Pokaż pełną wersje : Potyczki mr. szatana
Works__1985
23-10-2006, 17:53
Brak mi słów aby zachęcić was do oglądania bo już ze śmiechu niemoge
hahahahhaha
http://youtube.com/watch?v=WUort8hzxew
Kumpel mi to przesłał pare dni temu ;] Naprawde się przy tym ubawiłem :D Oglądam to nawet teraz. "Halo, kolego... Nie chowaj się za szybą. Widzimy cię" XD
nie ten dział, nie ten temat.
"stronki, filmiki, flashe, aviki"
lol.... można lać ze śmiechu (60 gr na zupkę) XDXD
btw. ciekawe ile ten koleś miał lat
Nie ten dział
a z resztą głupie to chamskie akcje w tym kościele tak śmieszni ze aż zabardzo X(
Hasis nie bulwersuj sie tak ; x.
Widzialem to z tydzien temu, jak jeszcze bylo 6k views ;D Niezle sie smialem :D
Anyway~
http://i2.photobucket.com/albums/y17/hejabanana/30.jpg
Macie cukierki o smaku kału ? ^^
Wiem ze mama cie kocha
- nie ten dzial zarty gdzie indziej
Nie no takie teksty do Celoza...na pal z nim :P
no faktycznie w kościele przesadził...
Gdyby nie ten kosciol to bylo by znosne
Druga czesc http://video.google.pl/videoplay?docid=-3922835085410014675&q=mr+szatan Na http://video.google.pl jest też cześć 1 full version.
dno! -.- zalosne i wcale niesmieszne !
PanKracy
23-10-2006, 22:28
pffff.... wielcy katolicy sie ku*wa znalezli, a pewnie ostani raz w kosciele byli jak mieli komunie
@topic
Fajny glosik koles ma : D ogólnie spoko film
"Powróży mi pani?"
"Zaraz ci z dupy powróże!" xDDD
-=DanieL=-
23-10-2006, 22:53
@crucio
Kogo obchodzi twój zdupiony char?
@topic
Zależy kto jak sobie bierze te żarty, troche przesady z tym kościołem, ale ogólnie fajny pomysł na film jednakże nie wszystko było śmieszne 60% akcji było na siłe koniecznie coś bezsensownego ten szatan na chama chciał powiedzieć ludzi. Ale z tą cyganką i z tym żulem co chcial 60gr. było fajne.
Mama: Kuba, co ty oglądasz? Potyczki mr. Szatana? Zwariowałeś?
Polew miałem tylko na początku potem mi się znudziło ale i tak mi się podoba :P
Gromnjir
24-10-2006, 08:01
Sredniawka, sporo fajnych motywow, ale nudno tez bylo.
FSrednie, bylo by fajnie jakby nie bylo watkow chamskich. Ale dosc sporo fajnych Akcji np.
-Co sie Pani stalo?
-Thank you
-Co?
-Noooo
-Nic
-Nyc
- Pojebalo?
- Nic
:P
pffff.... wielcy katolicy sie ku*wa znalezli, a pewnie ostani raz w kosciele byli jak mieli komunie
nie trzeba byc wielkim katolikiem by miec szacunek do jakies religi ;s
akcja ze schodami nawet dobra ale kosciol to przesada, na dalekim wschodzie jest wiekszy szacunek do czegosc takiego jak religia
zajebiste :P
Gdansk to jest? cos mi sie wydaje ze to gdansk po tym jak bylem tam na wakacjach :P
zajebiste :P
Gdansk to jest? cos mi sie wydaje ze to gdansk po tym jak bylem tam na wakacjach :P
Taaaa, to gdansk ;d Dobrze ze mnie nie bylo na filmie, jak dla mnie smieszny ;d
rendevar
27-10-2006, 22:20
ogładałem to 2 tygodnie temu i poprostu niemoglem wytrzymac ze smiechu xD
"ile kosztuje ulgowy do piekla?.....bo chcemy wysłać cały świat......haha"
Sidena Daron
27-10-2006, 22:33
Muhehhe niezle to. Humer idealnie w moim stylu. Niektore akcje naprawde niezle. :]
@crucio
Kogo obchodzi twój zdupiony char?
Sam jestes zdupiony :D Chodzilo o to co on mówi, głąbku :).
hehehe... ile pracy musiał kosztować taki filmik.
nie chodzi o to kiedy kto był w kościele tylko żę ten film obraża uczucia religijne
1. żałosne
2. beznadziejne
3. b. mocno przeadzone
4. wulgarne
5. itd.
Hessoleya
28-10-2006, 09:28
nie chodzi o to kiedy kto był w kościele tylko żę ten film obraża uczucia religijne
Nie do końca obraża skoro jesteś taki wrażliwy to nie oglądaj tego.Jak byś nie zuwazył forma tego filmu ma krztałt humorystyczny...:baby:
Nie do końca obraża skoro jesteś taki wrażliwy to nie oglądaj tego.Jak byś nie zuwazył forma tego filmu ma krztałt humorystyczny...:baby:
Czy twoja wypowiedź też ma "krztałt" humorystyczny?
Filmik:
Troche przesadzony , szczególnie to w kościele .. Jednak dobre było :
-Co pani zamówi ?? Big pempowine ??
-Loda
-Prosze bardzo
kształt humorystyczny...
kształt niech będzie jaki chce tylko tematyka nie jest zbyt dobrze wybrana. To że niektórzy uważają to za śmieszne i ogólne założenie jest takie, żeby to było śmieszne nie zmienia faktu że ten film obraża uczucia religijne. Ktoś może sobie nakręcić dowcipną ekranizację holocaustu i będzie myślał że to śmieszne. Pewnie według niektórych z was zabicie 6 milionów Żydów jest barzdzo zabawne -.-
morthifer
28-10-2006, 12:51
tjaaa.. 'uczucia religijne' odzywacie sie tylko wedy gdy obrazana jest wasza 'wiara', pewnie 98% tego forum bo w koncu polska to bardzo katolicki kraj, te 98% preferuje milosc, dobroc, braterstwo etc. tylko jakos tego na codzien niewidac :)
a co do filmiku, to fajny
@up
powiedzmy ze chodzi o szacunek do spraw waznych dla innych a nie o wielka wiare.Ale skonczmy ten temat.
aha propos szacunku
Polska wypadaloby z wielkiej litery napisac.
pokój
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.