Pokaż pełną wersje : Samobójstwo 14-latki - sąd zdecydował o losie gimnazjalistów
moze by już pasowało zamknąć ten temat, bo nic nowego nikt nie wnosi i wszyscy się powtarzają? :>
Tylko, ze problemem jest to, ze takie dzieci dopiero sa odkrywane po fakcie.
To pokazuje, jak oklamuja rodzicow. W domu pewnie pupilek, a na dworzu lider gangu -.-
Impalable
28-10-2006, 15:12
Taki offtop nie chce mi sie reszty postow czytac.
Ktos zmarl, uszanuj to.
Wyjdz.
@Down
Uszanuje to minuta ciszy :|
W takim razie wstan i stoj w ciszy do konca zycia, wlasnie ktos teraz umarl.
Ja mam tylko nadzieje ze nie zamkna tych bandytow do wiezienia... Laska miala 19letniego brata...
Cederiel
28-10-2006, 15:17
Ja mam tylko nadzieje ze nie zamkna tych bandytow do wiezienia... Laska miala 19letniego brata...
Co tu ma do rzeczy ilu letniego brata miala?
Taki offtop nie chce mi sie reszty postow czytac.
W takim razie wstan i stoj w ciszy do konca zycia, wlasnie ktos teraz umarl.
O Boshe ! Co za zje*.
Powiedzialem ze to uszanuje, nie moge?
Zaraz bede musial qrwa stac cale zycie w ciszy.
Wyjdz.
@UP
Mu chyba chodzi ze brat sie zemsci :P
Cederiel
28-10-2006, 15:31
@UP
Mu chyba chodzi ze brat sie zemsci :P
To sam moze miec potem przesrane.
Impalable
28-10-2006, 15:45
To moze ja bede mily i cI to wytlumacze...
Jesli uwazasz ze wszyscy ludzie sa rowni(jesli nie to nie warto na cIEBIE tracic czasu), to czemu masz uszanowac smierc jakiejs dziewczyny, nie wiedzial bys o tym gdyby nie media, a ja cIE uswiadomie ze na swiecie ginie o WIELE wiecej ludzi niz ta jedna dziewczynka. Wiec czemu, jesli uwazasz ze wszyscy ludzie sa rowni, uszanujesz jej smierc a innych ludzi nie?
Jesli dalej nie rozumiesz o co chodzi to nie warto na cIEBIE tracic czasu.
Gromexorek
28-10-2006, 16:37
Tylko, ze problemem jest to, ze takie dzieci dopiero sa odkrywane po fakcie.
Nawet to nie jest problemem. Nauczyciele mogą współpracować z radą takich szkół, i wysyłać tam uczniów. Zresztą co do tych dzieciaków, oni mieli już konflikty z prawem. Tak słyszałem.
Aff jak ja bym spotkał takiego w mojej klasie... jestem w 1gim. i w klasie all goscie sie mnie boja -.- pozatym gdyby była taka sytuacja to bym mu wpie****** a po szkole bym zawołał kumpli z 3 klasy gim...
Pozatym jak można byc takim totalnym DEBILEM,gdybym miał jakies prawo w tym powalonym kraju to za molestowanie seksualne i nieumyslne spowodowanie zabójstwa dałbym 20 lat w wiezieniu lub krzesło elektryczne,oskarzony miał by prawo wybrac 20 lat lub krzeszło .. szkoda ze niema juz prawa jak w sredniowieczu albo w innej epoce ... Oko za oko,ząb za ząb w tym przypadku było by to pokazywanie ich nago przed całą klasa i powieszenie ich.. a wtedy byłby protest ich rodziców ze oni sa jeszcze dziecmi zrobili to nieswiadomie i ze sie jeszcze naucza postepowac etycznie.. GÓWNO PRAWDA!
Och, ach. Ty kozaku, dasz mi swuj awtograw?
Jedyna mądra osoba w tym temacie...
