Pokaż pełną wersje : Poszukiwany, poszukiwana...
Nowe tereny, tajemnicze Shattered Isles, nie tylko są zamieszkanie przez okrutnych piratów, oślizgłe ropuchy i kolorowe żaby, ale wydały też na świat nowego potężnego demona. Morgaroth, wielokroć silniejszy od Orshabaala, od czasu do czasu wynurza się w płomieniach z lawy wulkanicznej wyspy Goroma aby siać strach i zniszczenie wśród mieszkańców Tibii. Dotychczas jedynie odważni herosi z Aldory, Titanii i Furory udowodnili że można pokonać tego twórcę Trójcy Strachu.
http://static.tibia.com/IMAGES/news/demon.jpg
Ale nie tylko Morgaroth ujrzał światło dzienne tego lata. Update przyniosło ze sobą też powrót najpotężniejszego, i najbardziej ZŁEGO maga jaki kiedykolwiek kroczył po ziemiach Tibii - Ferumbrasa. Nadchodząc z krainy cieni materializuje się w swojej dobrze zabezpieczonej cytadeli raz na jakiś czas. Tylko jeden, jedyny raz, i to z pomocą sił ZŁA, wojownicy i magowie byli w stanie uśmiercić tego mrocznego czarownika.
Czy naprawdę nie ma więcej silnych i odważnych poszukiwaczy przygód którzy nie ulękną się niesamowitych mocy Ferumbrasa i Morgarotha? Bohaterowie, razem! Uwolnijcie ziemię od tych przebrzydłych potworów i sięgnijcie po skarby które niosą ze sobą!
Eee... Niby miały być takie super ivul silne a ferdka za 2-gim razem pokonali, morgaroth też taki sobie w dodatku loocik cienki jak na tej klasy potworka (fer..) czapencja i kilka śmieci...
edit: Fajny ten obrazek, taki mroczny :)
Atta Criath
27-10-2006, 14:19
Na securze nic sie nie dzieje nawet orsha niebylo
Orshabaal został stworzony tylko po to żeby móc dorównać dla ludzi z Anticy w rarach...
Orshabaal, Ferumbras, Morgaroth to nic przy Dark Side...sensacją powinno być jak padł Strinnity ^^
<<<Kiemi>>>
27-10-2006, 14:24
Uu...nie wiedzialem ze 'herosi' z furory pokonani zlego morgarotha :D Czemu mnie tam nie bylo?!..aha wiem...mam za maly lvl xD
W pokoju z Ferumbrasem to ciężej jest zabić te demony niż samego Boss'a. Nowi Boss'owie - totalna klapa. Ferumbras powinien być tak potężny że powinni go zabić dopiero za entym razem(może jakimś nowym sposobem, coś pomyślec? :>) a nie kilkanście SDkow i juz po nim...
Spodziwałem się czegoś więcej.
BTW. Jaki sens tego niusa? Nie wiem czy to jest coś zwiazanego z update'em czy co? Bo jak stworzyli Orshabaala to nie przypominam sobie aby powstal nowy news (chyba że mnie pamięć zawodzi).
Pzdr.
strinnity ma bana za używanie botów :cygaro:
Ferka ubić dość ciężko, ale jak do jego wieży wpadnie grupa 100 br i zaczną spamować to ferek sam się zabije :D
..::QRAS::..
27-10-2006, 14:42
EVUL informacja :D
Gollumek
27-10-2006, 14:43
wow ale macie speeda z tymi bossami 8o 8o 8o
a ci herosi...
Morgaroth, wielokroć silniejszy od Orshabaala
Eeeee, on wcale nie jest wielokroc silniejszy od orsha. Jedyne w czym jest lepszy, to to, ze znajduje sie w trudniejszym pomieszczeniue, summonuje wiecej demonow i trudniej do neigo dojsc.
Tak fajnie napisany post, że uwieżyłem, iż tibia jesr ciekawa. Szkoda, że tak naprawde to nuda. Dabek, strasznie podkoloryzowałeś :)
Drzamich
27-10-2006, 14:52
Ten post ukazał się na Tibia.com.
Zeby zachęcić ludzi do kupienia PACCA to zrobili.
W dodatku jeszcze w pierwszym zdaniu jest słowo "premium" i oczywiście można na nie kliknąć...
Kiedyś Tibia była lepsza, teraz komercha na maxaX(
Sila kazdego bossa jest to ze ma przy sobie cholernie duzo pomocnikow...
Fajowy obrazek xD
Ludzie to tylko reklamówka : Kup sobie pacca a dosatniesz nowe wyspy potowory domki zniknie problem souli noobow itp itd. Pozatym patrzac na polityke cipsoftu kazdy by zrobil to samo taka prawda.
