zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 157 royal paaladin ginie od noobcharów ! xd

Rev'ico
22-10-2006, 21:47
Filmik pokazuje jak berylia team rozpier*&*& 157 rp noobcharami :) na filmie 70+ knight tez prawie padl :P I oczywiscie filmik krecony przez almighty rev'ico xd

oto link !

http://rapidshare.com/files/279931/ahelppppppp.rec.html

mam nadzieje ze filmik sie spodoba xD

hail berylia team

Filthy
22-10-2006, 22:00
bez przesady... ile was tam było... z 15 osób... a potem jak był odwet to zabili jednego a reszta dała loga haha xD

Filthy
22-10-2006, 22:00
--edit--
double post sorry... czego na forum nie dziala blokada pisania dwoch postów pod rząd bez czekania 30 sec? -.-

Segalczuk
22-10-2006, 22:04
Hehe ;p nice
Rehost : http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/13115

V.Kitthix
22-10-2006, 22:23
Nice ! Oby takich filmów więcej. Szkoda, że miał AoLa :D

@UP: Dzięki za Rehosta.

P.S: Oct 22 2006, 21:20:16 CEST Killed at Level 157 by Shimu and by Stormare

Meteon!
22-10-2006, 22:31
Piekne to bylo :D

Aarnox
23-10-2006, 06:58
=) =)

nice B)

Smichael
23-10-2006, 09:05
tylko ze to nie noob chary revi'co :P
troche pg i dolacze do war <:P)

viper555
23-10-2006, 09:11
no piękne piękne, tylko czemu na tym forum ciągle są dedy samych RP i to 100+ lvl-.- ja niewiem jak można takimi palkami paść(no akurat w tym filmie bylo za dużo osób na jednego ale i tak myśle żę mógł wybic spokojnie połowe tych noob charów) przykład na forum jest film jak 60 RP bodajrze pada od 40 MS to jest juz smieszne do tego RP lał go z arrows ;/.Już niepowiem o tym jak kiedys 70+ RP dał się zabić przez 30 druida ;/

Rev'ico
23-10-2006, 09:12
bez przesady... ile was tam było... z 15 osób... a potem jak był odwet to zabili jednego a reszta dała loga haha xD

taa zabili jednego blokera który mial 11 level , pozatym dalismy loga bo nic innego niebylo do roboty :>

Maxioris
23-10-2006, 09:28
To było pro :D xD
You roox xD

Upierz
23-10-2006, 14:09
14:00 Kyxe [39]: lol if we had lv 60 + we could own this world

:)
Co tu mówić... pfn3t.

@Down: Mrahahahaha

Szkut
23-10-2006, 14:31
Mam nadzieje ze pojdziecie na nowy swiat po wladze ;d

Rybzor
23-10-2006, 15:14
Coś pieknego;D

Let runes fly

$Yogi$
23-10-2006, 15:30
Idealne To

Ale On By Ich Mial Na Hita

Jak By Walnol Z Kuszy Albo Z Łuku :elf:

omg!!! wielkie omg!!
@topic
Film całkiem, całkiem xD

Nup Mage
23-10-2006, 16:00
To że ubiliście go w 20 na noobcharach, to pratkycznie nic, bo co... on to sobie odrobi, a wy przy następnej takiej próbie wszyscy padniecie i drugi raz nie uda wam się go tak trapnąć.

Rev'ico
23-10-2006, 16:22
Mam nadzieje ze pojdziecie na nowy swiat po wladze ;d

Jak narazie to przegralismy wojne na beryli :p

Hupe
23-10-2006, 17:14
To że ubiliście go w 20 na noobcharach, to pratkycznie nic, bo co... on to sobie odrobi, a wy przy następnej takiej próbie wszyscy padniecie i drugi raz nie uda wam się go tak trapnąć.

No tak, on sobie ordrobi ten 157lvl a ich 11-40lvlowe chary sa hunted ;]

Rev'ico
23-10-2006, 20:39
No tak, on sobie ordrobi ten 157lvl a ich 11-40lvlowe chary sa hunted ;]

tylze ze takie 30-40 lvl da sie zrobic w kilka dni wiec PFFTTT ^^

Rev'ico
23-10-2006, 20:42

haha bylo nax max z 15 w tym tylko z 10 osób na vencie , ja np na vencie niemoglem byc bo na tym sevie mam 25k pinga B) ale skoro dlaciebie to nic , to zorganizuj sobie taka ekipe i wy idzie zabic 160~ lvl ok? a pozatym watpie zbey nawet on poszedl w taki sam " trap" 2 raz .