Łehehehehehe.
zlinczujecie mnie za to co teraz powiem... ale prawda jest taka
nie znalem tej dziewczyny i mam wyjebane co chwila na swiecie kogos morduja... ale gowno was to obchodzi
wiec dobrze wam radze... skonczcie juz ta bezsensowna dyskusje - .-
Impalable
28-10-2006, 17:49
@Vansider
To sho z shtymi artorgarfjami?
@up Mnie tez to gowno obchodzi ale czemu ma uszanowac smierc tylko jednej osoby?
@joey
Moze "Jędrna"?
Co trzy sekundy ginie człowiek. A tu afera o jedną dziewczynę.
Oczywiścię współczuję ...
Ghost Nieudany
28-10-2006, 18:00
rotfl, "dobrze wam radze".
Za dużo filmów Tarantino.
Co trzy sekundy ginie człowiek. A tu afera o jedną dziewczynę
Nie tylko o dziewczynę.
Raczej afera o to, że aferę i jakiekolwiek myślenie musiało pobudzić samobójstwo.
Xzonixek
28-10-2006, 18:00
@Gromexorek
Oni nie mieli nigdy konfliktow z prawem-.-
Jeny ale macie temat:P Zamiast paplać na forum o typiarze, moglibyscie pomodlić się za nią dziś w trakcie wieczornego pacierza:P
zlinczujecie mnie za to co teraz powiem... ale prawda jest taka
nie znalem tej dziewczyny i mam wyjebane co chwila na swiecie kogos morduja... ale gowno was to obchodzi
Wreszcie ktos kto mysli, BRAWO !!!
Poprostu sensacja i tyle... Ile kobiet jest gwalconych... Ilu ludzi ginie !
Czysty debilizmy.Zaraz po tym jak sie dowiedzieliśmy o tej sprawie to stwierdzilismy z kuplami ze za to co zrobili dostali by od nas niezly wpier...To ze pozostali (ktorzy byli w klasie) nie reagowali ..cicha akcepatacja n/c...X(
@UP
Banda oszolomow stala w klasie i sie gapila -.-
@UP
Banda oszolomow stala w klasie i sie gapila -.-
Jeszcze pewnie mieli podniete i niezly ubaw..dzieciaki:baby: ...Krecili telefonami filmy aby potem chwalic sie swojim dziełem..
Ghost Nieudany
28-10-2006, 18:58
@Swir
Ilu kretynów co sekundę się rodzi, więc po cholerę manifestujesz swoją durnotę, kolejka podobnych tobie jest!
Może naprawdę skończmy tę "dyskusję" bo zaczynacie się coraz bardziej kłócić.
Faktem jest, że to na pewno nie pierwszy i nie ostatni przypadek w tym: roku, półroczu, może nawet miesiącu. Akurat tą sprawę rozdmuchały media i teraz cała Polska o tym trąbi. Naprawdę zachowujecie się jak bachory... "Ja to im wyje..." Ale poje... h..., mają ode mnie wpier...". Naprawdę nie wszystkie sprawy da się rozwiązać siłą a i tak wątpię żeby chociaż 1/4 z was była w stanie jej użyć.
spider-bialystok
28-10-2006, 19:43
Hmm dałbym rade ponieważ chodziło sie na karate 3 lata samoobrone 2 i na judo 1 rok ... wiec znam pare sztuczek.
hahahaahaha tacy ludzie mnie powalaja. Znam goscia, ktory chodzil na karate 7 lat i bardzo kozaczyl. Trafil na goscia ktory nie cwiczyl nic ale kilka razy bil sie "na ulicy". Efekt? Karateka dostal 1 strzala i stracil oko. Czlowieku, wylecz sie szybko z tej choroby "wymiatacza od sztuk walki" bo to sie moze zle skonczyc. Kolejne dziecko, ktore mysli, ze prawdziwa walka to film karate i bedzie rozwalac kilku przeciwnikow naraz-.-. Zadne doswiadczenie i zadne umiejetnosci nie zdadza sie na nic, gdy trafisz na 2 rownych sobie i w miare zgranych kolesi;
Sry za offtop
rotfl, "dobrze wam radze".
