Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 26-08-2004, 01:46   #1
Pfk@
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 03 2004

Pfk@ ma numer GG 2013494
Domyślny Pechowy dzień dla Polski

Coż to był za dzień, chodzi mi o stronę sportową, bo:
1. Wisła Kraków przegrała z Realem 3-1 i znowu pożegnała się z ligą mistrzów, kiedy doczekamy się tych czasów, że Polska piłka będzie na tyle dobra by stawić czoła reszcie świata

Teraz trochę z Olimpiady:
2.Fajnie, że siatkarze awansowali, tylko że trafili na Brazuca . Z początku szło całkiem nieźle, ale wszystko co dobre szybko się kończy i nawet te NooBy br? mogą się cieszyć, że lepiej w siatkę grają.

3.W boksie Rżany przegrał walkę o medal ( tak coś komentator mówił ;]) o jeden punkt chodź myślał, że ją wygrał. Słyszałem też coś niecoś o Skolimowskiej, że spaliła.

Oby jutro było lepiej, Wisła wygrała Puchar UEFA, a olimpijczycy zgarniali medale. DO BOJU DO BOJU, DZIS POLSKA WYGRA MECZ
Pfk@ jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-08-2004, 12:00   #2
Leśny Kwiat
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 06 2004

Domyślny

@ Pfk@

Dzisiaj nie zaczęło się lepiej - w kajakach jedynkach Polka dostała się do finału. Jednak gdy jak po każdym wyścigu ważono kajaki (minimalna waga 12 kg) okazało się że kajak Polki jest o kilknaście gramów za lekki i zdyskwalifikowano ją . . .

. . . tylko ciężko nazwać to pechem, moim skromnym zdaniem to raczej niedopatrzenie, w końcu jest w ekipie technicznej osoba odpowiedzialna za to - i klops. . . szansa na medal (była faworytką) przeszła koło nosa. . .
Leśny Kwiat jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania