Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Neptery
cos wam powiem : Dark Deni wrocil i mam nadzieje ze na zawsze!!
Ined-Krad
09-12-2006, 14:46
No to teraz już wiecie czemu nie jestem patryjotą i rasistą :P
calkowicie zmienilem zdanie o wszystkim :p
PL to ch*je ~! i tyle wam powiem - oczywiscie są prawdziwi polacy tak jak sa poje** br
Br to zajebisci ludzie
20:09 You lose 227 mana blocking an attack by Elphain Derikum.
nono gz
(mort hur)
:) to byl tylko test , zeby nikt mi nie powiedizal ze cie ubic chcialem ...
a tak szczerze to wiecej br pomoglo mi w grze niz pl , ale sa tacy pl na ktorych zawsze mozna liczyc ( hail maniek , zielony , dark etc... )
:)
a tak szczerze to wiecej br pomoglo mi w grze niz pl , ale sa tacy pl na ktorych zawsze mozna liczyc ( hail maniek , zielony , dark etc... )
dokladnie =)
Zielonek
09-12-2006, 23:06
Boooże żygać mi się che jak widze wasze ciągłe narzekania na temat neptery.... myslicie ze śląc kilka brzydkich wyrazów w strone tego świata polepszycie sytuacje?? nic nie robicie tylko ku*** narzekacie -.- rodzinka Edoc'Sil ?? smiech a nie walka .... co wy tak naprawde zrobiliscie dla polakow na serwerze?? Wielkie i cieple gówno... tylko pogorszyliscie sytuacje??
Niedług omam zamiar powrócić na serwer i wtedy postaramy sie zeby neptera stala sie lepsza .... Maincaf licze na ciebie ty Elphain tez nie bedziesz sie przygladal :)
Czyzby Poncz ?:D Nareszcie jakies sensowne i madre slowa ...
Zycze powodzenia itez sporobje sie do tego przyczynic , chdoz pomoc malego lev nie wiele wam da :P
cytuje z innego forum o neptera :
Kucyk napisał :
Wysłany: Nie 11:52, 10 Gru 2006 Temat postu: Odpowiedz z cytatem Zmień/Usuń ten post Usuń ten post Zobacz IP autora
przynajmniej nareszcie ktos odważył się zrobić polską gildię... Pluto mój ziomek z podwoorka dobrze zrobił i teraz jest dużo polaków w No fear... to przynajmniej jakiś sposób zjednoczenia polaków ze sobą... gdy nie było pl gildii wszyscy byli porozżucani po br gildiach... teraz chętnie pl idą do No fear... Razz spoko gildia
Moja odpowiedz:
Wysłany: Nie 12:05, 10 Gru 2006 Temat postu: Odpowiedz z cytatem Zmień/Usuń ten post Usuń ten post Zobacz IP autora
Oj Kucyk Kucyk jak ty pierdolisz , teraz w guildiach nie chodzi i o to zeby pl byli wszyscy razem bo za to lapia wszycy pl hunted jeden z guildi cos zjaebie patrza na innych clonkow i mowia :sami polacy dobrze sie sklada zajebiemy ich " i tak br maja niechec do polakow i odwrotnie ...My patrzymy na narodoosci graczy wchodzac do jakies gildii , nie patrzycie na doswiadczenie dobrą opinie o guidi -.- wasz blad .
Czlonkow guildi no Fear br zaczynaja zajebywac , bo jeden koles nie pamietam nicku grozil qmplowi jakiemus h levelowi Br.
Ostatnio widzialem jak zabijali Jack guardian of peace - dlaczego ? Bo wywyzszal swoja narodowsc(pl) - badcie tolerancyjni i zaprzyjanijcie sie z br - przekonacie sie jacy sa zajebisci .
Neptera to stracony swiat?- Sami go straciliscie (czyt wyzej)
W koncu ktos sie odwazyl Razz? Czego ktos sie mial bac po prostu kupil PAcc i stworzyl guildia o ktorej zawsze marzył...
Pl nie umia sie jednoczyc bo to hamy zlodzieje i chuje ! br sa o wiele lepszymi qmplami od wielu pl jak juz pisalem ....