Always hunted
27-10-2006, 14:57
Ferumbrasa. (..). Tylko jeden, jedyny raz, i to z pomocą sił ZŁA, wojownicy i magowie byli w stanie uśmiercić tego mrocznego czarownika
Fajna aluzja do CIPBota i tego x-raya(to nie nazwa bota) co użył Strinnity kiedy go zabijali :P
A news zupełnie niepotrzebny
@Drzamich
Masz rację, niestety :(
wolnijcie ziemię od tych przebrzydłych potworów i sięgnijcie po skarby które niosą ze sobą!
Wow, ale skarby, 400gp i noob item :D rzadko się trafia coś naprawdę dobrego...
PS:
Na Julerze były jak narazie tylko 2 najazdy orców, pozatym same raty :( noo, i raz atak na Ab
Morga ciężko ubić, a raczej zblokować. Na Celeście był już 2 razy. 2 razy się z resztą na niego spóźniłem ;<. Ferdka na Celeście by się przydało dać. Akurat zarobiłem się na blessy i aol'a :)
Misiek_2214
27-10-2006, 15:05
Wielokroć silniejszy od orsha!! Ja picole8o ALE JAKIE WYSPY BEDZIE ATAKOWAĆ?
-=DanieL=-
27-10-2006, 15:17
Hehehe, kolejna reklama Pacca. 75k pacców i jeszcze im mało? xd
Wielokroć silniejszy od orsha!! Ja picole8o ALE JAKIE WYSPY BEDZIE ATAKOWAĆ?
oj misiu najpierw to sie naucz w tibie grac a pozniej zacznij korzystac z forum.
heh morgoroth jak kiedys czytalem bloczyl go chyba 110 ek na jakims tam swiecie i mowili ze zbloczyl dego morgorotha ciekawe kiedy sie na guardi pokaze pewnie bezie blokal ancienciq on ostatnio w nocy orsha blokal xD
a orsha to dosc szybko zabili bo akurat bylem u koegi ktory go lural i filmik nakrecal a ja go uhalem xD
prawda zgodze sie ostatno takiech laggfa zrobili ze 3/4 servera na guardi wywalilo 8o
Użytkowników czytających ten temat: 66 (zarejestrowanych: 18, gości: 48)
snakebite
27-10-2006, 15:39
ktoś tam na pierwszej stronie tego 'gorącego' tematu napisał ze ferumbras jest łatwy...gratuluje bujnej wyobraźni, może jak zrobisz za kilkanaście lat +100lvlka(bo sądząc po twoich wypowiedziach wcześniej nie) pójdziesz na tego bossa i przekonasz sie ze nie jest taki łatwy;] Tibia to totalna komercha, ale cóż trzeba sie z tym pogodzic bo nic nie da przeciwstawianie sie...poprostu najlepiej rzucic ta gre:)
...poprostu najlepiej rzucic ta gre:)
Tylko to nie jest takie proste ;]
@Up
Znajdź sobie inne zajęcie, zacznij grać w inną grę, zajmij się swoim życiem prywatnym, dziewczynami, zamiast grać często wychodź na dwór. Po tygodniu Tibia będzie dla ciebie obojętna. Ja zaczołem grać w Neuroshime (polecam, gra nie na komputer, bez prądu) wciągneła mnie do tego stopnia, że nie miałem czasu grać w Tibie bo zrobiłem lekcje i odrazu do kumpla grać, jak wruciłem to już za pózno było na Tibie. W ten sposób chcąc-niechcąc Tibia mnie znudziła, chociarz zostało jeszcze 40~ dni premmy. Kompletnie nie chce mi się grać.
heh najbardziej z tego wszystkiego to mi sie obrazek podoba :)
morg be!
ferumb be!
ogólnie fe!
-=DanieL=-
27-10-2006, 16:16
oj misiu najpierw to sie naucz w tibie grac a pozniej zacznij korzystac z forum.
ej "misiu" to był mój tekst ;<
Mastermind Toothy
27-10-2006, 16:39
Ferumbras jest słabszy raczej niż kiedyś.
Morgaroth ma słabsze hity od Orsha~ ale więcej demonów i hp, ciężej dojść shit kręcący się tam.
Komercha ^^
Niżej
Z tego co widziałem tylko o drodze i demonach było napisane, teraz pasuje ?
Gz offtopa.
up
Oświeciłeś wszystkich...
O tak...
Mogli by napisać "Kópcie paca bo waz zajebemy!" przynajmnie byłoby śmiesznie.
Żenada....