Za dużo filmów Tarantino.
heh mylisz sie : ]
Nie tylko o dziewczynę.
Raczej afera o to, że aferę i jakiekolwiek myślenie musiało pobudzić samobójstwo.
afere robia media zeby szukac imbecyli ktorzy podlapia temat : ]
afera = zysk
Ghost Nieudany
28-10-2006, 20:15
afere robia media zeby szukac imbecyli ktorzy podlapia temat : ]
Czyli mają tych afer NIE ROBIĆ i nie informować O ŻADNYCH aferach, bo lepiej żyć w niewiedzy?
Vansider
28-10-2006, 20:22
hahahaahaha tacy ludzie mnie powalaja. Znam goscia, ktory chodzil na karate 7 lat i bardzo kozaczyl. Trafil na goscia ktory nie cwiczyl nic ale kilka razy bil sie "na ulicy". Efekt? Karateka dostal 1 strzala i stracil oko. Czlowieku, wylecz sie szybko z tej choroby "wymiatacza od sztuk walki" bo to sie moze zle skonczyc. Kolejne dziecko, ktore mysli, ze prawdziwa walka to film karate i bedzie rozwalac kilku przeciwnikow naraz-.-. Zadne doswiadczenie i zadne umiejetnosci nie zdadza sie na nic, gdy trafisz na 2 rownych sobie i w miare zgranych kolesi;
Sry za offtop
Stary wez sie nieodzywaj,dzienki tym sztuczka mozna powalic nawet 3 naraz,wystarczy sie przyłozyc do trenigu i tyle!A ten gestek mógł se nawet chodzic 20 lat i takby go okładali jakby robił all na "Odwal sie"
Stary wez sie nieodzywaj,dzienki tym sztuczka mozna powalic nawet 3 naraz,wystarczy sie przyłozyc do trenigu i tyle!A ten gestek mógł se nawet chodzic 20 lat i takby go okładali jakby robił all na "Odwal sie"
[oftop]a 'powaliłeś' chociaż jednego ?;) to że ktoś coś ci poopowiadał to nie znaczy że tak jest... zresztą byłem świadkiem tego samego co spider~[/offtop]
Stary wez sie nie<SPACJA KURWA>odzywaj,dziĘki tym sztuczka mozna powalic nawet 3 naraz,wystarczy sie przyłozyc do treniNgu i tyle!A ten gestek<NOWE SLOWO?> mógł se<... LEPPER- .-> nawet chodzic 20 lat i takby go okładali jakby robił all na "Odwal sie"
co ty kurde pieprzysz : ]
Ghost Nieudany:
naciagasz : ] wiesz dobrze o co mi chodzi : ]
Taaa.
Koles z kalachem , walisz kopa i lezy yeh?
JEstes pewnie szybki jak gepard, huhu
@UP
Pewnie chcial napisac ze na raz powala 300000000+
ale sie nie zmiescilo [;
Trafisz na 3 lata starszego i przypakowanego i się zdziwisz jak szybko się położysz. I nie cwaniakuj już, ośmieszasz się.
Ta? No i co...
przerazasz mnie to jest straszne =q
@temat
powiem jedno pojechac do tego gdańska czy gdyny i im napierdolić po muzgach >.<
@Vansider
Nie no normalnie nowy Chuck Norris nam rośnie. Mwashahahaha :D
Człowieku, ty pomyśl co piszesz! Co innego na treningach kiedy nikt ci prawdziwej krzywdy nie chce zrobić a co innego dy walczysz ze zdeterminowanym i wkurzonym prawdziwym przeciwnikiem:baby:
@Vansider
Nie no normalnie nowy Chuck Norris nam rośnie. Mwashahahaha :D
Człowieku, ty pomyśl co piszesz! Co innego na treningach kiedy nikt ci prawdziwej krzywdy nie chce zrobić a co innego dy walczysz ze zdeterminowanym i wkurzonym prawdziwym przeciwnikiem:baby:
Wkurzeni sa najgorsi ^^
@2x UP
Taaa.