Kucyk Kucyk wiele sie musisz nauczyc
@temat
Czy nie uwazacie ze Pl sami sobie robia klopoty tym swoim jednoczeniem , patriotyzmem etc.. ?
Nie moge juz sluchac takich komentarzy -.-
Ludzie pomyslcie troche ....., jesli wam sie nie Podoba Neptera ,to na niej nie grajcie a nie piszcie glupich postow....
Przynajmniej serwer oczysci sie z kolejnych noobow (PL!)
Boooże żygać mi się che jak widze wasze ciągłe narzekania na temat neptery.... myslicie ze śląc kilka brzydkich wyrazów w strone tego świata polepszycie sytuacje?? nic nie robicie tylko ku*** narzekacie -.- rodzinka Edoc'Sil ?? smiech a nie walka .... co wy tak naprawde zrobiliscie dla polakow na serwerze?? Wielkie i cieple gówno... tylko pogorszyliscie sytuacje??
Niedług omam zamiar powrócić na serwer i wtedy postaramy sie zeby neptera stala sie lepsza .... Maincaf licze na ciebie ty Elphain tez nie bedziesz sie przygladal :)
Tylko podaj mi twój nick , a obiecuje ci że tu nie wrócisz.
Pytasz, co my zrobiliśmy dla Polaków? Pokazaliśmy, że Polacy łatwo skury nie oddadzą i będą walczyć do końca. Jeśli coś sie na Nepterze zmieniło co do tego to tylko dzięki nam. Ale żal mi tych noobków z forum z 15-20 lvlami którzy myślą że cokolwiek znaczą na Nepterze, liżecie dupe BR'om i myślicie że będziecie kumplami itp? Jak im sie bedzie nudziło to pójdziecie do odstrzału na pierwszy ogień.
jasne ze nie bede sie przygladac :)
a co do gildy no fear.... zaczynam czyscic ja z noobow z denim :)
oto link do1 fraga
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/15233
w no fear jest wiele noobow a jeden z nich juz padl , czekamy na pluta ale cos ciagle off ... dziwne.
Zielony , czekam na ciebie :) i razem pozbedziemy sie noobow z neptery , a co do tych edoc omg... kogo ubiliscie? prosze o 1 dobry frag ...
see u
dorzuce jeszcze ssa z moim skromnym lootem z pk i huntow
http://img165.imageshack.us/img165/4952/mojssxf8.png
Tylko podaj mi twój nick , a obiecuje ci że tu nie wrócisz.
.
jego nick to :Sir Poncz - moze ci cos to mowi ahsahshahsa watpie bys przyczynil sie do tego by nei wrocil na serw. (Pozdro 4 U Poncz)
@elph
zajebisty loot =) pvp rox =) , msg jak wybiersz sie pk =)
Ined-Krad
10-12-2006, 16:48
Witamy Zielonego wśród swoich :) i mam nadzeje że ja też nie będe się przyglondał co do fragów edoc'sil był jeden gody uwagi jak klepią nepzina
ta czyścimy powoli no fear ale patrzcie też nate ss'y
http://img165.imageshack.us/img165/7440/elphnw4.png
http://img165.imageshack.us/img165/6918/damianoofdruidaa1.png
Przeslal mi fotki postanowilem je tu wkleic , Zork pekuje Nock Zaderth'a nio i fraq =)
http://img327.imageshack.us/img327/1710/apolor2nt6.png
http://img303.imageshack.us/img303/2884/apolorps4.png
Pozdrio Apoloris =*
Nio a tu fotka jak bija Jacka guardian of peace :
http://img472.imageshack.us/img472/6038/apolor3ve5.png
Ined-Krad
10-12-2006, 21:38
Omg Widze że coś sie rusza na nepteze znowu
Przeslal mi fotki postanowilem je tu wkleic , Zork pekuje Nock Zaderth'a nio i fraq =)
http://img327.imageshack.us/img327/1710/apolor2nt6.png
http://img303.imageshack.us/img303/2884/apolorps4.png
Pozdrio Apoloris =*
Nio a tu fotka jak bija Jacka guardian of peace :
http://img472.imageshack.us/img472/6038/apolor3ve5.png
co do ssow zorka to jak zwykle rox :)
a co do jack guardian of peace... jak dal sie tam trapnac ? zal... aploris mogles chociaz parcele przesunac zeby mu troche pomoc ...
Ined-Krad
11-12-2006, 11:07
Elph idioto naco cytowałes caly temat... teraz tylko tłuzej sie stronka ładuje zanim cos zrobisz pomysl mogles usunac foty i sam tekst cytowac aff głupotka nieboli :]
Elph idioto naco cytowałes caly temat... teraz tylko tłuzej sie stronka ładuje zanim cos zrobisz pomysl mogles usunac foty i sam tekst cytowac aff głupotka nieboli :]
wybacz misiu =*
Zielonek
11-12-2006, 17:24
Aivien chcesz mnie rozbawić czy jak?? taki z ciebie kozaczek?? kupcie Pacca w 10 osob na 30 levelach chodzcie na vampy i bijcie mnie -.- czy ty naprawde sadzisz ze cokolwiek mozesz zdzialac .... jedyne w czym jestes dobry to rzucanie słow na wiatr i mnożenie kłopotów ....
ładne ss'y elphain jak chcesz pokaze ci jakies odemnie :D
Aivien chcesz mnie rozbawić czy jak?? taki z ciebie kozaczek?? kupcie Pacca w 10 osob na 30 levelach chodzcie na vampy i bijcie mnie -.- czy ty naprawde sadzisz ze cokolwiek mozesz zdzialac .... jedyne w czym jestes dobry to rzucanie słow na wiatr i mnożenie kłopotów ....
ładne ss'y elphain jak chcesz pokaze ci jakies odemnie :D
szczerze to nawet nie wiem jak sie nazywa char tego aiviena jakis <20 lvl moze ? chlopak pewnie potrzebuje noobkow do bloczenia ratow i cave ratow podczas najazdu na thias... zal ;p
no zielony pokaz swoje ssy ^^
ValrasiaN
11-12-2006, 18:05
W ciagu mojej kariery na nepterze czyt. ok. 1.5 miecha czynnej gry, mialem ok 30-50 huntow, placic mialem masakryczne ceny np. 500k, kazdy hunt sie konczym sie w ten sam sposob (na br logowal sie next owner i nic nie wiedzial). Najbardziej smieszyly mnie aukcje, gdy wpadalo z 5-8 br na moj tomb i chcieli mnie ujebac, nie potafiac bloknac mnie w korytarzu o szerokosci 2 kratek :|, alb np. 80lv pall, ktoremu szkoda walic we mnie sdkami. Ogolnie neptera to jedna wielka komedia, nigdy nie bylo ludzi, ktorzy mogliby naprawic ten serw, moze gdyby nas (edoc'silow i mnie ;p) byloby troche wiecej i gralisbysmy to cos by sie z tym zrobilo, a teraz dla polakow na nepterze sa 2 wyjscia.
1. lizac dupe br, tak jak to robi obecny best polack - podkreslam polack NIE polak.
2. Opuscic server i nie meczyc sie wiecej z idiotami.
Powiem ci kutasku, "podkreślam" kutasku, żebyś tak nie cwaniaczył. Twoje wyjścia są godne pożałowania, chociaż wiem, że jesteś może zbyt ciemny, aby wymyślić coś bardziej konstruktywnego.. Jeśli mnie nie znasz to po huj się czepiasz, ja nidgy nie miałem na nepcie pro, nie mam i nie zamierzam mieć.
