--> |
|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2003
Lokacja: Warszawa
|
![]() Gdzie kupic czary dla Sorca w a'd bo w venore sie kupouje w sklepie magicznym a w A'D bo nie ma zznaczonej na mapie gildi Makow
\/\/ Dzięki szkoda bede do kazz albo venore ganiac Nigdy do Carlin
Jestem skłonny słuchać raczej Newtona niż Mundiego. Choć umarł prawie trzysta lat temu, mniej zasmradza pokój. Linus Torvalds ![]() Program do wysyłania zdjęć na Imageshack.us; foteka.pl; vpx.pl; Nowa wersja 1.1a (30.10.2007) http://sourceforge.net/projects/sendimager/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
Lokacja: Chrzanów
![]() |
![]() Odpowiem krótko na to <lamerskie> pytanie. Wiekszości czarów sie nie da(praktycznie żadnych).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Jeżeli jesteś Sorcererem (tak jak ja) to czary powinieneś kupować w Carlin, Kaz, Venore.
Tak jak wspomniał już Magus w Ab'Dendriel czary mogą kupować tylko Druidzi i Palladyni. A szkoda bo ja sam często przebywam w Ab'Dendriel. --- "Śmierć to największe wynagrodzenie za wszystkie lata życia". |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
![]() |
![]() czary mozesz kupic w venore,kazordon,carlin czy thais w ab nie ma sklepu dla magów
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
![]() 3 ludzi sprzedaje czary w ab(przynajmniej tulu znam)
1.w swiatyni 2.przy drabince 3.na pietrze na prawo od depo poszukaj a znajdzieszz |
![]() |
![]() |