Pokaż pełną wersje : Potted flower jak to dostać?
kkrzysiek
28-10-2006, 01:50
Witam. Mam pytanie odnśnie potted flower. Chodzi o duża amfore w której są takie białe kwiaty. Strasznie mi się to podoba i chciałbym to mieć jako ozdóbke do domu tylko nie wiem gdzie to kupić/dostać. Proszę o pomoc:) Z góry thx for help:)
Mam ten sam problem ;) coś mało osób zagląda do tego tematu ;):P no ale ony zajrzał ktoś kto już ma ten kwiatek w domku ;)
Mialem ze 3 takie kwiaty w depo ale potem cos chyba zmienili i nie dalo rady pakowac tego do dp czy do bp. O ile dobrze pamietam te kwiaty respia sie tam gdzie zaczyna sie questa na nowe wyspy ( NPC Eleonore ) tam w pokoju obok powinny byc. Narq
kkrzysiek
28-10-2006, 11:49
Witam. Mam pytanie odnśnie potted flower. Chodzi o duża amfore w której są takie białe kwiaty. Strasznie mi się to podoba i chciałbym to mieć jako ozdóbke do domu tylko nie wiem gdzie to kupić/dostać. Proszę o pomoc:) Z góry thx for help:)
@Boorex właśnie nie da sie tego spakować do plecaka a ja mam domek w port hope:/ więc lipa
mozna to wytaskac z tego domu gdzie jest eleo~ na liberty bay, ale spakowac sie tego nie da po ostatnim update i tylko ci co maja domki na liberty moga sie z tego cieszyc, sam chcialem to miec u siebie w domku, no ale do port hope nei da sie tego zaniesc ;/
Tutaj (http://tibia.erig.net/Potted_Flower) jest napisane, ze mozna kupic go w Ank u NPC za 5gp. Moze sie komus przyda =]
Y'all
@Up:
Też to sprawdzałem.. ale oni mówią o jakiejś amforze z białymi kwiatami. ;<
@yal~, kaju~
potted flower mozna kupic u kazdego prawie sprzedawcy mebli, ale nam nei chodzi i ten patyk z rozowa kulka na koncu...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.