Ciekawe, śmiem wątpic w twoje pierdolenie, że tylko ty i edoc'silowie, którzy odeszli z neptery mogą coś zmienić.. :D :D
ValrasiaN
11-12-2006, 18:08
Zielony jestem z Tobą.. ;)
Jeśli jakiś kozak będzie miał coś do powiedzienia, a nie tylko tak sobie pieprzył na forum i zgrywał mocnego, to come on na neptere. :evul:
All br mnie deda i mam przesrane i co ja mam powiedziec ;(
Zielony jestem z Tobą.. ;)
Jeśli jakiś kozak będzie miał coś do powiedzienia, a nie tylko tak sobie pieprzył na forum i zgrywał mocnego, to come on na neptere. :evul:
k, podaj swój nick, i pójdź expić w sobote około 10:40 gdzieś :)
ValrasiaN
11-12-2006, 19:53
Dark Valrasian.. Będę czekał, a jeśli się nie boisz mnie to podaj swój nick :]
Dark Valrasian.. Będę czekał, a jeśli się nie boisz mnie to podaj swój nick :]
coraz bardziej mi tych edocow zal ...
mysla ze wszystkich moga ubic ? :) respect...
wasze name plsss....
dark~ jestem z toba jak cos :P
a tu pare moich fragow :
Killed Kacperos from Szczecin at Level 26 unjustified
Killed Don Pawlo at Level 34 unjustified (2x)
Killed Claudio Milar Decuadra at Level 42 ok
Killed Plononca Roza at Level 21 with a fire elemental unjustified
Killed Raflo ziom at Level 45 unjustified (2x jeszcze 8 lvlem fredycrugerem)
Killed Nathia Nilithus at Level 30 unjustified
Killed Aduus Navron at Level 32 unjustified
ValrasiaN
12-12-2006, 12:52
Dzięki elp, ale nie potrzebuje pomocy.
A co do Twojego nicku aiven, to nie musisz podawać bo sam się
domyśliłem. B)
Będę czekał na terenie facc, żebyś mogł przyjść do mnie..
:D Aiven czemu o 10:40? z czacha sie juz nie wylogujesz na Ss tak ci uswiadomie jak bys nie wiedzial 8o
edoc noob plx? glupoty pierdolicie ze nie moge :p
te no zrobcie filmik zebysmy zobaczyli wasze pvp rox jeje
Weźmie sie takiego frozena i nie bede musial sie logać
btw, co do pieprzenia o naszym pvp
macie filmy - oglądajcie.. nawet wmv jest z całej wojny
EDIT:
co do tego gadania że my mamy 40-50 lvle a tera i tak polowa z tego forum ma poniżej 30 lvl,
jak my tam graliśmy to nooby pokroju was nawet o nepterze nie wiedzieli albo taki maincaf co miał 16 lvl i noobił na forum hail polacy itp
Kuczyn_14_CTL
12-12-2006, 15:48
Pl nie umia sie jednoczyc bo to hamy zlodzieje i chuje ! br sa o wiele lepszymi qmplami od wielu pl jak juz pisalem ....
Kucyk Kucyk wiele sie musisz nauczyc
Kosa to po jakiego chuja tu piszesz?? Kurwa jak tak kochasz br to włas na brazylijskie Forum tibia i tam z nimi gadaj... jak dla ciebie pl to chuje to juz dawno powinienes zaliczyc rooka bo to ze grasz długo na nepterze i jestes juz doswiadczonym graczem to nie znaczy ze mozesz wyzwywac swój naród... wielu z nas sobie tego nie życzy...
a co do tego ze musze sie wiele nauczyc...
gram na nepterze juz ponad 6 miechów i wiem troche o naszym servie... nieznasz mnie więc nie oceniaj...
tyle ci powiem :P
Wezmiesz frozena? i kto tu kozaczy:D tez mam znajomych tego pokroju i sie tym nie chwale ^^ . Moze i "noobilem" jak mialem 15lv~ale przez ost czas sporo sie nauczylem i twoj problem polega na tym ze sie cofasz a ja ide do przodu :] baba
Weźmie sie takiego frozena i nie bede musial sie logać
btw, co do pieprzenia o naszym pvp
macie filmy - oglądajcie.. nawet wmv jest z całej wojny
EDIT:
co do tego gadania że my mamy 40-50 lvle a tera i tak polowa z tego forum ma poniżej 30 lvl,
jak my tam graliśmy to nooby pokroju was nawet o nepterze nie wiedzieli albo taki maincaf co miał 16 lvl i noobił na forum hail polacy itp
frozenem bedziesz straszyc ? zal...
