Pokaż pełną wersje : D lair 105-106 kyra
Nudzilo mi sie wienc poszedlem ubic pare dragow/dli w celu dobicia lvla :P
http://rapidshare.com/files/674743/norf_draggy.rec.html
Iomer Thunderblade
25-10-2006, 23:43
Character Information
Name: Norf von Kyra
Sex: male
Profession: Knight
Level: 106
World: Kyra
Residence: Venore
Last login: Oct 25 2006, 22:33:55 CEST
Comment: 08.09.2006
13:12 You advanced from Level 99 to Level 100.
Najsilniejsi sa ci którzy nie poczebuja pomocy
Retried
No more play
Account Status: Free Account
UEAEHAEHAEUAH ty chyba 'poczebujesz' ze slownikiem ;) 'Wienc' wyjdz i wroc jak nauczysz sie pisac ;)
Zbychu burczymucha
26-10-2006, 00:16
@up
huehueh dobre :D - allegro.pyly ?;]
@topic
nie ma nic nudniejszego od expienia knightem na dragach...
@up
@topic
Noob Plx ?? a co jest ciekawe bicie tomb ?? scrabow ?? a moze bloczenie hydr omg jaki ty glupi jestes
wlasnie dragi to najciekawsza rzecz w zyciu najta ...
GZ Norf ;]
Maxioris
26-10-2006, 07:24
UEAEHAEHAEUAH ty chyba 'poczebujesz' ze slownikiem ;) 'Wienc' wyjdz i wroc jak nauczysz sie pisac ;)
No nie jest to najlepiej napisane, ale też jestem Dyslektykiem - nie ma się czego śiać...
To tak samo, jakby ktoś miał nie wiem, lęk wysokości^^
@up
@topic
JEST !!:D
Zawsze można nakręcic filma z mass hunta na rotach i c rotach :P
Luzny hunt ;P
Btw. hahahahahahahahaha poCZebujesz LOL !!1 Nigdy nie slyszalem takiego czegos xDDD przecież to aż głupio wygląda xD
Panowie opanujcie Się !
Nie ma Się z czego śmiać, kiedyś byłem dyslektykiem. Każdy z nas ma jakieś problemy. A więc to co wy tutaj wypisujecie jest nie na miejscu.
Grats dobicia lvl. I powodzenia.
Pozdrawiam
Sowa.
ty na full defie tam je biles?
hahaha analfabeci ROxOR!!!!!! "poszlem poszlem poszlem poszlem a gdzie poszeles hahahahahahahah" zal.
ty na full defie tam je biles?
No comment dla ludzi ktorzy nie wiedzaze jakie miales podczas grania nastawione czy full def czy balance to mozesz sobie pozmieniac ale nic ci to nie da <sciana>
-Zbychu burczymucha
Nie allegro char jest mój od 1 lvla btw mialem dosc długą przerwe dlatego napisalem retried ale wrócilem do gry...
Co do expienia najtem na dragach to moje ulubione zajęcie :P ty raczej przez dlugi czas tak nie poexpisz:P
Zgadzam sie z tobą awer drags rox fun
-Ptak~
Za duzo otsow ^^ na rl tibi nie bendziesz bil po 300-400 z gsa -.-
Cariel Da'Rose
26-10-2006, 15:05
eh norfik xD ciesz sie ciesz ale cie dogonie Cuz Gandamir Back : o, gz lv ale waste miales i na dle uzywaj ringa bo ci slabo szlo zwlaszcza pierwszy, mialem wrazenie ze z full defa biles bo po 40~~ ... 5% w 30min na tym lv najs, mogles steelboty uzywac ale ja tez o nich zapominam.. xDDD
Hail Gandamir xP
Norf, ja knightem na skillu 70 expilem na dragach na 28 lv ;> noob charem. z GSem. i szybciej biłem.
