zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Tibia 3D juz jest

Skrzat
23-10-2006, 23:47
Duzo osob pewnie nie wie ale tibia 3D juz jest. Nie jest wykonana przez cipisof ale przez inna grupe osob...

CZYTAC
Wiecie ja takiej tibi nie mam i NIGDY nie gralem wiec sie ODCZEPCIE odemnie bo wiem ze w rl tibi takiej nie ma !!!! Czytac uwaznie bo NIEKTORZY takie posty pisza ze glowa boli -.-. Ja niemam z tym NIC wspolnego (tylko) dalem zdjecia... A tak od siebie to nie pamietacie jaka rl tibia byl na poczatku ? Beznadziejna grafika... Ja NIKOGO nie krytykuje a zwlaszcza tworcow... Chca ? Niech robia.. I NIE nabijac postow jak nie macie nic ciekawego do powiedzenia.

Link do wikipedi... http://pl.wikipedia.org/wiki/The_Outcast
Film z google
http://video.google.com/videoplay?docid=4229011468956792286&q=the+outcast%2C+tibia&hl=en

SS'Y

http://ivucica.googlepages.com/outcast1.PNG/outcast1-full.jpg

http://ivucica.googlepages.com/outcast2.PNG/outcast2-full.jpg

http://ivucica.googlepages.com/outcast3.jpg/outcast3-full.jpg

http://ivucica.googlepages.com/outcast5.PNG/outcast5-full.jpg

http://ivucica.googlepages.com/outcast6.PNG/outcast6-full.jpg

http://ivucica.googlepages.com/outcast7.PNG/outcast7-full.jpg

http://ivucica.googlepages.com/outcast8.PNG/outcast8-full.jpg

http://ivucica.googlepages.com/outcast9.PNG/outcast9-full.jpg

Zdjecia sa ze strony: http://ivucica.googlepages.com/theoutcastscreenshots

Jak chcecie zobaczyc rezulatat w graniu to zobaczie filmik ;p ktory zamiescilem pare linkow wyzej

XIII
23-10-2006, 23:57
Juz lepiej wyglada Tibia na komorkach.

King Mati
24-10-2006, 00:16
Juz normalna tibia ma lepsza grafike

Rajman
24-10-2006, 00:21
patrzcie na eq <lol2>

Selenative
24-10-2006, 01:17
Ten bp jak kubek wygląda...

Elvena
24-10-2006, 06:49
Tworzenie 3D nie ma sensu, gdyz widac tylko pare kratek od siebie tak jak to bywa w zwyklej TB

bormister
24-10-2006, 07:43
ciekawe jak to można grać jak nie można tego sciagnać.Może być fajne tylko troche grafika zwalona.
jak kto to wie skad to sciągnąć the outcast to niech poda link ze strona.

Cvonio
24-10-2006, 07:53
Totalna załamka tibia na komórke ma lepszą grafike.DAJCIE TEN TEMAT DO KASACJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dagothar
24-10-2006, 08:06
Fajne, ciekawe co z tego będzie.

Piotrek Marycha
24-10-2006, 08:49
omg przeciez koles sobie jaja robi, zadnej 3d nie ma, nawet menu głowne jest inne -.-

grzysztof
24-10-2006, 09:11
Ja to co tu widze nazywał bym powaznych cofnieciem sie w czasie.

Wiele osob gra w tibie tylko dla grafiki (np.ja) gdyz w innych aspetkach prezentuje sie biednie wzgledem innych gier mmorpg, wiec nie wyborazam sobie grac w ta gre w grafice 3d (chociaz i tak wiem ze ten projekt nie wypali)

NervGal
24-10-2006, 18:07
Geez, jaki shit... Z czym do ludzi?

Liwinech
24-10-2006, 18:25
Tibia w 2D była prawie cały czas poprawiana graficznie tu wystarczy trohe poprawici grafike i morze byci nawet ciekawsza od normalniej 2DB)

Rohen
24-10-2006, 18:27
OMG nawet mu sie nozki z nie ruszaja

Vrael
24-10-2006, 18:41
Ale tandeta omg! Jakis fan to zrobil, ale nie wyszlo mu najlepiej -.-

Fiszbin
24-10-2006, 18:43
Kicz, badziew, prowizorka.

