Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-11-2006, 22:01   #1
Tompior
UnlimitedWarnWorks

Tompior's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Tompior ma numer GG 3186363
Domyślny Mtv Ema

Ogladam sobie europe music awards i nadeszla pora na najlepszy polski zespol.

Byli nominowani typu: Hey i Virgin lub Sistars... Ale kto musial wygrac? Blog 27...

Powiem :
JA PIERDOLE, co to kurwa ma znaczyc?!?!!? Kto wybral takie gowno?!?!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-11-2006, 22:01   #2
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Ze ty takie bzudry ogladasz...
stary 02-11-2006, 22:03   #3
Rohen
Użytkownik Forum

Rohen's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2005
Lokacja: Doki...

Stan: Aktywny gracz
Wyślij wiadomość przez ICQ do Rohen Rohen ma numer GG 8666502 Rohen ma login Tlenu Tlen is stupid Adres Jabbera do Rohen
Domyślny

Niestety moda jest inna nie ma już ludzi którzy sluchaliby Queena, Manowara, Linkin Park itd teraz lecą kaszaloty typu Bloq 27 (co to kuwa nazwa), Explosion gdzie pokazane jest 2 cwaniakow jezdzacych furą i podrywajacych pasztety tapeciary (polowa moich dziewczat chce byc w taki mteledysku SHIT NATURALNOSC LUDZIE KU*WA MAC). No i jeszcze Th...
Sarki za blody aly mam dyslekcje, downa, wodoglawie, hifa, ejca, raka piersi, podraznienia macicki, porozenie mozgowe, ajchaimera, chorobe wscioklych krow, wscieklozne, parkonsne, padaczki, paraliz glywy, ptasko grype, wade serco, jedna nogy krutsza od drugijo metr.
Zaluje ze jestem Polakiem...
Rohen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-11-2006, 22:05   #4
Dr.Unknown
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N

Świat: Secura
Dr.Unknown ma numer GG 3815114 Send a message via Skype™ to Dr.Unknown
Domyślny

Cytuj:
Niestety moda jest inna nie ma już ludzi którzy sluchaliby Queena, Manowara, Linkin Park itd teraz lecą kaszaloty typu Bloq 27 (co to kuwa nazwa), Explosion gdzie pokazane jest 2 cwaniakow jezdzacych furą i podrywajacych pasztety tapeciary (polowa moich dziewczat chce byc w taki mteledysku SHIT NATURALNOSC LUDZIE KU*WA MAC). No i jeszcze Th...
Za wkładanie Queen'a między takie...coś jak LP czy Manowar, w moim kraju obcinają ręce.
Dr.Unknown jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-11-2006, 22:08   #5
Baron Kaldrick
Użytkownik Forum

Baron Kaldrick's Avatar

Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...

Domyślny

Ja pierdolę, Queen obok lp to jak audi tt przy starej, zardzewiałej hulajnodze z popękanymi kołami. Teoretycznie na jednym i drugim da się jeździć, ale...
Tak i tutaj. Teoretycznie jedno i drugie to muzyka, ALE...

Terry Pratchett, "Straż! Straż!"
Baron Kaldrick jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-11-2006, 22:10   #6
Ryłek
Zbanowany

Ryłek's Avatar

Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3

Imię: RC-1262
Ryłek ma numer GG 1617583
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown Pokaż post
Za wkładanie Queen'a między takie...coś jak LP czy Manowar, w moim kraju obcinają ręce.
Muszę się z Tobą zgodzić, Drunk.
Ja lubię bardzo Prezentację Muzyki Niezależnej jaką jest MTV EMA. Zastanawiam się tylko co robi takie RHCP wśród tych wszystkich kaszalotów?
Ryłek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-11-2006, 22:16   #7
Hrabia_Citizen
Użytkownik Forum

Hrabia_Citizen's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2006
Lokacja: Zgierz

Domyślny

EMA jest dla najprostszych mas. Skoro wybrano Blog 27, to albo nawet w przemyśle muzycznym jest korupcja, albo głosowały na to coś 13 letnie "koffaniutkie girlsy". Tak czy inaczej Blog 27 tak jak niegdyś Ich Troje ponownie zaczną robić tzw. "przypał" na jakiejś imprezie muzycznej. Nie wiem sam dlaczego naturalną koleją rzeczy "neodiscopolo" jeszcze u nas nie wymarło.

MUMIA WARCZY! NIE BUDŹ JEJ!
Hrabia_Citizen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-11-2006, 22:20   #8
Fiszbin
Zbanowany

Fiszbin's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryłek Pokaż post
Muszę się z Tobą zgodzić, Drunk.
Ja lubię bardzo Prezentację Muzyki Niezależnej jaką jest MTV EMA. Zastanawiam się tylko co robi takie RHCP wśród tych wszystkich kaszalotów?
Może Flea chce zapytać Billjego Kałlica jakiego szamponu używa.