Khalak
23-10-2006, 23:38
Jak dla mnie jesteście załośni... chociaż i takie określenie to jak na Was zbyt pozytywne. Dobra byliście kozakami w 12, ok. Ale dlaczego jak tylko wrócił i ubił tego kogoś od razu "logg" i wszyscy pośmigaliście? Jak tacy odważni było na niego poczekać...
żal.pl

leopard
24-10-2006, 00:52
Jak dla mnie jesteście załośni... chociaż i takie określenie to jak na Was zbyt pozytywne. Dobra byliście kozakami w 12, ok. Ale dlaczego jak tylko wrócił i ubił tego kogoś od razu "logg" i wszyscy pośmigaliście? Jak tacy odważni było na niego poczekać...
żal.pl
Sam jestes zalosny, ty bys napewno takiej akcji niezorganizowal...
@Topic
Gz fraga, tyle ze drugi raz wam sie raczej nie uda tego zrobic, chyba ze na jakims sorcu bez many:p Zapewne juz jestescie na vip liscie, i Jape nie jest jakims noobem, to doswiadczony gracz... to ze padl bylo przypadkiem, no ale frag to frag.. Pamietacie wojne Adorables V Valentine? Jape wpadl i porozbijal Valentine i tych ktorzy im pomagali.. juz nie mieli takiej przewagi jak mieli zanim Jape wpadl... heh a Trinusi napewno nie przestanac naduzywac wladzy (czyt. PA) bo to byl powod ubicia Jape... Gdyby weszli w jakis uklad z wami( a nie wejde) to byla kleska dla nich:P Moze jeszcze sie uda kogos wam ubicz TD, ale to bedzie zadkosc, no chyba ze to bedzie sorc:P

-=DanieL=-
24-10-2006, 01:11
żal.pl

Normalnie, nie będę cię wyzywał bo nie chce kolejnego warna za wyzywanie debili od idiotów. A co, mieli padać jak kaczki? Zobaczyli, że ich 11 lvlowy blocker padł, to się logli, po co mieli się pchać na grupe hlvli.

@topic
Uwielbiam to właśnie w tibii, że mimo iż masz 6 razy mniejszy level to w dobrej grupie z dobrym pvp można pokonać każdego. Dlatego walić MU itp. itd.
Takie filmiki wprost kocham po tym filmie aż zachciało mi się obejrzeć Siejnik the movie.

Hugo
24-10-2006, 07:25
żal.pl

Ty jestes zalosny frajerze ;]. Po co mieliby czekać na pewnego deada jak mogli dac loga? no bo troche cie nie rozumiem... jestes ostro nielogiczny ;].

A NO TAK TO TWOJ HONOR....!!!

film zajebisty grats ubicia jape ;P

Szkut
24-10-2006, 09:18
żal.pl
Hueh i kto to mowi xd

Likoss
24-10-2006, 13:59
HAHAHAHA Ladnie to zrobilismy XD To za pa :) Jeszce damy o sobie znac.

Hail TARNOW and LS !

Khalak
24-10-2006, 14:34
Ty jestes zalosny frajerze ;]. Po co mieliby czekać na pewnego deada jak mogli dac loga? no bo troche cie nie rozumiem... jestes ostro nielogiczny ;].

A NO TAK TO TWOJ HONOR....!!!

film zajebisty grats ubicia jape ;P

Frajerami to możesz swoich kolegów nazywać jak Ci na to pozwolą. Po co mieli padać jak mogli dać loga? Mieli odwage sie w 12 rzucić na jednego to mieliby odwagę się z nim zmierzyć jeszcze raz, a nie zobaczyli że padł jakiś ich bloker to log od razu wszyscy. SĄ ŻAŁOŚNI!!! W 12 z zaskoczenia to każdy może być kozak a jestem prawie pewien że jakby się z nimi bił sam na nich 12 (on miałby tylko druida co by go leczył) zwyczajnie by popadali jak mrówki... A jak takie kozaki to idźcie z zaskoczenia na jakiegoś ok. 150 MS... zobaczymy czy dalej będziecie mocni jak Wam ze 2 UE rzuci... xD ... i jeszcze troszkę z SDków postrzela ;)
edit
@Leopard
No ja bym z pewnością takiej akcji nie zorganizował bo nie jestem pop********* B)