Cristiano Lisek
24-10-2006, 18:44
ech nie ma to jak nasza zwykla tibia 2D

borekziom
24-10-2006, 18:46
Ależ guwno...to wygląda jak wyjdz i nie wracaj

Łuk4sz
24-10-2006, 18:58
haha ale super gra!8o
To jak zbieramy ekipe żeby zownować server?Ile kosztuje PACC?Gdzie expić na początku?

verone
24-10-2006, 18:59
to eq.... lepsze by trzylatek narysował

Reed
24-10-2006, 19:01
Nie jest asz tak zile Tibia w 2D była prawie cały czas poprawiana graficznie tu wystarczy trohe poprawici grafike i morze byci nawet ciekawsza od normalniej 2DB)
Najbardziej krytyczna uwaga dla twórców tej gry jest taka, ze jej poziom jest taki sam jak tego posta. Reka sama po nóz sięga....

Diddy
24-10-2006, 19:02
O kurfa co za shit.

PluteX
24-10-2006, 19:04
Ahh, projekt dobry, gratuluję wykonawcy ;) Pewnie większość użytkowników forum mnie wyśmieje, ale spójrzcie na to z innej strony. Fakt grafika nie za bardzo, ale przecież nie to się liczy! Liczy się sam program, grafikę zawsze można zrobić lepszą. Wystarczy tylko ktoś z talentem. Ten kto to napisał wykazał się talentem programistycznym, a grafikę pewnie dla prowizorki zrobiłl, żeby była.

boorex
24-10-2006, 19:15
Boleslaw Chrobry by chyba na widok takiego sziciora wy*ebal lazana. Haha...masakrator, oczy bola :/

Wąski
24-10-2006, 19:18
To kurwa zrobicie cos lepszego, a nie sie tu uzalacie !
wielcy hakerzy....
idzcie dalej na trole X(

dagothar
24-10-2006, 19:18
No właśnie, lwia częsc roboty nad takim srodowiskiem to programowanie, debugging.... To zajmuje naprawde duzo czasu i wysilku. Fajnie, ze sie komus chcialo pobawic sie i tym zajac. To nie jest przeciez komercyjna produkcja, nie jest wspierana przez CipSoft. Czy ktos w ogole raczyl zajrzec na podany link do Wikipedii zeby uzupelnic swoja wiedze na ten temat?
Oczywiscie lepiej wtracac swoje typowo 'konsumenckie' uwagi i nie stwierdzic niczego konstruktywnego.

teletoobis
24-10-2006, 19:19
Tibia w 2D była prawie cały czas poprawiana graficznie tu wystarczy trohe poprawici grafike i morze byci nawet ciekawsza od normalniej 2DB)

mimo ze dlugo cie znam to musze ci powiedziec zebys zainstalowal sobie wtyczke firefoxa ze slownikiem...

@topic
wyglada to conajmniej....szkoda slow...

To kurwa zrobicie cos lepszego, a nie sie tu uzalacie !
wielcy hakerzy....
idzcie dalej na trole X(

jakis problem z osobowością?

Wąski
24-10-2006, 19:23
Kopnijcie sie w głowe...

na*******acie w tibie jak down z downem

teletoobis
24-10-2006, 19:26
wyjdz i nie wracaj wąski siusiaczku

sry za offtop :/

skajs łokers
24-10-2006, 20:01
koles jaja robi pytalem sie gmów i samega adraministratora nic niewiedzą ludzie,nawet na ruskich serwerach niema takiej tibi niewprowadzajcie sie w bołondX( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
a podrugie mug sy przerobić grafike i tyle

Radek 666
24-10-2006, 20:10
Haha ^^. Gdyby tak miała wyglądać Tibia 3D to ja już wolę 1D albo i 0D (rotfl :D).

@Wąski
Zrobić lepszą powiadasz? Daj mi ten silnik a grafikę zrobię dużo lepszą ;d. A jakbym chciał na trolle iść to bym się do ciebie musiał przejść :).

Btw, ta emotka (X() very sux, zawsze mi się z noobami kojarzy ;).