co do fragow co z tego ze ubiliscie nepzina jak mial 50+/-60 lvl co to za problem w 10 ubic takiego sorca ?...
a co do fraga na shianie... kazdy wie ze ona miala najslabsze pvp ... dark moze powiedziec jak go ubic nie potrafila bo z sd nie trafiala wogole ... teraz cos innego bo sa hotkeye ale wtedy latwiej mozna bylo zauwazyc czyjs pvp...
no wiec ? ... frags plz
Było jakies 15 fragów, to że ich nie dostrzegasz to twój problem
+Nepzina zabiliśmy w 4 osoby
+Shiane zabiłem ja bo inni chyba nie doszli ^^
@maincaf
ja ide do tyłu? hmm
szkoda że nie gram na nepterze od y... bardzooooo dawna
Było jakies 15 fragów, to że ich nie dostrzegasz to twój problem
+Nepzina zabiliśmy w 4 osoby
+Shiane zabiłem ja bo inni chyba nie doszli ^^
@maincaf
ja ide do tyłu? hmm
szkoda że nie gram na nepterze od y... bardzooooo dawna
na filmie widzialem trapa.... chcesz wmowic ze sam ja trapnales ?
Kuczyn nie mowie o wszystkich pl -.-
I kto tu nei slucha ?
Sa normalni ludzie -.- a w 90-95% pl to chamy chuje i zlodzieje i podtrzumuje swoja decyzje ... juz wielu pl padlo , jak to elph powiedzial Czyscimy serwer :P -.-
dobra, widze że niektórzy ludzie są niereformowalni..
nie ma co pisać
gl & hf
trzeba dodac ze Nepzina zabiliscie jak on mial lv 50-60? czy jeszcze mniej?
filmik z shiana na otsie to poprostu byl hit gz pomyslowosci
bylo moze tych fragow troche ale nie uwazajcie sie za bog wie kogo bo nikogo z wysokim lv nie zajebaliscie.
czy szkoda ze nie grasz dluzej? mhm to byl twoj wybor i wylacznie twoj blad jesli ci teraz to nie pasuje:p
btw, po co grać z br'ami którzy jak mają zły dzień to wpadną ci na kopę i cie
albo zabiją albo płacić musisz.. jak to xupinek kiedyś wpadł po mnie z teamkiem na kope.. pech chciał że sam sie później odciął m-wallem
Skonczcie tą nudna duskusje : Edoce - nie graja juz na Neptera wiec mi bardzo przykro , nie graja wiec niech nie pierdola glupot , jesli chca zabic Valrasiana ,Poncza to niech napisza na tibii i niech nie kozacza tutaj bo na mordzie sa dobrzi :P , aiven nie przejmiesz sie moja wypowiedzia , przypuszczam ze oodpiszesz ze mam male doswiadczenie etc.. -.-
Wejdz na tibii umow sie z valrasianem czy tez tam z ponczem i sie przekonasz kto ma lepsze pvp , chodz to wiadome -.-
jesli uwazacie ze pokazaliscie br ze umiecie walczyc etc to sie myliliscie bo tylko pogorszyliscie nasza sytuacje i opinie wsrod br -.-
tak pogorszyliśmy opinie.. hoho trudniej sie tera liże dupe br'om ?
:p nie wszyscy br sa "zli" znam wielu brazylijczykow ktorych bardzo luBIE (of kors lubie xD literowka byla buahu).. wogole nie ma co patrzec pl czy br bez sensu , wy akurat moze trafiliscie na zly moment na serverze :p ale mieliscie okazje i apropate zeby wrocic no ale nie wrociliscie bywa;]
i Aiven ja jeszcze ani razu dupy brom nie lizalem wiec nie mow ogolnikowo o wszystkich O.o
tak pogorszyliśmy opinie.. hoho trudniej sie tera liże dupe br'om ?
nie trzeba lizac tylko rozmawiac... bo to tez ludzie
16:36 Server is going down in 5 minutes.
Please log out.
Propodobly uptade ? O tej porze RS? hmmm
Update..
