Pokaż pełn± wersje : Gdzie najlepiej się na Hunty wybierać?
Mam 12 lv :D I mam już do¶c troli, rotów itp. :P jestem żadny wrażeń :D Moje skille to 40/32 :D Ostatnio dla żartów poszedłem sobie na zerki, ale odziwo nie zginałem od orców ani takich tam :P Zabił mnie PKer :P Gdzie polecacie chodzić? :D A może bym się z kim¶ zabrał na hunty w roli obserwatora :D
12 lvl 40/32 skile domyslam sie ze knight znudzony trolamii i rotami :D jezli chcesz zaszalec w pojedynke radze ci pojsc na PoHa :D :D na minoski , a tak na serio to wez jeeszcze troche potrenuj i zdobadz pare lvlow bo z takim bardzo duzo niezrobisz, wtedy sie bedziiesz wybieral jako blokerr(ten "zawod" powoli umiera bo monsterki "mysla" ale to jusz inny temat)noi tyle odemnie
yyy... Źle się domyslasz :) Jestem Paladynem :D A to, że znudzonym to przyznam :D
Popierwsz poćwicz leveli i skille. A najlepiej popłyń na folde tam s± rózne stworki z którymi sie zabawisz zaczynaj±ć od troli kończ±ć na minosach na orcach wariorach. A pozatym chętnie z tob± bym na hunta poszedł nr gg.4364837
Nom, ale ty jeste¶ paladynem a jak pisałem szukam blockera :P Chyba, że by¶ robiłna blokera ze spearami i tarcz± :)
Rafallord
20-10-2003, 15:36
jest nawet fire elemental na foldzie ;) ( moj brat prawie od niego zginal) (2 fire elementale) :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.