|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witajcie w moim nowym Fake Story! Mam nadzieje, że przypadnie wam do gustu. Był publikowany na forum.tibia.org.pl - pod nickiem Zas (sróciłem orginał)
A więc Prolog/1. 1 ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() Na razie tyle. C.D.N
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() Kolejny fake Zasalamela...
Lecz tym razem ciut lepszy. Lepsze wykonanie, fabuła i outfity. Mówiąc fabuła, miałem na myśli, że fajnie sie zaczyna ;] To przecież narazie tylko prolog. Ocenię po 1 części. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Prolog to raczej przedstawienie bohaterów i zapoznanie sie z akcja, a u ciebie juz jest akcja. Rob dalej - zobaczymy co bedzie pozniej
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() Po prostu na razie dla mnie to KPSNF...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Lord Yendras
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 24
Poziom mag.: 25
|
![]() Uhm.. Właśnie oglądam sobie Królestwo Niebieskie i... Hm... Nie wiem jak to skleić z tematem... Nie ważne... Jak narazie zgadzam się z Maxem...
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Takie sobie... jako ze prolog tak sobie... a PS. Kto ci dal prawo uzycia out'ow? <joke>
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Lokacja: W domu
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sunrise
Profesja: Rookstayer
Poziom: 100
|
![]() Max121 :
Mam pytanie , co sie podniecasz tym kpsnf ? jak ja to widze to mi sie zygac chce od czasu w ktorym to wymysliles to widze ze co 2 temat to piszesz : kpsnf ![]() Topic : Ciekawe ![]() Moze sie poprawic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Lord Yendras
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 24
Poziom mag.: 25
|
![]() 1: Droga.
2: Pusto tam u ciebie.
I'll be back... Ostatnio edytowany przez Hlep - 29-10-2006 o 15:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Fake ladny, cos ci nareszcie wyszlo. 7/10
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oto nowa część!
Wiem, że długo nie dawałem, ale niedługo pojawi sie nowy pasek mojego wykonania (wiem, znowu). A więc przepraszam za & obrazek, domki są krzywo ale jestem chor, i nie miałem cierpliwości. A więc: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. No, to szykuje tarcze Anty-pomidorowo-jajkową ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Raccoon City
Stan: Niegrający
![]() |
![]() fajne fajne.. tylko przy walce z DemonDrasem jakos tak pusto tam jest :/ i ta krew taka jakas.. nooo... "dzika"
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Lokacja: tajne przez poufne
Imię: Ivan mag
Profesja: Sorcerer
Świat: Fortera
Poziom: 27
|
![]() Fajny fake
Widze ze lubisz czytać komiksy z Kaczorem Donaldem ![]()
Good boys go to haven Bad boys go to London KMN - wizyta księdza http://www.joemonster.org/download.p...getit&lid=2678 KMN - impreza u bogdana http://www.joemonster.org/download.p...getit&lid=2687 Star Wars III - parodia http://www.joemonster.org/filmy/3014...od_iii_pl.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2006
Lokacja: Krobia
Stan: Początkujący
Imię: Amus El'Niro
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Guardia
Poziom: 8
Skille: 15/15
|
![]() To nie jest OTS, i jak się nie znasz a masz zamiar się mądrzyć to won. Na razie daje ocene 8,5/10 popracuj troche nad dokładnością umieszczania czcionki tibijskiej. Zobacz sobie jak to wygląda na prawdziwo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Moze on ma racje, ale to nie oznacza ze trzeba go bluzgac, a warto zobaczyc ze on ma normalnego avka a nie ... (bez komentarza) Te... nie jest za dobre... 4/10
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm a czy mozna bez wulgaryzmow?wtedy bylem zdenerwowany i tak mi sie wymsknelo ale utrzymuje sie przy tym ze to OTS ME (jesli wiesz co to wogole znaczy...)A na fake'ah sie znam prosze looknac na fake pt. "Wojna o Tishare" to zobaczysz a ten twoj avatar to troche wyzywajacy wiesz ? lepiej go zmien jest prawie tak paskudny jak ten Pana i wladcy ale bez offtopa Jesli mi nie udowodnisz ze to OTS to sie nie osmieszaj..