Dudus15
24-10-2006, 20:12
@2x up
Możliwe :P
@topic
Za taką tibie to ja dziękuje :)

Tunio
24-10-2006, 20:15
To prawda że się ktoś napracował i wogóle ale jednak grafika to wymioty niemowlaka...

teletoobis
24-10-2006, 20:17
koles jaja robi pytalem sie gmów i samega adraministratora nic niewiedzą ludzie,nawet na ruskich serwerach niema takiej tibi niewprowadzajcie sie w bołondX( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

nastepny 'deebesiciak1!1"
po pierwsze kupeczka a nie pytales gm'ow bo zaden takiemu miszczuniowi by nie odpisal
po drugie administratora czego? forum Tibia.pl? czy Tibii? :D
po trzecie ruskie servery...mhm...Cepiera?
po czwarte pokaz mi kolesia, ktory nie lamiac praw Tibii przerabia grafike na 3D (i nie jest nim zaden z Cip'ow!) ^_^

Yugigorre
24-10-2006, 20:22
Gdyby tak wyglądała tibia chyba nie wiedziałbym co to jest... :)
a poza tym nigdy nie miałbym zamiaru w coś takiego zagrać :P

Upierz
24-10-2006, 20:29
Powiem jedno: ja pierdolę...

I agree... Wygląda jak obrzydzone runescape...

Helixaw
24-10-2006, 21:08
Tak trudno najpierw przeczytac co to wogole za projekt a dopiero potem sie wypowiadac? 90% wypowiedzi tutaj, jak nie wiecej to kompletne bzdury swiadczace tylko o wrodzonym imbecylizmie ich autorow...
To tylko wersja alfa czy tam beta... Przecież wyraźnie pisze, ze to nie jest finalna wersja klienta... I nie narzekajcie na to, ze jakie to nie jest gowno, itp. tylko zrobcie lepsza wersje...

Gratz autorom projektu :) dzialajcie i moze cos z tego bedzie :)

Stożek
24-10-2006, 21:23
Gdyby nad ta beta v. pracowali o kilka dni dluzej to zaraz ludzie by przestali narzekac. Nie potraficie docenic tego, ze ktos probuje. Najprawdopodobniej juz niedlugo w ekipie pojawi sie jakis grafik i juz bendzie coraz lepiej (teraz widac wyrazne problemy z perspektywa, aksonometria zastosowana w tym projekcie jest dosyc pokrecona... duzo moznaby wytykac bledow ale najbardziej cieszy mnie to, ze juz za kilka miesiacy, moze za rok jak panowie sie zaangazuja to bendzie duzo lepiej.

Skrzat
24-10-2006, 21:30
Wiecie ja takiej tibi nie mam i NIGDY nie gralem wiec sie ODPIERDOLCIE odemnie bo wiem ze w rl tibi takiej nie ma !!!! Czytac uwaznie bo niktorzy takie posty pisza ze glowa boli -.-. Ja niemam z tym NIC wspolnego (tylko) dalem zdjecia... A tak od siebie to nie pamietacie jaka rl tibia byl na poczatku ? Beznadziejna grafika... Ja NIKOGO nie krytykuje a zwlaszcza tworcow... Chca ? Niech robia.. I NIE nabijac postow jak nie macie nic ciekawego do powiedzenia.

WYJDZ I ZAMKNIJ DRZWI ZA SOBA NA 10 SPOSTOW I NIE WRACAJ

Selverius
24-10-2006, 21:32
GZ moim zdaniem to dobry początek znacie może grę MUONLINE? czy jakoś tak skąd wiecie może za jakiś rok będzie podobna grafika tylko tak dalej i gzz projektu:)

Upierz
24-10-2006, 21:41
GZ moim zdaniem to dobry początek znacie może grę MUONLINE? czy jakoś tak skąd wiecie może za jakiś rok będzie podobna grafika tylko tak dalej i gzz projektu:)

... i gra straci swój urok i wielu tibijczyków przestanie w nią grać. Najlepsza grafa była w tibii 7.6 imo.

Sir Radzio Angelus
24-10-2006, 22:02
Cechą charakterystyczną Tibii jest prymitywna a jednoczesnie piękna grafa 2D, więc niech zostanie jak jest;) .

Piotrek Marycha
24-10-2006, 22:15
i morze byci nawet ciekawsza od normalniej 2DB)

gdzie ty morze widzisz?