Nitromino
27-10-2006, 17:03
wisz co nie wierze że jest taki stwur,ale jeśli jest to trzeba załorzyć specjalnom grupe złorzona z 15 elite kinghtów 20 master socerów 15 elder druidów i 29 rojal paldynów,ona po stworzeniu powinna uchronic niczego niespodziewajoncych sie niczego graczy oraz cały znany świat tibi.
Mozecie mnie za to zbanowac, zgnoic oraz shakowac mnie ale musze to powiedziec.... JESTES DEBILEM :D :D :D :D :D :D :D :D, w zyciu bardziej idiotycznej wypowiedzi nieslyszalem oraz nie widzialem, czlowieku... pierdolnij sie w czerep dopuki jeszcze mozesz, bo jeszcze sobie wkrecisz ze masz martwice rąk i niebedziesz nimi ruszal ;(
a co do tematu, to jedynia podoba mi sie ten Morgaroth narysowany przez cipków ;p
Ladnie przelozyles tytul Daabek :]
@Topic
Muahahhahaha
sopel z płocka
27-10-2006, 17:19
kazdy muwi ze on jest taki łatwy ten potwur ale z 40 ludzi na niego hodzi o upade morzna sie tylko domyślac
Airam Naver
27-10-2006, 17:19
Mieszane uczucia... może to nie tak do końca komercha? Może oni chc, żeby ludzie wreszcie wylootowali jakiś item, który oni bardzo chcą nam pokazać? Ale jednak patrząc na to co oni robiąz Tibią, to chyba tylko i wyłącznie nędzna komercha.
jak dla mnie:
- fajny rysunek
- w tibi nie ma bohaterow sa tylko ludzie ktorzy traca przez nia za duzo czasu zabijajac tego samego potworka
nowe bossy sa za latwe do zabicia
jak juz ktos pisal klikasz sd z hoota i uha
powinni stworzyc jakies specjalne komnaty wymagajace myslenia, a pozniej dzialania, powinno byc to trudne i nie dajace free items jak orsh z thunder hammerem tak ogolnie powinni cos zmienic w grze zeby nie chodzilo tylko o uhanie sie wtedy mozna by o kims mowic, jak nieslusznie napisali w temacie, ze ten ktos jest bohaterem ;]
co do update to jesli w nastepnym dadza znowu nowe domki to jak juz pewnie zauwazyliscie ceny i popyt na te w venore i edron spadnie calkowicie,..
Świetny artwork, nic więcej...
wisz co nie wierze że jest taki stwur,ale jeśli jest to trzeba załorzyć specjalnom grupe złorzona z 15 elite kinghtów 20 master socerów 15 elder druidów i 29 rojal paldynów,ona po stworzeniu powinna uchronic niczego niespodziewajoncych sie niczego graczy oraz cały znany świat tibi.
a ty jesteś noobem i na dodatek idiotą :evul:
a ty jesteś noobem i na dodatek idiotą
:evul:
Potwierdzam :]
@Topic
I po co robią tyle lepszych potworow? I tak pojawi sie raz na trzy lata...
Poprostu Pitbul
27-10-2006, 18:25
Użytkowników czytających ten temat: 50 (zarejestrowanych: 9, gości: 41)
Poprostu Pitbul+, MiodUs, Lord Stel, Dark of the Dead powraca, Broken Heart, Mag Eragon, HaMtArO, customer17
:D
Hmm... obrazek był ładny:>, mogliby dodać jakiegoś boga Tibii to by była jazda xD.
Ziomster Warior
27-10-2006, 18:29
Mnie dziwi sens tego newsa... chyba chca przyciagnac ludzi do kupna Pacca
albo jak byl ostatni UPDATE to mieli takiego lagga na stronce, ze news dopiero teraz wyskoczyl =]
po co autor tego newsa aż tak sie rozpisał... przecież wystarczy "kup pacc" ::baby:
ee tam chcia na sile wcisnac troche fabuly w gre to im to nie wychodzi, tibia sux
juz nie wkur***** te polaczki co sie wysmiewaja z kogos kto zaczyna dla mnie
tam nie ma nic smiesznego a oni z foteli spadaja ze smiechu - to maniacy ;|
lepiej pograjcie sobie w cs fifke nba niz wydawac duzo hajsu na pacc z tibia koniec 4ever
odradzam granie w to gowno :)
Kondzio_11
27-10-2006, 19:01
Beznadziejnie zrobili ferdka jak by to mial by byc boss to 1000x razy lepszy i wywalic w niego setki SD i by zrobili zeby chronilo go tyle stworuw ze mozna sie zesrac i ta wyprawa trwala z 3h:]
LothGovi
27-10-2006, 19:01
Morgorath został pokonany już na xanterze, kal-torak(197rp) zabił go solo.