Servy wyłączone do 20~ , znając życie gdzieś 22
Suxx za daleko z zolwi xD prawie bym zdazyl no ale bywa ^^' moze next time ^^'
ValrasiaN
17-12-2006, 11:32
Pff jeszcze jakiś noob się pojawił po restarcie z 2 fd i myślał, że jest boski..
11:15 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Cougarr. He was killed by Dark Valrasian.
elphain nie uwaza sie za boga, przynajmniej zaden post na to nie wskazuje, a poza tym istnieje tylko 1 Bóg.
glowe kazdy ma swoja i sam bedzie decydowal keidy i czy potrzebuje leczenia.
wsiubździu masz ty.
WSZYSTKIE twoje posty obrazaja moich kolegow z neptery, wiec jesli mozesz nie wypowiadaj sie tutaj, tylko zaloz forum dla silow i tam sobie dyskutujcie kto ma wsiubździu z neptery, albo pisz coś rozsadnego.
Zakonczylem sprawe z kosa.
Tal'rasha
17-12-2006, 18:31
No wlasnie co do tego wsiubidzu troche przesadziles i do tego fuj a tak poaztaym to faktycznie fuj jestescie .. aha Lasuny wejdz na gg poweim ci blad jaki popelniles
Ok bando pierdolnietych idiotow.
Swieta sie skonczyly to i humor mi sie popsul.
Po pierwsze
Pocalujcie mnie w dupe.
Po drugie.
Powrocmy do naszego pojedynku.
Wybierzcie byle jaki OT i jedziem 4 vs 4.
Po trzecie
Pocalujcie mnie w dupe.
Tabi, Vaviec, Hythe dajcie już spokój z tym przekonywaniem nas, o tym, że serw jest beznadziejny. Już raz to napisał, każdy z Was, nic to nie dało i nie da.
I jeżeli, Neptera już Was nie interesuje, gracie na innym serwerze, lub wogóle nie gracie, to dajcie nam podyskutować na inne tematy niż zły nick Maincafa, ten to noobek, a ten abuser. Piszcie o milszych sprawach, możecie się pochwalić, że wbiłeś 50lev w miesiąc, etc.
Co do nicku Maincafa, to jego sprawa, czy on się Ciebie czepia, że dałeś sobie Tabi~?
Dla nas Neptera wiąże się z dalszymi planami w tej grze, jeżeli faktycznie zaistnieje taka sytuacja jak wbije 40lev, to Was poprę. Na razie chcę to poczuć na własnej skórze, może robie źle, a może dobrze. Nie mówię ani nie mówiłem, że jestem idealny, każdy uczy się na własnych błedach.
Pozdrawiam!
Dark Deni
11-01-2007, 14:50
hahahah Nekromanta do nas wpadł tak jak mówiłem maincaf, hythe, tabi, vavi cos czuje ze posypią sie bany hahahaha :D :D :D Kto wyjdze z tego pojedynku cało deni juz wie cos na temat banów złapał ich tu pare :P hahaha jedyny Hythe ocalał z tego pojedynku :P
No panowie, 112 postow pelnych klotni i bluzgow nierzadko sie spotyka ^^
Dark Deni
11-01-2007, 15:11
Buaeuhaeuhauehauheuah Neptera Potrawi o wiele więcej :D
A tak Dotego Spójżcie na tom Fotke :D
http://img442.imageshack.us/img442/9913/cipsoftxf0.jpg
Goń sie :)
Tzw. inteligentny bluzg :D
To byl bluzg?
MHm jak sie tak dobrze zastanowić :kilof: Zork Maclaud ma około 20 lat i jego <współzawodnicy> xP 18+ ale kiedyś oni mają isc na studia co nie? Albo so pracy to cały czas nie będą pykali w Tibię Tak więc teraz jak dobijemy te 50+ levele nawet 94+(Dark Valarsian,Sir Poncz-najlepsi Polacy) to może za rok dwa trzy nie b.edzie juz tak dużo BR :))
MHm jak sie tak dobrze zastanowić :kilof: Zork Maclaud ma około 20 lat i jego <współzawodnicy> xP 18+ ale kiedyś oni mają isc na studia co nie? Albo so pracy to cały czas nie będą pykali w Tibię Tak więc teraz jak dobijemy te 50+ levele nawet 94+(Dark Valarsian,Sir Poncz-najlepsi Polacy) to może za rok dwa trzy nie b.edzie juz tak dużo BR :))
Oni i studia? hahahahaah beda zrzneli w tibie, az ktoregos dnia w wieku 30+ lat obudza sie z reka w nocniku i pojda zarabiac kase na "plantacjach bananow".
