zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Tajemnicze rzeczy ??

Sorcers of titania
25-08-2004, 09:26
Cześć zrobiłem ten temat ponieważ interesują mnie bronie ( rzeczy nie do zdobycia ) , przynajmniej nie wiem gdzie one są , mój kolega jest kolekcjonerem i z tego powodu daje ten temat :) :

PAŁKI :
- Silver Mace
- Golden Mace
- Enchanted Staff
- Mace of Fury

HEŁMY :
- Magician Hat
- Post officers hat
- Winged Helmet
- Mystic Turban

TARCZE :
- Castle Shield
- Rose Shield
- Shield of Honour
- Mercenarys Shield
- Unholy Shield

PANCERZE :
- Ball Gown
- Simple Dress
- Dress

TO Wszystko , pragnę szczerych wypowiedzi i wskazania miejsc w których znajdują się owe rzeczy :)

Ps. Pozdro dla " ForUmOWiczÓw "

Raul
25-08-2004, 10:03
- Post officers hat
Musisz zrobić quest Post Office. Tylko dla pacc.

Kennypl
25-08-2004, 10:08
Niektóre z tych rzeczy można zdobyć, np. Post officers hat, Mystic turban.
Niektore rzeczy powstaja po wypowiedzeniu zaklecia ( Enchanted Staff ),
A niektore to unikaty ktore sa tylko pojedyncze egzemplarze na niektorych światach.

Sorcers of titania
25-08-2004, 10:54
A Mystic Turban też z questu ?

haxxbit
25-08-2004, 13:35
@ re up
Mistick Turban wypada z Necromanty

Grzes Przewodniczek
25-08-2004, 13:36
A Mystic Turban też z questu ?

tak ale nie powiem z ktorego i gdzie jest bo moge dostac upomnienie ;]

ciemne dropsy
25-08-2004, 18:45
Mace of fury TO NIE JEST BRON:) Nie wiem skad wziasc shield of honour ale ja mialem bo ukradlem komus:D:D:D No i co ze nieladnie postapilem ale wszyscy kradna... B)

Gremlin
25-08-2004, 21:22
Chyba bede musial znowu wrzucic temat o rare mimo ze jest niedokonczony.

PAŁKI :
- Silver Mace - maja go 2 osoby zdaje sie na Nova i Antica, przedmiot nie do zdobycia.
- Golden Mace - chodzily plotki ze gdzies tam pod wyspa Kroli po grudniowym update jest quest, jak narazie coraz wiecej ludzi twierdzi ze ten przedmiot jest neidostepny.
- Enchanted Staff - Czar dla maga z PAC, znika po 60 sekundach
- Mace of Fury - nie bron, reszta to czesc questa (przedmiot nazywa sie calkiem inaczej i jest dosyc pospolity).

HEŁMY :
- Magician Hat - przed Grudniowym update wypadalo z questa, obecnie mozna kupic od gracza.
- Post officers hat - wypada z questa
- Winged Helmet - podobno kiedys mozna bylo go sobie na Antica poogladac podobnie jak teraz mozna zobaczyc Warlord sword w Ab'dendriel
- Mystic Turban

TARCZE :
- Castle Shield - nagroda dla jednej z pierwszych gildi na Antica
- Rose Shield - nagroda dla jednej z pierwszych gildi na Antica
- Shield of Honour - nagroda dla ludzi ktozy kupili premium account zaraz na poczatku po wprowadzeniu PAC
- Mercenarys Shield - nagroda dla jednej z pierwszych gildi na Antica
- Unholy Shield - nie mam pojecia

PANCERZE :
- Ball Gown - widoczne w domku Sw Mikolaja na Vega
- Simple Dress - wypada z Banshe
- Dress - ??

Tompior
25-08-2004, 21:37
Mace of fury TO NIE JEST BRON:) Nie wiem skad wziasc shield of honour ale ja mialem bo ukradlem komus:D:D:D No i co ze nieladnie postapilem ale wszyscy kradna... B)

A konika na biegunach w tibi tez miales?.....
Miales shield of honour...... taaaa jak miales to pokaz screena. I ciekawe czy ktos by takiego shielda polozyl na ziemi zebygs go mu skubnal sprzed nosa.....
Wiesz ja chodze w demon secie i dodatkowo mam dragon seta (razem z legsami) i do walki uzywam warlord sworda na przemian z sovem i czasem poblokuje moim great shieldem...