Mam nawed filmik z tego ale niepodam bo niechce bana chyba że ktoś chce.
To niby jak to udowodnisz podaj mejla to wtedy wyśle do ciebie pustego by w odpowiedzi wysłał ten niby screen... a i tak za wklejanie linkuw przeciez nie banuja co nie? Pozdro!
LothGovi Buheuehe niezly jestes napewno zabil go z samych hmm'ow :PP
Gz za twoja bujna wyobraznie
Vlad Dracula
27-10-2006, 19:49
z Orshabaal TH,pozniej bedzie z Ferembrasa Mag Long,z Morgoratha Bless Shield az nie bedzie czego zdobywac i ludzie przestana grac -.-
p.s mam gdzies filmik z Morgorathem[czy jak to tam sie pisze xP] i z Ferembrusem tez ale ten co to nagrywal padnal na samym koncu :P
Ale bez sensu news. A i tak Feru i Morg jes są dosyć łatwi do pokonania dla h-lvlów, więc nie długo z 1 pokonanego zrobi się 10, a z 3 zrobi się 30.
wow coraz mocniejsze te stworki,jak ogladalem filmik walki z ferumbasem to wiara niezle mu ladowala zeby go kilnać.A lot z niego to byla czapeczka:D
Myst Rydan
27-10-2006, 20:07
Jezeli to jest pierwszy teser to ja wiem juz... w zimowym update umieszcza na 90% Apocalypse, poniewaz teraz jego kolej. Najpierw na tescie byl Orshabaal potem Morgaroth nastepnie Apocalypse i Verminor. Wiec czas na pana Apokalipse. Tylko pytanie: gdzie on sie pojawi? Czy w istniejacej lokacji, czy moze beda jednak jakies nowe tereny? :D
Niech obniżą cenę pacca to więcej ludzi będzie go kupować...
i tak jest tani( na zarobki zachodnie to ~6 hamburgerów) a to ze nasza gospodarka jest taka a nie inna to juz inna sprawa :)
Co do obrazka to evul wypas im wyszedl ale nie moge tego samego powiedziec o bossach XD
Nie spodziewałem sie, ze tego całego morgarotha tak szybko ubija.
Co do ferumbrasa, to faktycznie wiekszy problem jest z tymi demonami niz z nim xD
Krystian94
27-10-2006, 21:33
Spotkalem go dzis w podziemiach 8o bylem okrazony lawa szedlem wzdluz drogi i zauwarzylem go byl straszny:evul: chcialem uciec ale nestety nie zdazylem;( , ale wiem ze istnieje jest naprawde poterzny
Powinni wymyslec jakiegos bossa a'la WoW rajdy, ze bije się go z 2 godziny i w ogóle, de facto tak jak ktos wyzej pisal, trudniej zabic summony i dojsc do danego bossa niz zabic go samego. Bez sens... Powinni ludzi zachęcic grafiką a nie liczbą potworków -taka moja opinia :)
mnie zastanawia jedno... dam sobie uciąć dłoń że z ferumbrasa i Morgarotha lecą żadko jakieś naprawde dobre itemki, tylko jakie? Sadze, że co do Morgarotha ludzie mieli pecha, że nic konkretnego nie wypadło. Bo feru~ padł tylko raz więc nie należy wymagać że odrazu wypadnie niewiadomo co.
Powinni wymyslec jakiegos bossa a'la WoW rajdy, ze bije się go z 2 godziny i w ogóle, de facto tak jak ktos wyzej pisal, trudniej zabic summony i dojsc do danego bossa niz zabic go samego. Bez sens... Powinni ludzi zachęcic grafiką a nie liczbą potworków -taka moja opinia :)
Nie no chyba nie myślisz o zmianie grafiki bo to zepsuje klimat a teraz jest taki oldsk00lowaty :P
Nie no chyba nie myślisz o zmianie grafiki bo to zepsuje klimat a teraz jest taki oldsk00lowaty :P
Tak wiecej potworkow, ale te same outfity...
np. taki orsha ma taki sam outfit jak demon (powinien miec przynajmniej jakas bron w rece) i to sie robi baardzo denne -.-
Co do tematu.
Kolejny super maSTAH bosiarz, ktory sumuje wiecej niz moze zabic... lol
Nom, ale ciezko go ubic to ja w to nie watpie. Prawda jest taka, ze zanim dojdzierz do tego bosa zabraknie ci run ^^.
-=DanieL=-
27-10-2006, 22:43
kazdy muwi ze on jest taki łatwy ten potwur ale z 40 ludzi na niego hodzi o upade morzna sie tylko domyślac
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAHHHAHAHAHAHHAHAHA !!!!!
