|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Niro Nightmare
Profesja: Rookstayer
Świat: Xerena
Poziom: 7
|
![]() To jest mój 1 fake. Nie ma tutaj za dużo pokazanych obrazków, ponieważ jestem początkujący. Prosze wypowiadać się szczerze.
![]() Wyjaśnienie: Gipcio to zamężny wojownik o niesłychanych zdolnościach magicznych(jak dla knighta ![]() Przebudzenie się Gipcia. ![]() Po pewnej chwili wstał i poszedł dalej i ujrzał pewną osobę: ![]() Wyjaśnienie histori. ![]() Teleportowanie na pole walki...Sojusz z gildia White Gosciami. ![]() I sama walka gildi White Goscie z Mroczna armia Smoku. ![]() Proszę o komenty. Oceniajcie..,i czy mam robić dalej 1. Co będzie dalej? 2. Czy Gipcio się nie wykrwawi się na śmierć? 3. Co knuje wredny Smoku? 4. I czy GM Marcel nie przypiecze poraz kolejny ziemniaków? ![]() Jeżeli będzie więcej głosów na Tak to będę poszukiwał osób do Fake ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() Ocena 1/10 czemu?
Biale ubranie ? blee jeżeli nieumisz kolorować to ściągnij gotowe... Niepodoba mi sie tez GameMaster :/ może niejestem w komentarzach najlepszy ale niepodoba mi sie ten Fake'i. Ostatnio edytowany przez Western - 29-10-2006 o 12:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() -Mogles juz te duchy zrobic normalne a nie poprostu nie pokolorwane outy.
-rozmowa wychodzi poza zdjecie. -Durne nazwy "Opium". -Biale Outy -Oni nie trzymaja tych broni To chyba wszystko... pozatym i tak nie chcialo by mi sie wymieniac... postaraj sie bardziej ale niestety sredniawo jest. @Western Jemu chodzi o kolesia o nazwiw Smoku. Czytaj dokladniej. Mi sie podoba ![]()
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 29-10-2006 o 12:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() 1. Białe outfity...
2. Pokolorowania outfitów jako... Duchy? Kompletne dno... 3. Nie ma "Bohater says:", mogłeś chociaż dać "Bohater:", bez "says", tak też nieźle wygląda. 4. Urwane ściany?! OmG... 5. Na drugim obrazki nick Gipcia jest przy brzegu... Hmm... Photoshop? 6. Jak Gipcio trzyma Giant Sworda i tarczę?! Przebijasz druidka12... 7. Nie rób dalej, nie umiesz robić fake. 8. Powyższy punkt nie dotyczy fabuły, na to nie zwracam najmniejszej uwagi w tym fejku. 9. D.N.O. 10. Jak wyżej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Drael Telli
Profesja: Druid
Gildia: --Brak--
Świat: Candia
Poziom: 11
Skille: --druid
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Dobra, skoro to twoje pierwsze fake:
-ocena 3/10 na zachęte -zmień trawe, czy tak ciężko poprzeglądać spritesy i znaleść lepszą trawe? -śpiący koleś to dead human. -powinieneś dać coś oryginalniejszego... -duchy powinny raczej wyglądać jak ghosty, lub bardziej przeźroczyste białe ludki. Uciekaj z tym do tematu "Nasze Pierwsze Fake" @edit: Nie dopatrzyłem; Cytuj:
Cytuj:
Robisz panoramiczne, to od samego początku (nikt nie praktykuje obrazów panoramicznych) Ostatnio edytowany przez Drael - 29-10-2006 o 12:37. Powód: Nie dopatrzyłem... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Stan: Aktywny Gracz
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() -białe outfity
-nie chciało ci się nawet obrócić giant sworda -kolorowe outfity bez modelu - ocena ogólna -100000/1 -jak wyżej KPSNF przestań robić fake'i
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Kurcze ludzie... dajcie mu szanse! Niech sie chlopak wykaze nastepnym razem a nie odrazu go przekreslacie!
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie umiem robić własnych outfitów. Wiem, że kiepsko wyszło z tym Giant Swordem i Demon Shieldem. Nick dlatego zboku, ponieważ by nie było widać Nicku. Poszukam lepszej trawy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Jak zwykle żeby się dowartościować trzeba dać swój nick jako mega głównego bohatera?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Gipcio:
Zabierasz się do następnego obrazka, to robisz to wkońcu: solidnie, ładnie, Ściągnij gimpa (moge napisać jak sie tworzy kolory outfitów). (usunęłem wypowiedź bo była obraźliwa) Użytkowników czytających ten temat: 4 (zarejestrowanych: 4, gości: 0) Drael, -=DanieL=-, Gipcio, eerion A więc zjawiłeś się, Gipciu... Ostatnio edytowany przez Drael - 29-10-2006 o 12:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() Ściągnełem Gimpa, ale gdy chce wczytać kolorowy i biały outfit to pisze, że nie znajoma forma(czy coś takiego) obrazka.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azin Therano
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() Jak na razie to dla mnie po prostu KPSNF, ale jak Veruis prosi to jeszcze poczekam, abyś się wykazał ;>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Lord Yendras
Świat: Askara
Poziom: 24
Poziom mag.: 25
|
![]() Hehehhehe... Na moim serwie jest taki Gippo, straszny zabijaka, fajny koles... Fake to KPSNF, ale daj next part, może będzie lepsze...
![]() Down: Tak właśnie o tym myślę, żeby skończyć z KPSNF...
I'll be back... Ostatnio edytowany przez Hlep - 29-10-2006 o 13:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
Ty daj next part, zobaczymy twój wrodzony talent do fakeowania, módl sie żeby monitor mi nie wybuchł od twojej part II. Ale ty raczej nie narysujesz, bo poco się wysilać? Naprawde, darujcie sobie głupote... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Starał się ? Jakoś ja nie widze, tego gs'a i demon shielda po prostu naniósł na postać i bardzo brzydko wygląda. Nie bede wypisywał co jest źle bo już inni to zrobili. 1/10
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2006
|
![]() Cloy slawa cie zabija to ze jestes taki o nieznaczy ze niemasz dawac szansy innym teraz powiem to tobie Spadaj drzwi otwarte ojciec z lopato na kopanie rowow czeka.,, i to do wszystkich ktorzy niedaja szansy innym.