Dark Deni
14-01-2007, 11:56
też tak sondze pozatym jak dobijemy te 50 lv .... następny robi se nadzeje że jak wbije 50 lv brazole go zostawią oh nie mylisz się wtedy to sie dopiero zacznie zaczepianie :)
No ale już powinnniśmy bić te levele a nie "uciekać" z Neptery. Niektórzy uciekli albo po prostu poszli na inne światy zostawiając tu Polaków ale to ich sprawa. Tak więc moja rada "Bij levele póki pada) tzn sporadycznie lepiej bić mlevel.I czekać jak "lepsi" Br pójdą harować :)
Dark Deni
15-01-2007, 15:40
ale ty tego nierozumierz szybciej nabije lv gdze indzej i zaczne tam grać niż tu ja chciałem wam pomuc bo miałem cel denim zdobyc 1000 hp i go oddać komuś z neptery niepowiem komu ale co z tego jak tylko dobilem skile po 81 i lv 52 zaczeli znowu mnie nawalać lv spadl na 49 dotego gs i bohy + skile ... pamietaj ze na małym 20 lv spadnie ci zaledwie pare % a od 40, 50 + spada po 2 lv ....
ValrasiaN
25-01-2007, 21:32
Za dużo postów wyczyściłeś, niektóre zostały usunięte dosyć bezpodstawnie.. Nie można było bardziej wybiurczo? Teraz cześć postów wygląda trochę bezsensownie... noob please ;)
Mistrz'Obciagania
03-02-2007, 15:10
Chciałbym tutaj opowiedzieć prawdziwą historię z życia wziętą.
Otóż na pewno wiekszosc zna takie gracza jak nodra zaos. Jest to totalny kozak internetowy kompletne zero! Na necie potrafi cwaniakować ale gdy chcialem sie z nim spotkac to po prostu wypenial! mowil ze na pewno przyjedzie jednak ja czekalem 50minut i nic!! Najprawdopodobniej wymysli jakis wykret ale po prostu wymiekl jak panienka! Ciag druta frajerzeX( (staralem sie nie przeklinac)
Azazello
03-02-2007, 23:15
TY nooooooob jestes... Nie wierze by Nodra nie przyszedl... Ty juz masz hunt po co Ci wiecej problemow? Lepiej by bylo gdybys sie nie odzywal na forum.
Pozdro
01:27 You advanced from Level 50 to Level 51.
;o
Bercio123
04-02-2007, 12:33
Azazello powiem tyle ... lizej NODRZE DUPE, a jak nie wierzysz, to kur... uwierz, bo go nie bylo. Nodra wielki koks 16lat pokonuje, UWAGA pokonuje 23latki hanysy, zawodowy koksiarz <lol2>, poprostu jednym slowem <DZIECKO NEOSTRADY>, wymiekl jak tchorz, mowil ze przyjdzie zleje w kilka sekund i dowidzenia, a tu... no coz nie przyszedl, powiem tyle "jest gownem i nigdy tego nie zmieni..." (wyrazilem swoja opinie)(bez przeklenstw)
Czarny19911
04-02-2007, 20:12
Słuchaj koleś !! Nie chce się denerwować, a już mnie bardzo wkurzyłeś !!
