Pokaż pełną wersje : Tibia Gif ;]
Mateuszek_44
22-10-2006, 19:33
Cze chcialbym przedstawic mojego pierwszego gifa(animacje) zwiazanego z tibia.Niesadze ze dostane same dobre oceny ;p ale chce posluchac waszych uwag ... bo przeciez poto jest forum ;]Więc oceniajcie jak chcecie ;] ... jesli ktos sie moze troche zasimial prosze napisac :p aaa.. ! i prosze mowic co zle zrobilem z gory dziekihttp://img69.imageshack.us/img69/2905/tibiaqj5.gif
A wlasnie zapomnialem powiedziec ! jak bedzie za szybko to prosze mowic
Arrivald
22-10-2006, 19:38
Malo przejrzyste, beznadziejnie wykonane, bez pomyslu. Ani to smieszne ani ladnie narysowane. Co chciales osiagnac wstawiajac to tutaj?
Jak na pierwszą animacje to nawet nawet (nie wiem jaką wcześniej miałeś styczość z programami graficznymi), czasami jest za szybko czasami za wolno.
I nagorsze...;( Wogóle się nie śmiałem :P
Mateuszek_44
22-10-2006, 19:40
Grr ;/ mowie ci ze chce wiedziec co zle zrobilem i co poprawic
po 1 to jest moj 1 Gif ;/
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=15582
Skarabeusz Pustyni
22-10-2006, 20:18
Za SZYBKO. Ciut wolniej i szafa gra ;) . Jak na pierwszego gifa to całkkiem całkiem.
Rinnaroc
22-10-2006, 20:26
Ohydne. Już mogłeś poświęcić te 5 sek. więcej żeby np. miecz był prosty i reszta trzymała się kupy a nie byle jak w paincie, na odpieprz. I nie usprawiedliwiaj sie, że to twój 1 gif, bo wogóle sie nie postarałeś ;<
Jesteś kolejną osobą, która kompromituje się, umieszczając tutaj swoją pierwszą grafikę, która jest tak słaba, jak ja gdy się na nia patrzę.
Troche zaszypko napisa ale... Fajne :)
Pan i Wladca
22-10-2006, 20:52
Oczy mnie rozbolały od latania za tekstem.... i wogole to do dupy to jakieś...
Mateuszek_44
23-10-2006, 10:05
Mam pytanie w jakim programie najlepiej robic ... bo jak dam na active gif creator to ;/ pisze to agif unregisted
Vanhelsen
23-10-2006, 13:03
co żle?
Np: muszę sprintem latać z jednego tekstu do drugiego przez pół ekranu a w dodatku mam na to 2-3 sek?...
o wykonaniu już nie wspomnę...
Gif tak wolny, że wiedziałem co ma zamiar się wydarzyć.
Gif z tekstem... Heh, to zrób już lepiej kreskówkę we flashu albo mm i dodaj głos. Pozatym, jeśli coś ma być śmieszne, to niech będzie śmieszne! No i wygląda na to, że znalazłeś program do robienia gifów i narysowałeś byle co, połączyłeś i tyle. Nie tak to działczy.
@MatI Wszystko ....wszystko:D A myślałem żE "jak powstał kefir" było straszne.
"powiedzcie co zrobiłem źle"
wszystko źle zrobiłeś.
Jedyne co mi się podoba to to, że na krytykę nie odpowiedziałeś "to zrup leprze".
.Kicz.
ZeuSbobo
23-10-2006, 21:43
Ej no dajcie mu jeszcze 1 szanse
Widze ze obrazki niesą perfekt ale szkoli sie dopiero
Popracuj troche
I nierób takich pańtowatych (niewiem czy dobrze napisałem :p )
Vanhelsen
23-10-2006, 23:25
Ej no dajcie mu jeszcze 1 szanse
Widze ze obrazki niesą perfekt ale szkoli sie dopiero
Popracuj troche
I nierób takich pańtowatych (niewiem czy dobrze napisałem :p )A czy my mówimy mu, że ma nic więcej nie robić? Nie, wręcz przeciwnie, praktyka czyni mistrza i niech ćwiczy...
Ja cie chyba pamietam, dawales gowniane pixelarty, wiesz, moze grafika to nieodpowiednie zajecie dla ciebie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.