PDA

Pokaż pełną wersje : G-legs czy MMS ? Oto jest pytanie.

Freaqs
24-10-2006, 18:09
Jestem EK , 69 lvl - AOLa NIE MOGĘ kupić , ponieważ gram na e-pvp , skille 80/76 i mam dylemat. Posiadam 180K i troszke loota na sell (z 50k bedzie).

Co kupić ... mms czy g-legs ? Zwykle podczas expa uzywam 2 handed weapon , lecz niedlugo mam zamiar pykac na mintwallin.
Wiec - co doradzacie ?;>
Eq:
Rh,dsm,c-legs,boh/sb,demon shield, p-amu

Down@
Lepiej zmien podpis , bo dostaniesz warna 8)

Lenrock
24-10-2006, 18:10
kup g legi ;p

Nyksus
24-10-2006, 18:23
Wg. mnie MMs ... tarcza bardziej ci się przyda niż spodnie :]

ripper
24-10-2006, 18:52
Skoro sam mówisz, że expisz z bronią dwuręczną, pytanie czy kupić tarcze czy legsy wydaje mi się conajmniej głupie.

Pavulon
24-10-2006, 20:56
Ja tam najpierw kupilem g-legsy :evul:

pr0xor
25-10-2006, 15:10
Wg mnie to nie kupuj ani mmski ani g legsow - waste kasy kup sobie za to uhy i wbij lvl a nie kase tracic bedziesz na te itemy ktore i tak Ci nic nie dadza :P

Lenrock
25-10-2006, 15:15
Wg mnie to nie kupuj ani mmski ani g legsow - waste kasy kup sobie za to uhy i wbij lvl a nie kase tracic bedziesz na te itemy ktore i tak Ci nic nie dadza :P

Najgłupsza wypowiedz jaką słyszałem

BeNcHaKeR
25-10-2006, 15:40
zgadzam się z przedmówcą

ja na twoim miejscu wybrałbym shielda ale musiał byś kupić do tego jakiś mieczyk jednoręczny proponuje bright sworda na początek ;]

grzysztof
25-10-2006, 15:41

Wcale nie taka glupia, zelezy jeszcze to troche do twojego stylu gry, czy bardziej zachowawczo lub czesto chodzisz na jakies akcje, zalezy od tego czy masz silne plecy czy raczej slabe.
W kazdym razie ja przed 90min levelu nie kupowal bym takiego eq, gdyz wystarczy ze napadnie Cie pare osob i stracisz te 180k które wydales na jedna czesc swojego eq, lepiej expic na takim swiecie w powiedzmy csecie i nosic duzo run.

Volshio
25-10-2006, 15:47
Według mnie MMS

Lenrock
25-10-2006, 16:05
Wcale nie taka glupia, zelezy jeszcze to troche do twojego stylu gry, czy bardziej zachowawczo lub czesto chodzisz na jakies akcje, zalezy od tego czy masz silne plecy czy raczej slabe.
W kazdym razie ja przed 90min levelu nie kupowal bym takiego eq, gdyz wystarczy ze napadnie Cie pare osob i stracisz te 180k które wydales na jedna czesc swojego eq, lepiej expic na takim swiecie w powiedzmy csecie i nosic duzo run.

Wiesz co, trzeba być głupcem, żeby nosić g legi/mms bez aola

ripper
25-10-2006, 16:54
Wiesz co? Trzeba być głupim, żeby pieprzyć od rzeczy nie czytając tematu od początku do końca.

Freaqs
25-10-2006, 17:00
Przeciez pisalem , NIE MOGE kupic aola , poniewaz jest to swiat e-pvp .... ktos tam pisal ze mam kupic bs'a ... rotfl , niby myslisz ze na 69 lvlu EK nie posiada Bs'a / fa / ss ?

Ps. zakupilem shielda , expa na mintwallin zaczety , za pare dni kupie g-legi :)

Edit@
Ten post tyczy sie Ciebie Lenrock ...

Lenrock
25-10-2006, 17:02
Przeciez pisalem , NIE MOGE kupic aola , poniewaz jest to swiat e-pvp .... ktos tam pisal ze mam kupic bs'a ... rotfl , niby myslisz ze na 69 lvlu EK nie posiada Bs'a / fa / ss ?

Ps. zakupilem shielda , expa na mintwallin zaczety , za pare dni kupie g-legi :)

Edit@
Ten post tyczy sie Ciebie Lenrock ...

Przeoczyłem to, zdarza się

zelow
25-10-2006, 17:06
powinieneś se sprawić golden legi bo shild jest 2 rzendny(dlamnie)

Zdechly kret kanalowy
25-10-2006, 18:38
Wedlug mnie MMS , bardziej przydatny w ekstremalnych sytacjach :) (more arm.) -sprite , ~gon za pragnieniem !
@edit
wez se kup uh-a i manas-ki

pr0xor
25-10-2006, 19:33

Zal pl i tyle po co kupowac g legi czy mms na ~70 lvlu jeszcze bez aola n/c a tka pozatym napisalem ze to jest wg mnie mozesz miec swoje zdanie i twoja wypowiedz wychodzi ze jest glupia.

Lenrock
25-10-2006, 20:31
Zal pl i tyle po co kupowac g legi czy mms na ~70 lvlu jeszcze bez aola n/c a tka pozatym napisalem ze to jest wg mnie mozesz miec swoje zdanie i twoja wypowiedz wychodzi ze jest glupia.

Napisałem swoje zdanie na temat twojej wypowiedzi, a zresztą nie musze ci sie tlumaczyc, bo moge mowic co chce

BeNcHaKeR
25-10-2006, 20:52
popieram przedmówcę pozatym proxor mam co do ciebie jedno zdanie : wyjdz i nie wracaj MMS lepszy pzoatym kup se do tego bright sworda a najelpiej magic sworda xD

Gromexorek
25-10-2006, 21:45
Mastermind Shield. Zdecydowanie!

Cenarius
26-10-2006, 20:31
MMS. Why? zawsze masz troche więcej tego shielda[nie dużo ale...] co mimo wszystko się przydaje

Olorion.
26-10-2006, 20:39
Oryginalnie napisane przez pr0xor Pokaż post
Wg mnie to nie kupuj ani mmski ani g legsow - waste kasy kup sobie za to uhy i wbij lvl a nie kase tracic bedziesz na te itemy ktore i tak Ci nic nie dadza Najgłupsza wypowiedz jaką słyszałem

jak dla mnie najlepsza

Fagaro
27-10-2006, 19:18
Heh, tarcza jest DUZO wazniejsza niz pancerz> Cios pierw wchodzi na tarcze, i jezeli przejdzie to liczy sie pancerz. Majac dobra tarcze mniej ciosow bedzie wchodzic na pancerz, bo beda sie odbijac. Dlatego duzo pk charow chodzi z vandem i tarcza, czasem maja tez plate seta, ale to juz nie jest konieczne. Duzo knightow kiedy kupuje anihilator weapon sprzedaje wiekszosc eq, potem chodza w knight secie, mms i sca/sov (tak jak ja na 65 levelu). Pamietam ze jak kupilem mms ~40 levela to dalo mi to mozliwosc polowania na cyklopy z opcja full atak zamiast balance, a jeden punkt armoru nie dalby takiej roznicy.

Frapper
28-10-2006, 10:57
No tak, ale skoro powiedział, że kupil juz shielda to po co spamujecie ?