YyyeeyIsBack
24-10-2006, 22:18
Uhm... moge powiedziec ze ci ktorzy o tym nie wiedzieli, to "Tibia 3D" powstala dobry rok temu, istniala przeciez wersja 7.6, a może i 7.5. Client jako taki nowościa nie jest, ale nowina sie przydala.

pijany rolnik
24-10-2006, 22:20
Totalna załamka tibia na komórke ma lepszą grafike.DAJCIE TEN TEMAT DO KASACJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mozg ci damy do kasacji

Ależ guwno...to wygląda jak wyjdz i nie wracaj

najpierw ty wyjdz i wejdz do szkoly na lekcje polskiego

Exolius
24-10-2006, 22:30
Liwinech kiedy ty się pisać nauczysz?...

@topic
Grafa gorsza niż w runescape :o

Keel
24-10-2006, 22:31
Ta grafika ktora aktualnie mamy wystarcza. To dzieki niej 1/3(a moze i wiecej?) graczy w to gra.

janek@
25-10-2006, 00:34
Czy chcerz zebym sie pozygal? Predzej na pegazusie jest o wiele lepsza grafa od tej ^^XD. To mi przypomina klocki lego, a widok z gory obrazek mojego brata ;p.

Nie, ale nalezy pogratulowac tym tworcom.
Ciekawe jak przezyja? Sad im spadnie na leb i dopiero beda widzieli swoje alfa, beta ...

P.S Sam bym w to gral. Jak przezylem 2d w tibi to rowniez i to, ale blagam niech to bedzie wersja tibi 7.1 blox! plex! plox! plaxy! lol

Kshaq
25-10-2006, 11:54
Hmm to ma być gra?? Normalna tibia jest 100x lepsza, a pozatym tibia w wersji 3d straciła by całą swoją grywalność...

slawekmag
25-10-2006, 12:24
/me patrzy na screeny i obrzyguje monitor, kwicząc ze śmiechu. Po chwili przestaje i myśli że to żałosne.

Jak już robią grę 3d to niech robią sami, a nie ściągają pomysłów i popularności tibii.
Gra jest obrzydliwa PUKA w dno od spodu!

dagothar
25-10-2006, 13:22
Lol, czy ty rozumiesz, ze to nie jest oddzielna, nowa gra, tylko amatorsko zrobiona _dla zabawy_ wersja klienta Tibii?
Jeżeli dzieki temu wzmiankowane 1/3 graczy opusci Tibie to nie pozostaje nic innego, tylko sie cieszyc :)

Upierz
25-10-2006, 20:22
Jeżeli dzieki temu wzmiankowane 1/3 graczy opusci Tibie to nie pozostaje nic innego, tylko sie cieszyc :)

Tylko wg mnie opuszczą tibię gracze o wyższych/średnich lvlkach. Ten pierwszy bloker orsha jak-mu-tam (wtedy gdy go ubili) przestał grać z powodu tegorocznego summer update, a grafika 3d jeszcze bardziej by oburzyła. Więc myśle że grafika 3d ściągnie więcej nabqw do tibii, a wtedy... lepiej nie mówić. Pozostaje dziękować że jej nie wprowadzą :P

Darkzir
25-10-2006, 22:00
LoL Wy się śmiejecie a tak też wygląda Runescape. Jak ktoś wie co to za gra to wie :P. Nie wiem czemu w Runescape'a grają jak ma taką grafike zjebaną... :/

Radek 666
25-10-2006, 22:09
LoL Wy się śmiejecie a tak też wygląda Runescape. Jak ktoś wie co to za gra to wie :P. Nie wiem czemu w Runescape'a grają jak ma taką grafike zjebaną... :/
Runescape IMO ma 10x lepszą grafikę od tego... tego... "czegoś".

Glacial
26-10-2006, 09:00
Jak czytam posty durnych 13 letnich znawców to mam tylko jedno to powiedzenia "Ehh..."
"Outcast jest narazie w fazie bardzo wczesnego tworzenia i nie jest zbyt funkcjonalny."
Więc błagam zamknijcie swoje wąsate od mleka buzie, bo normalnym obywatelą robi się słabo.

Helixaw
26-10-2006, 09:12
Lol, czy ty rozumiesz, ze to nie jest oddzielna, nowa gra, tylko amatorsko zrobiona _dla zabawy_ wersja klienta Tibii?

SRA a nie oposci... oficjalny klient pewnie zawsze bedzie w 2d, a kto bedzie chcial to sobie sciagnie tego nieoficjalnego i tak bedzie jesli bedzie mu sie to podobac...