Nie pieprz mi głupot, że mnie nie było, bo ja jestem prawie co tydzień na łyżwach i w ta sobotę też byłem !! Ponieważ, że Ty jesteś niedodupconym dzieckiem to możesz iść do matki i ją poprosić o to żeby Ci strzeliła palcówe.. Może wtedy poczujesz się lepiej !!^^ :D Moja wina, że Cię zabiłem na Tibi i zachowujesz się jak dziecko wojny, chociaż już nim jesteś B) Weź się chłopie uspokój, a jak coś Ci nie pasi to przyjedź na lodowisko w sobotę dokładnie o 11,00 bo nie mam zamiaru czekać dłużej na takiego idiotę jak TY !!:baby: Ta gra jest dla normalnych ludzi a nie dla jakiś cipek, które przeżywają ze padły..
(raczej nie używałem wulgarnych słów, a jeśli tak to sorry)
PoOozdroOo for all :) :)
Bercio123
04-02-2007, 21:06
Hahaa dziecko wojny, UMOWLES SIE TO MOGLES PRZYJSC ... ZAL, BRAK SLOW !! JUZ NIE ODPISUJ PLX
Grzesiek414141
04-02-2007, 21:44
To ze nodra was zabil i "kozaczy" gowno was powinno interesowac, :) jeszcze jakies durne umawianie sie na rl klepanie, to calkiem bezsensu, sam jestem zdziwiony ze nodra w ogole gada z takimi noobami jak wy, ale to jego interes, myslisz ze on przyjedzie do jaworzna tylko dlatego, zeby naje*** jakiemus noobkowi z tibii(ktory i tak pewnie nie przyjdzie), czasami niektorzy w ogole nie mysla:]
Dark Deni
06-02-2007, 19:59
tylko nooby i kompletne debile nalogowce itp. jakim idiota trzeba byc aby bic sie za tibie w rl patologia i tyle to jest to samo co ziomek krzeslem starej po mordze przelecial nic dodac nic ujac a norda to i tak jest noob i leszcz :) pamietam jego duela zemna mówie do niego ok jedzemy solo on ok dalismy se party a zachwile on dodaje yellowa i 2 fe fe zeszly na hity i jeszcze bym dokopal i nordzie i yellow tylko hlv sie wtracili :S
Wypadało by pogratulować 100lev Dark Valrasian'owi. 1st polak z takim lev na tym serwie ;p Byle do drugiej setki.
cya
Gratz Dark ale juz Ci gratulowalem jak to wbiles ;]
Jedziesz dalej....
Ty rokendlorowy tez zasuwaj Panie D.D. :P
Noi co tu duzo mowic zycze kolejnych sukcesow :P
Dark Deni
20-02-2007, 23:38
jest i 2 polak z 100 lv wielkie gratulacie Sir Poncz od wszystkich grajacych :) na nepteze aha i Gz Darek wkoncu bardzej ci sie nalezy bo jako 1 to ci sie udalo
Flan1315
10-03-2007, 01:22
Elo, wkoncu zawitalem na forum ;]
Na poczatek znalazlem fotke jeszcze jak mialem cos kolo 28 levela i mialem bohy ktorych nie nosilem bo sie balem =P Jest to przed gh od imperial rangers, przed save serverem jak lalismy brow :p
http://img231.imageshack.us/my.php?image=wojnabj6.jpg
a tu jak wbilem 2 razy 50 lev i 1 kk expa ;]
http://img59.imageshack.us/my.php?image=1000000expayc6.jpg
http://img59.imageshack.us/my.php?image=50leviv9.jpg
http://img85.imageshack.us/my.php?image=level50ug6.jpg
Jeszcze czegos poczukam B)
temat stanał więcej więcej ! mi się to podoba :p
Dark Deni
16-05-2007, 00:57
http://www.tibianeptera.fora.pl/ -- wojtas to jest forum o nepteze o 100 % lepsze zrobione przez dariusa :) duzo ludzi z neptery tam pisze :)
drut'neptera
20-06-2007, 00:53
ahh jeszcze pamientam :] takich kolesi jak Elite de dru czy Raflo ziom.
to byli agenci B)
No ale trzeba pogodzić się z hackiem
Teraz juz na nepterze nastały dobre czasy: brazyle nie tykają, ludzie często nie huncą , a polacy powoli doganiają brazylów (no możę nie zorka maclauda)
ale jest dobrze :cup:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.