Pokaż pełną wersje : Wyklęty powstań ludu Lunary!
Z tego co słyszałem na lunarze źle zaczya sie dziać.
Wysokie levele zaczynają myśleć że im wszystko wolno!
Aby temu zapobiec postanowiłem, że należy sie zjednoczyć- stwórzmy klan Polaków. Takiego legionu z pewnością nikt nie ruszy.
Kto chce wstąpić do jeszcze nie utowrzonego (lol) klanu niech sie tu dopisze. Mile widziane osoby z Packiem.
Az mnie oczy bola... Czlowieku co zrobisz z stadem Polakow z niskimi lev? Tu trza organizacji trzeba zaczac tworzyc team a potem temat na forum rzucac:P
Oryginalnie dodany przez moniek
Tu trza organizacji trzeba zaczac tworzyc team a potem temat na forum rzucac:P
Na tibia.gery zwyzywali go to teraz przyszedl tutaj :)
Jedi jak nie wierzysz ze nic nie zdzialacie przeciwko gildi high lvl to zrobcie test:
Idz z kilkoma kolegami ~30 poziomu zaatakowac kolesia na 60 lvl, jak juz was zmasakruje to zaplac mu ladnie kase w przeprosinach i nie gadaj wiecej glupot o jednoczeniu sie slabych postaci przeciwko mocnym bo nic z tego nie bedzie. Jak chcecie wspomoc przeferowana przez was gildie to wyslijcie jej czlonka runy i nie placzcie sie pod nogami jak bedzie bitwa.
Powiem tak na Danubi taki motyw robilem ale brak organizacji i zaplacilem za swa glupote :( Wiec nie popelniaj mego bledu chlopcze i zyj w pokoju( do czasu jak twoj team nie bedzie na tyle silny i zorganizowany ze bedzie w stanie uniesc ciezar klanu ew. gildi) Daj se spokuj zemsta nadejdzie i to niedlugo... :D
Oryginalnie dodany przez Gremlin
[QUOTE]Oryginalnie dodany przez moniek
Tu trza organizacji trzeba zaczac tworzyc team a potem temat na forum rzucac:P
Na tibia.gery zwyzywali go to teraz przyszedl tutaj :)
Nikt mnie nie zwyzywał tylko założyłem temat na każdym forum o tibi. Jak nie wiesz to po co zabierasz głos?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.