Pokaż pełną wersje : 85 RP down
Raks Ninja
22-10-2006, 16:49
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/13095
Robert Lublin
22-10-2006, 17:19
HAHAHHA...nice combo... :D
Twój film?
jak twoj to Gz !
Ale next time radze isc na wikrze lvla z takim teamem chyba ze zabiliscie go majac powód :P
Granteon
22-10-2006, 17:56
PIĘKNE COMBO ^^
Co prawda nie gram w Tibie, ale takie akcje mi sie podobają :P
Piękne Combo Świetnie wam to wyszło
:D I jeszcze fraga wbiłeś ; >
Gz
Raks Ninja
22-10-2006, 20:02
HAHAHHA...nice combo... :D
Twój film?
jak twoj to Gz !
Ale next time radze isc na wikrze lvla z takim teamem chyba ze zabiliscie go majac powód :P
Film moj a zabilismy go majac powod =d
Poznanski Rycerz
22-10-2006, 20:08
nie dziala mi tibicam, a moglibyscie mi podac tylkko nick tego rp?
V.Kitthix
22-10-2006, 20:25
Ładne Combo z UE :cup:
Royal Skret
P.S: Oct 22 2006, 15:46:39 CEST Killed at Level 85 by Vesz and by Thozo
Raks Ninja
22-10-2006, 22:18
Royal Skret
Raks, kim z ez/ng byles?
@topic
gratz fraga ;p
viper555
23-10-2006, 09:15
Mi się wydaje że jakbym miał 85 RP to ZAWSZE bym nosił w bp Stone Skin Amulet i wtedy jak widze że 3 ms w*******a mi się na respa to chyba nieprzyszli poparzeć jak expie tylko wiadomo co chca zrobić więc wtedy zakładam Stone Skin Amulet i mi gówno robią a miał czas żeby to zrobić no ale niestety wychodzi na to żę all palki to nooby bo co chwile na filmikach jest pokazana przewaga sorca nad palem -.-
Mi się wydaje że jakbym miał 85 RP to ZAWSZE bym nosił w bp Stone Skin Amulet i wtedy jak widze że 3 ms w*******a mi się na respa to chyba nieprzyszli poparzeć jak expie tylko wiadomo co chca zrobić więc wtedy zakładam Stone Skin Amulet i mi gówno robią a miał czas żeby to zrobić no ale niestety wychodzi na to żę all palki to nooby bo co chwile na filmikach jest pokazana przewaga sorca nad palem -.-
no to chyba zle myslisz :P.
nie jest to takie proste, jak ci sie wydaje ( czasami nawet nie wiesz co sie dzieje
jak cie wpadaja na expa, i wtedy nie myslisz o ssa, a zeby co to lepiej opisac to chlopak z szanowanej (na aurea szybko sie to zmienia) gildii i sie nie spodziewa ze go chca zajebac :P)
pozatym mysle ze nawet jakbys MIGHT RINGA mial to i tak by mu wiele nie pomoglo bo pewnie padlby od sd albo by go jakos trapneli :P
NIE MIAL SZANS ZAJEBISTY FRAG GZ :)
Wierze wam ze to fajny film ale juz kiedys z tej strony sciagalem filmik i musialem po tym robic forumata ;(
Raks Ninja
23-10-2006, 20:36
Raks, kim z ez/ng byles?
@topic
gratz fraga ;p
Ja nie bylem w ez ale koles z rla gral na Arcanii i o ile dobrze pamietam to byl w ez =p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.