Mastermind Toothy
24-10-2006, 14:53
Jak narazie to przegralismy wojne na beryli :p

A gdzie ten wasz plan co było w temacie only berylia ?? :P
@
niezła ekszyn

Rev'ico
24-10-2006, 20:23
Frajerami to możesz swoich kolegów nazywać jak Ci na to pozwolą. Po co mieli padać jak mogli dać loga? Mieli odwage sie w 12 rzucić na jednego to mieliby odwagę się z nim zmierzyć jeszcze raz, a nie zobaczyli że padł jakiś ich bloker to log od razu wszyscy. SĄ ŻAŁOŚNI!!! W 12 z zaskoczenia to każdy może być kozak a jestem prawie pewien że jakby się z nimi bił sam na nich 12 (on miałby tylko druida co by go leczył) zwyczajnie by popadali jak mrówki... A jak takie kozaki to idźcie z zaskoczenia na jakiegoś ok. 150 MS... zobaczymy czy dalej będziecie mocni jak Wam ze 2 UE rzuci... xD ... i jeszcze troszkę z SDków postrzela ;)
edit
@Leopard
No ja bym z pewnością takiej akcji nie zorganizował bo nie jestem pop********* B)

OMFG BOZE CHRON MNIE PRZED TAKIMI PIER*(&* NOOBAMI PO 1 SZE TO NIE BYL ATAK Z ZASKOCZENIA JAPE DOBZE WIEDZIAL CO SIE BEDZIE DZIALO I SAM PRZYBIEGL PO 2 NA CO MIELISMY CZEKAC? WYPALILA AKCJA < FRAG WPADL < NIC WIECEJ NIEPOTRZEBOWALISMY < WIEC LOL < PO CO MIELISMY DALEJ WALCZYC ??? I NIE PIE^&&^% ZE DALISMY LOGA BO ZABILI TEGO 11 LVLOOWEGO BLOKERA TLKO GOSTKOWI PZ SPADL ...

troche mnie mnie ponioslo , ale jak mozna inaczeej z takimi?:baby:

Pozdro for all

Barto111
24-10-2006, 22:03
a czemu azura nie ubiliscie, on z wami byl czy co? bo nie kumam;p

Kajn
24-10-2006, 22:17
Haha 157 lvl tak pada.Niepotrzebnie walil sd bo mial ex~ i nie zdazyl sie uhnac.Ale wkoncu wiadomo kto go walil ekipa z berylia czyli najlepsi :)
Dobrze Rev'ico powiedziales czy ktos tam 60 lvle i ownujecie server xD

-=DanieL=-
24-10-2006, 22:42
edit
@Leopard

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL?????????????
CO ZA $#@!$%@#%@#$%@#%@#%@#%@#%@#!!!!!!!! Jak można być takim tępakiem? Zakładasz, że jakby miał druida do uhania to by wygrał itp. to ja moge zakładać, że jakby cała grupa miała po 100 lvl każdy to by przegrał. K**WA!!! 150 ms by tak 5 razy padł z zaskoczenia na 1 combo sd by nawet utamki nie wlaczyl Napewno byś się tak nie zorganizował bo z takim d**ilem to nawet 7 lvl z depot by nie wyszedł.

Rev'ico
25-10-2006, 08:22
Haha 157 lvl tak pada.Niepotrzebnie walil sd bo mial ex~ i nie zdazyl sie uhnac.Ale wkoncu wiadomo kto go walil ekipa z berylia czyli najlepsi :)
Dobrze Rev'ico powiedziales czy ktos tam 60 lvle i ownujecie server xD

to likoss moj rl ziom to powiedzial :D , aczkolwiek uwazam ze to prawda :P

Nevis
26-10-2006, 23:00
to likoss moj rl ziom to powiedzial :D , aczkolwiek uwazam ze to prawda :P
Nie podniecajcie sie tak dziewczynki gipo zaplacili i sa free :>

Rev'ico
27-10-2006, 10:49
Nie podniecajcie sie tak dziewczynki gipo zaplacili i sa free :>

owszem dowidzialem sie ze zaplacili :o co mnie troche skrzywilo ale cóz :P