-Ptak~
Czea byc wielkim noobem aby na 28 lvl expic na dragach btw pewnie posiedziales tam 5 min i ci sie uh skonczyly xD
Kryptonics
26-10-2006, 16:04
dragi kiną to najnudniejasza rzecz jaką chyba widziałem wbiłem na nich może ze 2 mln expa i to wszystko,zdecydowanie bardziej polecam of albo jakis tomb.
btw. filmu nie oglądałem z wiadomych względów, ale nie wiem po co go tu dałeś
jak ci sie nudziło to mogłeś iść na jakieś hardcorowe expienie (wrlki solo albo omruc tomb na -2 z tp), ale jak już dałeś to gz lvla oby wiecej polaków z 100+
Przepraszam za posta :) Nie powiniem był go pisać ;]
V.Kitthix
26-10-2006, 16:32
Nudzilo mi sie wienc poszedlem ubic pare dragow/dli w celu dobicia lvla :P
http://rapidshare.com/files/674743/norf_draggy.rec.html
Norf pamiętam Ciebie jeszcze jako mój kumpel z Lucery...Norf von Lucera. Ale nie wiem dlaczego zaczołeś grać na Kyrze od nowa jak miałeś taki dobry lvl na Lucerze X( Jak by co to pozdro odemnie, czyli Starego "Ujebywacz"a z Lucery.
Zbychu burczymucha
26-10-2006, 17:01
-Zbychu burczymucha
Nie allegro char jest mój od 1 lvla btw mialem dosc długą przerwe dlatego napisalem retried ale wrócilem do gry...
Co do expienia najtem na dragach to moje ulubione zajęcie :P ty raczej przez dlugi czas tak nie poexpisz:P
Zgadzam sie z tobą awer drags rox fun
-Ptak~
Za duzo otsow ^^ na rl tibi nie bendziesz bil po 300-400 z gsa -.-
Knightem na dragach expiłem jak ty jeszcze nie wiedziałeś co to tibia, więc nie musisz kozaczyć, a na otsach nie gram...
Poprostu dla mnie takie expienie jest NUDNE!, nie możesz togo pojąć? (a jeśli jest takie monotonne i nudne to po co umieszczeć na forum?)
Podpisuje się pod wypowiedzią Kryptonics 'a
Cariel Da'Rose
26-10-2006, 18:17
Knightem na dragach expiłem jak ty jeszcze nie wiedziałeś co to tibia, więc nie musisz kozaczyć, a na otsach nie gram...
Poprostu dla mnie takie expienie jest NUDNE!, nie możesz togo pojąć? (a jeśli jest takie monotonne i nudne to po co umieszczeć na forum?)
Omg dla mnie nudne są filmy z huntow sorkow na tombach po 2h~~ ale to tylko moje zdanie tak samo jak ty masz swoje,btw watpie ze expiles jak jeszcze on niewiedzial co to tibia skoro gra dobre pare lat, Dlugo sie znim znam (nie z rl) wlasnie przez tibie ^^ (3-4lata minimum).
kozal lol to z ciebie ! pewnie na ots biles te dragi durniu:baby:
Segalczuk
27-10-2006, 13:12
Ładny hunt , i gz advenca :)
Rehost: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/13279
Rapid sux :baby:
Alexe the dark paladin
27-10-2006, 15:55
Norf pamiętam Ciebie jeszcze jako mój kumpel z Lucery...Norf von Lucera. Ale nie wiem dlaczego zaczołeś grać na Kyrze od nowa jak miałeś taki dobry lvl na Lucerze X( Jak by co to pozdro odemnie, czyli Starego "Ujebywacz"a z Lucery.
Norf dostał na Lucerze hunta za kradzież loota z demkow^^Ujebywacz sellnol postac kilka miesięcy temu =\
V.Kitthix
27-10-2006, 16:20
Norf dostał na Lucerze hunta za kradzież loota z demkow^^Ujebywacz sellnol postac kilka miesięcy temu =\
Jak byś nie wiedział to Ujebywaczem byłem, Ja...68 lvl, 97 Dista. Sprzedałem tą postać dawno temu a więdz nie mów mi, żę kilka miesięcy temu, na dodatek ten gosciu co kupił moją postać to zrobił z niej w chwile 48 Paladyna. A o Norfie to pierwsze słysze, bo się nawet nie pożegnał -.-
Poznanski Rycerz
27-10-2006, 16:31
Double post sorry ;(
Poznanski Rycerz
27-10-2006, 16:33
Sprzedałem tą postać dawno temu a więdz nie mów mi, żę kilka miesięcy temu,
Prosze abys uzywal slownika
dziekuje
Co do filmu wolalbys klepac scaraby albo zolwie albo cyce? watpie
Dave Batista
27-10-2006, 17:01
Zen zmien ten podpis...:] slyszalem od adasia ze znow kasa poszla na allegro...:]
Capparo na nebuli ... :] podnieta ze dobry exp na tomb z necro na bagnach...:P huehue dobrzy jestescie :P adas mogl ojebac hanasa ale debil z niego ;/ i demon helma koxyla im dal...:] idiots :D all :P i ten wasz maniek co nie ma zycia rl tylko w tibie gra ( chodzi oczywiscie o Gluchyy z Kyry;]) no to na tyle aha i jeszcze jedno doszedl lancuszek za Capparo ?:D:D:D:D:D:D heuehuehuee ( adas kradnie mamie rzeczy byle miec na tibie xD) cya ;)
@edit Hahahahaha padli =) o 6:30 adas maniak sie logowal i go dojebali niby na afku i zwala na manka :D ah tych 3 ownerow pwned ;)
wlasnie dragi to najciekawsza rzecz w zyciu najta ...
what a bullshit :o
Alexe the dark paladin
27-10-2006, 17:59
Jak byś nie wiedział to Ujebywaczem byłem, Ja...68 lvl, 97 Dista. Sprzedałem tą postać dawno temu a więdz nie mów mi, żę kilka miesięcy temu, na dodatek ten gosciu co kupił moją postać to zrobił z niej w chwile 48 Paladyna. A o Norfie to pierwsze słysze, bo się nawet nie pożegnał -.-
Max 6-7 miesiecy temu ujebywacz zmienil ownera ;) Skoro byles ujebywaczem to powinnienes mnie pamietac albo Xeno Eteka.Wyczuwam w twoim poscie nutke agresji >.< chill out -.-
hahaha analfabeci ROxOR!!!!!! "poszlem poszlem poszlem poszlem a gdzie poszeles hahahahahahahah" zal.
Zalem mozna nazwac twoja wypowiedz, nie masz nic do roboty, to sie nasmiewasz z innych. Jak widzisz kogos na wozku inwalidzkim to tez smiejesz mu sie w twarz? Pewnie turlasz sie ze smiechu...
Gz Norf, tylko tak dalej :D
Co bysmy poczeli be szydercow i przesmiewcow ? ; (
Iomer Thunderblade
28-10-2006, 11:24
Jak to co, nudzilibyscie sie ;)
V.Kitthix
28-10-2006, 13:11
Max 6-7 miesiecy temu ujebywacz zmienil ownera ;) Skoro byles ujebywaczem to powinnienes mnie pamietac albo Xeno Eteka.Wyczuwam w twoim poscie nutke agresji >.< chill out -.-
Tak Xeno Eteka pamiętam. Na dowód tego to Ci powiem, że sprzedałem Postać za 300zł. Teraz mi już wieżysz?
P.S: Jeśli to Ci nie wystarczy to może mam Ci powiedzieć moje EQ jakie miałem Ujebywaczem?
Ujeb lognij na guardie i podaj mi swoje gg :D:D
V.Kitthix
28-10-2006, 13:32
Ujeb lognij na guardie i podaj mi swoje gg :D:D
Hmm...Cie?:p
P.S: To co mam wymienić to moje EQ?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.