Najlepiej pojechac i zabic ?
Po co?
Szkoda czasu na takich gowniarzy -.-
-_Husky_-
28-10-2006, 21:38
<gleba> Weźdzcie sie uspokujcie bo zaraz ja sie powiesze ;x (trza skombinowac skakanke) i co bedziecie o mnie wtedy pisac ? sciana <gleba>
<gleba> Weźdzcie sie uspokujcie bo zaraz ja sie powiesze ;x (trza skombinowac skakanke) i co bedziecie o mnie wtedy pisac ? sciana <gleba>
dostaniesz nagrode darwina : ]
TehRegent
28-10-2006, 21:42
Karate na ulicy gowno daje. Idz na lekcje street fightingu. Leja Cie wszystkim co maja do nieprzytomnosci...zostawisz typa normalnie jak na karate na ziemi - mozesz dostac jeszcze w leb "bo to ulica, a nie dojo." :D
To wszystko nie sprawiedliwe, za mało kary. Ona nie żyje a oni się podniecają tylko teraz bo czytałem że nie maja wyżutów sumienia wielkich !! :(
Chrzanić głupie polskie prawa !
Poprostu nie moge sobie uswiadomic jak mozna wpasc na taki glupi pomysl! Przecie3z w tym wieku to juz chyba chlopcy dorastac zaczynaja ale to nie znaczy ze w czasie dorastania sie robia glupsi , chyba?
Buraki jedne :< Zamkanąc wpierdlu. I zadnego poprawczaka. Dla takich gnojów tylko wiezenie :<.
A i...
Co do kary smierc... dobrze ze jej nie ma! Niektorzy robia wszystko bo im na zyciu nie zalezy i njawet CHCĄ tego zeby ich zabic. a pomnyslcie, taki morderca dostanie dozywocie i gnije! musi ! musi sie meczyc! A smierc? minutka na krzeselku elektrycznym - prawie nic nie czuje , chwile poboli i juz go nie ma a tak - męczy sie!
@up
jesli 12-latkowie mysla tak jak ty to nie ma sie co dziwic ze w wieku 14 lat gwalca ludzi.
spider-bialystok
28-10-2006, 22:19
Te sztuczki to tylko wabik na naiwniakow, ktorzy mysla, ze dzieki temu poradza sobie na ulicy z kilkoma przeciwnikami [a kasa leci]. W prawdziwej walce nic ci sie moze nie przydac i goscie cwiczacy sztuki juz kilkanascie lat i wygrywajacy sportowe walki moga dostac wpierdol na ulicy. Dorosnij i przestan uwazac sie na power rangersa, bo inaczej mozesz sie szybko naciac.
Poza tym karate jest naprawde malo skuteczne ;]
http://video.google.pl/videoplay?docid=2921842580187088819
Prosze wszystkich o Obejrzenie tego Filmiku...
Filmik rzecz jasna jest do tematu
http://video.google.pl/videoplay?docid=2921842580187088819
Prosze wszystkich o Obejrzenie tego Filmiku...
Filmik rzecz jasna jest do tematu
Obejrzalem i co dalej?
Nie wiedzialem, ze mozna odzyskac usuniety film.
heh.
Niech mnie nikt za to nie skarci, ze chce to obejrzec, ale:
Czy ma ktos ten film, co oni jej dokladnie zrobili?
@Co do tego filmu.
Hmmm.