@blog27

Z tego co wiem to ojciec którejś z tych pip jest właścicielem firmy fonograficznej. Wydał rozpieszczonej córuni płytę, "zwariowane dwunastki" się osikały i ot, sukces komercyjny murowany.
Fiszbin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-11-2006, 22:20   #9
Rohen
Użytkownik Forum

Rohen's Avatar

Wyślij wiadomość przez ICQ do Rohen Rohen ma numer GG 8666502 Rohen ma login Tlenu Tlen is stupid Adres Jabbera do Rohen
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown Pokaż post
Podałem przykład tylko z głowy do muzyki która była kiedyś modna i teraz zanika...
Sarki za blody aly mam dyslekcje, downa, wodoglawie, hifa, ejca, raka piersi, podraznienia macicki, porozenie mozgowe, ajchaimera, chorobe wscioklych krow, wscieklozne, parkonsne, padaczki, paraliz glywy, ptasko grype, wade serco, jedna nogy krutsza od drugijo metr.
stary 02-11-2006, 22:22   #10
Scream
Użytkownik Forum

Scream's Avatar

Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
Scream ma numer GG 9478893
Domyślny

blog 27 jest aktualnie najpopularniejeszym polskim zespolem, wiec zostal wybrany na najlepszy polski zespol - nie widze w tym nic dziwnego, czy wy widzicie?

kliknij pana garrisona!

Scream jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-11-2006, 22:24   #11
Rohen
Użytkownik Forum

Rohen's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scream Pokaż post
blog 27 jest aktualnie najpopularniejeszym polskim zespolem, wiec zostal wybrany na najlepszy polski zespol - nie widze w tym nic dziwnego, czy wy widzicie?
To coś co spiewa nie pochodzi z Polski... Tylko z USA
stary 02-11-2006, 22:25   #12
Fiszbin
Zbanowany

Fiszbin's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin

Domyślny

@Scream

A nie behemoth albo vader ?

Ostatnio edytowany przez Fiszbin - 02-11-2006 o 22:51.
Fiszbin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-11-2006, 22:27   #13
Cebix
Użytkownik Forum

Cebix's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Chlewice wielkopolskie

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rohen Pokaż post
To coś co spiewa nie pochodzi z Polski... Tylko z USA
Też tak kiedyś myślałem, i to się nazywa komercyjny sukces - nawet nie wiesz, że "gwiazda" pochodzi z twojego własnego kraju.
Cebix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-11-2006, 22:27   #14
Hrabia_Citizen
Użytkownik Forum

Hrabia_Citizen's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2006
Lokacja: Zgierz

Domyślny

Mnie zastanawia to, że na wszystkich forach jedynie około 10% społeczności lubi Blog 27, a jednak są one najpopularniejsze.

Wracając do tego, że jeden z ich ojców jest "szychą"; rozumiem, moi rodzice też są wysoko postawieni, ale ja nikogo nie kaleczę swoim śpiewem. Żal serce ściska jak na MTV leci lista przebojów i na 3cim miejscu jest TH, na 2gim Gosia Andrzejewicz (niech sobie będzie) a na 1szym Blog 27. Ci ludzie z MTV mają fatalny gust...

MUMIA WARCZY! NIE BUDŹ JEJ!
Hrabia_Citizen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-11-2006, 22:30   #15
Rohen
Użytkownik Forum

Rohen's Avatar

Domyślny

CEBIX:

To coś pochodzi z Polski? OMG nie chcę być już polakiem :< '
stary 02-11-2006, 22:32   #16
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Za granicą - zrobiłem sondę wśród kumpli. Ot, choćby Behemotha znali niemal wszyscy (choć mało który wiedział, że pochodzi z Polski - a szkoda, bo mógłby naszemu krajowi - zespół, nie 'ankietowany' - sławę przynieść, jako że muza przednia), B27 - nikt.

W Polsce - nie ma o czym rozmawiać. Polska to kraj niedorozwiniętych oszołomów. Ludzie starsi - otumanieni przez RM. Ludzie w wieku średnim - otumanieni (w sporej części) przez PiS, LPR, SO. Ludzie młodzi - otumanieni (w sporej części) żałosną muzyką (Bill Kałcośtam na prezydenta!!1111 czy tam premiera, a wogule kto to jest?!///?=P=P=P)... tak tak, tu się nic nie zmieni. Co najwyżej na gorsze. Bo jeśli można słuchać takiego chłamu jak TH tudzież B27 (ja, proszę ja was, jestem tolerancyjny muzycznie. Ale co innego inny gust, a co innego brak gustu), to w przyszłości tak samo będzie można głosować na potomków Leszka bądź Jarka K. Pewnie znowu bliźniaki, Jacek i Placek (tak się bodaj nazywali...) tym razem, na cześć książkowych i filmowych bohaterów.