Dawno takiej orty nie widzialem!!!!!!1111111111111111111111111111111
mnie zastanawia jedno... dam sobie uciąć dłoń że z ferumbrasa i Morgarotha lecą żadko jakieś naprawde dobre itemki, tylko jakie? Sadze, że co do Morgarotha ludzie mieli pecha, że nic konkretnego nie wypadło. Bo feru~ padł tylko raz więc nie należy wymagać że odrazu wypadnie niewiadomo co.
Sądze, że to musza być naprawde rar itmy typu golden boots... Tak naprawde nie dowiemy się puki ktoś czegoś nie lotnie :<
Mam nadzieje że będzie stały resp dla Yeti :D
http://img172.imageshack.us/img172/7338/468x60gl7.gif (http://imageshack.us)
templeoflight
28-10-2006, 11:25
wisz co nie wierze że jest taki stwur,ale jeśli jest to trzeba załorzyć specjalnom grupe złorzona z 15 elite kinghtów 20 master socerów 15 elder druidów i 29 rojal paldynów,ona po stworzeniu powinna uchronic niczego niespodziewajoncych sie niczego graczy oraz cały znany świat tibi. Ile maż lat? Hyba tibia sjadua ci musk ;] Błędy ortograficzne zamierzone jakby co
Chao Guardian
28-10-2006, 12:16
Cieszcie sie ze dali cos nowego a nie xD
ciekawe co jeszcze wypada z feo :p
btw nao of to plax
Shagarot
28-10-2006, 14:09
Ogółem to dobrze, ze przybywa nowych bossów... większa szansa, że pojawią się na którymś świecie ;p
A co do obrazka... czy mi się wydaje czy ten Demon ma dwie lewe ręce? Dosłownie...
I o to chodzi ludzie. Mocniejsze potwory = ekipa ktora trza wyslac na zabicie.
Hehehe, kolejna reklama Pacca. 75k pacców i jeszcze im mało? xd
A wiesz dlaczego mało bo zapewne by im w zupełnosci wystarczyło. A tak naprawde nie mam pojęcia ale zobac zjak oni otwieraja jeden nowy server na który zawsze prawie kazdy czeka. Wiesz ile oni na to kasy wydają na to trzeba ladne 2000 euro jak nie wiecej...
A po drugie neichcial bys meic wiecej pieniedzy niz masz ?:>
Spotkalem go dzis w podziemiach 8o bylem okrazony lawa szedlem wzdluz drogi i zauwarzylem go byl straszny:evul: chcialem uciec ale nestety nie zdazylem;( , ale wiem ze istnieje jest naprawde poterzny
Ojej, okropne. Czy ty chodzisz do szkoły? Twoja wyobraznia rozwinela sie nadspodziewanie dobrze w porównaniu z intelektem.
Crazy Iwan
28-10-2006, 17:45
Też mi wspaniałości, dodali kilka wysepek, pare potworków, jakiś bossów którym zwiększyli hp (nawet im się dla Mor~ nie chciało newego wyglądu robić). To jest tragiczne, każdy update tak naprwde jest robiony na odwal się, kilka lokacji, potworków, pujście na łatwizne z dodaniem bota..... nie dziwne że każdy kto zagra w innego morrpg odrazu ma tibie za 0.
Wiecie te o trojcy strachu to zywcem z Diablo/Diablo II skopjowane... Napoczatku byl tylko diablo, to byl demon potem diablo II, Lod 3 braci demony, teraz Orshabaal, Morgoroth i tajemniczy 3 brat...
Hmm,... Ja mysle ze pokonamy tego nowego potworka <LOL2> przecież Ferumbras juz zostal dead :P 8o
Skoro jest all people na orshabaala to ile ma isc na new demonka :)
:evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
Wiecie te o trojcy strachu to zywcem z Diablo/Diablo II skopjowane... Napoczatku byl tylko diablo, to byl demon potem diablo II, Lod 3 braci demony, teraz Orshabaal, Morgoroth i tajemniczy 3 brat...
ile można powtarzać do jasnej ciasnej... orshabaal jest demon overlordem, a morgaroth jest członkiem triangle of terror i do cholibki ci dwoje nie są braćmi...
ile można powtarzać do jasnej ciasnej... orshabaal jest demon overlordem, a morgaroth jest członkiem triangle of terror i do cholibki ci dwoje nie są braćmi...