Daje wiele do myslenia :confused:
Dużo z was by ich zabiło... i co ? Co byscie osiagneli tym? Mi najbardziej żal jej PRAWDZIWYCH kolegow i kolezanek, nigdy jej nie zobaczą juz, a jej rodzina? Do wigili nie usiadzie z nimi, do matury nie dostąpi, rodzice załamani caly czas będą, jedyna córka(chyba) nie zasiadzie z nimi do Wigili, dobra uczennica, uczciwa, bez problemów. Wyszła z domu wiedząc ze kolejny dzien w szkolem lekcje, kolezanki koledzy, a wróciła z płaczem, załamana psychicznie, zawiodła sie na osobach bliskich dla ktorych jeszcze rano była koleżanką, a na drugi dzien nie poszła juz do koleżanek... :( ehhh
Reakcja Nauczyciela: Co opisać mam ? To że nauczyciel zostawił klase na jakies 20minut? Poszedł na apel, ale to go nie usprawiedliwia, dlaczego akurat TEN nauczyciel musiał isc? DLACZEGO
Reakcja Klasy: 20 osób Patrzy i widzi płacz KOLEŻANKI z która codziennie sie widzieli, niejedni zapewne przyjaciele, ale dlaczego stoją i patrzą. Co jest ważniejsza wartoscia w życiu? Czy Przyjazn, czy Obicie Twarzy? Dla mnie sa to poprostu tchórze, chciałbym z każdym z nich porozmawiac(nie bić ich) Zapytac sie dlaczego nie zrobiles nic ? DLACZEGO
Tyle Pytań, Tyle niewyjasnionych spraw ;/
@UP: Film został skasowany przez tą "piątke", KIEDY sie dowiedzieli ze sie powiesiła, ale może kiedys zobaczymy straszną prawde :(
Dużo z was by ich zabiło... i co ? Co byscie osiagneli tym? Mi najbardziej żal jej PRAWDZIWYCH kolegow i kolezanek, nigdy jej nie zobaczą juz, a jej rodzina? Do wigili nie usiadzie z nimi, do matury nie dostąpi, rodzice załamani caly czas będą, jedyna córka(chyba) nie zasiadzie z nimi do Wigili, dobra uczennica, uczciwa, bez problemów. Wyszła z domu wiedząc ze kolejny dzien w szkolem lekcje, kolezanki koledzy, a wróciła z płaczem, załamana psychicznie, zawiodła sie na osobach bliskich dla ktorych jeszcze rano była koleżanką, a na drugi dzien nie poszła juz do koleżanek... :( ehhh
Reakcja Nauczyciela: Co opisać mam ? To że nauczyciel zostawił klase na jakies 20minut? Poszedł na apel, ale to go nie usprawiedliwia, dlaczego akurat TEN nauczyciel musiał isc? DLACZEGO
Reakcja Klasy: 20 osób Patrzy i widzi płacz KOLEŻANKI z która codziennie sie widzieli, niejedni zapewne przyjaciele, ale dlaczego stoją i patrzą. Co jest ważniejsza wartoscia w życiu? Czy Przyjazn, czy Obicie Twarzy? Dla mnie sa to poprostu tchórze, chciałbym z każdym z nich porozmawiac(nie bić ich) Zapytac sie dlaczego nie zrobiles nic ? DLACZEGO
Tyle Pytań, Tyle niewyjasnionych spraw ;/
@UP: Film został skasowany przez tą "piątke", KIEDY sie dowiedzieli ze sie powiesiła, ale może kiedys zobaczymy straszną prawde :(
Z filmu do ktorego podales link, wynika ze policyjni technicy go odzyskuja :P
Pewna Osoba Napisała wierszyk o tym, mnie ten wierszyk wzruszył niewiem jak was. Przeczytajcie
Historia dwóch łez.
Zrodziłam się w świetle dnia
ze wstydu i przerażenia,
gdy siłą z NIEJ zdzierali
szacunek własnego istnienia.
Spadłam na szkolną ławkę
między książkę a zeszyt,
starli mnie ze swych sumień
gąbką bladą od kredy.
Spłynęłam w złej nocy mrok
po tężejącej twarzy,
ostatnia z tysiąca łez,
już żadna JEJ się nie zdarzy.