Eh, ja tu znowu z polityką. Jeszcze trochę i każdy topic będzie się zmieniać w polityczny offtopic... cóż, właśnie rozprawkę nt. kultury politycznej na WOS pisałem, jeszcze się z klimatu nie wyrwałem, przepraszam.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hrabia_Citizen Pokaż post
Mnie zastanawia to, że na wszystkich forach jedynie około 10% społeczności lubi Blog 27, a jednak są one najpopularniejsze.
Wejdź na bravo.pl, zmienisz swą - jakże wyidealizowaną! - wizję spojrzenia na Blok A4 ; )

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 02-11-2006 o 22:35.
Lasooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-11-2006, 22:36   #17
janek@
Użytkownik Forum

janek@'s Avatar

Data dołączenia: 22 03 2005

Domyślny

Cytuj:

Omg
A ja nawet nie wiedzialem, ze takie cos istnieje(moze raz slyszalem, ale napewno nie chcialem tego zapamietac) XD buahha haha, ale sadzac po komentarzach jakie tu widze to stwierdzic: "shit nad shitam i jeszcze wiecej"
Ze co? Ze TH@!2143 Jest na 3mc ? Zabijcie mie .. Chcerz Hrabia_Citizen zebym sie pozygal? XD buhahaha

P.S.
A ja i tak slucham abradaba .

Ostatnio edytowany przez janek@ - 02-11-2006 o 22:40.
janek@ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-11-2006, 22:50   #18
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

No to się ciesze, że zapomniałem o EMA i oglądałem LOSTy... I wiedząc, że wygrał BLog, to nawet nie ma czego żałować... Oby za rok, było coś ciekawszego... W ogóle polska muzyka zchodzi na psy, Blog, Rubik... Doda?! >.< Może IQ ma wielkie, ale ona musi być tym wyjatkiem potwierdzającym regułę... Nosz... Teraz czekam na wyniki z głównych kategorii...
Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-11-2006, 22:54   #19
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Gdzieś w Necie. Liczba postów: koło 1337. http://rtfm.killfile.pl

Imię: Scorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: 23/22
Poziom mag.: 42
Wyślij wiadomość przez ICQ do $corcerer $corcerer ma numer GG Użyj Jabbera. $corcerer ma login Tlenu scorcerer@tlen.pl Adres Jabbera do $corcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryłek Pokaż post
Dobrze sie sprzedaje, i jak widac idziem im calkiem calkiem....

Cytuj:
A ile jest osob ktore kochaja RM na forach internetowych? To teraz wystarczy zmienic otoczenie (np, wlaczyc radio) i juz widzisz jak jest po tamtej stronie barykady. Po prostu inne srodowisko...
Cytuj:
Wracając do tego, że jeden z ich ojców jest "szychą"; rozumiem, moi rodzice też są wysoko postawieni, ale ja nikogo nie kaleczę swoim śpiewem. Żal serce ściska jak na MTV leci lista przebojów i na 3cim miejscu jest TH, na 2gim Gosia Andrzejewicz (niech sobie będzie) a na 1szym Blog 27. Ci ludzie z MTV mają fatalny gust...
Ale trzepia na tym nielichy szmal i o to tu chodzi. Niestety.

Dżizas!

Ostatnio edytowany przez $corcerer - 02-11-2006 o 22:56.
$corcerer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-11-2006, 23:09   #20
Raynold
eX Moderator

Raynold's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy

Domyślny

Zawsze tak było i będzie i nic się nie zmieni - wszystko się kręci wokół kasy. Media lansują pewne typy "muzyki" i pewnych "artystów", dlatego właśnie dookoła nas wszędzie pełno gówna. Można by użyć wspomniane nastolatki i postawić tezę, że "badacze trendów" chodzą po forach dla shalonych NaStOlAtKóW i patrzą, co aktualnie jest trendy - to właśnie słychać w TV, to właśnie jest promowane jako mega hiper super kul trendy muza. I nikt nic na to nie poradzi. Bo zasada jest taka sama wszędzie - nawet w polityce: to motłoch wybiera rząd, który rządzi motłochem, a ynteligencja nie może nic na to poradzić, bo wszystkie głosy są równe. Tak samo stado fanów i fanek pewnego zespołu ma wpływ na to, co jest puszczane w radiostacjach i telewizji, a nie nie mają na to wpływu ekperci, krytycy etc.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania