziemiach
skoro juz o poh to ile tam jest i jakie rodzaje orkow ???
Mateusz Majchrzyk
22-10-2006, 17:16
@2up
mapka plzzZ?
nie żucaj bezpodstawnie słów na wiatr...
jeden zerk, jeden leader i orc shaman
jeden zerk, jeden leader i orc shaman
thx :) <10znaków> :P
~>Salmon<~
22-10-2006, 17:28
na pohu jest necro głęboooko w podziemiach
Ale jest do zabicia,czy tylko można go obejrzeć ?Jeśli wiesz podaj jakieś szczegóły;)
tego nie wiem, ale pewien jestem że jest on w podziemiach
Na faccu nie ma necro, co za bzdury...
Jest tam 2 leader, 2 zerk, 1 shaman, i po drodze sa 3 dsy albo 2 nie pamietam :)
@up
ciekawe...
Na faccu nie ma necro, co za bzdury...
jest, tyle ze prawdopobobnie mozna go tylko zobaczyć
Hedorlix
28-10-2006, 19:26
Na czesci dla FACC nie ma zadnego nekromanty, jest to tylko i wylacznie potowor dla PACC. Tak jak demon, larva, scarab itp.
Pozdr0.
Jest necro, został on "wykryty" jakimś botem do oglądania poziomów up and down. Siedzi w małym pokoiku pod POH, sęk w tym, że niewiadomo jak tam wejść xP
Wojciech25
29-10-2006, 17:38
Necromancera to raczej niema na pohu ,ja przynajmniej nic o tym niewiem wiem tylko ze jest Necropharus a szkoda :(
Na czesci dla FACC nie ma zadnego nekromanty, jest to tylko i wylacznie potowor dla PACC. Tak jak demon, larva, scarab itp.
Pozdr0.
Demon jest dla FACC, ale mozna go tylko zobaczyc.
Jest necro, został on "wykryty" jakimś botem do oglądania poziomów up and down. Siedzi w małym pokoiku pod POH, sęk w tym, że niewiadomo jak tam wejść xP
Mój stary został wykryty dzięki 0.5 litra jakiejś wódki, nie znajoma mi marka -.-.
Nie znasz się, nie odpowiadaj.
Hedorlix
01-11-2006, 23:39
Demon jest dla FACC, ale mozna go tylko zobaczyc.
Tak jest demona na FACC, w drodze do banshee questa, ale jest on tylko wykorzystywany jako "elektrownia" dla warlockow. Nie da sie Go zabic, ale mozna go tylko obejrzec. I co bedziesz sie chwalil ze widziales demona, ktory jest kilka poziomow wyzej niz Ty. Jak dla mnie potwory o ktorych istnieniu nie wiem (nie widze ich na battle) sa poprostu nie do pokonania. I co Mi przyjdzie, z tego ze zobacze necro czy demona, skoro nie umiem ich zabic.
Pozdro0.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.