Błysnęłam tylko na chwilę
mdłym światłem nocnej lampki
i zgasłam na martwej szyi
wsiąkając w sploty skakanki.
Takie głupie zachowanie to poprostu oznaka głupoty :/
14-latkowie i gwałt na koncie. Będzie bardzo dobre pokolenie w Polsce. Poprostu "nic dodać nic ująć"
Pewna Osoba Napisała wierszyk o tym, mnie ten wierszyk wzruszył niewiem jak was. Przeczytajcie
Historia dwóch łez.
Zrodziłam się w świetle dnia
ze wstydu i przerażenia,
gdy siłą z NIEJ zdzierali
szacunek własnego istnienia.
Spadłam na szkolną ławkę
między książkę a zeszyt,
starli mnie ze swych sumień
gąbką bladą od kredy.
Spłynęłam w złej nocy mrok
po tężejącej twarzy,
ostatnia z tysiąca łez,
już żadna JEJ się nie zdarzy.
Błysnęłam tylko na chwilę
mdłym światłem nocnej lampki
i zgasłam na martwej szyi
wsiąkając w sploty skakanki.
Żałosne, jak większość wypowiedzi w tym temacie.
Kompletnie żałosne... Nagle cała Polska zrobiła się niezwykle uczuciowa... Szczerze to wydaje mi się to wręcz obrzydliwe.
Aragorn077
28-10-2006, 23:47
Chlopie nie wiem czy wiesz ale cos takiego nie zdaza sie na codzien 8o Zachowanie tych dzieciorow dowodzi totalnego zdegenerowania (totalne dno,dno dna) umyslu dzieci. Przeciez to wina calej klasy czemu jej nie pomogli ? Dlatego to tak naglasniaja bo to jest po prostu chore... Mysle ze jakby tych 14 latow zabili w ciezkich meczarniach to cala polska by sie cieszyla az by swieto zrobili 8o
A ja juz wiem jak to zalszlo:
1.Nie chciala z nim chodzic.
2.jakiegos dnia anie rozebrali (chore)
3.powiesila sie.
I z tego, i jak DEB|LNEGO powodu starcila zycie... Nie wiem do czego prowadzi ta demokracja polska juz bo z tego wynika, ze je*ana g0wnarzeria robi co im sie zywnie podoba i przewyzsza swe prawa nad inne lol.. -.-. (przynajmniej tak mi sie wydaje)
Tu nie chodzi o to, ze umarla.(ale i tak wspolczuje tak hamskiej smierci) Ale o ta jakze DZIWNA afere, ktora rozdmuchaly media ;p(chyba jeszcze nigdy sie to nie zdarzylo w polsce). Nikomu jeszcze nie wpadlo by do glowy takie chore zachowanie 14 latkow. Dla mie moga sie napierdzielac kijami , ale zeby tak przegieli to juz jest szczyt szczytow i xkm drabiny.
@oftop
Karate sie tylko wtedy przyda kiedy bedziesz cwiczyl z prawdziwymi przeciwnikami, ktorzy cie nawalaja. Troche ruchow zastosujesz(po treningu up) troche ciekawych ciosow(jak sa) to masz gwarantowane, ze wygrasz z gostkiem, ktory sie nie bil jeszcze nigdy. Ale gorzej jak walczysz z kolesiem, ktory walczyl i to duzo razy.
Poprostu to zalezy od treningu. Jezeli cwiczysz z manekinami to masz przesr0ne na ulicy, a jezeli cwiczyles z ludzmi prawdziwymi, ktorzy nawalaja czym popadnie wtedy bys sie nauczyl naprawde bic i:
troche stuczek+dosw. z walki ulicznej=sukces
P.S.
Oczywiscie nigdy nie symuluj w walce(styl geparda, labedzia i przedziwne postawy ciala).. Bo wtedy sie to zle skonczy. Krotko mowiac to zalezy od treningu.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.