... I obaj są służącymi 'The Ruthless Seven' ...
orshabaal na pewno bo woła :
"PRAISED BE MY MASTERS, THE RUTHLESS SEVEN!"
jeszcze chciałbym wyjaśnić bo w poprzednim poście się pomyliłem, a oto uzasadnienie:
Demonlords are stronger than Orshabaal but weaker than the Demon Overlords. Not much is known about them.
a co za tym idzie nie wiadomo pod co podchodzi orsh...
natomiast morgaroth woła:
"ZATHROTH! LOOK AT THE DESTRUCTION I AM CAUSING IN YOUR NAME!"
więc przypuszczam, że całe triangle of terrors jest bezpośrednio podległe zathroth'owi, a nie Ruthless seven.
http://tibia.erig.net/Main_Page polecam, przy niewielkiej znajomości angielskiego można się dowiedzieć wielu rzeczy
LothGovi
29-10-2006, 09:20
http://i5.photobucket.com/albums/y172/kal-torak/Morgaroth/UO1326.jpg
http://i5.photobucket.com/albums/y172/kal-torak/Morgaroth/UO1334-1.jpg
http://i5.photobucket.com/albums/y172/kal-torak/Morgaroth/UO1339.jpg
http://i5.photobucket.com/albums/y172/kal-torak/Morgaroth/UO1337.jpg
http://i5.photobucket.com/albums/y172/kal-torak/Morgaroth/UO1334.jpg
http://i5.photobucket.com/albums/y172/kal-torak/Morgaroth/UO1333.jpg
http://i5.photobucket.com/albums/y172/kal-torak/Morgaroth/UO1331.jpg
Co wy na to?
co wy na to
ja na to "czemu jak zalozyles tarcze nie wzioles full def:>
hah ale foty.. kazdy moze tam wejsc i porobic. na ostatniej fotce jest dowod ze morgaroth nie ubity.. przypatrz sie dokladnie
:D:D
Crazy Iwan
29-10-2006, 11:58
ja na to "czemu jak zalozyles tarcze nie wzioles full def:>
Bo zna troche grę, def/half/attack liczy się wtedy kiedy dasz atak na kogoś/coś, jeśli nie atakujesz masz zawsze full def.
Zamiast pierniczyć bez sensu o Morgharocie ,lepiej niech coś zrobią z lagami i kickami, bo od kilku dni nie można wyjść expić:baby:
1. Faktycznie chcą żeby kupować pacc'a. (dla facc nic nie dodali) Można powiedzieć "komercha".
2. Ferumbras, Orshabaal itp. nie są "łatwi" i nie piszcie tak skoro 100+ lvl'e na nich padają to tacy słabi nie są ale np. siła Ferumbrasa polega na tym głównie że w sali jest mnóstwo demonów, z drugiej strony 100 + lvl'e padają a moim zdaniem Eternal mógłby takiego Mar... i Ferumbrasa solo zabić i zdobywać spokojnie rary. Powinni dodać coś tak niepokonanego żeby taka grupa jak na Ferumbrasa czyli :
bloker (albo dwóch) 10 + sorcowie/druidzi/pallowie na lvl'ach 100 - 200 nie dali rady i padali. I np żeby taki potwór był sam i niczego nie przyzywał. To by było coś. Tak czy inaczej Cipsoft miał pomysł ale mógł wykorzystać go lepiej.
@Edit
Wystarczy kilka sd a kolesie po 1000 + mogą bić i już po nawet najsilniejszym potworze.
@down
Może by i kupę robili ale widzisz, w tedy to byłby poziom że trzeba by było ekipy nie 10 + tylko 100 + i nie wystarczył by spam sd wtedy gra by się rozwinęła.
Ja myślę tak :
1. Faktycznie chcą żeby kupować pacc'a. (dla facc nic nie dodali) Można powiedzieć "komercha".
2. Ferumbras, Orshabaal itp. nie są "łatwi" i nie piszcie tak skoro 100+ lvl'e na nich padają to tacy słabi nie są ale np. siła Ferumbrasa polega na tym głównie że w sali jest mnóstwo demonów, z drugiej strony 100 + lvl'e padają a moim zdaniem Eternal mógłby takiego Mar... i Ferumbrasa solo zabić i zdobywać spokojnie rary. Powinni dodać coś tak niepokonanego żeby taka grupa jak na Ferumbrasa czyli :
bloker (albo dwóch) 10 + sorcowie/druidzi/pallowie na lvl'ach 100 - 200 nie dali rady i padali. I np żeby taki potwór był sam i niczego nie przyzywał. To by było coś. Tak czy inaczej Cipsoft miał pomysł ale mógł wykorzystać go lepiej.
Gdyby te potwory były takie silne to by kupę w majty robili i na nie nie chodzili... :).
No ale widzisz gdyby byl juz tak silny to trzeba by bylo pomyslec aby go zabic a nie, ludzie dowiedza sie ze jest Morgoroth albo Ferumbras, biorą kilku znajomych z gildii, kilka BP SDkow i jesli sa w miare zgrani boss pada w 1 minute... Co to za Boss? Trzeba by wprowadzic troche RPG do tej gry cos na zasadzie questu, hmmm... np. gdzies by trzeba pochodzic, pogadać z jakimis NPC oni by nam dali jakas specjalna bron, jakis artefakt może, wtedy gry robią się ciekawe i wciągające a nie, spam SD, i UH UH UH blokera. Takie jest moje zdanie, moze Cip troche pomysli w nastepnym zimowym update i porobi coś na tej zasadzie. Z tego co mi wiadomo jest na tibia.com na forum specjalny temat do skladania swoich propozycji wzgledem nastepnego update, co gracze by chciali a czego nie, bo w koncu dla nich jest ta gra...
Mastermind Toothy
30-10-2006, 20:30
... I obaj są służącymi 'The Ruthless Seven' ...
Blablabla stfu. Morgaroth to przeciwnik Ruthless 7 -.-
@topic
Fajny art.
zdzichxxx
31-10-2006, 12:12
kiedy te nowe swiaty pvp beda =d ?
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
Vansider
31-10-2006, 14:51
co znaczy to co mówi marotghot czy jakis noob?
up@ składnia się kłania... i on się nazywa MORGAROTH... A to co on mówi -
"ZATHROTH! LOOK AT THE DESTRUCTION I AM CAUSING IN YOUR NAME!"
Zathroth! Popatrz na destrukcję którą czynię (dosł. powoduję) w twoim imieniu!
Moim zdaniem powinni dodać nowych bossów do lidty potwórów xD. Hehe, powinni także opisać loot z niego. Wiem ze jestem nowy tak wiec prosze sie nie złościć jeżeli napisąłem coś co komuś nie pasuje.:] :p
Vansider
01-11-2006, 07:41
ale niechodzi mi o jego okrzyk .. mi chodzi co znaczy co jest napisane nad obrazkiem demona "I'll be pleased to meet ya..."
"You'll hope gues my name.." czy jakos tak
ZielonyPlati
01-11-2006, 20:35
Ten post jest w celu zachecenia do kupowania pccow. Moim zdaniem gdyby obnizyli ceny pacca to by napewno wiecej osob kupilo pacca niz po przeczytaniu jakiegos newsa ;/
Jak obejżeć film z programu TIBIACAM????
Jak go skasować lub zapisać????
PLZ odpiszcie.:baby:
Z góry thx, Holda.
Zarandiel
03-11-2006, 14:28
Ten post jest w celu zachecenia do kupowania pccow. Moim zdaniem gdyby obnizyli ceny pacca to by napewno wiecej osob kupilo pacca niz po przeczytaniu jakiegos newsa ;/
Czy tak malo osób rozumie, że PACC nie jest drogi! Tylko dla Polaków to fortuna. Jak juz ktoś to powiedział na zachodzie to kilka hamburgerów, to tak jakby pacc kosztował u nas 30-40 zł... Tanio? pewnie, że tanio -.- Poprostu Polska ma taki zwalony rynek i zarobki, że jesteśmy biedni w prównaniu do innych krajów.
Jak wejdzie do nas euro i dostaniemy forsę z UE (nie tibijski czar mam na myśli maniacy) to będzie gites :P A to co mówi morgaroth to "Będzie mi miło cię spotkaaaać..."
Tak , jak dojdzie Euro wszystko bedzie o polowe droższe wiec wtedy nie bedziemy myslec o paccu , co lepsze on nadal bedzie kosztowal 20~ Euro na 3 miechy wiec to jest wziąż 80zł wydaje mi się ze twój post był kompletnie bez sensu...A teraz o bossach . Tak jak juz ktoś napisał , powinni zrobić jakieś misje zeby dojsc do Morgarotha czy Ferumbrasa a nie idzie kilka h-lvli zabijają pare dl i behe i wbijaja do ferumbrasa , uhaja blokera pizgaja demki i na koniec sam boss to pryszcz na dupie...Powinni najpierw pokonac szmat drogi stracic full czasu na szukanie tego czegoś co ich doprowadzi do celu...
Taka jest moja opinia , oczywiście ktoś może się z nią nie zgodzić ale to juz nie ważne...najważniejsi są gracze a CIPy raczej o nich nie myślą... :(
Post jest tylko po to aby nieświadomych noobków (nie będę tu przytaczał imion) np takich, którzy słysząc słowo Apoclipse wyślą, że CipSoft skasuje wszystkim konta ... Dla nich to niesamowita nowość ...
Aż sie przykro robi czytając to ...
W polsce sie mało pacców kupuje ponieważ sa dla większości Tibijczyków za drogie ...
Gromexorek
07-11-2006, 16:17
Trójca strachu... Diablo 2 plx? :)
Raczej sie nie wysilili robiąc "The Ruthless Seven"...Powinni chociaz zmienic kolor Apocalypse , dodac jej jakis miecz albo zbroje...a nie ona wygląda jak zwykły demon...to wszystko to jedna wielka komercha z tymi mitami tibii itp. żeby zachęcić graczy do kupienia PACC ! O jest super Morgaroth... Tak jak już wcześniej powiedzial każdy może iść i narobic SS (oczywiscie nie doslownie kazdy)...ale to jest tylko moje zdanie , bo niektórzy mogą uwarzac , że te wszystkie bossy to super ekstra dodatek do gry , a wg mnie tak nie jest...Poszli na łatwizne z tym zachęcaniem do Pacca tak jak już mówiłem mogliby chociaz grafikę zmienić a nie tylko imię...X(
2 dni temu Morgaroth odwiedził Calmere i o ile sie nie myle dokladniej byla to wyspa Goroma:S
(wiekszosc hl 200+ byla online ^.^ )
Nie wiem czy ktos juz o tym napisal bo mi sie nie chcialo czytac 10 str. textu - jakby co to sorry za spam
btw. zgadzam sie z moimi przedmowcami ze CIP'y zrobia wszystko by zachecic jak najwieksza iloc osob do kupienia PACC, ale z tym orshem i morgiem to poszli na maxxa... zero wysilku... X(
Nie napisalem tego dla nabijania postow bo itak nie dlugo robie nowe konto (zmienilem nick )
Juz Taifun zabil margarotha
blokowal Imargam uzywajac stoneskin amuletow
Jak ktos wie czy jeszcze ktos go pokonal to napiszcieB)
To bylo do przewidzenia ze Taifun zabije go jako pierwszy...pod uwage brano jeszcze Mata (czyt. Mateusz Dragon Wielki) ale on zajety jest dedami a nie Morgarothem...chcąc nie chcąc kolejny boss zostal obalony przez graczy...
Tak , jak dojdzie Euro wszystko bedzie o polowe droższe wiec wtedy nie bedziemy myslec o paccu , co lepsze on nadal bedzie kosztowal 20~ Euro na 3 miechy wiec to jest wziąż 80zł wydaje mi się ze twój post był kompletnie bez sensu...A teraz o bossach . Tak jak juz ktoś napisał , powinni zrobić jakieś misje zeby dojsc do Morgarotha czy Ferumbrasa a nie idzie kilka h-lvli zabijają pare dl i behe i wbijaja do ferumbrasa , uhaja blokera pizgaja demki i na koniec sam boss to pryszcz na dupie...Powinni najpierw pokonac szmat drogi stracic full czasu na szukanie tego czegoś co ich doprowadzi do celu...
Taka jest moja opinia , oczywiście ktoś może się z nią nie zgodzić ale to juz nie ważne...najważniejsi są gracze a CIPy raczej o nich nie myślą... :(
Muahahah, nie ma to jak kolejny wafel na forum :P Jak nei wiesz to się nie odzywaj, aby dostać się do obu tych bossów trzeba wykonać odpowiednie questy, do Morga potrzebny jest dostęp na Deep Goromę co wcale takie proste nei jest, idzie się do niego dobrą godzinę po dordze ubijając niemało potworów, do Ferumbrassa to już w ogóle masakra bo trzeba odblokować jego wyspę najpierw co wcale takie proste nei jest, a potem jeszcze iść na Edron po pozwolenie na wejście do wierzy. A po dordze jest taka ładownia wrl, behe, democów, lichy i serpentów, że hohoho. Na dodatek to wcale nei jest tak jak piszesz że wszystko to uhanie blokera i walenie sd w bossa ;) Zanim dojdzie się do Feru~ to zawsze padnie około 10% ekipy początkowej, trzeba obrać odpowiednią taktykę po wchodzeniu do poszczególnych poziomów i tak dlaej. Co do Morga~ to jest jeszcze sprawa taka, że server nei wyrabia jak przy wejściu stoi taka kupa shooterów i wyskakuje debug, więc około połowy musi się odsunąć od kładki, a gdy Morga~ się przeżuci to każdego od razu ściąga ;)
Arnoldzik
12-12-2006, 15:00
Wg mnie z nowego "demonka" :D jest za słaby loot może by z niego wypadały
demon legi lub cosik :]
CO DO FErumbrasa jest słaby a ostro wszyscy że to niby jakiś potworek nie do rozwalenia :baby:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.